| nieuczciwa Zasobniaczka | |
|
+12wirek nevinowa zabkaxx2 Egzotyczny Destin lotz agatkaa12 Zasobniaczka Nathaly Veya Mika_TLR Greenrose 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
LIStek` Raczkujący
Nick w grze : LIStek` Liczba postów : 51 Dołączył : 20/02/2013
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 3:49 am | |
| Jak już raz mówiłem Zielona nadaje się na niskie domki. Wiec... Mogło jej sie nudzi Albo po prostu ma tak nawalone w głowie ze chciała zniszczyc Zaso i sama to zrobiła, Myśl : ) Tak ja patole. Zielona ile od Grudnia przeszło osób przez DEA 100? :__: | |
|
| |
marthee Nowy
Nick w grze : marthee Liczba postów : 14 Dołączył : 13/09/2013
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 3:50 am | |
| - Egzotyczny napisał:
- wirek napisał:
- Proszę o dowód - skoro oskarżacie gracza z mojej hodowli, sugerujecie, że wiem i akceptuję, to niestety, ta sprawa dotyczy też mnie. Wyślijcie na kontakt, sprawa się wyjaśni za dwa trzy dni, będzie wszystko wiadomo. Chyba,ze ktoś z Was też znał hasło Zasobniaczki, nic mnie nie zdziwi...
Skoro Zas nie ma nic do ukrycia dlaczego nie da screena ze swojej historii logowania zeby pokazac że ma inne IP. Troche to dziwne może dlatego że w Polsce udowadnia się komuś winę a nie odwrotnie ? | |
|
| |
LIStek` Raczkujący
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 3:52 am | |
| Egzo yhy przyznała się że logowała sie na konto Agaty. Więc po co ci ten screen? Hyhy Niech Agi da screeny | |
|
| |
lotz Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 25 Dołączył : 18/02/2014
| Ja na jej miejscu też Tobie nie wysłałbym niczego, nawet wirusa wąglika... Szkoda by było.
Dlatego, że sprawami takie jak ta zajmuje się moderacja hwrs, a nie Zagroda. Po kiego ma tutaj wklejać swoje screeny? -_- | |
|
| |
Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Egzo, ale nawet jeżeli zrobisz screena na którym będzie widać IP logujące się na konto Agatki, to gdzie tu dowód, że jest to IP zaso?? Dlatego własnie właściwy w tej sprawie jest KONTAKT, bo Wy nie jesteście w stanie przedstawić wszelkich niezbędnych dowodów;) | |
|
| |
Zasobniaczka Nowy
Nick w grze : Zasobniaczka Liczba postów : 40 Dołączył : 16/02/2014
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 3:53 am | |
| Jeśli w takim razie ja coś ukradłam z konta, prosze o dowody tego. Screen z historii cr - skoro NIBY zostały użyte Omy. Czekam. | |
|
| |
lotz Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 3:54 am | |
| Przynieś sobie prowiant i nocnik, pewnie poczekasz dosyć długo. | |
|
| |
Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 3:54 am | |
| - Nathaly napisał:
- Egzo, ale nawet jeżeli zrobisz screena na którym będzie widać IP logujące się na konto Agatki, to gdzie tu dowód, że jest to IP zaso??
Dlatego własnie właściwy w tej sprawie jest KONTAKT, bo Wy nie jesteście w stanie przedstawić wszelkich niezbędnych dowodów;) Ja też jestem za tym, by wielmożna Zielonkawa dała sprawę na kontakt. To on wymierza sprawiedliwość, a nie gracze. ^^ | |
|
| |
LIStek` Raczkujący
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 3:57 am | |
| Zaso ale pomyśl Zielona nie da tego na kontakt. Pewnie dobrze wie że nic nie zrobiłaś Ciekawi mnie ile DEA musiało myślec by wykombinować takie coś | |
|
| |
Egzotyczny Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 12 Dołączył : 11/08/2014
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 3:58 am | |
| Już robie screeny zaraz będziecie mieć wszystko pokazane prosze o cierpliwość. | |
|
| |
Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:02 am | |
| A ja nadal czekan na screeny z użycia czarnego rynku. Pozdrawiam tych, którzy nie rozumieją różnicy między zalogowaniem się do kogoś, a okradzeniem z czarnego rynku ^.^ | |
|
| |
LIStek` Raczkujący
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:09 am | |
| Ola czekaj teraz idą rozne programy w ruch xD by zmienić date i godzine użyc CR :p | |
|
| |
agatkaa12 Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 23/05/2014
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:25 am | |
| zas ja nic takiego nie mówiłam i wszytko wiesz o sobotnim włamie. My się uzgodniliśmy i nie wiem po co inni sie wtrącają Ja by nie mieli nic ciekawszego do pracy | |
|
| |
bialasek09 Nowy
Nick w grze : chichi love Liczba postów : 31 Dołączył : 19/11/2012
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:26 am | |
| - Zasobniaczka napisał:
- Dodam, że pisałam z moderatorką. I jestem CZYSTA. Da się wykryć jakie IP działało i co robiło. Więc Green Twój kolejny mit obalony.
Zaczynam się wstydzić tego, że moja najlepsza przyjaciółka nosi takie imie jak Ty. + to jak krzyczysz na mnie przez telefon, poniżając mnie, przeklinając mnie to tylko o Tobie świadczy. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Doskonale wiem, że Ty byłabyś zdolna do włamania się do kogoś, bo ja to sama powiedziałaś : PO TRUPACH DO CELU. To już o Tobie świadczy. Niestety wbrew Twoim przewidzeniom nie udało Ci się mnie wywalić z WKl, SOŁ SAD. Ależ tu Ciekawa dyskusja, aż ciężko uwierzyć, że niektóre piszące tu osoby są dorosłe. Jedno jest bardzo ciekawe: od kiedy moderatorzy mają dostęp do historii logowania ? A, że to nie było włamanie to wiadomo. Ktoś to ma hasło nie włamuje się na konto tylko się loguje
Ostatnio zmieniony przez bialasek09 dnia Pon Sie 11, 2014 4:29 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:28 am | |
| - bialasek09 napisał:
- Zasobniaczka napisał:
- Dodam, że pisałam z moderatorką. I jestem CZYSTA. Da się wykryć jakie IP działało i co robiło. Więc Green Twój kolejny mit obalony.
Zaczynam się wstydzić tego, że moja najlepsza przyjaciółka nosi takie imie jak Ty. + to jak krzyczysz na mnie przez telefon, poniżając mnie, przeklinając mnie to tylko o Tobie świadczy. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Doskonale wiem, że Ty byłabyś zdolna do włamania się do kogoś, bo ja to sama powiedziałaś : PO TRUPACH DO CELU. To już o Tobie świadczy. Niestety wbrew Twoim przewidzeniom nie udało Ci się mnie wywalić z WKl, SOŁ SAD. Ależ tu Ciekawa dyskusja, aż ciężko uwierzyć, że nie które piszące tu osoby są dorosłe.
Jedno jest bardzo ciekawe: od kiedy moderatorzy mają dostęp do historii logowania ? A czy ja gdzieś napisałam, że mają dostęp? ^^ Opisałam moderatorce sytuacje, proszę, oto odpowiedź: Moge powiedzieć co ja bym zrobiła. Czyli nic, nie podejmowałabym dyskusji, nie tłumaczyła sie itd - jasno i na temat napisałabym, że nie mam z tym nic wspolnego i nic więcej. Jeśli jesteś pewna oczywiście, że np nikt nie mogł z Twojego konta wejść itd.... Nie powinnaś mieć żadnych problemów, jeśłi nawet zostanie to zgłoszone na Kontakt, ponieważ po pierwsze sa w stanie sprawdzić jakie ip działało i co robiło, po drugie - danie hasła/współdzielenia jest na własna odpowiedzialność. | |
|
| |
Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:29 am | |
| - agatkaa12 napisał:
- zas ja nic takiego nie mówiłam i wszytko wiesz o sobotnim włamie.
My się uzgodniliśmy i nie wiem po co inni sie wtrącają Ja by nie mieli nic ciekawszego do pracy My mówiłyśmy coś innego, jeśli wierzysz, ze to nie ja zrobiłam, tzn, że nie ja oczyściłam cię z Cr, napisz to na forum, tak jak powiedziałaś mi to przez telefon. | |
|
| |
bialasek09 Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:33 am | |
| To jak moderatorka mogła stwierdzić, że jesteś czysta?
bo nie rozumiem tej kwestii?
Oczywiście dane hasła jest na własną odpowiedzialność, a że Ow i spółka nic z taka sprawą raczej nie zrobią, to się nie ma czemu dziwić. Bo niby jakie było wykroczenie? chyba że podciągnąć pod multi, ale ostatnie działania administracji są ładnie pisząc zerowe w wielu kwestiach. Tak wiec sprawa zostanie olana jak wiele rzeczy olewa OliwaNet | |
|
| |
agatkaa12 Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 23/05/2014
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:35 am | |
| Tak rozmawialiśmy o ty i doszliśmy to porumienienia Ze za przeprosiny dasz mi 2 kupony i 2 OM i temat jest zamknięty. pisałam tu kilka razy że wszystko jest wyjaśnione, ale i tak wola dodać swoje 4 litery | |
|
| |
bialasek09 Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:36 am | |
| - agatkaa12 napisał:
- Tak rozmawialiśmy o ty i doszliśmy to porumienienia
Ze za przeprosiny dasz mi 2 kupony i 2 OM i temat jest zamknięty. pisałam tu kilka razy że wszystko jest wyjaśnione, ale i tak wola dodać swoje 4 litery Tak to jest, ludzie potrzebują igrzysk | |
|
| |
Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:37 am | |
| - bialasek09 napisał:
- To jak moderatorka mogła stwierdzić, że jesteś czysta?
bo nie rozumiem tej kwestii?
Oczywiście dane hasła jest na własną odpowiedzialność, a że Ow i spółka nic z taka sprawą raczej nie zrobią, to się nie ma czemu dziwić. Bo niby jakie było wykroczenie? chyba że podciągnąć pod multi, ale ostatnie działania administracji są ładnie pisząc zerowe w wielu kwestiach. Tak wiec sprawa zostanie olana jak wiele rzeczy olewa OliwaNet Opisałam jej całą sytuację ._. Serio, tak ciężko to pojąć? Przecież aby mogła odpisać, musiałam jej na początku zdarzenie przedstawić od A do Z. | |
|
| |
LIStek` Raczkujący
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:37 am | |
| Agatko bo jak ktoś tak ściemnia to warto wtracic swoje 4 litery Ty patrz kto na nią pisze Egzo (mr-islam) który może się pochwalić wyciekiem z Rohanu i oszustwem w Pogromcach i Zielona która jest psychiczna
Ostatnio zmieniony przez LIStek` dnia Pon Sie 11, 2014 4:39 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:38 am | |
| - agatkaa12 napisał:
- Tak rozmawialiśmy o ty i doszliśmy to porumienienia
Ze za przeprosiny dasz mi 2 kupony i 2 OM i temat jest zamknięty. pisałam tu kilka razy że wszystko jest wyjaśnione, ale i tak wola dodać swoje 4 litery Ale za przeprosiny, że logowałam się DWA razy na Twoje konto, a nie że Cię okradłam ;< | |
|
| |
Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:39 am | |
| - LIStek` napisał:
- Agatko bo jak ktoś tak ściemnia to warto wtracic swoje 4 litery
Ty patrz kto na nią pisze Ego (mr-islam) który może się pochwalić wyciekiem z Rohanu i oszustem w Pogromcach i Zielona która jest psychiczna Liściu dlatego tak ważne jest, by nie być podatnym na wpływy środowiska. "Mam własne zdanie i szereg racji Niezmienny niezależnie od miejsca, czasu i akcji"
Ostatnio zmieniony przez Zasobniaczka dnia Pon Sie 11, 2014 4:41 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
lotz Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:40 am | |
| Zanim odnowisz pytanie, które zostało zadane na samym początku dyskusji Białasku- prześledź wątek. A formalnie Zas jest czysta, dopóki ktoś jej czegoś nie udowodni.
Agatka. Dodaje się 3 grosze. 4 litery, kolokwialnie mówiąc, oznaczają tyłek. | |
|
| |
bialasek09 Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:41 am | |
| Zasobniczka modki w howrse mogą tylko sprawdzać czy wiadomości i profile, forum etc są brzydkie. żadnego dostępu raczej nie mają, tak wiec opisywanie sytuacji od Z do A w niczym modkowi nie pomoże.
po za tym za przeprosiny masz wypłacić 2 Om i 2 K, czyli najwidoczniej ktoś tu był winny, a cały ten cyrk to tylko pożywka dla tłumów.
Po za tym jestem bardziej neutralny aniżeli większość z osób tu piszących | |
|
| |
Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:43 am | |
| - bialasek09 napisał:
- Zasobniczka modki w howrse mogą tylko sprawdzać czy wiadomości i profile, forum etc są brzydkie.
żadnego dostępu raczej nie mają, tak wiec opisywanie sytuacji od Z do A w niczym modkowi nie pomoże.
po za tym za przeprosiny masz wypłacić 2 Om i 2 K, czyli najwidoczniej ktoś tu był winny, a cały ten cyrk to tylko pożywka dla tłumów.
Po za tym jestem bardziej neutralny aniżeli większość z osób tu piszących Prześledziłeś wątek od początku? Bo jeśli tak, to tam jest wszystko wyjaśnione, no błagam ludzie. | |
|
| |
bialasek09 Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:45 am | |
| Prześledziłem, może przypadkiem czegoś nie zauważyłem to oświeć mnie | |
|
| |
lotz Nowy
| Jakby tylko na tym miało polegać modowanie, to równie dobrze gracze mogliby nawzajem do siebie wysyłać korespondencje i wspólnie ustalać czy jest brzydka... Ty, o ile się nie mylę, modem nie jesteś, więc chyba nie przemawia przez Ciebie doświadczenie?
No tak, jak ktoś dyszy Ci do słuchawki o parę pikseli, to dla świętego spokoju można, a nawet trzeba przeprosić za coś, co nigdy się nie wydarzyło.
Na drugiej stronie dyskusji Zas udzieliła odpowiedzi jak i z jakim modem rozmawiała o sprawie. Oświecony?
Ostatnio zmieniony przez lotz dnia Pon Sie 11, 2014 4:46 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
wirek Nowy
Nick w grze : wirek Liczba postów : 15 Dołączył : 01/02/2012
| Na kontakcie są w stanie sprawdzić logowania z ip, chichi . Miałyśmy problem z wymianami w hodowli i nie moderacja to sprawdzała, tylko administracja. | |
|
| |
Zasobniaczka Nowy
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka Pon Sie 11, 2014 4:47 am | |
| - bialasek09 napisał:
- Prześledziłem, może przypadkiem czegoś nie zauważyłem to oświeć mnie
Napisałam, że daję jej to ze wzgląd, że logowałam się na jej konto, dwa razy. Oczywiście nic nie wzięłam. ^^ + nie wiem, czy wiesz, ale robiłam kiedyś konie u Agaty, więc można to potraktować jako spłata tego. Tym bardziej, że Agata chciała, by jej crki oddać z tych koni ( inny wątek ). Co prawda tyczyło to Vey, ale ja równiez u Agaty robiłam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: nieuczciwa Zasobniaczka | |
| |
|
| |
| nieuczciwa Zasobniaczka | |
|