| Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|
+16Arrin Temperance MrsKopytko Księżniczka Żulietta Czekoladoowa ardnasak avrilka Suzan wercia d -Eruina- EveDallas ebonita amorkowa Alaya Broszka Moonlit 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 5:32 am | |
| U mnie dopiero dwie osoby - cóż, nie miałam specjalnego awatara tylko samo ogłoszenie na prezentacji. Dobre i to, z resztą jeszcze pół dnia przede mną. ^Nie wiem jakim cudem to zrobię. Przy okazji wgrywania plików uświadomiłam sobie, że czas na porządki w folderze XD Też jakiś plus. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 6:23 am | |
| E widze ze coraz skromniejsze prośby wrzucają, z boskiego przeszli na hurtowe zakupy. | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 6:24 am | |
| Tylko 4 ofiary XD Wiedziałam, że mam biedne konto XD | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
Nick w grze : Moonlit Liczba postów : 259 Dołączył : 06/07/2013
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 6:30 am | |
| Dodaje jeszcze z dzisiaj zarobek w postaci 1 kuponu i 30 000 eq. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 6:39 am | |
| 100 tys i ciągłe spamy o boskich... BALIOSACH ;] |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 7:50 am | |
| "Sprzedaż bozkiego? Prosxe!!!! Jak kasujeż kąto to moszesz mi daci kilka kuponuf bo zostałam skłamana i mnie ogradli na 12 kuponuf i miljon eq." Setki takich wiadomości wczoraj dostałam Nawet nie wiem gdzie ich szukać. 8 stron wiadomości :roll:I JA TO WSZYSTKO PRZECZYTAŁAM?! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 10:14 am | |
| 48 miejsce w rankingu, 29 sępów :3 |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 11:24 am | |
| Się zgłaszam do eksperymentu Może lekko po czasie, ale zawsze coś c: | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 1:15 pm | |
| O matko ile spamu. Dziś mam minę taką, gdy widzę moją pocztę: |
|
| |
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 1:40 pm | |
| Kamil, ja sobie ciebie wyobrażam jako Timberlejka Weź coś zaśpiewaj :3 Spam? Oj dużo tego T.T | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 1:49 pm | |
| - MrsKopytko napisał:
- Kamil, ja sobie ciebie wyobrażam jako Timberlejka :DWeź coś zaśpiewaj :3
Spam? Oj dużo tego T.T Nie umiem śpiewać tak aby poleciało daleko... Dziś denerwuję ludzi, chyba już nie napiszą ... Jutro coś napiszę na prezentacji może mi wybaczą.... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 1:53 pm | |
| Fajnie by było, kiedyś jeszcze raz zorganizować ten eksperyment |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 1:57 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Fajnie by było, kiedyś jeszcze raz zorganizować ten eksperyment
??!! To ja już się nie piszę. Ludzie mnie wyzywają, bo Baliosa im nie sprzedaję. Nie piszę się więcej na takie coś. Okropny spam, spam, spam i spadek IQ ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 2:03 pm | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 2:06 pm | |
| Najbardziej rozbawiło mnie to. Ogier - Tak zrobiłem i nadal piszą ;x Moja ulubiona reklama |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 2:33 pm | |
| Ludzie są dziwni. Widać że wystawione i nadal piszą. Miałem to samo ;x Mogłeś by oznaczyć które zdania ty napisałeś, bo nie mogę się połapać A reklama genialna XD aż sobie screena trzasnąłem XD |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 2:34 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Mogłeś by oznaczyć które zdania ty napisałeś, bo nie mogę się połapać
Jutro dodam, jest już dużo, dużo dłuższa |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Lip 20, 2013 2:37 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Ogier12 napisał:
- Mogłeś by oznaczyć które zdania ty napisałeś, bo nie mogę się połapać
Jutro dodam, jest już dużo, dużo dłuższa Powiedz mu że sprzedasz konto za 10.000.000 zł i jakąś wyspę na Morzu Karaibskim XD A i smoka. Nie zapomnij o smoku XD |
|
| |
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 1:07 am | |
| Ja bym powiedziała pegazorożca C: | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 2:25 am | |
| "Sprawdzam czy stać cie na słownik" hehe padłam No dobra avek zrobiony, coś tam w prezkę wstawiłam (bo jak zobaczyłam ile kodu mi napłodziło to przeszła mi ochota na robienie nowej prezki) idę polować na sępy Będę dawała znać co i jak :DMoże nie odmmózdzę się na oficjalu... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 2:30 am | |
| Cała rozmowa |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 2:54 am | |
| Kamil xDDD jesteś moim mistrzem >DDD! | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 3:28 am | |
| Kamil, to jest świetne. XD A ja dzisiaj zaczęłam i jak tylko ustawiłam avatar i wystawiłam konia z ogłoszeniem, zleciało się około 10 sępów. Dodatkowo sprzedałam tego konia za kupon: klik. Wielbię ten eksperyment. EDIT: napisałam jednej graczce która chciała ode mnie konto, że oddam jej za wyspy Gwadelupa, bo chcę tam pojechać na wakacje. W końcu ją uświadomiłam, że wcale nie odchodzę z gry i konta jej nie oddam: - Spoiler:
Tak, jak pojadę na wakację to wyślę ci pocztówkę z wysp gwadelupy. XD Ja nie mogę. XD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 3:58 am | |
| "jak ja wchodze to dziala, a jak ty whodzisz to nie dziala" XDDDDDDDDDDDD |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 4:00 am | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 4:26 am | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 4:35 am | |
| Świetne te wyjaśnienia! XD |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 4:39 am | |
| Dopiero co zapisałam coś na forum a tu już 2 sępy xd | |
|
| |
FunnyHorse Nowy
Nick w grze : Fenicci Liczba postów : 9 Dołączył : 19/05/2013
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Nie Lip 21, 2013 5:55 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
| |
|
| |
| Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|