Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|
+16Arrin Temperance MrsKopytko Księżniczka Żulietta Czekoladoowa ardnasak avrilka Suzan wercia d -Eruina- EveDallas ebonita amorkowa Alaya Broszka Moonlit 20 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Moonlit Już coś wie
Nick w grze : Moonlit Liczba postów : 259 Dołączył : 06/07/2013
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 7:22 am | |
| Nie odrzucajcie zaproszeń, muszę wiedzieć kto bierze udział. Usuniecie mnie potem. | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 7:49 am | |
| Dopisuje się Kiedyś tak zrobiłam to mi tak popularność skoczyła... :DXD | |
| | | Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 2:26 pm | |
| Lista: 18 - 19.07.13 - czwartek - piątek - Kamil2010, Broszka, EveDallas, Suzan 19 - 20.07.13 - piątek - sobota - Moonlit, Gatta, Ogier12 20 - 21.07.13 - sobota - niedziela - Alaya, avrilka (Koszatka), ardnasak 21 - 22.07.13 - niedziela - poniedziałek - appleberry, wercia d, Konik1a (Czekoladoowa) 22 - 23.07.13 - poniedziałek - wtorek - vernille (recoil), Ipsmaniak(Julietta35), Mrs Kopytko Osoby co do których nie jestem pewna czy chcą wziąć udział: ebonita, -Eruina-, amorkowa(nadia.amorek). Jeśli chcecie, to upominajcie się Jako tako ułożyłam listę. Trochę patrzę na forum i wiem że niektórzy z Was często prowadzą ostre rozmowy, dlatego starałam się Was tak ułożyć, aby w każdej trójce była osoba bezstronna, a potem jeszcze Was wymieszałam. Nie wiem kto jest czyim przyjacielem, więc na to nie patrzyłam. Moderatorzy (i Suzan ^^) idą na pierwszy ogień. W żadnej grupie nie ma 3 osób na tym samym poziomie (może oprócz grupy 1, nie wiedziałam już jak Was mam wymieszać) żeby pomiary były staranne. Musimy sprawdzić czy dajdaje zaatakują po równo graczy o różnych majątkach. Proponuję żeby każda grupa wybrała sobie nazwę (czekam na nie do środy wieczorem). Każda grupa powinna przedstawić wyniki pomiarów, potwierdzając je dowodami (screenami). To jak dokładnie macie to zrobić poinformuję Was jutro. Graficy - jeśli możecie, zróbcie specjalne avatary z napisem "usuwam konto" lub coś podobnego i wyślijcie je do mnie jak najszybciej. Wrzucę je potem wszystkie razem na ten wątek i każdy wybierze taki jaki mu się spodobał. Jeśli ktoś chce zmienić grupę bez względu na to czy gdzieś wyjeżdża, czy jest to spowodowane antypatią do kogoś, niech informuje mnie przez PW tu lub na howrse. Jeśli ktoś chce jeszcze dołączyć również niech pisze na PW, żeby ten temat pozostał informacyjny. Jutro napiszę jak mają wyglądać treści waszych prezentacji. Ostateczna lista pojawi się jutro lub w środę.
Ostatnio zmieniony przez Moonlit dnia Pon Lip 15, 2013 2:35 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 2:30 pm | |
| Ja prosiłbym o dokładne instrukcje na PW w grze |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 2:41 pm | |
| Zaszczyt to dla mnie być w grupie z modami ! mam nadzieję że nie zapomnę ;o | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 2:44 pm | |
| Chcę zobaczyć co z tego wyjdzie ;> Serio, nie mogę się doczekać xD | |
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 2:53 pm | |
| WAŻNE! Mała zamiana - vernille zamienia się z EveDallas miejscami. Eve, jeśli będziesz chciała coś zmienić, to pisz OGŁOSZENIA 1. Vernille zaproponowała zrobienie unikalnych avatarów dla osób, które takowych potrzebują ^^ Proszę się zgłaszać do niej bezpośrednio. 2. Dokładne informacje co macie robić pojawią się tutaj. Wyślę je też na PW na Zagrodzie, dla chętnych też w grze. 3. Proszę nie zapomnieć o podaniu nazw swoich grup! LISTA: 18 - 19.07.13 - czwartek - piątek - Kamil2010, Broszka, vernille(recoil), Suzan 19 - 20.07.13 - piątek - sobota - Moonlit, Gatta, Ogier12 20 - 21.07.13 - sobota - niedziela - Alaya, avrilka (Koszatka), ardnasak 21 - 22.07.13 - niedziela - poniedziałek - appleberry, wercia d, Konik1a (Czekoladoowa) 22 - 23.07.13 - poniedziałek - wtorek - EveDallas, Ipsmaniak(Julietta35), Mrs Kopytko | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 3:03 pm | |
| Tak, jeśli ktoś chce avatary, to pisać - jak na zamówienie, jakie tło, jaki napis dokładnie. Jak będzie unikalny, to ludzie się nie skapną, a przynajmniej wolniej, niż gdybyśmy wszyscy ustawili ten sam avatar |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Pon Lip 15, 2013 3:47 pm | |
| Ja jestem w pierwszej grupie, ok. Inne informacje proszę mi wysyłać na howrse |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 12:16 am | |
| Prpsilabym jednak o zmiane. Mofe vrac udzial tylko w tym tygodniu a najbardziej odpowuada mi grupa pierwsza : s | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 12:33 am | |
| ja tam nie chcę brac udziału (bo jak mówiłam ie lubię mieć zapchanej skrzynki spamem) ale moge zrobić avatary | |
| | | Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 1:05 am | |
| Ok, spoko, do 28 jestem wolna vernille napiszę do ciebie na PW ZM, w sprawie awataru | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 1:56 am | |
| | |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 2:13 am | |
| mi pasuje proszę o dokładne info na pw (obojętnie gdzie) | |
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 3:16 am | |
| ZMIANY!!! Większość z Was musi z powodu wyższych konieczności wziąć w tym udział jeszcze w tym tygodniu . Jestem w takim razie zmuszona od nowa wszystko ułożyć i mocno skrócić:
czwartek - vernille(recoil), Suzan, ardnasak, EveDallas piątek - Mrs Kopytko, Broszka, Moonlit, Gatta sobota - Kamil2010, Ogier12, Julietta35 (Ipsmaniak), Koszatka (avrilka) niedziela - appleberry, wercia d, Konik1a (Czekoladoowa), Alaya
Jeśli chcecie coś jeszcze zmienić, musicie mi o tym napisać dzisiaj bo jutro nie ma mnie cały dzień. Będę dopiero ok. 23. Dzisiaj wieczorem dostaniecie pozostałe wytyczne.
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 3:34 am | |
| |
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 3:39 am | |
| Kamil - co chwilę dostaję wiadomości z prośbą o zmianę, wg mnie mamy za mało czasu na organizację, ale połowa w przyszłym tygodniu wyjeżdża i musimy to załatwić jak najszybciej. Jak się dobrze nie zorganizujemy, to odwołam całe wydarzenie. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 4:20 am | |
| A co z tymi screenami,będzie trzeba je KONIECZNIE dawać? :/ | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 4:51 am | |
| Kurde chetnie bym sie dopisała, bo sama jestem ciekawa jak diabli, ale nie chce już Wam mieszać szyków. Zatem tylko się zapytam: będą jakieś wyniki z tego eksperymentu ? | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 4:52 am | |
| Koszatka - wydaje mi się że tak... bo jak inaczej udowodnisz ile wiadomości dostałaś? Ja tam nie widzę nic przeciwko dawaniu screenów z mojej poczty xd pozamazuję te wiadomości od osób innych niż od sępów i koniec, po sprawie. | |
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 1:13 pm | |
| Ostateczna wersja: czwartek - vernille(recoil), Suzan, ardnasak, EveDallas piątek - Mrs Kopytko, Broszka, Moonlit, Gatta, Konik1a (Czekoladoowa) sobota - Kamil2010, Ogier12, Julietta35 (Ipsmaniak), Koszatka (avrilka) niedziela - appleberry, wercia d, Alaya, Arrin (niepotwierdzone)Wystawiacie na prezce na oddanie co najmniej 8 koni (mogą być bezwartościowe, 350 pg, 0 Um itp.). Może być oczywiście więcej (ja daję 15). Do tego dodajecie dwa fałszywe linki, prowadzące do tej strony: http://www.poomoc.pl/ Gdy ktoś zgłosi się po jakiegoś konia i Wy już go oddacie nie wykreślacie go, tylko podmieniacie link z nim na powyższy. PRZYKŁAD: Koń 1-> daje link do konia Koń 2-> daje link do strony poomoc.pl Koń 3-> daje link do konia ... Gracz X dostał konia 1, teraz tak wygląda to na prezentacji: Koń 1 -> daje link do strony poomoc.pl Koń 2 -> daje link do strony poomoc.pl Koń 3 -> daje link do konia UWAGA! Jedna osoba może dostać 1 konia. Konie możecie uzupełniać, jeśli chcecie (i jeśli nie szkoda Wam ich), możecie też zmieniać linki, czyli raz pod koniem 1 będzie link do poomocy, a raz do jakiegoś konia. Możecie też nie odpisywać na niektóre wiadomości, to podgrzeje atmosferę i może niektórzy zaczną spamować Wam skrzynkę. Wygrywa ten, kto dostanie najwięcej wiadomości oraz ten do kogo napisze najwięcej różnych graczy. UWAGA! Kilkukrotnie wysyłane wiadomości od graczy, których macie już długo w znajomych nie liczą się (aby zapobiec oszustwom). Od rodzeństwa, rodziców, kuzynów itp. też nie. Także z kont o podobnych nazwach (jak jest ania00010 i ania00011, to przecież wiadomo, że to multi) Ustawiacie specjalne avatary, które przygotowaliście (lub ktoś Wam zrobił), ogłaszacie się widocznie na prezce i na sprzedażach (to podstawa). Udzielacie się na oficjalnym forum, żeby każdy zobaczył Wasze avy. Żeby potwierdzić ilość zgłoszeń od dajdajów wysyłacie mi screeny wiadomości, jeśli ktoś będzie miał tego dużo to mogę podać mój adres email na który wyślecie dowody. Jednak jeśli dacie radę, to wysyłajcie mi je przez PW na Howrse. Proszę o wysłanie ich do 28 lipca. Wiem że chaotycznie, ale bardzo się spieszyłam. Jakieś pytania? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 1:24 pm | |
| Ja mam - o co chodzi z tymi dniami? Tego dnia mają być wystawione te koniki? Oraz czy mam napisać że usuwam konto czy wyprzedaje konie? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 1:29 pm | |
| A ja chcę być w grupie z Broszką. Bo to moja siostra i ona będzie mi wysyłała wiadomości |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 1:40 pm | |
| Przegraaaaaaam. Mam bana na forum xD jutro zabieram sue za pisanie prezki bo musze to w miare ogarnac i dopisac html na kolejna ramke... nie lubie miec wszystkiego pomieszanego xD | |
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 1:53 pm | |
| Kamil - chcesz, to się z kimś zamień. Teraz już nie ingeruje w to co się dzieje. Jeśli ktoś się zgodzi, żebyś był z nią w grupie, a on przejdzie na Twoje miejsce to ok, tylko chce o tym wiedzieć Ogier12 - piszesz że usuwasz konto i oddajesz konie. Ogłaszasz się tylko w sobotę. Gdybyśmy wszyscy jednego dnia to zrobili, ktoś bardziej kumaty mógłby się zorientować, że to przekręt. Szczególnie, że jest tu paru graczy z wysokim rankingiem i dużym stażem. Eve - jak dobrze to rozegrasz, to masz szansę ^^ Ja mam swój sposób, będę im odpisywać, ale nie powiem co. | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 1:59 pm | |
| A dlaczego ja jestem niedopisana? Potwierdziłam na PW... | |
| | | Gość Gość
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 2:07 pm | |
| goddamnit, jeśli Eruina zechce podziałać w czwartek, to ja mogę jej oddać miejsce |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 2:08 pm | |
| Dzieki za dopisanie, będe na pewno :DNaprawdę zżera mnie ciekawość ile ludzi pozapycha mi skrzynkę. A mam parę jednorożków i nieco więcej koni z zj wiec chętni na pewno się znajdą | |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Lip 16, 2013 2:11 pm | |
| a jak ktos nie chce sprzedawac koni bo ma malo? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
| |
| | | | Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |