Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

"Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!

Go down 
+64
paulam97
Faline
Bezbarwna92
amorkowa
uszatkowa
Destin
Hatszepsut
siwa2000
Zabaaa91
poziomka22
Kinia_Ka
katty88888
korbar
Bombshell
katarynka
boniowata
Bartol676
Weel
Sathilia
Farabolxd
Podkomisarz_Bunny
mustang_z_filmu
wera1452
gbasiag2
koszolak
Lunatyk
ashlee
saturn15
Shira.Mada
RENIA_22
KristenS60
karamazow777
julcia0101
eclaireka
Casablanka
Szafilo
greylady
Sakura
ZetkaEmka
Vensis
KaVcia
Carinaly
Sodeno
Star-x3
Balerina_2
likunia17
Alkarinque
Barson1990
LadyArvena
Piernikowa Mamba
eloite
Nicolette
Nevarra
Philipek
annie
Sweet Rabbit
Frania26.
Ayashi
Lubelak
Aki
annrem
florie
wierszownik
Malto
68 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorWiadomość
Sodeno
Nowy
Sodeno

Liczba postów : 6

"Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 Empty
PisanieTemat: konik 40 lat.   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 10:38 am

40 lat nadal stacjonuje u mnie, koniara go nie bierze. Mam go trzymać czy przekazać komuś innemu??
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

"Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 10:59 am

Sodeno napisał:
40 lat nadal stacjonuje u mnie, koniara go nie bierze. Mam go trzymać czy przekazać komuś innemu??
Wystaw w takim razie Nicolette,szybciej pójdzie. Wink
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Vensis
Już coś wie
Vensis

Liczba postów : 158

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 11:45 am

Ja chciałabym poprosić o konia Star-x3, jeśli można. Będę niezmiernie wdzięczna Smile
Powrót do góry Go down
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

Liczba postów : 170

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 12:20 pm

Informuję, że otrzymałam już Korka i wystawiłam go dalej dla Dana014
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=917152
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 12:35 pm

Wszystkie kolejki zaktualizowane
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 1:05 pm

Za moment odhaczę - annie kupiła Clarę i wystawiła ją na sprzedaż zarezerwowaną dla Piernikowej Mamby.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 1:46 pm

Ja też się zapisuję.
Powrót do góry Go down
annrem
Już coś wie
annrem

Liczba postów : 119

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 1:48 pm

Dzięki wielkie za konika Smile
Wystawiłam już sprzedaż dla likunia17
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 1:58 pm

Zetka - dostaniesz jutro od Piernikowej Mamby Smile
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 2:00 pm

Zetka - poprawka, zaraz dostaniesz konia Malto Smile Zajrzyj za chwilę na zarezerwowane
Powrót do góry Go down
likunia17
Nowy
likunia17

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 2:06 pm

dziękuję konia otrzymałam i przekazałam dla ZetkaEmka:)
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostSro Lis 30, 2011 10:47 pm

Odebrałam Moonlight ~91~, co z nim teraz?
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 2:18 am

ZetkaEmka napisał:
Odebrałam Moonlight ~91~, co z nim teraz?
Czekamy na kolejne zgłoszenie, bo akurat kolejka Moonlighta się wyczyściła Smile Niech tymczasowo stacjonuje u Ciebie, jeśli to nie problem, ja z racji ograniczenia nie mam jak go odkupić.

Aktualne przynależności koni zaktualizowane.

Połowa "naszych" zwierzaków zakończyła kolejki, więc nie wiem... można by poprzyjmować następne zaufane zgłoszenia, jak myślicie?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

Nick w grze : Frania26.
Liczba postów : 407

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 3:00 am

Widzę że mój konik też zakończył Smile)
Myślę że można by było bo i tak koniki wrócą za 10 dni
dlatego myślę że nie ma sensu wciągać ostatniego konika - jak jest u właścicielki to niech tak sobie siedzi - 10 dni będzie miała z głowy a te koniki starczą - nie mamy jakiegoś wielkiego zapotrzebowania na te koniki
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 3:27 am

Ja również chcę zarezerwować kolejkę na któregoś z koników Smile. Jest mi to obojętne, który, ale niech będzie pierwszy z brzegu: Moonlight ~91~. Osoba, która chce go następna w kolejce, nich napisze do mnie na priv, bo nie zawsze jestem na ZM Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 4:03 am

Przekazałam info Zetce. Jak tylko będzie to ci wystawi
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 4:42 am

Dzięki Arvenko Smile
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 4:42 am

Koń O +25 został wystawiony dla KaVci Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
greylady
Nowy
greylady

Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 5:15 am

Ja też się piszę, dorzućcie mnie do kolejki gdziekolwiek (Sama też postarzam konia, jak odtrenuję dam znać Very Happy)
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 5:20 am

Gwiazda ma teraz Korka i chwilę temu była w grze. Już jej napisałam i ci podrzuci Smile
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 5:52 am

O +25 wystawiony dla Vensis. Dziękuję. =)
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 6:37 am

Zaktualizowane
Powrót do góry Go down
Szafilo
Nowy
Szafilo

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 7:49 am

Dolaczam sie do kolejki! Polecila mi ten watek gracz LadyArvena. Odrazu sie ucieszylam Smile
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 7:49 am

Ja bym prosiła do Clare ;p. Chcę jak najszybciej wykonać zadanie =]].
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
florie
Już coś wie
florie

Liczba postów : 121

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 8:03 am

Trzeba czekać aż Piernikowa Mamba kupi, bo na razie wisi na sprzedażach.
Powrót do góry Go down
eclaireka
Raczkujący
eclaireka

Nick w grze : eclaireka
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 9:23 am

Ta akcja zmotywowała mnie, żeby w końcu legalnie chodzić po tym forum jako zarejestrowany użytkownik Wink

Tak więc piszę, żeby podziękować wam za pomoc w zadaniu i za zorganizowanie tego szczytnego przedsięwzięcia.

Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 10:42 am

To ja po Moonlight ~91~ się zapisuję.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 10:55 am

O +25 przekazany Vensis.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 12:00 pm

julcia0101 napisał:
To ja po Moonlight ~91~ się zapisuję.

W takim razie, jak tylko wykonam zadanie, wystawię Ci konika Smile. Taki sam masz nick na Howrse, jak tu? Jeżeli inny, napisz mi go Smile
Powrót do góry Go down
karamazow777
Nowy
karamazow777

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipostCzw Gru 01, 2011 12:44 pm

Jestem solidną dziewczyną i będę czekała do konica aż się stanie i kupie konia o wieku 25lat w zorowych umiejętnościach ech tak ale ja jestem głupia przecież to prawie nie możliwe "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 1223194135 ale trzeba mieć nadzieję
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

"Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!
Powrót do góry 
Strona 5 z 8Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Sprzedaż konia do dokonania 91: Kup konia powyżej 25 lat z umiejętnościami równymi 0.
» SZUKAM źrebaka do GP w wieku od urodzenia do 3 lat . ! PG minimalne to 728
» zad. nr 91 - kupno konia powyzej 25 roku zycia z 0 um.
» Trenuje konie do Grand Prix! Za 50.000equus!! Umiejętności konia bez chmurek, którego wytrenowałam wynoszą powyżej 1220 um.!
» Tak duże um. w tak młodym wieku

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: