Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Moje hobby | |
|
+68AyaKey Syjamska poziomka22 Suzan deccot MaryMariaMara koziorożec Malto XX_lero Konikowa-pani EveDallas Kyou Asiaa. Zaczarowana.x3 avrilka Uśmieszek ula348 mopsia pearltae Sathilia Rose666 Cisa Pati...xd m3gi amorkowa Koralikowa. Eamelaa Vensis alice120 werucha Sabula Philipek ZetkaEmka Three Masks Feancy LadyArvena Presence Sakura zabkaxx2 nevinowa Yoshi Chrupcia Baltuś Ola Koniara wera1452 Roxi57 mevosa wierszownik Corrida SheWolf Horsik22 olcia1234 wizna1 Nevarra koniucha$ Ciril GaryX CzekoBoom Tirrathee konskadziewczyna MysticsDream whitewolf Szatejel dante Qnie055 Furia Volkovia Star-x3 72 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Moje hobby Nie Kwi 15, 2012 9:42 am | |
| Kiedyś lubiłam rysować i rysowałam w miarę dużo. Szkoda, że nie rozwijałam się w tym kierunku. Dziś być może prace do CP byłyby dużo lepszej jakości . Poza tym, lubię śpiewać, zwłaszcza cholernie trudne utwory. Chciałabym kształcić się w kierunku śpiewu, poszerzać swoje umiejętności i stopniowo rozszerzać swoją skalę głosu. Mój głos, niestety, został nieco nadgryziony przez częste anginy oraz bóle gardła, które pozostawiły ślad w postaci lekkiej chrypy oraz 'skrzypienia' na najwyższych tonach po dziś dzień . Kiedyś jednak miałam śpiewać w chórze, a dziś mogłabym mieć głos śpiewaczki operowej, gdyby ktoś odpowiednio wcześnie dobrze mną pokierował . | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Moje hobby Nie Kwi 15, 2012 9:53 am | |
| - Sakura napisał:
- Kiedyś lubiłam rysować i rysowałam w miarę dużo. Szkoda, że nie rozwijałam się w tym kierunku. Dziś być może prace do CP byłyby dużo lepszej jakości . Poza tym, lubię śpiewać, zwłaszcza cholernie trudne utwory. Chciałabym kształcić się w kierunku śpiewu, poszerzać swoje umiejętności i stopniowo rozszerzać swoją skalę głosu. Mój głos, niestety, został nieco nadgryziony przez częste anginy oraz bóle gardła, które pozostawiły ślad w postaci lekkiej chrypy oraz 'skrzypienia' na najwyższych tonach po dziś dzień . Kiedyś jednak miałam śpiewać w chórze, a dziś mogłabym mieć głos śpiewaczki operowej, gdyby ktoś odpowiednio wcześnie dobrze mną pokierował .
Cała jeszcze życie przed tobą,a głos można naprawić,tylko trzeba duuuużo ćwiczyć | |
| | | Kyou Już coś wie
Nick w grze : Kyou Liczba postów : 132 Dołączył : 12/08/2011
| Temat: Re: Moje hobby Nie Kwi 15, 2012 10:01 am | |
| Ja uwielbiam malować Szczególnie postacie z mangi i fantastyczne zwierzaki. Uczę się rysować konie. Lubię też tworzyć grafikę komputerową, sprawia mi to przyjemność Lubię też fotografować, ale niestety nie mam żadnego dobrego aparatu... Kocham współpracować/opiekować się małymi gryzoniami. Kocham gryzonie No i oczywiście - Jazda konna ! Jeszcze rok i własny koń może być mój... *-* | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Moje hobby Nie Kwi 15, 2012 10:07 am | |
| - koniara1237 napisał:
- Sakura napisał:
- Kiedyś lubiłam rysować i rysowałam w miarę dużo. Szkoda, że nie rozwijałam się w tym kierunku. Dziś być może prace do CP byłyby dużo lepszej jakości . Poza tym, lubię śpiewać, zwłaszcza cholernie trudne utwory. Chciałabym kształcić się w kierunku śpiewu, poszerzać swoje umiejętności i stopniowo rozszerzać swoją skalę głosu. Mój głos, niestety, został nieco nadgryziony przez częste anginy oraz bóle gardła, które pozostawiły ślad w postaci lekkiej chrypy oraz 'skrzypienia' na najwyższych tonach po dziś dzień . Kiedyś jednak miałam śpiewać w chórze, a dziś mogłabym mieć głos śpiewaczki operowej, gdyby ktoś odpowiednio wcześnie dobrze mną pokierował .
Cała jeszcze życie przed tobą,a głos można naprawić,tylko trzeba duuuużo ćwiczyć Taaaa, zacznę molestować Zapendowską, aby uczyła mnie śpiewu | |
| Temat: Re: Moje hobby Nie Kwi 15, 2012 10:08 am | |
| - Sakura napisał:
- koniara1237 napisał:
- Sakura napisał:
Cała jeszcze życie przed tobą,a głos można naprawić,tylko trzeba duuuużo ćwiczyć Taaaa, zacznę molestować Zapendowską, aby uczyła mnie śpiewu Haha,bez przesady xD | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 16, 2012 1:31 am | |
| - Cytat :
- Chciałabym kształcić się w kierunku śpiewu, poszerzać swoje umiejętności i stopniowo rozszerzać swoją skalę głosu.
W sumie to tak jak ja, bo długich dwóch miesiącach ćwiczeń przestałąm piszczeć na wysokich tonach, i coraz lepiej śpiewam dołem;) - Cytat :
- Kiedyś jednak miałam śpiewać w chórze
To są świetne ćwiczenia, naprawdę, głos ma tą swobodę i się super ćwiczy;) | |
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 16, 2012 3:16 am | |
| Gdy słucham danego utworu jestem świadoma każdego dźwięku, gdyż słuch muzyczny nieco sobie wyrobiłam (nie raz oglądając programy muzyczne, potrafiłam wyłapać błędy uczestników ), ale nie do końca potrafię wydobyć go z moich strun głosowych . Byłoby lepiej, gdybym nie miała masakrycznej chrypy, która została mi po latach chorowania na gardło | |
| | | Konikowa-pani Nowy
Liczba postów : 23 Dołączył : 29/01/2012
| Temat: Re: Moje hobby Wto Kwi 17, 2012 10:15 am | |
| Uwielbiam rysować ołówkiem i pastelami <3 moje segregatory zapełnione są rysunkami ogólnie "końskimi" xD 3 lata rysuję "na poważnie" Mój przykładowy rysunek: | |
| Temat: Re: Moje hobby Wto Kwi 17, 2012 10:34 am | |
| | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Moje hobby Wto Kwi 17, 2012 12:12 pm | |
| Ja też śpiewam, ale mam tak niski głos, że... Kształcę się niby w tym kierunku od... 8 lat? Ale nic wysokiego z siebie nie wyduszę. A zapomniałam, moim hobby są też biegi długodystansowe. Jutro mam bieg masowy przełajowy, trzymajcie kciuki. | |
| Temat: Re: Moje hobby Wto Kwi 17, 2012 2:49 pm | |
| - Uśmieszek napisał:
- Ja też śpiewam, ale mam tak niski głos, że... Kształcę się niby w tym kierunku od... 8 lat? Ale nic wysokiego z siebie nie wyduszę. A zapomniałam, moim hobby są też biegi długodystansowe. Jutro mam bieg masowy przełajowy, trzymajcie kciuki.
Ja za to nigdy nie lubiłam sportu . Przeżywałam katusze na lekcjach W-Fu w szkole . Gdybym miała prawo wyboru kierunku kształcenia, wybrałabym na pewno kierunek artystyczny (malarstwo, śpiew). Niestety, szkoła jest nastawiona tylko na jeden schemat, który nie uwzględnia kierunkowych zdolności uczniów. | |
| | | XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Moje hobby Wto Kwi 17, 2012 2:56 pm | |
| Pomyślmy.
Główna, codzienna, najbardziej ulubiona czynność to z pewnością gra na wiolonczeli. :3 Gram jakieś 8 lat i kontynuuję naukę. Często prócz muzyki poważnej lubię sobie pograć również coś z nieco mocniejszych kawałków. ^.^
Zaraz po brzdąkaniu na wiolce jest rysowanie, bez wątpienia wole to na tablecie. Używam tabletu Wacom Bamboo Pen, i polecam. :]
Od niedawna również próbuję swoich sił w siodle. Można powiedzieć że uzależniłam się od jazdy konnej. :3
Ostatnio zmieniony przez XX_lero dnia Pią Sty 04, 2013 8:54 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Moje hobby Czw Kwi 26, 2012 12:52 pm | |
| |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Moje hobby Wto Maj 15, 2012 7:15 am | |
| Przymierzam się do plecenia z papierowej wikliny. Być może jeszcze jedna dziedzina dołączy do moich ulubionych czynności. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Moje hobby Wto Maj 15, 2012 7:20 am | |
| Ostatnimi czasy czaję się, by się przeprosić z moim największym hobby, pisaniem... ale niestety, cały czas mam w tym temacie pod górkę. Lenistwo + grafomania to nie jest najlepsze połączenie A pomysły w głowie się lęgną... | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| | | | MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Moje hobby Wto Lip 17, 2012 5:23 am | |
| Też interesuje się grafiką komputerową. Na razie mam programy: Gimp PhotoScape Paint | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Moje hobby Wto Lip 17, 2012 6:35 am | |
| Pysia żyje by rysować,śpiewać i kochać konie |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Moje hobby Wto Lip 17, 2012 6:46 am | |
| Co do śpiewania- bardzo dobrze jest mieć niski głos, ja np. już swobodnie śpierwam dżwiekni niźsze od zweykłego C, co się w chórze chwali:3 | |
| | | deccot Raczkujący
Nick w grze : deccot Liczba postów : 73 Dołączył : 21/08/2012
| Temat: Re: Moje hobby Sro Sie 22, 2012 3:33 am | |
| fajne prace | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Moje hobby Pią Wrz 21, 2012 9:43 am | |
| Heh Co ja mogę powiedzieć o swoim hobby i zainteresowaniach? Wszyscy mają je za dziwne. Być może w istocie takie jest >D Pomijając jazdę konną jako dusza typowo humanistyczna zajmuję się pisaniem długich form w tematyce historycznej. Od czasów I gimnazjum niezmiennie siedzę w swojej twórczości w średniowieczu , jak nietrudno się domyślić wzięło się to od znanej chyba wszystkim lektury i filmu Heńka S. xD. Po za historią obracam się jeszcze w klimatach staroci - tj. stare, polskie kino i aktorzy. W szczególny sposób umiłowałam sobie St. Jasiukiewicza <3 (na moim avatarze i prezentacji na howrse>. Dodam jeszcze że niezmiennie od 5 lat zajmuje u mnie I miejsce w moim nieoficjalnym rankingu najlepszych aktorów xD to by było chyba na tyle ;D | |
| | | poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: Moje hobby Pią Gru 28, 2012 1:06 pm | |
| To może ja odświeżę. Ach.. Sporo ma się zainteresowań. Moim głównym hobby jest fotografia. Jak na razie nie jestem najlepsza, jednak ćwiczę i z każdym zdjęciem jestem bliżej do perfekcji. Drugim - wszelakie tworzenie - była biżuteria, modelina, koraliki, haft matematyczny i wiele, wiele innych, a aktualnie przymierzam się do haftu krzyżykowego. Trzecim, niezwykle ważnym, jest grafika komputerowa. Pragnę się rozwijać, jednak... chyba nie mam talentu, ale cóż... próbować trzeba. Czwartym, już bardziej "poważnym" jest język polski, aktualnie moja kochana Pani przygotowuje mnie do olimpiady. Chociaż przy niektórych osobach wyłączam myślenie i mówię tak niepoprawnie jak tylko się da... Ale tak chyba ma każdy... Co nie? Ostatnimi czasami próbuję coś zdziałać z rysunkiem, małymi kroczkami, ale idzie. Żyję by tworzyć, może nie zawsze trafnie, ale jednak, bez tworzenia jest... nudno. Zresztą Weroniki (i Karoliny ) tak mają. I to w sumie tyle. Oczywiście pominęłam rzeczy typu muzyka czy zwierzęta, bo to takie... typowe. | |
| | | Syjamska Nowy
Nick w grze : Lela23580 Liczba postów : 49 Dołączył : 28/12/2012
| Temat: Re: Moje hobby Czw Sty 03, 2013 5:19 am | |
| Moim hobby jest oczywiście jeździectwo Lubie tez malować zwierzęta Uwielbiam zajadac sie slodkimm ... | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Moje hobby Czw Sty 03, 2013 7:55 am | |
| Kocham jazdę konną i rysowanie rysuje m.in. konie , koty i różnego rodzaju fantasy . Czasem też rysuję w programach graficznych itd. Ogólnie moje hobby to zwierzęta i grafika oraz rysowanie . | |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Moje hobby Pon Sty 14, 2013 3:22 am | |
| może to trochę idiotyczne, ale ja zbieram koniki Filly x) mam już 22 koniki, w tym 3 duże pegazy, jednego pegaza małego, 8 jednorożców dużych (jeden z edycji limitowanej, jedna powtórka, a reszta normalna) jednego filly elfa dużego, sześć filly elfów małych i trzy zwykłe małe. mogę dać zdjęcia ^^ chcecie? | |
| | | Agasaja Nowy
Nick w grze : Agasaja Liczba postów : 36 Dołączył : 01/03/2013
| Temat: Re: Moje hobby Pią Mar 01, 2013 2:11 pm | |
| Moja miłość do koni rozpoczęła się od miłości do My Little Pony Teraz jeżdżę konno już rok i nie wyobrażam sobie życia bez obcowania z końmi... Poza kochaniem koni lubię wędkowanie na spinning. Oczywiście wszystkie złapane przeze mnie ryby trafiają z powrotem do rzeki Z przedmiotów szkolnych najbardziej lubię matematykę a zaraz potem przyrodę. | |
| | | Paulitka90 Raczkujący
Nick w grze : Paulitka90 Liczba postów : 93 Dołączył : 11/01/2013
| Temat: Re: Moje hobby Nie Mar 03, 2013 8:12 am | |
| Hmm,trochę tego by się uzbierało. Od dzieciństwa lubiłam rysować i malować na wszelkie sposoby,trochę figurek z modeliny i plasteliny też kiedyś robiłam. Swego czasu zbierałam pocztówki i na każdej szkolnej wycieczce jakieś figurki musiałam kupić więc kolekcja stoi i zbiera kurz... XD Oczywiście najważniejszym hobby dla mnie są zwierzęta z naciskiem na konie. Uwielbiam dowiadywać się o nich nowych faktów. Kiedyś z racji kierunku technikum bywałam na jeździeckich zawodach różnego rodzaju i pokazach. Z tym że jeździectwo sportowe nie kręci mnie za bardzo. Wolę jazdę rekreacyjną i takowej instruktorem jestem Przede wszystkim interesuje mnie hodowla(swoją droga w PL słaba...) i tu już wgłębiam się w genetykę,rodowody itp,itd. Aktualnie najwięcej czasu zajmują mi studia tak więc musiałam odłożyć większość zainteresowań na bok. | |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: Moje hobby Wto Cze 18, 2013 10:13 am | |
| Moje hobby: Grafika komputerowa - Od grudnia ciągle coś rysuję. Idzie mi nawet, nawet. Głównie rysuję postacie z kreskówek i anime, własne Oc'sy i zwierzęta. Ostatnio ćwiczę się w tłach. Rysowania - Napisałam to w innym temacie Granie w gry PC - Tja, to trochę dziwne, ale to mi sprawia radochę, a kolekcja się powiększa ^^. Grami na Wii również nie pogardzę. Malowanie - Ostatnio stałam się szczęśliwą posiadaczką profesjonalnych akwareli, tylko teraz muszę trochę poćwiczyć XD. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Moje hobby | |
| |
| | | | Moje hobby | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|