| Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|
+16Arrin Temperance MrsKopytko Księżniczka Żulietta Czekoladoowa ardnasak avrilka Suzan wercia d -Eruina- EveDallas ebonita amorkowa Alaya Broszka Moonlit 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Moonlit Już coś wie
Nick w grze : Moonlit Liczba postów : 259 Dołączył : 06/07/2013
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 2:20 pm | |
| -Eruina- - nie przeczytałam Twojej wiadomości zanim dodałam listę, wybacz. Poza tym wcześniej odrzuciłaś moje zaproszenie. Dołącz do którejś grupy, jakiej chcesz (oprócz piątkowej, bo jest tam już 5 osób).
wercia d - to po prostu napisz, że usuwasz konto i zamiast linków do koni, poumieszczaj te do strony poomoc.pl | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| |
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 2:25 pm | |
| UWAGA! Jeśli chcecie się pozamieniać, załatwiajcie to między sobą, chciałabym tylko wiedzieć kto się z kim pozamieniał. Jeśli kogoś nie dopisałam, niech sam się dopisze do grup, gdzie są 4 osoby i wstawi w swoim poście aktualną listę ze swoim nickiem.
Jutro mnie nie ma, będę w domu dopiero ok. 23, może trochę wcześniej. Na Wasze wiadomości odpowiem późno. Mam nadzieję że grupa czwartkowa wie już o co chodzi, bo pewnie nie będę mogła pomóc (chyba że ktoś siedzi na forum w nocy, tak jak ja)
| |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 3:16 pm | |
| |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sro Lip 17, 2013 1:44 am | |
| - wercia d napisał:
- a jak ktos nie chce sprzedawac koni bo ma malo?
To kup 8 koni,nie za dobrych,nie za złych i tyle Jak mam być szczera to więcej się zrobiło z tym zamieszania niż tego warte.Poza tym jak screenów dawać nie będę,przekażę te wiadomości Moonlit a ona potem najwyżej je zrobi. PS. Co to za różnica kto z kim jest?Rozumiem,że niektórych chodzi o datę ale no...Nie róbcie z siebie pięciolatków
Ostatnio zmieniony przez Koszatka dnia Sro Lip 17, 2013 9:01 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sro Lip 17, 2013 2:44 am | |
| - Moonlit napisał:
- -Eruina- - nie przeczytałam Twojej wiadomości zanim dodałam listę, wybacz. Poza tym wcześniej odrzuciłaś moje zaproszenie. Dołącz do którejś grupy, jakiej chcesz (oprócz piątkowej, bo jest tam już 5 osób).
Okej, nic się nie stało. Co do zaproszenia - to ja tutaj przepraszam, zapomniałam że to ty. Grupa jest mi obojętna, chociaż najlepiej byłoby w sobotę | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sro Lip 17, 2013 3:21 pm | |
| Ok, to wszystko ustalone. Do zobaczenia jutro Chciałam tylko dodać, że screeny wysyłajcie dopiero w przyszłym tygodniu do mnie na howrse, żeby nie mieszały mi się z wiadomościami o aktualnych sprawach, które na bieżąco od Was dostaje. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 12:33 am | |
| No to ja zaczynam się bawić, właśnie klecę dramatyczny avatar i jeszcze bardziej dramatyczne wyznanie na prezentacji XDDDD | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 3:27 am | |
| ja też zaczynam już zabawę xD wklejam avatar i prezkę robię XD
\\Edit - z przykrością stwierdzam że ludzie albo zmądrzeli albo pokemony jeszcze nie wlazły na forum bo mam tylko 2 ofiary z czego jedna jest normalna... Oblookam jeszcze rozgrywkę bo podobno tam najwięcej noobów jest a ja siedzę póki co na wydarzeniach.
Ostatnio zmieniony przez Suzan dnia Czw Lip 18, 2013 4:44 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 4:34 am | |
| Raczej trole jeszcze w swoich jaskiniach siedzą , potem będzie lepiej | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 5:03 am | |
| Uuuuu wyczuwam ostre zyski z tego trollingu milordzie 8DDD! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 5:19 am | |
| - Suzan napisał:
- z przykrością stwierdzam że ludzie albo zmądrzeli albo pokemony jeszcze nie wlazły na forum bo mam tylko 2 ofiary z czego jedna jest normalna... Oblookam jeszcze rozgrywkę bo podobno tam najwięcej noobów jest a ja siedzę póki co na wydarzeniach.
Może spróbuj na avatarze napisać, ze usuwasz konto ? Ludzie teraz nie łażą po profilach ;x |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 5:33 am | |
| Mam tak napisane że odchodzę uhuhuuuuuu zarobiłam już prawie 100 tys i 1 kupon XD Lubię ! \\Edit: Proponowałabym dla chętnych, którzy chcą się pochwalić jeszcze zrobić pod koniec bilans zysków~ xD ja takowy na pewno zrobię
Ostatnio zmieniony przez Suzan dnia Czw Lip 18, 2013 5:39 am, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 5:37 am | |
| polecam jeszcze wrzucic sobie liczniki na profil, te z iloscia online, to bedziecie widziec ile osob daje sie na to zlowic w ogole, a nie ile pisze |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 6:00 am | |
| Veeer, a gdize można znaleźć te liczniki? | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 6:02 am | |
| Ja sobie na chwilę robię przerwę bo oczopląsu normalnie dostanę xD póki co mam przynajmniej 13 ofiar. z czego chyba z 2 odzywały się po kilka razy. | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 7:20 am | |
| - vernille napisał:
- polecam jeszcze wrzucic sobie liczniki na profil, te z iloscia online, to bedziecie widziec ile osob daje sie na to zlowic w ogole, a nie ile pisze
Pomysł fajny tylko jeden mankament: nie każdy umie je wstawić. Co do zysków to ja chyba musze sobie konie dokupić xD Faktycznie az tak idą ? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 7:34 am | |
| |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 7:52 am | |
| Arrin - Ja postanowiłam że upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu xD strolluję kilka ludzi i przy okazji sobie jeszcze trochę zarobię na jakiś bzdetach i koniach, które mi się nie przydadzą. Póki co zarobiłam już ponad 100 tys i 2 kupony >DD! | |
|
| |
Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 9:26 am | |
| Suzan - to po ile Ty te konie i przedmioty sprzedawałaś, że udało Ci się tyle zarobić? xD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 9:50 am | |
| Ogłosiłem się już dzisiaj że jutro sprzedaje te konie i przedmioty i dostałem już wiadomości od oszustów że niby mojej przyjaciółce włamano się na konto -.- Zadzwoniłem do niej i stwierdziła że to oszust |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 11:15 am | |
| - Moonlit napisał:
- Suzan - to po ile Ty te konie i przedmioty sprzedawałaś, że udało Ci się tyle zarobić? xD
A różnie xD Miałam kilka naprawdę dobrych koni które mi były w sumie na nic potrzebne i opchnęłam je za porządną sumkę, 1 koń i 2 przedmioty poszły za kupony i tak sobie póki co doszło do 240 tys (za 14 tys wzięłam dobrego konia którego wytrenuję i znowu opchnę ale za lepszą cenę) Nie ma to jak generalne czyszczenie konta xD | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 11:19 am | |
| Suzan: to Ci ta akcja na dobre wyszła :DNie to, ze trochę ludzi potrowlowałaś, to jeszcze zarobiłaś Ogier12: tja nie to, ze sęp to oszust w jednym, ludzie są niemożliwi. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 11:34 am | |
| Pojutrze zrobię wam bilans zysków XD Aż mam ochotę zaśpiewać trolololololoooo~ xDD! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 11:44 am | |
| Tego oszusta sobie chyba policzę do listy sępów Suzan - tylko nie odstrasz mi potencjalnych "klientów" XD |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 12:07 pm | |
| *facepalm* tak ludzie macie rację - na Rozgrywce jest najwięcej noobów, pokemonów i trollów ;o A ja właśnie zarobiłam kolejny kupon xD! Podoba mi się ten eksperyment xD i mam już 19 ofiar o_O \\Edit. Ogier, ależ ja nikogo nie odstraszam <3 ja jestem straaaasznie uprzejma Edit 2. Luuuuuudzieeee XD ubiłam interes życia! Ahahahaha! 13 kuponów za darmozjada-księżyca XD! | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 12:53 pm | |
| Ja chyba też spróbuję zarobić na tej promocji | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 1:02 pm | |
| A ja powiem, ze Suzan straciła, jak ? Sprzedała Księżyc za 13 kuponów ;_____; Księżyc jest wart 18-20 kuponów, a nie 13 ! |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Czw Lip 18, 2013 1:08 pm | |
| chciałam opchnąć za 15. W sumie czort z tym i tak mi nie był na nic przydatny bo Ziemi i Księżyca i tak praktycznie nie oporządzałam BUHAHAHAHAHAH! I ktoś już mi wystawił propozycje kupna Neptuna XDD! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
| |
|
| |
| Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|