| Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|
+16Arrin Temperance MrsKopytko Księżniczka Żulietta Czekoladoowa ardnasak avrilka Suzan wercia d -Eruina- EveDallas ebonita amorkowa Alaya Broszka Moonlit 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 5:57 am | |
| - FunnyHorse napisał:
- Zgłaszam się.
Trochę się spóźniłaś bo eksperyment dobiega już końca |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 7:47 am | |
| Dzisiaj chyba jest juz ostatnia nasza grupa Ech kiepsko mi idzie narazie naliczyłam ze 4 znajomych co sie pytało czy faktycznie usuwam konto i trafiło się 2 normalnych. Za to dziwnym trafem zeszły mi 2 konieco juz stały chyba od tygodnia albo dłużej... | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 8:01 am | |
| heh tak swoją drogą do ludzi którzy udzielają się dzisiaj w ramach eksperymentu na rozgrywce - zauważyliście że na rozgrywce jest właśnie atak trolli? | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 8:02 am | |
| Taaak włąśnei czekam aż przejdzie napad troli i wchodzę dalej do gry. Szkoda mi nerwów | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 8:16 am | |
| Łoj tam xD idzie się pośmiać z tego XD | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 8:29 am | |
| Jak ja lubię denerwować człowieków... I właśnie się dowiedziałam, że mam unikatową wersję howrse http://www.howrse.pl/member/forum/topic/1503880592-%C5%9Awi%C4%99towamie-10-urodzin-konia?page=0 | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 8:44 am | |
| | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 10:24 am | |
| Wercia:nawet nei wiedziałam ze razem jesteśmy narazie 5 ofiar z czego jedna chciała "konto dla okradzionej znajomej" . Poluję dalej. | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
Nick w grze : Moonlit Liczba postów : 259 Dołączył : 06/07/2013
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 10:50 am | |
| Wysyłajcie przy okazji najlepsze wiadomości ^^ | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 10:57 am | |
| Ta moze jeszcze frytki do tego,? Nie wiem co odpisać napisała mi jeszcze 2 wiadomosci nowe ze chce falki;/ Moonlit Ciebie też wrzucić ?xd | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 11:21 am | |
| Arrin - nie, ja mówię o prawdziwych trolach ^^ | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 11:36 am | |
| to ja może wrzucę najlepsze moje xD Niby do jakiego dokonania potrzebny jej koń z diamentowym jabłkiem o_O?! btw. Jedna laska chciała za moją diamentówkę oddać wszystko co ma o.O! - Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 11:46 am | |
| To ja też coś wrzucę - Spoiler:
Wiedziałem że dostanę coś takiego Byłem ciekaw czym by za niego zapłacił/ła skoro ma ok. 2500 Equus. Poza tym Graniego nie da się sprzedać. |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 12:19 pm | |
| Zaraz padnę. XD - Spoiler:
Ogier, ja jak dostawałam propozycję kupna Neptuna, nazywałam jednego ze swoich zwykłych koni Neptun i wystawiałam na zarezerwowanych za daną kwotę. Zawsze działało. XD Ewentualnie jak się czepiali, że chcieli boskiego Neptuna, zmieniałam imię konia na "Boski Neptun". | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 12:52 pm | |
| ; o |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 1:17 pm | |
| - Alaya napisał:
- Zaraz padnę. XD
- Spoiler:
Ogier, ja jak dostawałam propozycję kupna Neptuna, nazywałam jednego ze swoich zwykłych koni Neptun i wystawiałam na zarezerwowanych za daną kwotę. Zawsze działało. XD Ewentualnie jak się czepiali, że chcieli boskiego Neptuna, zmieniałam imię konia na "Boski Neptun". Pamiętam to z Boskim Krezusem xDD! | |
|
| |
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 1:23 pm | |
| 13 sępów (mogłam policzyć jakiś login jeszcze raz, więc jeśli się mylę - wybaczcie) i ani jeden nie chciał tych, co mam zalinkowane na prezce | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 1:38 pm | |
| Ja mam chyba 11 jak sie nie rąbnęłam w liczeniu bo skrzynka dzisiaj ma obleżenie :D2 chciało kupić konto (Moonlit Ciebie nie liczę ) jeden się pytał o cr reszta konie. Ale z drugiej strony pozbyłam się paru koników Aj chce zobaczyć jutro miny jak w prezce wrzucę podziekowania za udział w eksperymencie | |
|
| |
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 2:09 pm | |
| (jak się nie wyświetla to tu link: http://tinypic.com/view.php?pic=iwrdpv&s=5) Potem jeszcze napisałam "ha ha ha, nie." i na tym się skończyło. (link: https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/2dieeyq.jpg) Aż miałam ochotę napisać "to po chol...ewki piszesz do mnie, skoro wiesz, że i tak ci go nie sprzedam?" ale się powstrzymałam. A moją najczęstszą odpowiedzią było "eee... nie?" albo "Wszystko co drogocenne oddam Aśce", "Zapisałam to Asi w spadku, więc nie mogę tego sprzedać" i tym podobne
Ostatnio zmieniony przez wercia d dnia Pon Lip 22, 2013 2:40 am, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : 144 wejścia i 46 miejsce w rankingu... mój rekord :D) | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 22, 2013 7:10 am | |
| - Suzan napisał:
- Alaya napisał:
- Zaraz padnę. XD
- Spoiler:
Ogier, ja jak dostawałam propozycję kupna Neptuna, nazywałam jednego ze swoich zwykłych koni Neptun i wystawiałam na zarezerwowanych za daną kwotę. Zawsze działało. XD Ewentualnie jak się czepiali, że chcieli boskiego Neptuna, zmieniałam imię konia na "Boski Neptun". Pamiętam to z Boskim Krezusem xDD! Tak, ktoś gdzieś kiedyś już coś takiego napisał na ZM, postanowiłam że to wykorzystam. XD Stuprocentowa skuteczność. XD Ja wskoczyłam na 32 miejsce w rankingu popularności, ale dla mnie to nic szczególnego. Zwykle utrzymuję się w pierwszej 150, a raz byłam na 25. miejscu, no ale zawsze coś. ;D | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 22, 2013 12:15 pm | |
| Ok sumując Licznik odwiedzin profilu 88 co wrzuciło mnie na 89 miejsce w rankingu. (Wow ide świętować sukces xd) Odezwało sie 10 sępów w tym jeszcze 2 dzisiaj bo zapomniałam zdjąć info w prezce. Jeden chciał dzisiaj do znajomych wiec nie wiem czy to liczyć dziewczyna wczoraj brała udział jako uczestnik W rankingu zleciałam 11 miejsc Zarobek z koni 28500
Dziwnym trafem ludziom zależąło bardziej na koniach z dobrym um jak zj
Plusy: świetnie sie bawiłam, poszło tez pare zbżdnych koni do których i tak raczej nie zagadałam. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 22, 2013 2:07 pm | |
| |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 22, 2013 2:18 pm | |
| No wiesz u nich kasacja konta = konia za (prawie) darmo | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 23, 2013 8:03 am | |
| Dopiero dziś - wcześniej mi wypadło z głowy | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 23, 2013 10:02 am | |
| Ok, kończymy. Proszę o przesłanie mi jak najszybciej screenów i podsumowań, ale NA PW NA HOWRSE.
Jak dostanę już od wszystkich, to zrobię jedno wielkie podsumowanie.
Osoba, która otrzymała wiadomości od największej ilości różnych osób otrzyma skromny upominek w postaci tej oto klaczy roga marki Pinto!
Osoba, która otrzymała najwięcej wiadomości (nieważne od ilu osób, od tych samych też się liczą) otrzyma 50 000 eq!
To skromne, ale myślę że miłe zakończenie eksperymentu ^^ | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 23, 2013 11:20 am | |
| - Moonlit napisał:
- Ok, kończymy. Proszę o przesłanie mi jak najszybciej screenów i podsumowań, ale NA PW NA HOWRSE.
Jak dostanę już od wszystkich, to zrobię jedno wielkie podsumowanie.
Osoba, która otrzymała wiadomości od największej ilości różnych osób otrzyma skromny upominek w postaci tej oto klaczy roga marki Pinto!
Osoba, która otrzymała najwięcej wiadomości (nieważne od ilu osób, od tych samych też się liczą) otrzyma 50 000 eq!
To skromne, ale myślę że miłe zakończenie eksperymentu ^^ A nie lepiej byłoby wysłać spakowane w paczce meilem? Bo tego dużo jest i nie chce mi się hostować ._____.! | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 23, 2013 11:38 am | |
| Nie musicie robić screenów każdej wiadomości osobno! Na początku taki był plan, ale myślę, że nikt nie będzie oszukiwał. Przepraszam, ale zapomniałam Wam o tym wcześniej napisać. Poza tym wszyscy mi wysłali jak na razie jednego screena, więc niech tak zostanie. | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pią Sie 02, 2013 1:15 pm | |
| Ok, w końcu ogarnęłam to co mi przysłaliście. Musimy i tak poczekać na MrsKopytko (gdzieś wyjeżdżała), a może jeszcze ktoś też dośle screeny. Broszka - 5 ofiar, 23 wiadomości wercia d - 17 ofiar, 41 wiadomości lpsmaniak - 22 ofiary, 26 wiadomości Ogier12 - 10 ofiar, 17 wiadomości Gatta - 41 ofiar, 100 wiadomości Moonlit - 22 ofiary, 57 wiadomości Susan - 26 ofiar, 28 wiadomości EveDallas - 9 ofiar, 35 wiadomości Nie liczyłam wiadomości z innych dni niż wasze (tak jakby coś). Jeśli nie ma tu kogoś, a wysłał mi screeny niech krzyczy i się przypomina Mogłam się pomylić, w razie wątpliwości gdy trzeba będzie rozstrzygnąć pierwsze miejsca sprawdzę jeszcze raz. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pią Sie 02, 2013 4:04 pm | |
| póki bez MrsKopytko wychodzi na to że jestem na 2 miejscu pod względem ofiar xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pią Sie 02, 2013 4:58 pm | |
| Ja mam za dużo tego aby robić screeny... |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
| |
|
| |
| Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|