Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Co się dzieje z howrse? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Olcia344 Raczkujący
Nick w grze : Olcia344 Liczba postów : 80 Dołączył : 23/12/2013
| Temat: Co się dzieje z howrse? Nie Sty 18, 2015 8:28 am | |
| Witam Ostatnio zauważyłam dziwną rzecz: coraz więcej prestiżowych graczy odchodzi z gry. Rozumiem, że przygoda z pikselami się kiedyś kończy. Ale jakim cudem z takim "powerem" to się dzieje? We wrześniu odeszła np. domcia222 Teraz Barsonka, Veya i wiele innych graczy mają na prezentacji informacje o przerwie od gry itp. Mimo, że nie mam z tymi ludźmi kontaktu, to jednak jestem taka cicho-ciemna, obserwuję po prostu dokąd ta gra zmierza. Najgorsze jest to, że nie spotkałam nowych, godnych zastępców. A wy co sądzicie na ten temat? | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Co się dzieje z howrse? Sro Sty 21, 2015 7:05 am | |
| Oni odchodzą, przychodzą nowi. Jak wiadomo "ci prestiżowi" to dorośli ludzie, którzy mają własne życie. Sama byłam i jestem nadal w hodowli, z której odeszło sporo osób z powodu braku czasu na głupoty. Mają ciekawsze zajęcia do roboty. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Co się dzieje z howrse? Sro Sty 21, 2015 9:11 am | |
| Prawdą jest, że jest wielu dobrych graczy, na których nie zwracamy uwagi, pamiętamy tylko tych, którzy dłuższy czas byli "w czołówce" A ta gra, jakby nie patrzeć, to jest nudna, bo kręci się koło tego samego i machinalnych wręcz zachowań. Nie dziwię się, że osoby po 2-3 latach gry odchodzą, bo brakuje tu emocji jakichkolwiek. Po dłuższym czasie tracimy z tego przyjemność, a po co ślęczyć nad tym, skoro nic z tego nie mamy. |
| | | Oliweczkam1234 Nowy
Nick w grze : kucykowagirl7000 Liczba postów : 45 Dołączył : 15/06/2015
| Temat: Re: Co się dzieje z howrse? Nie Sie 09, 2015 6:12 am | |
| Zgadzam się z tobą, ale wielu nudzi robienie tego samego.
Ostatnio zmieniony przez Oliweczkam1234 dnia Pon Mar 19, 2018 1:52 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Co się dzieje z howrse? Czw Cze 30, 2016 4:31 pm | |
| Moja wiadomość nie do końca jest związana z grą, ale nie bardzo wiem, który wątek byłby lepszy. Bardzo ciekawi mnie co się stało z Zagrodą, a także z blogami związanymi z grą. Nigdzie śladu żywej duszy! Posty i notki dodawane z rzadka, mało informacji, znikoma aktywność. Długo nie działałam w strefie internetowej i musiałam przegapić te niewesołe zmiany. Czy ktoś jest w stanie mnie poinformować co złożyło się na taki stan rzeczy? O ile była jedna konkretna przyczyna. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Co się dzieje z howrse? | |
| |
| | | | Co się dzieje z howrse? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|