| Co się dzieje na Howrse | |
|
+74zabkaxx2 Zasobniaczka blaze the cat Sakura Tuffa Amstaff anje Yamishi Kanahari Szron Calma Chantell Kazuyuki ewuula juliaw2002 MrsKopytko Barson1990 ejneberg9000 Elektrownia Morisowa nikushimi Mika_TLR Darusia125 Tiamat Alcesta ebonita Agasaja _pati201_ Szarusia16 Ejli eclaireka lilkowa123 Suzan ZetkaEmka MsMaja Arrin Marley Kitka Mirmil Minoo wiki0396 AyaKey klasaIVb WhiteBerry Lubelak wercia d Always Avada CzarownicaSa EREIS karina127 EveDallas MaryMariaMara Athi hanka1998 Kirara erreo LadyArvena lala299 Evelynek Asiaa. -Eruina- wilczyca1000 kaprysab CzekoBoom Karolina211 Aglyss Takashiro Malto Kikyo22 carrie17 Zaplątana avrilka Kemishi 78 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Co się dzieje na Howrse Sob Wrz 22, 2012 12:47 pm | |
| Wyrażamy swoje zdanie o tym, co się dzieje na Howrse... Forum: 1. Troll pisze: dkljfjkfsdjlgjkljls Gracze: a) Chcesz BANana? b) Zgłaszam! c) Żal mi cię dziecko idź się lecz... d) Ej ludzie nie odpowiadajcie jemu właśnie o to chodzi! e) Ej, d, sama mu odpowiadasz! Ale się zgadzam... f) Popieram wypowiedzi d i e. g) Zamknij trollu! I potem powtarzają się te same odpowiedzi... 2. Gracz ze sporym stażem zadaje pytanie. a) Taki staż a nie wiesz?!! b) nie wiem c) Ej b nie spamuj! d) Wyszukiwarka! e) Zapraszam do działu pomoc... f) >odpowiada na pytanie...< g) Zamknij, masz już odpowiedź! Wiadomości pozbawione sensu: a) cześć b) masz ro? c) daj mi pd baardzoo proszę bo mi brakuje d) hej sprzedasz mi tego konia? (link do konia, o którym na prezentacji napisane jest, że nie jest na sprzedaż...) e) hej czemu nie sprzedasz tego konia (-||-) f) cześć zagłosuj na mnie (link do jakiejśtam strony) g) zaproszenia od kompletnie nieznajomych osób... Wiadomości trudniej skomponować, tyle jest różnych... xD Dokończę kiedy indziej, będą jeszcze prezentacje etc.
Ostatnio zmieniony przez Koteczka77 dnia Pon Wrz 24, 2012 9:58 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Wrz 23, 2012 9:39 am | |
| ''Taki staż a nie wiesz?!'' Mam ochotę komuś zasadzić | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Wrz 23, 2012 9:53 am | |
| Według mnie tacy ludzie maskują takimi "odpowiedziami" własną niewiedzę. No i przede wszystkim trzeba sobie aktywność na forum nabijać ! | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Wrz 23, 2012 9:56 am | |
| Ja najbardziej lubię "wiem, że nie tutaj, ale..." | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Wrz 23, 2012 10:08 am | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Wrz 23, 2012 10:46 am | |
| Dość podobny temat - KLIK
I, oczywiście, z upływem czasu nic się nie zmieniło. Cieszę się, że mam tę grę (już) w poważaniu | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 5:37 am | |
| | |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 6:31 am | |
| Ja najbardziej lubię,kiedy ktoś pisze 'Czy mogę tutaj zareklamowac to,ze robię prezentacje/avatary/sprzedaję konie/mam schronisko?' i etc. | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 7:22 am | |
| Ah, nie ma to jak za przeproszeniem - debilizm Howrse. Moim zdaniem jako tacy wymyśleni prze ze mnie ,,niepełni modzi" powinny być zatrudniane osoby niepełnoletnie, bo te zawsze mają więcej czasu niż dorośli, których goni praca, rodzina, znajomi, urząd, rachunki i Bóg wie co jeszcze. Ale nie, najlepiej usiąść ze swoim tłustym tyłkiem na tronie i machać berłem (mam na myśli Adminów). Ulubiona rozrywka Owlientu. | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 7:45 am | |
| Aglyss, a niepełnoletni mają szkołę i to ona powinna być priorytetem Ja jestem zdania, że nie ważne ilu by modów było, tego po prostu się nie da ogarnąć. Chociaż dzisiaj (żeby nie skłamać, godziny nie pamiętam, ale koło 11 może), Pszczółka zamknęła 90% tematów na rozgrywce, piękny widok | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 8:59 am | |
| Kiedyś czytałam forum Howrse, ale takie żałosne rzeczy tam piszą, ze jeszcze mnie oczy od tego bolą XD Raz miałam przyjemność o coś się zapytać, to nie dość że spam ogromny zrobili, to jeszcze zostałam wyśmiania, że nie znam odpowiedzi :/ Mogę się założyć, że większość z nich tego też nie znała odpowiedzi | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 10:00 am | |
| Ja raz, daaaawno temu, zadałam następujące pytanie ( przytoczę je tak mniej więcej, bo już dokładnie nie pamiętam ): Przyjmijmy, że dzisiaj zarejestrowałam konia A do Grand Prix. Później coś mnie naszło, otworzyłam RO i znalazłam tam bonus do umiejętności działający na GP. Następnie zarejestrowałam konia B do Grand Prix. Pytanie brzmi: czy ten bonus będzie działał na oba konie, czy tylko na konia B ? I oczywiście wszyscy użytkownicy sypnęli pomocnymi odpowiedziami typu: "Nie na forum" ( niby dlaczego, skoro pytanie dotyczy gry ? ), "Zapraszam do pomocy" ( jakby tam była odpowiedź na takie pytanie ), aż do "Hmm... Nie wiem", które to już kompletnie zszokowało mnie swoją treścią i przekazem i miało wielki wpływ na moje życie. | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 1:01 pm | |
| Zaplątana, o to właśnie chodzi. Przecież to normalne pytanie, a ludzie zamiast odpowiedzieć, to nabijają sobie tylko aktywność :/ | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 1:16 pm | |
| - carrie17 napisał:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
''...jak mama by Cię sprzedała do domu dziecka'' Przecież dom dziecka jest za darmo,tz. chyba się oddaję o.O xDD Co do pszczółki - lol | |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 1:18 pm | |
| nabijanie aktywności powinno być od razu banowane... skoro i tak nie mamy forum tylko "zapytaj.howrse.pl i jeśli nie dotyczy gry nie pytaj". każda odpowiedź, która nie odpowiada na temat powinna być cenzurowana i osoba powinna być karana - oduczyli by się... ale to dowaliłoby tylko pracy modom i Owlientowcom, więc tego nie będzie. | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 1:33 pm | |
| Ja bym w ogóle w pień tę aktywność wywaliła, po co to jest? To tylko widać kto, ile i gdzie spamuje, taka prawda. | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 1:34 pm | |
| Wiecie,ze już na Zapytaj.pl czy jakoś tak zaczęli zadawać pytania dot. Howrse? | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 1:39 pm | |
| Koszatka, od zawsze praktycznie wpisywałam w google treść tego z czym mam problem. Zwykle na zapytaj właśnie uzyskiwałam odpowiedź ;d | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 1:45 pm | |
| No ja też,szkoda na rozgrywce czy gdzieś bo jeszcze cię zjedzą | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Wrz 24, 2012 1:48 pm | |
| no dokładnie, aż mnie skręca jak wchodzę na rozgrywkę, pełno gimbazy i tyle | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Wrz 25, 2012 2:52 am | |
| Do mnie kiedys taka panienka wypisywała , że ja nie jestem dorosła ze patrzy na moją prezentacje i ona uważa że to 12 letnie dziecko napisalo ze jestem głupia ,że mnie zglosi za kłamctwo. ja jej napisałam Boże dziewczyno daj mi spokój to ta mnie zglosiła za obraźliwa wiadomość Cóż są ludzie i parapety, | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Wrz 25, 2012 3:30 am | |
| Kaprysab, ja w ogóle z takimi ludźmi nie daje się w dyskusje, bo to nie ma sensu. | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Wrz 25, 2012 8:26 am | |
| Zbytnie ułatwianie gry i pisanie jakim to się jest dojrzałym i dokształconym graczem. | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Wrz 25, 2012 8:39 am | |
| To i ja się podzielę doświadczeniem z forum howrse. Jak miałam ok. 10 dni stażu, akurat jakiś troll szalał na howrse, ja weszłąm na forum, założyłam temta ,,Nie kopiujcie tego co ten troll każe kopiować!". Już po minucie widziałam odpowiedzi ,,Zamknij, trollu!" itp. Wyszłam, żeby zobaczyć, co będzie jutro, nie mając bladego pojęcia, że ,,jutro" wszyscy o tym zapomną. Wchodzę i... ban na 30 dni. Za jeden temat. A trolle co teraz zakładają po 5 wątków, to tylko mają odjęty punkcik Karmy Ja chyba napiszę w tej sprawie na Kontakt | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Wrz 25, 2012 9:37 am | |
| Ja jeszcze się dorzucę do tych, którzy narzekają na spam na PW. Mi też generalnie zdarzyły się wiadomości obraźliwe, ale była jedna, która, szczerze mówiąc, wbiła mnie w fotel. Jakaś kompletnie nieznana mi osoba w przeciągu kilkunastu minut, może godziny, wysłała mi dziesiątki wiadomości od treści "czy zostaniesz moja dziewczynom" ( pisownia oryginalna ). Oczywiście zgłosiłam za spam, a gracza zablokowałam. Skąd się biorą takie osoby ? Do dzisiaj nie wiem, czy się z tego śmiać, czy płakać. | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Wrz 25, 2012 9:46 am | |
| Ja tam nie obgaduję Howrse,nie działam im na szkodę,bo uwielbiam tę grę,ale niektórzy gracze w ogóle nie powinni się tam pojawić. | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Wrz 25, 2012 9:52 am | |
| Koszatka, ja też generalnie nie chcę działać im na szkodę. Lubię howrse, tylko chcę tutaj zauważyć beznadziejne zachowanie niektórych graczy i brak reakcji na ich działania ze strony obsługi gry. Czemu spamerzy "karzą" swoimi głupawymi odpowiedziami te osoby, które zadały normalne pytanie, a sami pozostają bezkarni ? | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Wrz 25, 2012 9:55 am | |
| Nie musisz mi pisać,mnie też to denerwuję...Dlatego nie ma mnie na forum.Na poprzednim koncie to cały czas z Malto byłyśmy na krzyżówkach a teraz w ogóle | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Wrz 25, 2012 10:00 am | |
| Ja na forum wątek założyłam raz, na wątki innych kiedyś bardzo, bardzo rzadko odpowiadałam, teraz omijam forum szerokim łukiem. Nie mam tam nic do szukania. Według mnie nazwę "Forum Rozgrywka" powinno się zmienić na "Forum Idź-Do-Pomocy" tudzież "Forum Zamknij-To-Już" | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Wrz 25, 2012 10:28 am | |
| Ha ha ! Świetne słowa ;D Albo '' zgłoszony'' | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse | |
| |
|