Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| nieuczciwa Zasobniaczka | |
|
+12wirek nevinowa zabkaxx2 Egzotyczny Destin lotz agatkaa12 Zasobniaczka Nathaly Veya Mika_TLR Greenrose 16 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Greenrose Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 29 Dołączył : 23/12/2013
| Temat: nieuczciwa Zasobniaczka Nie Sie 10, 2014 6:11 pm | |
| 9.08 o godzinie 1 w nocy miało miejsce włamanie na konto graczki agatkaa12... Poniewaz bylam jedyna z hodowli,ktora jej hasło znała, podejrzenie padło na dwie inne osoby,ktore miały hasło Agatki od czasów, gdy same były w hodowli DEA, mowa o Zasobniaczce i Veyi, które nigdyś zasiadały w zarządzie tejże hodowli. Pod koniec maja odeszły do konkurencyjnej hodowli WKL, a krótko potem relacje naszej czwórki się pogorszyły, mimo to Agatka nie sadziła, że któraś z nich mogłaby się włamać do niej na konto... Wciaż wierzyła w uczciwość tych dziewczyn, a druga sprawa to to, że wyjechala na miesiac do pracy za granice i hasła najzwyczajniej zapomniała zmienić. Wczoraj Agatka zadzwoniła do mnie rano mówiac, że miała włam na konto, które zostalo wyczyszczone z CR i pd, jednym słowem wszystkich rzeczy potrzebnych do blupu. Weszlismy w historię logowania i spisalismy obcy nr IP, który wlasnie logowal sie po 1 w nocy. Mając na uwadze fakt, kto posiadał niegdyś hasło Agaty próbowalam to sprawdzić, jednak osoba, którą o pomoc w spradzeniu IP poprosilam, nie odezwała sie, będąc tymczasowo nieosiagalna. Po wielu debatach w hodowli na temat tej sprawy, Mateusz (Egzo) wyslal mi link, proszac abym w niego kliknela, kiedy kliknełam Mateusz powiedzial mi, że program działa, bo ma moj adres IP (taka proba generalna), nastepnie wyslal podstepem Zasobniaczce link,a kiedy ona w niego kliknela, pokazal sie jej adres IP, porownalismy je (od Zaso i obce IP z logowań Agatki) i okazalo sie,ze jest to DOKLADNIE to sam IP!!! Procz dowodów (screenow),ktore cala sprawe niejako umacniają, to dochodzą jeszcze przeslanki, takie jak, to że Zas blupowala araby przed 1 w nocy,czyli na chwile przed wlamaniem; DEA i WKL sa w trakcie zawzietej (acz do tego czasu spokojnej) walki. Zatem, pytanie podstawowe jest nastepujace: co Zasobniaczka o 1 w nocy robila na koncie Agaty, z ktora od przeszlo 2 miesiecy nie jest ani w hodowli,ani w dobrych relacjach, czy też nie zostala przez wlascicielke o to poproszona?? Odpowiedz nasuwa sie sama... aby zdyskredytowac chociaz jednego czlonka DEA,oslabiajac sklad. Malo tego "ktos" dal wspoldzielenie totalnie Agacie obecej graczce... (kim ona jest? czyje to konto?)... Agata stracila rzeczy z CR, a takze odsprzedano wszystkie pd... dziwne,ze graczka ze wspoldzielnia nie wziela sobie zadnych kryc naszymi najlepszymi ogierami... co wskazuje,ze nie chciala wykrasc wcale Koni ani chociaz troche pg... dodam tez,ze Zasobniaczka,z ktora rozmawialam przez telefon (chcialam zadzwonic, lecz nie mialam nr, ona zadzwoniła) przyznala sie do wejscia tylko raz na konto Agaty,ale rzekomo zaraz po odejsciu z DEA, byla wrecz oburzona,tym co mowilam,co odkrylismy,rzucila telefonem. Pozniej w nocy napisala do mnie jeszcze na skypie,dzwonila proszac aby to jakos zalagodzic, zalatwic. nadal twierdzac,ze to nie ona... obrazajac przy tym mnie i Agate. Dzis jednak rozmawiajac z postronną osobą przyznala sie do włamu na konto Agaty,dalej zaprzeczajac,ze cokolwiek usunęła... dla mnie stracila calkowicie wiarygodnosc,poniewaz dzien wczesniej mowila,ze logowala sie raz i to dawno temu,zaprzeczala, tym razem jednak sie przyznala i probowala wrecz naklonic mnie do nie ujawniania na ZM dowodow i tego wszystkiego. Poczatkowo zastanawialam sie nad jej slowami,jednak po przeczytaniu wątku, ktory dała na ZM przekrecajac totalnie zaistniala sytuacje,obie z Agatka postanowilysmy,ze opiszemy ta sprawe. Prawie wszystko co Zas napisala,to przekłamiania. Po pierwsze probuje odwrocic od siebie uwage,kierujac ja na Mateusza (Egzotyczny),wykorzystujac jego dosc zepsuta reputacje,a tymczasem Mateusz NIE zrobil NIC ponadto,ze podeslal jej program do sprawdzania IP. byc moze w howrse jest to nielegalne,ale chcial tylko pomoc w odszukaniu winowajcy (czyt. wlamywacza i zlodzieja,oszuta), gdyz lezalo mu na sercu dobro hodowli,bo to wlasnie w nia uderzyla cala sprawa. link ten NIE zawiera żadnych wirusow,ani nie jest niczym co moglo by rzekomo zablokowac maila,czy co tam jeszcze. Kliknelam w niego ja sama i nie mialam zadnych problemow!!! w swietle calej sytuacji przykro mi stwierdzic,ze Zasobniaczka jest osoba perfidną, naduzyla czyjegos (dawnego) zaufania,a w chwili zdemaskowania, szła w zaparte probujac odwrocic kota ogonem,zwalajac niestworzone rzeczy na Mateusza i (o litosci! znow!) na mnie dolaczam dowody w postaci screenow, na ktorych jest... pokazne moj adres IP,z historii logowania,aby udowodnic,ze program dziala i jest to TYLKO program to uzyskania adresu IP, IP Agaty i to "obce" IP, a takze włączone wspoldzielenie do graczki hanowerka (kimkolkwiek ona jest,podejrzewam multi) a takze screen z rozmowy Zas i Egzo,w ktorym Egzo wysyla linka,ostatecznie screen z programu,z dokladnymi danymi IP osob ktore w to kliknely (najpierw ja,potem Zaso)... Green-http://pl.tinypic.com/view.php?pic=24g0klt&s=8#.U-fXnON_vSk
Sam: Pozwoliłam sobie zmienić posta, czcionka i formatowanie utrudniały czytanie | |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Nie Sie 10, 2014 7:18 pm | |
| Mój ulubiony cyrk zawitał do miasta. Po pierwsze wyjaśnij mi w jakim celu zmieniasz czcionkę i "ramowanie" tekstu, na mniejszą, gorszą w czytaniu, zieloną i przypiętą do prawego marginesu? Tożto nie można pisać normalnie??? Po drugie wasze zachowanie jest KARYGODNE, te wasze spiski intrygi nad pixelami, zacznijcie sprawy załatwiać między sobą, bo członkowie DEA non stop piorą swoje brudy na forum. Dodatkowo dodam że przesyłanie wszelkich linków wymuszających dane prywatne w tym właśnie IP, są rzeczą karalną, o czym można dowiedzieć się w Ogólnych Zasadach Użytkowania i co najważniejsze Polityce Prywatności. Gdyby się, oczywiście,takie rzeczy czytałoPo trzecie oskarżasz kogoś na podstawie niepełnych screenów, tak jak ty, to i Ja Ci mogę powycinać dowody są zasady opisane JAK ma wyglądać zgłoszenie. (wyjaśnię) Screeny nie pokazują czyje konkretnie konto widzimy, nie pokazują całej historii logowania. a teraz UWAGA -gdzie dowody, że zasobniaczka " Pozniej w nocy napisala do mnie jeszcze na skypie,dzwonila proszac aby to jakos zalagodzic, zalatwic. nadal twierdzac,ze to nie ona... " konkretnie pytam, gdzie screeny z rozmowy, które pokazują, że zasobniaczka próbuje załagodzić sytuację co wskazuje wg. Cb. na jej winę? -gdzie screeny z biura pokazujące sieczkę jaka się tam wydarzyła? -gdzie Screeny z Czarnego Rynku pokazujące, że nic jej nie zostało? -gdzie screeny ze sklepu pokazujące, że nic nie ma? -gdzie screen z jakiegoś konia pokazujący, że nie ma PD? -gdzie screen z "historii moich przedmiotów" ? w końcu cały CR musiał pójść na konie -gdzie screen z wymian, jeśli zalogowany gracz nie porozdawał wszystkiego na konie tylko powymieniał? -gdzie screen z "moich funduszy", który świadczyłby o przyroście eq, za sprzedanie PD? -dodatkowo zapytam, jest screen opatrzony nazwą agatka, widnieje na nim jakiś numer IP 151.248.62.55 wyżej jak mniemam twój IP 89.68.47.227 - to screen o nazwie Agatka, pokazuje rzekomo obce IP, które zostało wygenerowane także w ostatnim screenie? -skąd mamy wiedzieć, że podane IP 151.248.62.55 jest adresem zasobniaczki - tak tak Egzotyczny wysłał jej link ona kliknęła, ale czy nie mógł wejść w ten link ktoś od was? -poza tym wybacz, ale coś mi nie podchodzi godzina włamania, i wiadomości wysłanej przez egzotycznego. skoro włam był 09.08 po 1, to dlaczego rozmowa Egzotycznego jest z 21? -dodam, że niestety sprawa jest inwalidą gdyż nie udowodniłaś w sumie nic. -co to samego adresu IP ja także loguje się na swoje konto z paru adresów pisaliśmy o tym wczoraj 2gie kółeczko to mój adres, ostatnie adres Des. Dlaczego z paru? ponieważ czasem wchodzę na moje konto, przez telefon np. kiedy wi-fi mi nie łączy, adres IP generowany przez operatora sieci play jest inny ALE zmienia się DNIEM tzn. że korzystając w czwartek z internetu play mam cały dzień 1 adres IP, ale w piątek on jest inny np. . (94.254.205.24) (94.254.146.59) (94.254.209.72) (94.254.201.134)(94.254.201.134) Dlatego jestem opinii, że dowody BARDZO łatwo było spreparować. Banalnie łatwo. Dowody są zupełnie niewiążące i niepełne.Pomijam, że dawanie hasła jest zabronione! Takie praktyki w hodowlach winny być piętnowane, wasza agatka sama jest sobie winna: swojej naiwności i nie znajomości podstawowych zasad. Dodam od siebie, ja też zostałam oskubana do cna, ale w 3tyg. da się wszystko odbudować, jednak skoro waszej Adze nie chciało się nawet przez taki okres hasła zmienić... konto nie było chyba dla niej aż tak ważne. | |
| | | Veya Już coś wie
Nick w grze : Veya Liczba postów : 190 Dołączył : 17/10/2013
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 1:49 am | |
| ŚMIECH NA SALI.
Pierwsza sprawa - hasło Agata dawała każdemu z zarządu DEA, KAŻDEMU, podawała je na konferencji - ile osób jest na liście zarządu na skype? Wiga je ma, Ty je masz, ja miałam, Zaso, mogła mieć też Telly, Ewcia i tak dalej, więc?
Po drugie - gdzie jakikolwiek dowód na to, że IP widniejące w historii logowania Agaty należy do Zaso? To jakaś wasza deowska telepatia czy co?
Tak jak pisała Mika - szpiegowanie IP kogokolwiek jest KARYGODNE! Jak widać macie coraz to lepsze sposoby działania, a o graczu Egzotyczny, czy też Mrs-Islam (o którym na forum jest x postów, czyżby to był sławny złodziej PG, który okradł Rohan i Pogromców Wampirów?) lepiej nawet nie wspominać, pogrążające samo w sobie.
Nie wiadomo czy Agata cokolwiek straciła, w sumie ja też mogę sobie uwiesić psy na kimkolwiek mówiąc, że mnie okradł a tak naprawdę nadal mieć wszystko na koncie, takie to proste.
Ola w sobotę dzwoniła do mnie, co śmieszne z tego co wiem to Agata wierzy Oli, że ta nic nie zrobiłą - to Green sieje oskarżenia na prawo i lewo, napędza całą sprawę, chyba w ramach zemsty za MÓJ ostatni post.
Dowody które są tu ukazane są nic nie warte, niczego nie potwierdzają, mamy tutaj tylko Twoje słowa, Twoje oskarżenia, Twoje domysły i tak naprawdę przypuszczenia. | |
| | | Greenrose Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 1:51 am | |
| MIka Ty lubisz sie czepiac o byle co:) zwlaszcza jesli ktos jest z DEA,nie wazne,ze Zaso wlamala sie do Agaty,Ty poprostu MUSISZ cos znalesc... jesli tak bardzo chcesz,to wysle Ci screeny rozmowy, zaden problem skad masz wiedziec,ze dany adres jest jej? a stad,ze wlam byl o 1 w nocy,czyli juz 9.08 a w rzeczywistosci byla to noc z 8.08 na 9.08,a rozmowa miala miejsce 20 godz pozniej:) jakbys z dokladnoscia przejrzala screeny i przyuwazyla daty,godziny... to bys wiedziala:) | |
| | | Greenrose Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 1:54 am | |
| no coz... Zasobniaczka sie PRZYZNALA do wlamania na konto:) i nie, Milenko, nie kazdy mial haslo Agatki | |
| | | Veya Już coś wie
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:01 am | |
| PRZYZNAŁA się do tego, że weszła po odejściu RAZ, by sprawdzić czy Agata ma kupony na koncie, byś mogła od niej pożyczyć i zwrócić Zaso, kłania się czytanie ze zrozumieniem. Rzygam takimi tematami i oskarżeniami na prawo i lewo, żałosne. | |
| | | Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:14 am | |
| Green, Mika sie nie czepia tylko pisze jaka jest prawda. Przedstawione przez Ciebie dowody są, obawiam się, nic nie warte. Bo spójrzmy: screen1 - widzimy na nim IP osoby która logowała się na konto 10.08 po 21. Ale nie widzimy czyje to konto, więc może być czyje bądź. Dodatkowo adres IP powyzej jest zamazany wiec nie można porównac chociazby początku, czy konca aby stwierdzić, ze nie jest taki sam jak ten poniżej. Screen numer 2 - kolejne IP, znów nie wiadomo czyje, a poniżej inne IP, czyli na konto logowały sie różne osoby? Screen 3 - wiadomosc jaką Egzo wysłał Zaso,no fajnie, tylko ona nic nie wnosi. Screen 4 - widac IP, ale znów nie ma dowodu czyje to IP, bo nie da się go powiązac z żadną osobą.
I oczywiscie brak dowodów na inne zdarzenia o których piszesz. Jak chociażby rozmowy, czy ubytku przedmiotów z Cr, PD, kuponów, czy co tam znikneło. To zawsze podstawa. Na podstawie tych które wskazałaś mozna wyciągnąc wniosek, że: 1.Ktoś z Ip zaczynającym się od 89 zalogował sie na konto Agatki (co przeciez nie jest dziwne, skoro powszechnie dzielicie się hasłami) i jego IP sprawdziliście a potem wrzuciliście to wszystko tu aby napsuć Zaso opinie. Niestety, bez dowodów,ze to IP faktycznie nalezy do Zaso nic nie zdziałacie. 2.oczywiscie możliwe jest, że jest to IP Zaso, ale zawsze zakłada sie niewinnośc.
Obawiam się, że samo Twoje "słowo" nic juz nie znaczy, bo za dużo "afer" z Twoim udziałem miało miejsce. Więc jeżeli chcesz ukazac,ze to Zaso się włamała przedstaw jednoznaczne! dowody. Bo zawsze trzeba wine udowodnić, nie niewinnośc;)
Ostatnio zmieniony przez Nathaly dnia Pon Sie 11, 2014 2:19 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Greenrose Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:17 am | |
| a wlasnie,ze nie przyznala sie do wejscia OSTATNIO wiec widzisz^^ pozatym tekst typu "by sprawdzic,czy Agata ma kupony,bys mogla pozyczyc..." jest zalosny, bo co ma Agata do mnie? NIC. mogla,nie musiala,prosta sprawa, a Ola nie powinna sie W OGOLE logowac nie do siebie bez czyjes zgody i wiedzy a juz napewno bedac w konkurencji... bo to podejrzane malo tego, Agata nie uwierzyla Oli z tego co JA wiem i pamietaj,ze Agatka czeka na swoje konie... ponoc Ty zawsze oddajesz wszystko w terminach... | |
| | | Zasobniaczka Nowy
Nick w grze : Zasobniaczka Liczba postów : 40 Dołączył : 16/02/2014
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:24 am | |
| Fajnie, że dałaś post bez wiedzy Agaty. ^^ Przyznałam się, że po odejściu z Dea DWA razy logowałam się na jej konto. DWA! Dodatkowo w RAMACH tego, że logowałam się na jej konto powiedziałam samej Agacie,że DAM jej 2 kupony i 2 Omy. ZA NIC. Żeby po prostu wykazać, że gram fair play i jako przeprosiny za logowanie się do niej, a nie za włamanie i okradzenie z Cr. Agata mi wierzy, a to że ty masz jakieś "ALE" i drzesz się na mnie do słuchawki, że moje ucho idzie na cmentarz - to polecam wizyte u bardzo dobrego psychiatry. | |
| | | Veya Już coś wie
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:26 am | |
| Powiedz Agacie, że nie oddam jej koni, bo nie mam jak - dlaczego - historia zmiany właścicieli koni obejmuje ostatnie 90 dni, nie więcej, tak więc wszystkie konie urodzone przed 11 maja nie mają historii zmiany właścicieli - wszystkie kupione potem mam od Ciebie, Zaso, Doms, Say albo Wigi. Jak ma jakieś wtyki w administracji to niech coś wymyśli, albo poproście Egzo, może znowu coś ciekawego wymyśli...
Zresztą ten temat nie ma nic do ogółu, prawda? | |
| | | Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:28 am | |
| Dodam, że pisałam z moderatorką. I jestem CZYSTA. Da się wykryć jakie IP działało i co robiło. Więc Green Twój kolejny mit obalony. Zaczynam się wstydzić tego, że moja najlepsza przyjaciółka nosi takie imie jak Ty. + to jak krzyczysz na mnie przez telefon, poniżając mnie, przeklinając mnie to tylko o Tobie świadczy. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Doskonale wiem, że Ty byłabyś zdolna do włamania się do kogoś, bo ja to sama powiedziałaś : PO TRUPACH DO CELU. To już o Tobie świadczy. Niestety wbrew Twoim przewidzeniom nie udało Ci się mnie wywalić z WKl, SOŁ SAD. | |
| | | Veya Już coś wie
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:31 am | |
| Właśnie - dlaczego sprawa nie została zgłoszona na kontakt? Przecież oni są od tego, by POMAGAĆ w takich sytuacjach. Wszystko by sprawdzili i tyle. Lepiej samemu wymierzać kulawą sprawiedliwość, rzucać oskarżeniami na prawo i lewo, BRAWO. Wstydzę się tego, że byłam w DEA, szkoda mi osób, które tam teraz są i nie wiedzą jak wszystko wygląda naprawdę. | |
| | | agatkaa12 Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 23/05/2014
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:33 am | |
| Tak miały moje hasło 3 osoby (Agnieszka , Zasobniaczka i Ty Veya). Po odejściu Zasobniaczki i veyi z DEA do WKL postanowiłam nie zmieniać hasło, bo ufałam i wierzyłam że nie będziecie wchodzić. Ale się myliłam ;( i to mnie boli ;( Ktoś mi się zalogowała w sobotę na konto moje i sprzedała wszystkie PD, 2 Om i 2 kupony. Moi kochani przyjaciele <3 Agnieszka i Mateusz (Egzo) starają się wyjaśnić kto to był i dziękuje im za to <3(kocham was ). Okazało się ze Zasobniaczka kilka razy się logowała do mnie na konto i o tym z nią gadałam przez telefon. Dogadaliśmy się Proszę nie mówić o zaufaniu (bo jak się starci zaufanie to trudno jest odzyskać ) to jest zwykłe porumienienie się A co to postu z Agnieszą w sobotę o tym gadaliśmy i miała stawić A Veya nie zmieniaj tematu bo to jest całkowity inny temat | |
| | | lotz Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 25 Dołączył : 18/02/2014
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:39 am | |
| Droga Greenrose.
Czytam Twoje posty i naprawdę zaczynam szczerze Ci współczuć. Uważam, że ludzie powinni pomagać takim osobom jak Ty i dlatego zdecydowałem się zaproponować Ci pakiet darmowych eutanazji dla Ciebie i Twoich Rzeczników Praw Idiotów.
Śmiem uważać, że screeny które przesłałaś nie udowadniają niczego, poza rozpaczliwym pragnieniem zniszczenia jednego z filarów konkurencyjnej hodowli.
Straciłaś i swoją wiarygodność i wrodzony urok osobisty już grubszy kawałek czasu temu, a powoływanie się na Mateusza (Egzo)- naczelnego oszusta howrse- nie przysparza Ci blasku. | |
| | | Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:39 am | |
| Ok, czas trochę podważyć teorię włamu. Poza tym Mika ma rację - mogłabyś zmienić tekst na normalny? Trochę słabo się go czyta.
"9.08 o godzinie 1 w nocy miało miejsce włamanie na konto graczki agatkaa12... Poniewaz bylam jedyna z hodowli,ktora jej hasło znała, podejrzenie padło na dwie inne osoby,ktore miały hasło Agatki od czasów, gdy same były w hodowli DEA, mowa o Zasobniaczce i Veyi, które nigdyś zasiadały w zarządzie tejże hodowli. Pod koniec maja odeszły do konkurencyjnej hodowli WKL, a krótko potem relacje naszej czwórki się pogorszyły, mimo to Agatka nie sadziła, że któraś z nich mogłaby się włamać do niej na konto..."
Może mi ktoś wyjaśnić po co agatkaa dawała KOMUKOLWIEK hasło do swojego konta? Podawanie hasła jest nielegalne dając hasło tak naprawdę stała się łakomym kąskiem. Macie współ, działajcie z współ, a nie. Chciała dać konto do blupu? Blupowanie przez pożyczkę i jazda. Rozumiem, że hodowla to krąg zaufania, ale bez przesady, powinny być jakieś granice. Jeżeli słowa Veyi są prawdzie i nie tylko wasza trójka znała hasło(nie wiem jak jest na prawdę, to tylko spekulacje) to Agata mogła się z kim pokłócić, a ten ktoś chciał jej zrobić na złość.
"Wciaż wierzyła w uczciwość tych dziewczyn, a druga sprawa to to, że wyjechala na miesiac do pracy za granice i hasła najzwyczajniej zapomniała zmienić."
Ja tutaj widzę, że Agata jest jak ty, Green. Zmiana hasła to 5 minut roboty, przez wyjazdem mogła to zrobić. Rozumiem, że coś jej wypadło, ale już bez przesady. Ba! Kiedy dziewczyny odeszła już powinna to zrobić, a nóż coś by mogło się stać. Widać jak jej zależy na koncie.
"Wczoraj Agatka zadzwoniła do mnie rano mówiac, że miała włam na konto, które zostalo wyczyszczone z CR i pd, jednym słowem wszystkich rzeczy potrzebnych do blupu."
Poproszę screeny z dowodami.
"Weszlismy w historię logowania i spisalismy obcy nr IP, który wlasnie logowal sie po 1 w nocy. Mając na uwadze fakt, kto posiadał niegdyś hasło Agaty próbowalam to sprawdzić, jednak osoba, którą o pomoc w spradzeniu IP poprosilam, nie odezwała sie, będąc tymczasowo nieosiagalna."
Weszła ona czy ty? Historia logowań jest dostępna tylko po logowaniu przez hasło, czyżby nadal go nie zmieniła, czy może zmieniła i od razu poszła do ciebie z nim? To raz, dwa - Jesteś jakimś samozwańczym stróżem prawa na howrse? Kto ci dał przywilej prowadzeń śledztw na własną rękę?
"Po wielu debatach w hodowli na temat tej sprawy, Mateusz (Egzo) wyslal mi link, proszac abym w niego kliknela, kiedy kliknełam Mateusz powiedzial mi, że program działa, bo ma moj adres IP (taka proba generalna), nastepnie wyslal podstepem Zasobniaczce link,a kiedy ona w niego kliknela, pokazal sie jej adres IP, porownalismy je (od Zaso i obce IP z logowań Agatki) i okazalo sie,ze jest to DOKLADNIE to sam IP!!!"
No świetnie, nie było twojej osoby od czarnej roboty więc Egzo ją wykonał. Jeszcze raz - KTO wam udzielił prawa do śledztwa na własną rękę, które tak na prawdę nic nie ujawnia? IP to rzecz OSOBISTA, że tak się wyrażę i takie chamskie zagranie jest po prostu żałosne. Druga sprawa - Trochę do wyjaśnień niejasności. Pozwolę sobie użyć screenu z tematu Zasobniaczki. Oto link. Widzimy tutaj wiadomość od Egzotycznego o godzinie 13.27, natomiast próba generalna Green według screenu jest o 21.24, powiecie mi czemu jest taki rozbieg godzin? Próba generalna jest zazwyczaj przed, a nie w trakcie/po przedstawieniu.
"Procz dowodów (screenow),ktore cala sprawe niejako umacniają, to dochodzą jeszcze przeslanki, takie jak, to że Zas blupowala araby przed 1 w nocy,czyli na chwile przed wlamaniem; DEA i WKL sa w trakcie zawzietej (acz do tego czasu spokojnej) walki. Zatem, pytanie podstawowe jest nastepujace: co Zasobniaczka o 1 w nocy robila na koncie Agaty, z ktora od przeszlo 2 miesiecy nie jest ani w hodowli,ani w dobrych relacjach, czy też nie zostala przez wlascicielke o to poproszona?? Odpowiedz nasuwa sie sama... aby zdyskredytowac chociaz jednego czlonka DEA,oslabiajac sklad."
Proszę o więcej dowodów, ja też mogę wstawić wyrwane z kontekstu, zamazane logi i mogę orzec że ktoś mi się włamał. No i co z tego, że blupowała? Myślę, że wiele osób z howrse było wtedy dostępne. Nie, pytanie podstawowe jest następujące: czemu Agata była aż tak naiwna i nie zmieniła hasła? Tak, bo my z WKL całymi dniami i nocami debatujemy co zrobić, aby wykluczyć członków DEA z gry, tacy źli jesteśmy... Proszę cię Green, wygrywamy ciężką pracą, a nie podstępami i podkopami.
"Malo tego "ktos" dal wspoldzielenie totalnie Agacie obecej graczce... (kim ona jest? czyje to konto?)... Agata stracila rzeczy z CR, a takze odsprzedano wszystkie pd... dziwne,ze graczka ze wspoldzielnia nie wziela sobie zadnych kryc naszymi najlepszymi ogierami... co wskazuje,ze nie chciala wykrasc wcale Koni ani chociaz troche pg... " No właśnie, kim jest ta graczka? Oto nieznana osoba. Widać, że mało gra, jest nowa. Niekoniecznie interesuje ją ten wyścig szczurów i po prostu nie potrzebowała kryć.
Reszta jest już mniej istotna, jedynie dalszy ciąg historii i wyjaśnienia. Egzotyczny nie dość, że ma zepsutą reputację, to zamiast ją naprawiać nadal ją pogrąża wywijając numery ze "sprytnym" zbieraniem IP... Dla mnie jest to jedynie temat zdesperowanej liderki konkurencyjnej hodowli, która nie umie się pogodzić ze stratą 2 wartościowych członków i chce ich jak najbardziej oczernić wstawiając 4 screeny nic nie wnoszące i tekst, który tak na prawdę nic nie wnosi. | |
| | | Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:41 am | |
| - Greenrose napisał:
- no coz... Zasobniaczka sie PRZYZNALA do wlamania na konto:) i nie, Milenko, nie kazdy mial haslo Agatki
Pizgam za przeproszeniem. Gdzie się przyznałam?! Mówiłam od początku, że to nie ja i NIE I KONIEC! Poślij sprawę na kontakt, to przynajmniej Twoja bezczelna minka Ci zrzednie, że jestem niewinna.^^ | |
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:42 am | |
| Agatkaa, wyjaśnianiem sprawy powinien zająć się kontakt, a nie Green czy Egzo. Fakt, że wielu spraw nie wyjaśniają, ale włamania na konto nadal znajdują sie w granicach ich zainteresowania. Więc proszę po prostu naskrobać odpowiednie zgłoszenie i wszystko się wyjaśni.
Zasobniaczka, ciekawa jestem który mod Ci napisał, że jesteś "czysta". oczywiście da się wykryć jakie IP działało, ale moderator nie ma dostępu do takich danych;) | |
| | | agatkaa12 Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:42 am | |
| widze że teraz będziecie oczerniać Agnieszkę. Proszę przestańcie Dlaczego muszą być te kłótnie ? Ja z ZAs ustaliśmy wszystko i prosze nie zwalać teraz innych rzeczy na Agnieszkę. Zasobniaczka straciła moje za ufanie ale to nie oznacza że się nie możemy do gać przecież jesteśmy ludźmi a ,,nie osłami " Proszę tych osób które chcą komentować nie komentujcie | |
| | | lotz Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:45 am | |
| Agatka, czy ona Ci płaci za toczenie bitew w swoim imieniu? Bo zauważyłem, że Agniesia potrafi tylko włączyć zapalnik, a z pożarem musisz sobie radzić Ty. Za pomocą śmiesznych, nie do końca jasnych argumentów i chwytających za serce dowodów oddania.
Daj sobie spokój. Może niech sama zainteresowana się pofatyguje. | |
| | | agatkaa12 Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:47 am | |
| Kłamstwo ma krótkie nogi MY Z ZASOBNIACZKĄ WSZYSTKO USTALIŚMY ALE TO WAS NIE DOCIERA I PRÓBUJECIE OCZERNIAĆ AGNIESZKĘ. Sorry to jest wątek o mnie i Zas a wy tylko staracie się zmienić temat To jest chore i pomycie co piszecie PROSZĘ JAKIEGOŚ MODERNIZATORA ZAMKNIJCIE TEN WĄTEK | |
| | | lotz Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:48 am | |
| Bo co, sytuacja wymyka się spod kontroli? Niech Twoja ukochana liderka zdradzi Tobie- najlepszemu adwokatowi- że sprawa to jeden wielki "pic na wodę fotomontaż".
I przy okazji zapytaj, ile już kont w podobny sposób wyczyściła.
Ostatnio zmieniony przez lotz dnia Pon Sie 11, 2014 2:50 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Veya Już coś wie
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:50 am | |
| Agata skoro dogadałaś się z Zaso, to dlaczego Agnieszka daje takie posty na forum? No błagam, jedno przeczy drugiemu, nie dogadałyście się z Green czy jak? Ja nie zmieniam tematu, to Agnieszka napisała o koniach, cofnij się trochę Nathaly - Zaso zapewne chodziło o to, że jeżeli naprawdę nic nie zrobiła to jest czysta, bo administracja może sprawdzić jakie IP działało na koncie, do kogo należy i co zostało na koncie "nabrojone". | |
| | | Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:50 am | |
| Agata, to jest forum i każdy ma prawo do wypowiedzi i oceny sytuacji, która jest przedstawiona w temacie. Skoro ustaliłyście to proszę, czemu temat tutaj został umieszczony? Chyba po to, aby lud to zobaczył i pomógł ocenić. Nikt jej nie próbuje ocenić, ma już zszarganą reputację i teraz jeszcze bardziej ją szarga. | |
| | | agatkaa12 Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:51 am | |
| Iotz weź się opanuj nie rozumiesz ze ja i Zas się dogadaliśmy i to jest wątek o mnie a nie o Agnieszce i kiedy to zrozumiecie ? | |
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:51 am | |
| Agatkaa, ale czemu się bulwersujesz? Przecież to nie Zaso założyła ten wątek, tylko green. Jak ktoś naważy piwa musi je wypić, a skoro w tekście green powołuje sie na różne "fakty" to każdy kto to czyta ma prawo odnieść się do ich prawdziwości;) Nie można oczekiwać, że każdy "na słowo" przyjmie, że wszystko co zostało w wątku nabazgrane jest prawdą i przyklaśnie. | |
| | | lotz Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:53 am | |
| Doskonale to rozumiem, ale najwyraźniej sprawa jest tak rozbryzgana, że dotykając czegokolwiek co ma związek z DEA, dotyka się pół hwrs.
Jak się wrzuca g**** w wentylator, trzeba się liczyć z tym, że Cię opryska... | |
| | | agatkaa12 Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:55 am | |
| No ma prawo na temat a nie oczerniać inne osoby które nie są związane z tematem. Może nie powinien postać teraz ten wątek ale teraz widać co myślicie o Agnieszce, tylko staracie ją zranić . A może o mnie pogadamy co ? | |
| | | Veya Już coś wie
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:56 am | |
| Zranić Agnieszkę? Tylko mówimy jak jest, przecież to ona rzuca oskarżenia na prawo i lewo nie dając żadnych WIARYGODNYCH DOWODÓW, to fakt, prawda? Ty powinnaś sprawę zgłosić na kontakt i poczekać do wyjaśnienia, a swojego adwokata trzymać z daleka, bo tylko się ośmiesza przez takie coś, niestety. Prawda w oczy kole... | |
| | | lotz Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:58 am | |
| To było tak głębokie i poruszające, że zaraz rzygnę tęczą.
Prawo do oskarżeń Agatko, ma ten, kto ma mocne dowody. Wy nabazgrałyście ten post, żeby poznęcać się nad dzieckiem o którym dobrze wiecie, że prawdopodobnie będzie się przejmować, a może usunie konto. Może taki był plan? To bardzo dojrzałe z Waszej strony, Green powinna zacząć udzielać płatnych instruktaży manipulacji, może zarobiłaby na przeszczep mózgu. | |
| | | agatkaa12 Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 2:59 am | |
| No jest jej wątek ale o mnie i życzę sobie o mnie gadajcie a nie o niej . Nathaly a może ja chce wypić to piwo | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka | |
| |
| | | | nieuczciwa Zasobniaczka | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|