Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|
+13Laura_raa Nathaly Sleepwalker Olcia344 Dara1 Dżemik Mikaa Nemmip VCarinn blaze the cat Broszka Poziomek Camilla. 17 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 24, 2014 11:49 am | |
| Nieźle Greta Jak to liczyłam to chyba oczopląsu dostałam xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 24, 2014 11:57 am | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 24, 2014 12:01 pm | |
| Mamy zwycięzcę tegorocznej edycji! Jest to... *fanfary* Greta. (ApplePie)! Suma wiadomości jest praktycznie identyczna do rekordu z 2013 Wygrywasz ZHe, zajrzyj na wymiany. *** Macie coś zabawnego? Napiszcie to tu! c: "nie oplaca sie poza tym jestes oszustka bo po co ci kupony jak usuwasz zglaszam" |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 24, 2014 12:04 pm | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 24, 2014 12:05 pm | |
| Od koleżanki, która nz serio usuwała "Sprzedaj za 500! Nie dam dwóch tysięcy, bo po co jak usuwasz!?" |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 24, 2014 12:11 pm | |
| A dziękuję, starałam się z całego serca! Here przytuliłam, dziękuje również: ) Aktualnie po tej całej akcji, miałam zabawną sytuacje. Dziewczyna pisała do mnie, że niby chce się ze mną zakolegować. Pewnie myślała, że więcej dostanie czy coś, w końcu pękła pytając kiedy wystawię konie...już więcej do mnie nie napisała |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Wto Cze 24, 2014 2:31 pm | |
| Ja miałam kiedyś sytuację: Ktoś piszę do mnie czy oddam mu rzeczy, ja mu na to "czemu mam Ci oddać?", a on wyskoczył mi z historia o skarpetkach ;') |
| | | Zwierzęca Nowy
Nick w grze : Xx_Golden Wolf_xX Liczba postów : 5 Dołączył : 04/06/2014
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse Sob Cze 28, 2014 1:39 pm | |
| Ja kiedyś miałam takie konto ale utraciłam karmę i wielka droga do jedynego przyjaznego moda została zasypana przez bany, upomnienia i utratę jednego punkta Karmy (TRAGEDIA! ). To jak ogłosiłam na forum że oddaję konto to 5 osób mi pisze chociaż ani jednego dobrego konia tam nie miałam | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
| |
| | | | [REAKTYWACJA] Eksperyment - sępy i dajdaje na howrse | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|