Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Greenrose - nieuczciwa.

Go down 
+14
Zasobniaczka
kam55
Monika2010
Malto
wigagiw
Greenrose
agatkaa12
Midare1988
Tiamat
Destin
TenOdNiechcenia
LIStek`
Labamba
Veya
18 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Veya
Już coś wie
Veya

Nick w grze : Veya
Liczba postów : 190

Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:14 am

agatkaa12 napisał:
A Veya i nie będę ich szukać, bo nie mam czasu na takie rzeczy i niech zostaną u Ciebie te konie
Już mi nie zależy na tej grze, ale zostanę dla Agi , wigusi , jwp2002 , corny1998 i dla jeszcze kilku osób<3
Soł słit <3 
Wybacz, ale chyba niewielu interesuje dla kogo tu zostajesz Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1624463
Greenrose
Nowy
Greenrose

Nick w grze : wpisz nick
Liczba postów : 29

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:24 am

nie odwracam kota ogonem, nie musze, zawsze mowie prawde Smile  bo tak zostalam wychowana, owszem bywam impulsywna,przyznaje sie bez bicia,ale swoje ZASADY mam. mnie wystarczy tego co tu zobaczylam,przeczytalam... stracilas w moich oczach wiele,zbyt wiele. jednego dnia piszemy,Ty mowisz co u Ciebie,ja co u mnie,zapraszam Cie do siebie w ramach krotkich wakacji i "przyjazni", jest normalnie,wspieramy sie a drugiego grozisz mi zagroda,chocbys sie faktycznie upominala z 200 razy o kilka koni... powtorze,paranoja. i tak traktujesz przyjaciol?? osoby,ktorym mowisz "kocham"?! wiedzac,ze druga osoba,jest w takiej nie innej sytuacji? nie od dzis oczywiscie. coz. mysle,ze nie mam nic wiecej do powidzenia. to co Tu opisywalas to jest tylko TWOJA prawda,zadna prawda,wiecej w tym przeklaman niz prawdy prawdziwej. co oddalam to tylko z pomoca innych,przyznaje,bo nie w glowie mi bylo suzkanie jakis koni,pamietanie o nich, gdy zamartwialam sie zyciem ojca,doslownie zyciem i czym zaplacimy za leczenie,po tym jak ojciec pozyczyl swojemu przyjacielowi 30 tys zl, i o tyle jestesmy w ... plecy. ale jak to mowia tam gdzie sa pieniadze,korzysci,nie ma przyjazni, to prawda,widze to po "przyjacielu" ojca i po Tobie. rada na przyszlosc dla innych, kto nie zna kogos bezposrednio, nie zna czyjegos zycia,niech lepiej sie nie wypowiada,bo moze kogos bardzo zranic.

Ostatnio zmieniony przez Greenrose dnia Sob Sie 02, 2014 6:27 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Greenrose
Nowy
Greenrose

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:25 am

a jednak Agatka wie co to przyjazn prawdziwa i morale Smile
Powrót do góry Go down
agatkaa12
Nowy
agatkaa12

Liczba postów : 32

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:34 am

Darmowy cyrk......To nie jest odwracanie kota ogonem , tylko pisanie prawdy.
Zas dostała swoje kupony, a ty swoje konie.(pewnie jesteś zadowolona )
Ale poczekaj teraz twoja kolej.....
Prawidłowo co kupiłaś u wigusi kupony to są jej (jej konto jej ufo i co u niej są kupony kupowane też jej )i bez jej wiedzy wzięłaś jej......
To dlaczego wigusi nie oddasz ich ?
Inni Ci muszą oddawać a ty co ? Teraz twoja kolej
Powrót do góry Go down
TenOdNiechcenia
Nowy
TenOdNiechcenia

Nick w grze : TenOdNiechcenia
Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:39 am

agatkaa12 napisał:
Darmowy cyrk......To nie jest odwracanie kota ogonem , tylko pisanie prawdy.
Zas dostała swoje kupony, a ty swoje konie.(pewnie jesteś zadowolona )
Ale poczekaj teraz twoja kolej.....
Prawidłowo co kupiłaś u wigusi kupony to są jej (jej konto jej ufo i co u niej są kupony kupowane też jej )i bez jej wiedzy wzięłaś jej......
To dlaczego wigusi nie oddasz ich ?
Inni Ci muszą oddawać a ty co ? Teraz twoja kolej
TO jest odwracanie kota ogonem xD Co jedno ma z drugim wspólnego ? Nic.
Powrót do góry Go down
Veya
Już coś wie
Veya

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:42 am

Cyrk cyrk cyrk.

Agnieszka skończyłaś? Wszyscy już wiedzą że masz chorego ojca, WSZYSCY. Może ja też zacznę pisać o tym kto u mnie nie jest jak bardzo chory, jakie mamy długi i tak dalej? Najlepiej opiszę całą historię swojego życia! :U

Agata nie oddam, bo ZA NIE ZAPŁACIŁAM. To chyba oczywiste, lol. Rozwaliłaś mnie na łopatki teraz, serio xd 

I tak, obie jesteśmy zadowolone, że mamy co nasze, tylko o to chodziło Very Happy 

Temat zaczyna nadawać się do Flames, autentycznie Wink

Aaaa i Agnieszka - przepraszałam Wigę na skype, w rozmowie prywatnej Wink

Ostatnio zmieniony przez Veya dnia Sob Sie 02, 2014 6:44 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
agatkaa12
Nowy
agatkaa12

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:44 am

TEN sorry jak Aga oddała im wszystko to co Veya tez nie może ?
a jak jesteś taka veya to proszę oddaj konie co u mnie robiłaś i CR co na nie wydałaś bo kilka robiłaś z OM
Powrót do góry Go down
Destin
Raczkujący
Destin

Nick w grze : Destin
Liczba postów : 90

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:45 am

Agatkaa, racja darmowy cyrk. I tak, to bardzo interesujące dla kogo tutaj siedzisz, mój dzień stał się ciekawszy.
W sumie już nie chciałam się udzielać w tej śmiesznej dyskusji, ale no korci mnie, korci. Green, to tylko howrse, piksele. Życie internetowe. Ty zaś zasłaniasz się swoimi problemami prywatnymi i wychodzisz ze swoimi mądrościami życiowymi i mówisz o pieniądzach. Dobrze, nie jest to twój najlepszy okres, współczuję tak. Jednakże na twoim miejscu ja siedziałabym cicho i nie chwaliła się na forum, że mam chorego ojca, że nie wiedziałam jak płacić za leczenie. Veya, chciała dobrze, ponieważ nie każdy życzyłby sobie, aby jego problemy PRYWATNE zostały upublicznione. Dała temat na forum, ponieważ widać, że to był jedyny sposób, abyś ty zwróciła jej to, co jej. Temat początkowo zakładał tylko to, a to, że ty z Wigą zaczełaś wyskakiwać i pisać o innych brudach to jest odwracanie kota ogonem. Napisałabyś tylko słówko wyjaśnienia, konie i kupony oddała i cała sprawa byłaby zamknięta.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2254
Veya
Już coś wie
Veya

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:46 am

Mogę tych koni poszukać w poniedziałek, dzisiaj mam plany i nie zamierzam ich zmieniać dla Ciebie Smile
Powrót do góry Go down
agatkaa12
Nowy
agatkaa12

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:46 am

Veya to nie było twoje konto i nie maiłaś prawa ich kupować i do nich prawa 
A i nie ma cię zamiaru wyręczać z szukanie koników
Powrót do góry Go down
Greenrose
Nowy
Greenrose

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:47 am

Agata ma racje... prosze Milena oddac Widze kupony, skoro zaplacilas za JEDEN a +2 bylo,to zamiast 3 oddaj Widze 2,bedzie sprawiedliwie Smile placi sie za JEDEN kupon a ma sie 2 gratis,ale to NIE bylo Twoje.
Powrót do góry Go down
agatkaa12
Nowy
agatkaa12

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:48 am

To czekam do poniedziałku , bo nie będę Ci planów psuła
Powrót do góry Go down
Veya
Już coś wie
Veya

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:49 am

Agata problem jest taki, że kupowałam od Ciebie także konie na blup, i to dość sporo, tak więc ciężko będzie mi dojść do tego który jest który, a do tego kupowałam je dawno temu, jeżeli nie będzie informacji w historii zmiany właściciela - nie moja wina - ale postaram się znaleźć wszystkie. 

Agnieszka - niech Wiga wystawi konia, w przeciwieństwie do Ciebie mnie nie trzeba się o nic prosić dwa miesiące Wink
Powrót do góry Go down
Greenrose
Nowy
Greenrose

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:49 am

oczywiscie Des,tylko ukrywajac to,chciala raczej pokazac mnie w jak najgorszym swietle,bo skoro bylo tam napisane,iz WIEDZIALA o mojej sytuacji,to chyba jasne,ze nie bylo tak,ze nie oddawalam bo mialam taki kaprys... napisalam aby wyjasnic DLACZEGO tak sie dzialo i takze mimo wszystko przeprosilam,ale jak sprawiedliwie to sprawiedliwie... nie jest mi latwo o tym pisac,ale skoro Milena nie mogla poczekac 6 godz wiecej coz... chcialam aby bylo wszystko jasne...
Powrót do góry Go down
agatkaa12
Nowy
agatkaa12

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:50 am

a i czekam tez na rzeczy z CR które wzięłaś dla tych koni
Powrót do góry Go down
Veya
Już coś wie
Veya

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:51 am

agatkaa12 napisał:
a i czekam tez na rzeczy z CR które wzięłaś dla tych koni
Konie jak miały OM zostaną Ci z nimi zwrócone, CR na nich jest, ogarnij to kobieto...
Powrót do góry Go down
Greenrose
Nowy
Greenrose

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:51 am

bo Ty w przeciwienstwie do mnie nie masz prawdziwych problemow Smile Twoim problemem jest kolejny kac po imprezie Smile przekaze Wigagiw, napenwo sie ucieszy,ze po ponad 2 miesiacach,wreszcie oddasz jej kupony Smile
Powrót do góry Go down
TenOdNiechcenia
Nowy
TenOdNiechcenia

Nick w grze : TenOdNiechcenia
Liczba postów : 8

agatkaa12 napisał:
TEN sorry jak Aga oddała im wszystko to co Veya tez nie może ?
a jak jesteś taka veya to proszę oddaj konie co u mnie robiłaś i CR co na nie wydałaś bo kilka robiłaś z OM
Hym, niestety, ale to trochę dawno było i nawet nie wiem czy te konie jeszcze mam. Przypomnij ile ich było to na pewno znajdę coś zastępczego i Ci oddam, ja z tym problemu nie mam  Smile
Powrót do góry Go down
Veya
Już coś wie
Veya

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 6:54 am

Greenrose napisał:
bo Ty w przeciwienstwie do mnie nie masz prawdziwych problemow Smile Twoim problemem jest kolejny kac po imprezie Smile przekaze Wigagiw, napenwo sie ucieszy,ze po ponad 2 miesiacach,wreszcie oddasz jej kupony Smile
Twoje pseudo riposty są żałosne, wiesz? 
W sumie robisz się powoli coraz bardziej żałosna.
Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie biadole całymi dniami jakie to mam straszne życie, na Twoim miejscu skoczyłabym z mostu.
Przedstawiasz poziom krzywego krawężnika.

A Wiga ani razu nie mówiła mi nic o oddawaniu kuponów, więc skończ te swoje pseudo gadki xd
Powrót do góry Go down
Greenrose
Nowy
Greenrose

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 7:03 am

moje? doprawdy? no coz... jakos bede musiala z tym zyc Very Happy ja nie biadole moja droga, to Ty mowisz jak to ciagle u Ciebie zle... ten wykorzystal,nastepny,deprecha, jeszcze to i tamto... Smile ja tylko i wylacznie powiedzialam DLACZEGO bylo jak bylo,a nie potrzebuje litosci nie chodze i nie zale sie kazdemu kto tylko zechce sluchac jak jest zle--> to raczej Twoja specjalnosc Smile  nooo widzisz... Ty nie upominalas sie o konie prze zponad miesiac a Wiga nie upominala sie o kupony, czy wobec tego obie strony zwalnia to od oddania? Smile gratuluje podejscia.
Powrót do góry Go down
Veya
Już coś wie
Veya

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 7:08 am

Ja mówiłam Ci takie rzeczy prywatnie, nie na FORUM PUBLICZNYM.
Fajnie, że nasze rozmowy sprowadziłaś do poziomu "nie zale sie kazdemu kto tylko zechce sluchac jak jest zle", teraz mam jasność sytuacji.
Bardzo ładnie poszło Ci odwrócenie uwagi od ogólnego problemu, gratulacje Very Happy

Podejścia? Rozśmieszasz mnie - skoro nic nie pisała to co? Miałam telepatycznie dojść do czegokolwiek? 

Wybacz, nie zrobisz ze mnie tej złej i okrutnej :*
Powrót do góry Go down
Greenrose
Nowy
Greenrose

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 7:14 am

Nawet nie probuje,ale nie lubie jak ktos sie wybiela,ale innemu wytknie,co Ty wlasnie tak opanowalas do perfekcji:) oczywiscie,ze nie moglas znac zamiarow Wigi, ale powinnas WIEDZIEC,ze rzeczy bezprawnie komus odebrane,trzeba zwrocic Smile naprawde juz skonczylam,troche sie poirytowalam to i tak pociagnelam ten temat za dlugo,a nie warto. jak powiedzialam jest mi przykro,przepraszam za przetrzymanie Twoich koni,wiedzialas dlaczego tak bylo, bylo minelo, zycze Ci powodzenia.
Powrót do góry Go down
Veya
Już coś wie
Veya

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 7:16 am

Ok, wypiłam wybielacz, przyznaję się bez bicia Sad 

Ja też w sumie skończyłam, nie mam czasu na przepychanki takiego rodzaju.
Wzajemnie życzę powodzenia.
Powrót do góry Go down
kam55
Już coś wie
kam55

Nick w grze : luctl
Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 7:17 am

Cala Greenerose. 
KAM RETURN
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3062674
kam55
Już coś wie
kam55

Nick w grze : luctl
Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 7:30 am

Monika2010 napisał:
Witajcie!
Z tym tematem nie jestem związana,  ale jestem obserwatorem.
Z tego co zdążyłam zauważyć,  to nie chodzi o konie z hodowli, ale o to, by komuś/całej hodowli DEA zniszczyć reputację. Każdy każdego oskarża,  ale swojej winy nie widzi.  Każdy ma jakieś wąty do kogoś,  kogo nie lubi.  
Ludzie, pomyślcie,  zanim komuś obsmarujecie tylek. Czy to warto pogrążć siebie i każdego innego?  
Jeżeli kogoś nie lubisz to się nie udzielaj i tyle.  Czasem sprawy rodzinne są ważniejsze niż piksele. Wink
Nie każdy siedzi 24h/d, aby wszystko widzieć,  wiedzieć i kontrolować.
Ahh te hodowle i rywalizacja.
Czy każdy pomyślał ile to spraw miał w życiu,  że musiał odejść od komputera?
Zanim chcesz wypisac coś na ZW, to zastanów się 2 razy. Może to Ty powinieneś napisać o Sobie "oszust/oszustka"?!

Kochana to Ty się nie udzielaj tu. Byłas w DEA? NIE! Uwierz mi, ja , Veya, Zas, Liściu, każdy kto odszedł wie co się w tej jakże wspaniałej hodowli działo i zapewne dzieje. Byłam tam pół roku, 100% potwierdzam co o tej hodowli twierdzą byli członkowie :]
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3062674
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 7:44 am

Greenrose napisał:
bo Ty w przeciwienstwie do mnie nie masz prawdziwych problemow Smile Twoim problemem jest kolejny kac po imprezie Smile

...
Kobieto, ogarnij się, naprawdę, co Ty w ogóle wypisujesz? Szczekasz, że ktoś porusza Twoje sprawy, potem jęczysz, że ktoś nie przedstawił Twoich problemów dostatecznie jasno, w końcu dajesz ripostę na tak żałosnym poziomie, że aż ręce opadają. To, czy dziewczyna imprezuje i jak się po imprezie czuje, to jej sprawa, nie Twoja, nie moja, niczyja. Rzeczywiście, wyciąganie prywatnych "brudów" o kimś na forum publicznym - bardzo dojrzałe, bardzo. Kłaniam się w pas, w życiu bym czegoś takiego nie wymyśliła. Dorosłość z Ciebie aż wycieka. Jednak śmiem twierdzić, że to nie dojrzałość, ale najzwyklejszy w świecie brak kultury.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 02, 2014 8:03 am

Zgodnie ze słowami Veji (?), zamykam.
Powrót do góry Go down
Zasobniaczka
Nowy
Zasobniaczka

Nick w grze : Zasobniaczka
Liczba postów : 40

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostPon Sie 04, 2014 1:45 am

Na wstępie chciałabym zaznaczyć, że kupony odzyskałam. Nie wiem, czy pomógł temat tutaj, czy też rzeczywiście liderka Dea chciała te kupony w najbliższym czasie oddać. Jak większość wie, jestem z Green w hodowli kucyków - Miyavizm. Dla dobra tej hodowli i poszanowania liderki- Chantell, postanowiłyśmy nie wydrapywać sobie oczu, tym bardziej na konfie tej hodowli. Oczywiście nie znaczy to, że będziemy do siebie pałać miłością Very Happy
A co do blokowania- muszę sprostować. Nie blokuję złośliwie, droga Wigo. W zeszłym tygodniu koni praktycznie nie robiłam, więc jak miałam blokować? Razz A jeśli robię koniki seriami, to przeważnie daję z automatu na kłus, galop i skoki. Tak więc, jeśli automat dopisze, to nie moja wina. Ale też sama spotkałam się z tym, ze osoba z Dea dopisywała się do mojego konika z wkl, tym samym pchając mi zawody. Więc jeśli przegrała nie była to moja wina Very Happy Ahh, a czemu jeśli osoba blupująca z Dea zauważy, ze jest razem z moim koniem w zawodach nie wyśle mi wiadomości? Skąd ja mam wiedzieć, czy akurat automat dopisze do dea, czy też do innych koni?
Agatka tego szczerze mówiąc się po Tobie nie spodziewałam. Wiesz, to, ze ja mam jakieś "spiny" z Green, to nie znaczy, że na Ciebie naskakuję, czy coś. Będąc z Wkl-u nie powiedziałam na Ciebie złego słowa. A teraz Ty tak łatwo nagadujesz na Vey i pośrednio też na mnie. Wybacz, ale to nie jest sprawiedliwe. I to, że teraz po x czasu nagle każesz oddawać konie, które Vey u Ciebie zrobiła, też jest dziwne, co najmniej. Vey działała dla dobra hodowli i powinnaś to uszanować. Nie wiem, czy pamiętasz, ale gdy ja robiłam konie u Ciebie, to one zostawały u Ciebie. Tak więc mogłaś zrobić tak również w przypadku Vey, ona raczej nie miałaby nic przeciwko Very Happy
Powrót do góry Go down
lotz
Nowy
lotz

Liczba postów : 25

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 06, 2014 12:08 am

Najmocniej przepraszam że się wetnę (i to w sam środek burzy), ale niezmiernie dziwi mnie jedna rzecz. Wigagiw- jakim cudem pozwolili Ci uczyć w szkole, jak Ty nawet pisać "po naszemu" do końca nie potrafisz? ._. Wielokropki zastąp jedną kropką- będzie Cię można usprawiedliwić, że to naleciałości z dawnych pocztowych czasów, gdy powszechną formą komunikacji był telegraf.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 06, 2014 1:47 am

Przenoszę temat do flames, tu nie jest dobre miejsce na tak zacięte spory.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Greenrose - nieuczciwa.    Greenrose - nieuczciwa.  - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Greenrose - nieuczciwa.
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» nieuczciwa Zasobniaczka

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: WAŻNE :: Aktualności :: Flames-
Skocz do: