Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse

Go down 
+16
Arrin
Temperance
MrsKopytko
Księżniczka Żulietta
Czekoladoowa
ardnasak
avrilka
Suzan
wercia d
-Eruina-
EveDallas
ebonita
amorkowa
Alaya
Broszka
Moonlit
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 6:40 am

Udzielam się na forum, usunąłem ceny przedmiotów z prezki, gratuluje graczom i tylko 3 sępy :C (z czego 1 to było żebym wziął udział w konkursie)
Edit: Dostałem z ofertą ośrodka :c

Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Pią Lip 19, 2013 6:42 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 6:41 am

Tak. Wrzucaj ja chętnie popatrzę. ^^
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 6:49 am

MrsKopytko napisał:
EDIT : 73 ofiary śmiertelne

Jak ty to robisz że masz tak dużo ofiar? :c

Zabójcza logika, jak ktoś napiszę to chce kupić coś czego niema na liście na sprzedażEksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 2153337378
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 7:05 am

Jak na razie, 22 ofiary. ^^
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 7:06 am

Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 Zw4i
Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 F8m
Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 D1ch
Mogłabym to robić zawodowo Very Happy"

EDIT 78 ofiar śmiertelnych. Się nazbierało O.x

EDIT2 80 ofiar śmiertelnych (na godzinę 15:56
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

Nick w grze : Moonlit
Liczba postów : 259

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 8:06 am

Do mnie piszą po kilka wiadomości i chcą mi dać 2000 eq za konie z UM +600 i 1000 za takie z +200 :C SĘPY, SĘPY, SĘPY!
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 8:11 am

Nic chyba tym wyzyskiwaczom nie sprzedam :C
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 8:20 am

Kurde czemu niedziela dopiero za kilka dni ?Sad
Z tym pustym kontem było niezłe, juz nie wiedzą o co prosić. To juz nie tyle sep co hiena cmentarna Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 8:30 am

Dlaczego do mnie nie chcą pisać? Sad
Powrót do góry Go down
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 8:31 am

Ogier, bo Ty podajesz konkretne konie i konkretną, normalną cenę, to im się nie opłaca. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 8:40 am

To u Ogiera jest wyprzedaż czy usuwanie konta ? Wydaje mi się, ze to miało być zbieraniem sępów i dajdajów a nie wypychaniem sobie kieszeni...
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 8:44 am

Stan na godzinę 16:42 = 86 sępów zawitało na mojej poczcie

Ja chcę dobrnąć do 100 ale wątpię, że mi się uda XD
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 8:44 am

Kamil - wyprzedawać też można. Trzeba tylko napisać że się zawiesza lub usuwa konto i raczej nie podawać konkretnych cen.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 8:47 am

Moonlit napisał:
Kamil - wyprzedawać też można. Trzeba tylko napisać że się zawiesza lub usuwa konto i raczej nie podawać konkretnych cen.

Ale to (dla mnie) miało być przede wszystkim zbieraniem sępów i dajdajów, a nie wyprzedażą koni/CR-ów.
No chyba, że źle zrozumiałem temat.
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 8:53 am

Kamil - ja na przykład jeszcze nic nie sprzedałam i raczej nie sprzedam, a ta rzekoma wyprzedaż służy mi jedynie do ich zwabiania. Dzięki temu więcej ich pisze.
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 10:32 am

Wywabiłam z gniazd już 90 sępów Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 4074547142 Kocham te robotę. do godziny 21 powinna być 100 :3
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 11:52 am

OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE 19 LIPCA 2013 ROKU O GODZINIE 19:51 OSIĄGNĘŁAM MÓJ CEL I ZŁAPAŁAM 100 SĘPÓW. SPISZĘ NICKI I PODEŚLĘ TUTAJ :d ALBO NA PW
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 11:54 am

MrsKopytko napisał:
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE 19 LIPCA 2013 ROKU O GODZINIE 19:51 OSIĄGNĘŁAM MÓJ CEL I ZŁAPAŁAM 100 SĘPÓW. SPISZĘ NICKI I PODEŚLĘ TUTAJ :d ALBO NA PW

Proszę, powiedz, co zrobiłaś że ich tyle wyłapałaś Sad
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 12:00 pm

Ogier12 napisał:
MrsKopytko napisał:

Proszę, powiedz, co zrobiłaś że ich tyle wyłapałaś Sad

Wystarczyło , że udzielałam się na forum XD I napisałam, że mam CR to wszyscy " a mogę za darmo" "skoro kasujesz to ja wezmę..." XD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 12:04 pm

Robiłem to samo :/
Mówi się trudno
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 12:07 pm

Miałam więcej szczęścia. Ale awatara nie zmieniam. Niech mi jeszcze dobiją popularność Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 12:11 pm

Zgromadziłem 10 sępów
Potrzymam jeszcze informacje o zawieszeniu gry. Może ktoś się jeszcze pojawi. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 12:24 pm

Kopytko: No to gratuluję rekordu :DDałaś dość wysoko poprzeczkę do przeskoczenia Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 12:36 pm

Huehue... I o to chodzi Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 3:26 pm

29 ofiar, chce dobic jeszcze do 30 :>
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 3:36 pm

Do mnie jeszcze pisza... sorzedalam rozca za dwa razy tyle niz normalnie. Kocham sepy <3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 2:21 am

Podsumowując...
Zarobiłam : 180tys. za konia z Żywiołem + 90tys za sprzedaż PZ + 13.500 za 3 bezrogi, z których jeden nawet nie był bezrogiem XD

RAZEM : 283.500 zarobku Very Happy
10 miejsce w rankingu popularności z 342 wizytami i bali się napisać więc sępów jest tylko 100.  Jeżeli to się do czegoś przyda to mogę stworzyć listę sępów. A a screeny powysyłam po 5 sierpnia, dobrze? dzisiaj nie dam rady a jutro już wyjeżdżam :c
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 3:10 am

Już 15 i ja zaczynam mieć dość. Podstawowe pytanie jakie u mnie pada ? Sprzedajesz boskie/oddasz konto ? Skoro usuwasz je to kasa Ci niepotrzebna.
Co za sępulce ;x
Powrót do góry Go down
Moonlit
Już coś wie
Moonlit

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 3:58 am

Kamil - trzymaj się XD

Moje statystyki:

76 miejsce w rankingu popularności
Tylko 21 osób się zgłosiło, w tym ze 4 to ani sępy ani dajdaje.
Myślę że to dlatego że wczoraj nie miałam długo prądu + jak już miałam to siedziałam tylko z 2 godziny. Ale zgłaszają się do mnie jeszcze dzisiaj, szkoda że to się już nie liczy ^^

Zarobiłam Konia z SZJ ze 162 kopiami i 45 000 eq za sprzedaż dwóch ZJ. Więcej nie sprzedaję, chyba że dostanę jakąś niesamowitą ofertę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 5:27 am

Moje statystyki:
- 98 miejsce w rankingu popularności
- 10 zgłoszeń
- z czego 2 to nie były sępy
Kiepską mam tą statystykę Sad
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse   Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse - Page 6 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse
Powrót do góry 
Strona 6 z 9Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse
» Gry jak Howrse
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» Howrse
» Howrse Cup

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: