Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse

Go down 
+16
Arrin
Temperance
MrsKopytko
Księżniczka Żulietta
Czekoladoowa
ardnasak
avrilka
Suzan
wercia d
-Eruina-
EveDallas
ebonita
amorkowa
Alaya
Broszka
Moonlit
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

Nick w grze : Moonlit
Liczba postów : 259

Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 2:20 pm

-Eruina- - nie przeczytałam Twojej wiadomości zanim dodałam listę, wybacz. Poza tym wcześniej odrzuciłaś moje zaproszenie. Dołącz do którejś grupy, jakiej chcesz (oprócz piątkowej, bo jest tam już 5 osób).

wercia d - to po prostu napisz, że usuwasz konto i zamiast linków do koni, poumieszczaj te do strony poomoc.pl
Powrót do góry Go down
Broszka
Moderator
Broszka

Nick w grze : Broszka
Liczba postów : 1597

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 2:24 pm

Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
A ja chcę być w grupie z Broszką. Sad
Bo to moja siostra i ona będzie mi wysyłała wiadomości Sad

Mogę się z nią zamienić

Byłabym wdzięczna :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1288679
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 2:25 pm

UWAGA! Jeśli chcecie się pozamieniać, załatwiajcie to między sobą, chciałabym tylko wiedzieć kto się z kim pozamieniał. Jeśli kogoś nie dopisałam, niech sam się dopisze do grup, gdzie są 4 osoby i wstawi w swoim poście aktualną listę ze swoim nickiem.

Jutro mnie nie ma, będę w domu dopiero ok. 23, może trochę wcześniej. Na Wasze wiadomości odpowiem późno. Mam nadzieję że grupa czwartkowa wie już o co chodzi, bo pewnie nie będę mogła pomóc (chyba że ktoś siedzi na forum w nocy, tak jak ja)
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 2:28 pm

ok :3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 16, 2013 3:16 pm

Broszka napisał:
Ogier12 napisał:
Kamil2010 napisał:
A ja chcę być w grupie z Broszką. Sad
Bo to moja siostra i ona będzie mi wysyłała wiadomości Sad

Mogę się z nią zamienić

Byłabym wdzięczna :3

No to ustalone że ja z Broszką się zamieniamy Wink
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 1:44 am

wercia d napisał:
a jak ktos nie chce sprzedawac koni bo ma malo?

To kup 8 koni,nie za dobrych,nie za złych i tyle Wink

Jak mam być szczera to więcej się zrobiło z tym zamieszania niż tego warte.Poza tym jak screenów dawać nie będę,przekażę te wiadomości Moonlit a ona potem najwyżej je zrobi.

PS. Co to za różnica kto z kim jest?Rozumiem,że niektórych chodzi o datę ale no...Nie róbcie z siebie pięciolatków Razz

Ostatnio zmieniony przez Koszatka dnia Sro Lip 17, 2013 9:01 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 2:44 am

Moonlit napisał:
-Eruina- - nie przeczytałam Twojej wiadomości zanim dodałam listę, wybacz. Poza tym wcześniej odrzuciłaś moje zaproszenie. Dołącz do którejś grupy, jakiej chcesz (oprócz piątkowej, bo jest tam już 5 osób).

Okej, nic się nie stało. Co do zaproszenia - to ja tutaj przepraszam, zapomniałam że to ty. Grupa jest mi obojętna, chociaż najlepiej byłoby w sobotę Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 17, 2013 3:21 pm

Ok, to wszystko ustalone. Do zobaczenia jutro  Smile

Chciałam tylko dodać, że screeny wysyłajcie dopiero w przyszłym tygodniu do mnie na howrse, żeby nie mieszały mi się z wiadomościami o aktualnych sprawach, które na bieżąco od Was dostaje.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 12:33 am

No to ja zaczynam się bawić, właśnie klecę dramatyczny avatar i jeszcze bardziej dramatyczne wyznanie na prezentacji XDDDD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 3:27 am

ja też zaczynam już zabawę xD wklejam avatar i prezkę robię XD

\\Edit - z przykrością stwierdzam że ludzie albo zmądrzeli albo pokemony jeszcze nie wlazły na forum bo mam tylko 2 ofiary z czego jedna jest normalna... Oblookam jeszcze rozgrywkę bo podobno tam najwięcej noobów jest a ja siedzę póki co na wydarzeniach.

Ostatnio zmieniony przez Suzan dnia Czw Lip 18, 2013 4:44 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 4:34 am

Raczej trole jeszcze w swoich jaskiniach siedzą , potem będzie lepiej Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 5:03 am

Uuuuu wyczuwam ostre zyski z tego trollingu milordzie 8DDD!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 5:19 am

Suzan napisał:
z przykrością stwierdzam że ludzie albo zmądrzeli albo pokemony jeszcze nie wlazły na forum bo mam tylko 2 ofiary z czego jedna jest normalna... Oblookam jeszcze rozgrywkę bo podobno tam najwięcej noobów jest a ja siedzę póki co na wydarzeniach.
Może spróbuj na avatarze napisać, ze usuwasz konto ? Ludzie teraz nie łażą po profilach ;x
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 5:33 am

Mam tak napisane że odchodzę Very Happy  uhuhuuuuuu zarobiłam już prawie 100 tys i 1 kupon XD Lubię Very Happy!
\\Edit: Proponowałabym dla chętnych, którzy chcą się pochwalić jeszcze zrobić pod koniec bilans zysków~ xD ja takowy na pewno zrobię Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 4074547142

Ostatnio zmieniony przez Suzan dnia Czw Lip 18, 2013 5:39 am, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 5:37 am

polecam jeszcze wrzucic sobie liczniki na profil, te z iloscia online, to bedziecie widziec ile osob daje sie na to zlowic w ogole, a nie ile pisze Wink
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 6:00 am

Veeer, a gdize można znaleźć te liczniki?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 6:02 am

Ja sobie na chwilę robię przerwę bo oczopląsu normalnie dostanę xD póki co mam przynajmniej 13 ofiar. z czego chyba z 2 odzywały się po kilka razy.
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 7:20 am

vernille napisał:
polecam jeszcze wrzucic sobie liczniki na profil, te z iloscia online, to bedziecie widziec ile osob daje sie na to zlowic w ogole, a nie ile pisze Wink

Pomysł fajny tylko jeden mankament: nie każdy umie je wstawić.

Co do zysków to ja chyba musze sobie konie dokupić xD  Faktycznie az tak idą ? Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 7:34 am

liczniki.org....?
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 7:52 am

Arrin - Ja postanowiłam że upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu xD strolluję kilka ludzi i przy okazji sobie jeszcze trochę zarobię na jakiś bzdetach i koniach, które mi się nie przydadzą. Póki co zarobiłam już ponad 100 tys i 2 kupony >DD!
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 9:26 am

Suzan - to po ile Ty te konie i przedmioty sprzedawałaś, że udało Ci się tyle zarobić?  xD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 9:50 am

Ogłosiłem się już dzisiaj że jutro sprzedaje te konie i przedmioty i dostałem już wiadomości od oszustów że niby mojej przyjaciółce włamano się na konto -.-
Zadzwoniłem do niej i stwierdziła że to oszust
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 11:15 am

Moonlit napisał:
Suzan - to po ile Ty te konie i przedmioty sprzedawałaś, że udało Ci się tyle zarobić?  xD
A różnie xD Miałam kilka naprawdę dobrych koni które mi były w sumie na nic potrzebne i opchnęłam je za porządną sumkę, 1 koń i 2 przedmioty poszły za kupony i tak sobie póki co doszło do 240 tys (za 14 tys wzięłam dobrego konia którego wytrenuję i znowu opchnę ale za lepszą cenę)
Nie ma to jak generalne czyszczenie konta xD
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 11:19 am

Suzan: to Ci ta akcja na dobre wyszła :DNie to, ze trochę ludzi potrowlowałaś, to jeszcze zarobiłaś Very Happy

Ogier12: tja nie to, ze sęp to oszust w jednym, ludzie są niemożliwi.
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 11:34 am

Pojutrze zrobię wam bilans zysków XD Aż mam ochotę zaśpiewać trolololololoooo~ xDD!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 11:44 am

Tego oszusta sobie chyba policzę do listy sępów
Suzan - tylko nie odstrasz mi potencjalnych "klientów" XD
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 12:07 pm

*facepalm* tak ludzie macie rację - na Rozgrywce jest najwięcej noobów, pokemonów i trollów ;o
A ja właśnie zarobiłam kolejny kupon xD! Podoba mi się ten eksperyment xD i mam już 19 ofiar o_O
\\Edit. Ogier, ależ ja nikogo nie odstraszam <3 ja jestem straaaasznie uprzejma Very Happy
Edit 2. Luuuuuudzieeee XD ubiłam interes życia! Ahahahaha! 13 kuponów za darmozjada-księżyca XD!
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 12:53 pm

Ja chyba też spróbuję zarobić na tej promocji Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 1:02 pm

A ja powiem, ze Suzan straciła, jak ? Sprzedała Księżyc za 13 kuponów ;_____;
Księżyc jest wart 18-20 kuponów, a nie 13 ! Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 3864879675
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 1:08 pm

chciałam opchnąć za 15. W sumie czort z tym i tak mi nie był na nic przydatny bo Ziemi i Księżyca i tak praktycznie nie oporządzałam
BUHAHAHAHAHAH! I ktoś już mi wystawił propozycje kupna Neptuna XDD!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse
Powrót do góry 
Strona 3 z 9Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse
» Gry jak Howrse
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» Howrse
» Howrse Cup

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: