| GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] | |
|
+17Aki Athi Herrouash annrem Sweet Rabbit florie hanka1998 Mikim7 Carinaly Nevarra eclaireka LadyArvena Casablanka Barson1990 Malto Ayashi Philipek 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 6:45 am | |
| Na Howrse (serwer INT) pojawiła się nowa promocja-z kartkami świątecznymi Od 1 grudnia 2011 do 25 grudnia 2011 r. zbieraj karty i zobacz, co się w nich jest. Niektóre karty mogą dać prezenty,możesz zdobyć Pingiwny i Niedźwiedzia Polarnego aby przygotować się do podróży na Biegun Północny. Ostatnie karty umożliwiają pełne zagadek o zdobycie nowego boskiego konia: Greyfell! Tak wygląda Greyfell. Ma różne kolory umaszczenia: Chcę także dodać,że są klacze ( mogą się rozmnażać ) oraz ogiery. Po wysłaniu ich do nieba,dostajemy diament. Możemy ich wskrzesić za pomocą Puszki pandory. Wesołego zbierania kart! | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 6:52 am | |
| Na niemieckim też jest. Ciekawe, o której łaskawie się u nas to pojawi | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 6:54 am | |
| - Koniara54 napisał:
- Od 1 grudnia 2011 do 25 grudnia 2011 r. zbieraj karty i zobacz, co się w nich jest.
Jeśli miałoby to być i u nas, z racji daty "1 grudnia", powinno wejść już dziś. Coś mi się wydaje, że jeśli Ow jeszcze nie zaktualizowała gry, możemy się kart nie doczekać | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 7:00 am | |
| Cóż... aktualizacje były zawsze o 12, albo o 10 czasami, a teraz? Kartek nie ma i ciekawe, co byśmy dostali w zamian ^^" Zerknęłam na profile drogiej administracji. W tej chwili zalogowany jest Kowelan, a Ow była wczoraj ostatnio x> | |
|
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 7:10 am | |
| Głupota... Boski koń, którego trzeba ożywiać Puszką Pandory. Dopiero się szał zacznie i wszyscy masowo będą Puszki Pandory kolekcjonować | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 7:13 am | |
| Wygrałam pingwina, to dobrze ?
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 7:39 am | |
| 1593990 cena boskiego na błyskawicznej O.O |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 7:40 am | |
| - APX napisał:
- 1593990 cena boskiego na błyskawicznej O.O
Za konia, w którego trzeba co miesiąc coś ładować? ^^" Cóż... może jakoś uda się go zdobyć. Byłoby miło posiadać kolejnego do kolekcji dla samej satysfakcji, ale taka cena... Eh. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 8:17 am | |
| Pingwiny i miśki mogą wyruszyć na biegun. Co mogą przynieść? Zależy po co je poślesz: - 15 miśków - 10 PD - 10 pingwinów i 50 miśków - CO - 70 pingwinów i 15 miśków - zestaw harmionii - 180 pingwinów i 50 miśków - 5ty element - z wielu pingwinów i miśków - prezent niespodzianka (With lots of Penguins and Polar Bears, you can go get the surprise gift!) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 8:21 am | |
| Sporo tego trzeba ;/ Ogólnie ta promocja jest dla mnie bliżej nie jasna. |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 8:31 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Pingwiny i miśki mogą wyruszyć na biegun. Co mogą przynieść? Zależy po co je poślesz:
- 15 miśków - 10 PD - 10 pingwinów i 50 miśków - CO - 70 pingwinów i 15 miśków - zestaw harmionii - 180 pingwinów i 50 miśków - 5ty element - z wielu pingwinów i miśków - prezent niespodzianka (With lots of Penguins and Polar Bears, you can go get the surprise gift!) Zdaje się, że rok temu na biegunie były ciekawsze nagrody, a tutaj warte zainteresowania są Żywioł, owa niespodzianka i nawet Harmonia. No i u nas, jak promocji nie było, tak nie ma xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 8:40 am | |
| |
|
| |
eclaireka Raczkujący
Nick w grze : eclaireka Liczba postów : 59 Dołączył : 01/12/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 9:56 am | |
| Promocja wydaje się być mało wymagająca Codziennie zgromadzę karty za logowanie i zawody i wpadnie trochę przedmiotów z CR na pewno. Weszłam właśnie na international, żeby poczytać dokładnie jak ta promocja wygląda i za zalogowanie dostałam kartę z pingwinami, zwój plutona i bombkę. Na boskie konie polować nie będę bo sądząc po ich opisie raczej większe z nich utrapienie niż pożytek [; Zaczynam żałować, że pozbyłam się moich puszek pandory bo po tej promocji będą miały dobre branie na wymianach | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 10:00 am | |
| Ehh.. koniec z logowaniem się od rana. Więcej dowiem się tutaj, niż z posiadania tam konta.
3 pierwsze karty-zdrapki: 50.000eq, 2 miśki i śnieżka | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 1:25 pm | |
| Przejrzałam sobie z grubsza inne serwery i tylko nieliczne (głównie Int, angielskojęzyczne, niemiecka) serwery mają ów promocję świąteczną o.O Ciekawa jestem czy wejdzie ona na pozostałe, których jest jednak sporo, a jak wejdzie, to jak nam wynagrodzą opóźnienie o.O O ile w ogóle... | |
|
| |
Carinaly Już coś wie
Liczba postów : 133 Dołączył : 06/03/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 1:32 pm | |
| Być może inne wersje również mają opóźnienie (opcja, o ile kartki miałyby wystąpić)? Wydaje mi się, że i u nas je wprowadzą i - albo czas trwania promocji będzie taki sam jak na International'u, albo też nam go przedłużą. Nie raz już okres promocyjny trwał różnie w zależności od serwera - mówię tu o International'u i naszym, ponieważ na innych się nie orientuje. | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Czw Gru 01, 2011 1:42 pm | |
| Wydaje mi się, że takie promocje, jak świąteczne (choćby Kalendarz Adwentowy, co był rok temu) czy inne, które wymagały takiego samego terminu i Kamyki w RO trwały i występowały tak samo, tak naprawdę, a skoro świąteczna trwa od 1-go, to trochę nie fair, abyśmy my i inne serwery europejskie mieli mniej czasu. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 1:39 am | |
| Witam serdecznie, (mój pierwszy post ) Nie chciałbym się reklamować, ale pomyślałem, że chętnie poznacie trochę informacji po polsku. Zapewne dużo osób już to widziało, ale i tak zapraszam! Link do bloga z informacjami o kartach Bożonarodzeniowych. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 3:11 am | |
| Nie ogarniam tego boskiego konia- daje diament za swoją śmierc? I można go wskrzesic? Zaczynam zabierac PP | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 3:13 am | |
| Podobnie jak większość uważam, że to kiepski interes - jeden Diament za śmierć, zważywszy na to, że potrzeba dziesięciu Diamentów, by zagarnąć jedną Puszkę | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 3:35 am | |
| Swoją drogą ciekawe czy da się mu podać KF...? Mam gdzieś te diamenty, które daje, wystarczy mi sam fakt jego "mienia". | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 3:46 am | |
| Jeżeli nie chcesz diamentów, a chcesz, żeby żył, to się nim nie zajmuj Ja tak trzymam moje konie z ZJ - tylko jako ozdoby | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 4:13 am | |
| Zawsze można go zmienić w Sleipnira i tak chyba zrobię, bo to się najbardziej opłaca | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 6:52 am | |
| Koń Sleipnir także już nie daje żadnych korzyści. Aż się zdziwiłam,bo u nas jeszcze tej promocji nie ma. | |
|
| |
florie Już coś wie
Liczba postów : 121 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 7:10 am | |
| Ciekawe, jak Ow będzie się tłumaczyć. Znowu zwali na błędy. A jak nam wynagrodzą to opóźnienie? Jeśli promocja będzie trwała dłużej, straci swój sens. Może dostaniemy jednorazowo więcej kart przy pierwszym logowaniu? | |
|
| |
eclaireka Raczkujący
Nick w grze : eclaireka Liczba postów : 59 Dołączył : 01/12/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 7:15 am | |
| Może przesunęli wprowadzenie u nas promocji, przez to że na innych serwerach nie działała opcja wymiany kart i jakoś to naprawiali Pewnie promocja wejdzie jakoś w poniedziałek i potrwa dłużej... | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 7:16 am | |
| - Koniara54 napisał:
- Koń Sleipnir także już nie daje żadnych korzyści. Aż się zdziwiłam,bo u nas jeszcze tej promocji nie ma.
I tak Sleipnir jest lepszy - nie umiera i nie trzeba nań wydawać CO czy też PP ;P | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 7:16 am | |
| Co ten Ow jeszcze wymyśli Może przedłuży nam do września 2012 | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 7:17 am | |
| - eclaireka napisał:
- Może przesunęli wprowadzenie u nas promocji, przez to że na innych serwerach nie działała opcja wymiany kart i jakoś to naprawiali
Pewnie promocja wejdzie jakoś w poniedziałek i potrwa dłużej... I nas 95% wchodzi z opóźnieniem, ale z tą, to ja się zdziwiłam... | |
|
| |
Carinaly Już coś wie
Liczba postów : 133 Dołączył : 06/03/2011
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] Pią Gru 02, 2011 7:26 am | |
| Nikt nie powiedział, że musimy zebrać tyle samo miśków i pingwinów aby dostać konkretną nagrodę. Jeżeli dobrze zoptymalizują promocję, to nawet jej opóźnienie nie wpłynie na to, ze będą "równie" i "równiejsze" wygrane na serwerach. Moje zdanie. ; ) | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] | |
| |
|
| |
| GRA - Kartki świąteczne [HOWRSE INT] | |
|