| Co się dzieje na Howrse | |
|
+74zabkaxx2 Zasobniaczka blaze the cat Sakura Tuffa Amstaff anje Yamishi Kanahari Szron Calma Chantell Kazuyuki ewuula juliaw2002 MrsKopytko Barson1990 ejneberg9000 Elektrownia Morisowa nikushimi Mika_TLR Darusia125 Tiamat Alcesta ebonita Agasaja _pati201_ Szarusia16 Ejli eclaireka lilkowa123 Suzan ZetkaEmka MsMaja Arrin Marley Kitka Mirmil Minoo wiki0396 AyaKey klasaIVb WhiteBerry Lubelak wercia d Always Avada CzarownicaSa EREIS karina127 EveDallas MaryMariaMara Athi hanka1998 Kirara erreo LadyArvena lala299 Evelynek Asiaa. -Eruina- wilczyca1000 kaprysab CzekoBoom Karolina211 Aglyss Takashiro Malto Kikyo22 carrie17 Zaplątana avrilka Kemishi 78 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Lis 04, 2012 12:47 pm | |
| Piszę w tym wątku, o nabijaniu aktywności: Forum obejrzane: 384 razy Odpowiedzi: 78 Ja się tu uciszam, ale na bieżąco zgłaszam spam. Ponieważ nie jest to Off-topic.
Pewien gracz mi odpowiada: aleksandra - co my na nocnych markach nie możemy siedzieć w nocy! Nie zrobiono dziennych >.< Więc mądrzy robią przynajmniej mądre wątki x.x | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 1:46 am | |
| Boże, widzisz, i nie grzmisz... - Cytat :
| Pewien gracz ustanowił konkurs, bo rzekomo usuwa konto. W zasadach konkursu było że uczestnicy mają sprzedać jej po maks pięć najlepszych swoich koni. A zwycięsca wygrywa jej najlepsze konie (w tym Księżyc itp.), a przegrani dostają swoje konie w zwrocie + po 15 koni. Ja sprzedałam jej konia z 5tym żywiołem i luzytana 869PG i 750UM. Luzytana chyba już sprzedała a to moja klaczka z 5tym ---> [You must be registered and logged in to see this link.]
Błagam zobaczcie jej profil i pomóżcie!!! [You must be registered and logged in to see this image.] Czy ktoś mógłby ją odkupić zanim zrobi to ktoś inny, a ja jak zarobię oddam??? [You must be registered and logged in to see this image.] |
| |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 7:16 am | |
| Boże, widzisz, i nie grzmisz... - Cytat :
| Pewien gracz ustanowił konkurs, bo rzekomo usuwa konto. W zasadach konkursu było że uczestnicy mają sprzedać jej po maks pięć najlepszych swoich koni. A zwycięsca wygrywa jej najlepsze konie (w tym Księżyc itp.), a przegrani dostają swoje konie w zwrocie + po 15 koni. Ja sprzedałam jej konia z 5tym żywiołem i luzytana 869PG i 750UM. Luzytana chyba już sprzedała a to moja klaczka z 5tym ---> [You must be registered and logged in to see this link.]
Błagam zobaczcie jej profil i pomóżcie!!! [You must be registered and logged in to see this image.] Czy ktoś mógłby ją odkupić zanim zrobi to ktoś inny, a ja jak zarobię oddam??? [You must be registered and logged in to see this image.] |
- Cytat :
Dlaczego graczka Kagamine Rin nie chce mi pożyczyć jednorożcy? (No ok już raz ukradłam jednorożca ale to nie powód aby nie chcieć mi pożyczyć klaczy jednorożca) |
... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Pon Lis 05, 2012 7:16 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 7:16 am | |
| Malto, tu jest link do tego wątku: LINK: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 7:18 am | |
| Namieszałam z wiadomościami, sorry aleksandra.j.1, to musi być prowokacja, nie wierzę, że ktoś to o pożyczce pisze na serio | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 7:28 am | |
| Też nie wierzę. A tu coś dla poprawienia humoru: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 7:34 am | |
| - Cytat :
- Uważajcie na oszusta!
Przez jestem ola, 5 listopada 2012, 15:33:46 (Zgłoś naruszenie) Piszę ten wątek dlatego żeby nikt nie popełnił tego błędu. oto gracz:http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2471386 podszywa się pod załogę howrse ! moję nawet pokazać wiadomość i ten gracz wyłudza hasła zgłosiłam tego gracza . Wiem że do wielu osób piszą tacy oszuści . nie podawajcie im haseł bo oni kłamią. | |
|
| |
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 12:43 pm | |
| To co się dzieje na hwr (szczególnie forum) jest nie do opisania. Ciągle trolle lub użytkownicy (czasami z dużym stażem),którym się po prostu nudzi. Jednym słowem - żal. [You must be registered and logged in to see this image.]__ Proszę nie kopiować emotki. | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 12:51 pm | |
| | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 12:58 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 1:00 pm | |
| |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 1:09 pm | |
| [quote="Koteczka77"] - Cytat :
Dlaczego graczka Kagamine Rin nie chce mi pożyczyć jednorożcy? (No ok już raz ukradłam jednorożca ale to nie powód aby nie chcieć mi pożyczyć klaczy jednorożca) |
To się da określić tylko - [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Lis 05, 2012 1:23 pm | |
| Forum howrse... jest beznadziejne. Wchodzę tam i udzielam odpowiedzi, żeby się zadający pytania nie pogrążyli w rozpaczy. Ale jak czytam niektóre tematy... [You must be registered and logged in to see this image.]Mam wąty do Owlientu: jest za mało modów, lub ci, którzy są, są zbyt mało aktywni. Przez to na forum jest pełno trolli i gimbazy hejtującej wszystko i wszystkich dookoła. Jestem ZA wprowadzeniem większej ilości modów - ale takich aktywnych... Mam zamiar doczekać dnia, kiedy zostanę modem w tej durnej grze i urządzę piekło na rozgrywce | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 7:05 am | |
| Kretynizm w najczystszej postaci... [You must be registered and logged in to see this image.]Dziewczę właśnie seksi się na forum z jakąś inną panną o nicku "jestem idiotką" (pewnie multi). | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 8:12 am | |
| - Malto napisał:
- Kretynizm w najczystszej postaci...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Dziewczę właśnie seksi się na forum z jakąś inną panną o nicku "jestem idiotką" (pewnie multi). Powiem wprost coś, co każdy wie- forum Howrse to porażka. Za każdym razem, gdy chcę na nie spojrzeć widzę albo tonę wątków z zieloną kłódką, albo całą stronę w tematach a'la "ddaffewtewtwte oddawaj pomidora" :/ A jak się w nie wejdzie, można ujrzeć cudowne i wiele wnoszące do tematu posty "Zamkni! Bo pujde po moda!", "Zaraz pszyjdzie przczułka i ci da BANana!". No nic tylko wziąć i się załamać :/ | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 10:26 am | |
| Tym dzieciakom naprawdę się nudzi... - Cytat :
| myślicie o tym. Bo ja myślę, że liber i ewa farna byliby fajną parą [You must be registered and logged in to see this image.] |
- Cytat :
| Moja koleżanka jak grała na howrse to pojawiło się jej ufo, które wyglądało jak liczba 100. Jak to złapała pojawił się taki mniej więcej napis:
Gratulacje! Jako jeden z niewielu graczy trafiła ci się okazja otrzymania 100 kuponów w dniu swoich urodzin (jeśli zalogujesz się dzień wcześniej)
Tak ona mi mówiła. Czy komuś też to się zdarzyło? Czy naprawdę można dostać to 100 kuponów? Nigdy wcześniej o tym nie słyszałam. |
- Cytat :
| Miałam około 117 koni, pewnego dnia wchodze zajmuje sie końmi (prawie każdym) I jednego dnia zdecho ponad 29 koni[You must be registered and logged in to see this image.] teraz mam może 17 koni beż KF i żaden nie umiera ale przecierz niektórzy mają ponad kilka tysięcy koni[You must be registered and logged in to see this image.] Dlatego mam aż 102 konie w niebie a jak możecie to prosze o Puszki Pondory bo mam aż 102 konie w niebie[You must be registered and logged in to see this image.] |
- Cytat :
| Chciałabym tylko bardzo grzecznie się zapytać, [You must be registered and logged in to see this image.] czy nie posiada ktoś może kuponu? |
| |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 10:36 am | |
| - Cytat :
| Cześć organizuje super konkurs! nie jest typu wysyłania rzeczy z Cr jest lepszy. Prosze nie zgłaszajcie bo ja nie wiem gdzie takie informacje umieszczać[You must be registered and logged in to see this image.] |
Na coś takiego karmę tracić? | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 10:48 am | |
| | |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 11:17 am | |
| - Malto napisał:
Dziewczę właśnie seksi się na forum z jakąś inną panną o nicku "jestem idiotką" (pewnie multi). Jedyne co można zrobić to - [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 11:20 am | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] Emo, emonga! Bunga bunga! Kali być głodny! Albo: - Cytat :
- Dlaczego u mojego konia BLUP nie wzrasta?? wygralam z nia 20 zawodow z jednej dziedziny i po prawie tyle samo z innych i nic nie wzrasta czemu tak??
Odpowiedzi (bez)sensowne: - Cytat :
- Być może koń jest już po 10 roku życia
- Cytat :
- Może koń ma więcej niż 10 lat
- Cytat :
- No właśnie.A tak wogule nie czytałaś pomocy???!!!To czytaj i nie pytaj się na forum a po za tym ja czytałam pomoc 5 razy!!!
| |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 11:36 am | |
| Zadałam pytanie aż tu nagle... (patrz na 1 odp.) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 11:49 am | |
| - Unbridle napisał:
- Zadałam pytanie aż tu nagle... (patrz na 1 odp.) [You must be registered and logged in to see this link.]
Zapytana, dlaczego wciąż pisze 'emo emoga', odpowiedziała: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 11:52 am | |
| Aaa! Wariat na wolności! Dostałam odpowiedź: - Cytat :
- > Ona nie udaje
> pokemony toi też istoty
Kto zna numer do najbliższego psychiatryka? | |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 11:53 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 12:00 pm | |
| No i świeżutkie info z najnowszej chwili: [You must be registered and logged in to see this link.]Niejaki troll zaczął właśnie akcję Wystarczy zajrzeć... | |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 12:09 pm | |
| @Koteczka Zrobił już wiele wątków. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Lis 06, 2012 12:12 pm | |
| - Koteczka77 napisał:
- Unbridle napisał:
- Zadałam pytanie aż tu nagle... (patrz na 1 odp.) [You must be registered and logged in to see this link.]
Zapytana, dlaczego wciąż pisze 'emo emoga', odpowiedziała: [You must be registered and logged in to see this image.] Znaczy, że to Emo-cośtam uważa się za Pikachu? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Sro Lis 07, 2012 4:07 am | |
| - Malto napisał:
Dziewczę właśnie seksi się na forum z jakąś inną panną o nicku "jestem idiotką" (pewnie multi). Informuję, że za zamieszczenie linku do tego screena na Wydarzeniach (wczoraj, około godziny 15:00) i zadanie Ow/Kowelanowi pytania, dlaczego takie konta zawalają serwer i czy ich restrykcyjność jako Administratorów nie jest skierowana w nieodpowiednią stronę (podwyższanie cen kryć, by zmniejszyć ilość koni zamiast usuwanie tego typu śmieci) dostałam BANA NA FORUM I -1 PUNKT KARMY. Oto otrzymany powód odjęcia Karmy: [You must be registered and logged in to see this image.] Znów nie mam dostępu do wymian, forum itp. Dziękuję bardzo, ale to przelało czarę goryczy. Dziś kasuję się z tego bagna.
| |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Sro Lis 07, 2012 5:37 am | |
| chyba osiągnęliśmy granicę absurdu. | |
|
| |
MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Sro Lis 07, 2012 9:20 am | |
| Mam czasami ochotę tak dobrze po spamować w dobrej sprawie.... Więc jeżeli chcecie coś napisać, wygarnąć, ale żal stracić karmę, napiszcie | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse | |
| |
|
| |
| Co się dzieje na Howrse | |
|