Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

"Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!

Go down 
+64
paulam97
Faline
Bezbarwna92
amorkowa
uszatkowa
Destin
Hatszepsut
siwa2000
Zabaaa91
poziomka22
Kinia_Ka
katty88888
korbar
Bombshell
katarynka
boniowata
Bartol676
Weel
Sathilia
Farabolxd
Podkomisarz_Bunny
mustang_z_filmu
wera1452
gbasiag2
koszolak
Lunatyk
ashlee
saturn15
Shira.Mada
RENIA_22
KristenS60
karamazow777
julcia0101
eclaireka
Casablanka
Szafilo
greylady
Sakura
ZetkaEmka
Vensis
KaVcia
Carinaly
Sodeno
Star-x3
Balerina_2
likunia17
Alkarinque
Barson1990
LadyArvena
Piernikowa Mamba
eloite
Nicolette
Nevarra
Philipek
annie
Sweet Rabbit
Frania26.
Ayashi
Lubelak
Aki
annrem
florie
wierszownik
Malto
68 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorWiadomość
Bartol676
Już coś wie
Bartol676

Liczba postów : 118

"Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 7:55 am

Jest ktoś kto może mi wystawić takiego konia? Very Happy
Jak tak to proszę o wystawienie na zarezerwowanych, login Bartol676
Powrót do góry Go down
boniowata
Już coś wie
boniowata

Nick w grze : boniowata
Liczba postów : 186

"Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 9:05 am

Chcę się zgłosić do kolejki na konia Zadanie 91-0, jeśli można Wink Nick na howrse boniowata
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=304802
katarynka
Raczkujący
katarynka

Liczba postów : 58

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 9:13 am

ja również proszę od opisanie mnie do kolejki, do któregokolwiek konika, najlepiej takiego co ma najmniejszą kolejkę Razz nick na howrse: katarynka
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 9:32 am

Dziękuję bardzo za pomoc, zadanie zaliczyłem. "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 2401266720
Komu mam przekazać konia 40 lat ?
A może go zarejestrować w OJ, nakarmić, dać coś.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 9:34 am

Farabolxd napisał:
pytałam wcześniej, ale nikt nie zauważył chyba ; x
więc ponawiam, mogę dopisać się do kolejki , do konia O+25 ? ; >

Już tam od dawna jesteś Wink

Zaraz pododaję osoby od Weeli w dół
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Bombshell
Nowy
Bombshell

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Pytanie    "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 9:41 am

Jeżeli znalazłoby się wolne miejsce w kolejce byłabym bardzo wdzięczna o dopisanie mnie do niej Smile
Nie ma znaczenia do której . Mój login na howrse to Bombshell .
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 10:55 am

Cytat :
może go zarejestrować w OJ, nakarmić, dać coś.
A daj mu święty spokój jak masz pd ręką Razz
W razie potrzeby jak nie daj boże będzie dokonanie "posiadaj 50-letniego śmiertelnego konia" będę miała niemal zaliczone Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 11:09 am

Super... chcieć komuś pomóc...

Pytanie, kto mi ukatrupił Moonlighta? Proszę o honorowy zwrot kuponu.

Do wglądu
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 11:15 am

KristenS60 kazała bardzo przeprosić Malto. Mówi, że ją poniosło i Moonlight jej zdechł.

Cytat :
Powiedz jej że jestem bardzo porywcza i to jest moja największa wada, i
bardzo mi przykro

Załatwiła w zamian innego konia: KLIK
Przekazała go koleżance, która też miała zaliczyć zadanie, a ta wystawiła już dalej według kolejki..
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 11:19 am

Zadanie zaliczone, koń "Zadanie 91-0" wystawiony został dla Bartol676 Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 11:26 am

LadyArvena napisał:
KristenS60 kazała bardzo przeprosić Malto. Mówi, że ją poniosło i Moonlight jej zdechł.

Cytat :
Powiedz jej że jestem bardzo porywcza i to jest moja największa wada, i
bardzo mi przykro

Załatwiła w zamian innego konia: KLIK
Przekazała go koleżance, która też miała zaliczyć zadanie, a ta wystawiła już dalej według kolejki..
Cóż, nie będę się przecież wściekała, niemniej niepotrzebnie się nim w ogóle zajmowała - i to dość długo, bo na starcie miał zdrowie na poziomie 37%... coś mi się wydaje, że zwyczajnie kupon kusił Wink

Rozumiem, że tego konia z podmianki dostanę na końcu w zamian za Moonlighta? Smile
Powrót do góry Go down
Weel
Nowy
Weel

Nick w grze : weel
Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 11:28 am

Dziękuję!
ZAD.+KUPON!1%energii jest gotowy do polecenia dalej, komu go mam wysłać?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=376546
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 11:30 am

Weel napisał:
Dziękuję!
ZAD.+KUPON!1%energii jest gotowy do polecenia dalej, komu go mam wysłać?
Wystaw go mi, proszę Smile
Jeśli ktoś się zgłosi, przekażę dalej, ale po nauczce tylko osobie zaufanej Wink
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 11:39 am

Malto napisał:

Rozumiem, że tego konia z podmianki dostanę na końcu w zamian za Moonlighta? Smile

Z tego co rozumiem - tak Smile

Może i skusił kupon, ale jednak zachowała się honorowo, kupiła konia i oddała w zamian. Niektórzy mogliby ukatrupić i stwierdzić, że nasza strata.

Z góry, z listy czasem nie kasuj - chcę wiedzieć komu powystawiać za parę dni pozytywne opinie Smile Po prostu dopisz coś w stylu: Kolejka zamknięta
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 11:43 am

Kolejka wciąż aktualna, przecież sprawa naprawiona Smile I nic nie pokasowałam, jedynie zaktualizowałam nieco wpis Moonlighta Wink
Powrót do góry Go down
Bombshell
Nowy
Bombshell

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 12:57 pm

Ja się zgłaszam do kolejki . Jak już wcześniej wspomniałam nieważne do której . Jest mi to obojętne . Tak tylko przypominam , że tu jestem Razz
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 1:30 pm

widzę że staruszek już dla mnie wystawiony z powrotem, ale i tak muszę odczekać 10 dni bym mogła go odebrać.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 2:05 pm

Bombshell - Już od pierwszego zgłoszenia jesteś w kolejce Clary :)Gdy tylko saturn się pojawi, to ci wystawi
Powrót do góry Go down
Bombshell
Nowy
Bombshell

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 2:11 pm

Ok . Dziękuję Smile
Powrót do góry Go down
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

Nick w grze : Frania26.
Liczba postów : 407

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 2:15 pm

aktualnie konika zadanie 91 -0 ma bartol - ale zgłosiła się do niego do kolejki boniowata - prosiłabym o wpisanie w poście
Powrót do góry Go down
mustang_z_filmu
W skromnych progach Zagrody
mustang_z_filmu

Nick w grze : Aryana
Liczba postów : 345

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostSob Gru 03, 2011 2:39 pm

Dziękuję za Korka, już jest wystawiony dla boniowatej. A w podziękowaniu właścicielce Korka wysłałam CO Smile.
Dziękuję bardzo tym wszystkim pożyczającym nam swoje konie abyśmy mogli zaliczyć zadanie- jestem Wam wszystkim bardzo, ale to bardzo wdzięczna Smile
Powrót do góry Go down
korbar
Nowy
korbar

Liczba postów : 5

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostNie Gru 04, 2011 2:20 am

Prosiłabym także , jak każdy o wpisanie mnie do listy - a konika bym chciała 40 lat . sunny
Powrót do góry Go down
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

Nick w grze : katty88888
Liczba postów : 469

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostNie Gru 04, 2011 3:16 am

Hej
jeżeli nie macie nic przeciwko to z chęcią bym się dopisała, do któregokolwiek, może być Clara bo kolejka chyba namniejsza
od razu mówię że jestem uczciwa i nie zależy mi na oszukiwaniu kogokolwiek Smile

Ostatnio zmieniony przez katty88888 dnia Nie Gru 04, 2011 4:44 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Kinia_Ka
Przyjaciel Zagrody
Kinia_Ka

Nick w grze : Kinia_Ka
Liczba postów : 250

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostNie Gru 04, 2011 3:17 am

Czy u ja mogłabym się dopisać do listy? Konik obojętnie który, byleby zaliczyć dokonanie.
z góry bardzo dziękuję Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=473147
poziomka22
Przyjaciel Zagrody
poziomka22

Nick w grze : poziomka22
Liczba postów : 2369

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostNie Gru 04, 2011 4:39 am

Hej, jeśli mogę chciałabym również zapisać się do kolejki po Clarę : )
Byłabym bardzo wdzięczna ; ))
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostNie Gru 04, 2011 5:36 am

Zaktualizowane
Powrót do góry Go down
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostNie Gru 04, 2011 6:47 am

kon wystawiony dla mnie, jesli jeszcze ktoś jest chetny zmiencie rezerwacje Smile
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostNie Gru 04, 2011 6:49 am

Tak jest Smile Staram się każdemu przekazywać, gdy już koń na niego czeka. A gdy ostatni ktoś chwilowo jest, to piszę, że być może będzie musiał zmienić rezerwację Wink A tymczasowo lepiej dawać dla właściciela, żeby się nie starzał
Powrót do góry Go down
Zabaaa91
Nowy
Zabaaa91

Nick w grze : Zabaaa91
Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostNie Gru 04, 2011 7:25 am

O +25 a ja bym stanęła w kolejce właśnie do konika nr 6 Smile bardzo bym chciała aby pozytywnie było to rozpatrzone Smile i dziękuję ślicznie LadyArvena, że mnie tutaj wysłała o pomoc do Was wszystkich Smile
Pozdrawiam ! Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=938184
siwa2000
Nowy
siwa2000

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipostNie Gru 04, 2011 7:32 am

Hej jestem siwa2000 i chciałabym też ustawić się kolejce do :
O +25 od Star-x3 Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!   "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka! - Page 7 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

"Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!
Powrót do góry 
Strona 7 z 8Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Sprzedaż konia do dokonania 91: Kup konia powyżej 25 lat z umiejętnościami równymi 0.
» SZUKAM źrebaka do GP w wieku od urodzenia do 3 lat . ! PG minimalne to 728
» zad. nr 91 - kupno konia powyzej 25 roku zycia z 0 um.
» Trenuje konie do Grand Prix! Za 50.000equus!! Umiejętności konia bez chmurek, którego wytrenowałam wynoszą powyżej 1220 um.!
» Tak duże um. w tak młodym wieku

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: