Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Moje hobby

Go down 
+68
AyaKey
Syjamska
poziomka22
Suzan
deccot
MaryMariaMara
koziorożec
Malto
XX_lero
Konikowa-pani
EveDallas
Kyou
Asiaa.
Zaczarowana.x3
avrilka
Uśmieszek
ula348
mopsia
pearltae
Sathilia
Rose666
Cisa
Pati...xd
m3gi
amorkowa
Koralikowa.
Eamelaa
Vensis
alice120
werucha
Sabula
Philipek
ZetkaEmka
Three Masks
Feancy
LadyArvena
Presence
Sakura
zabkaxx2
nevinowa
Yoshi
Chrupcia
Baltuś
Ola Koniara
wera1452
Roxi57
mevosa
wierszownik
Corrida
SheWolf
Horsik22
olcia1234
wizna1
Nevarra
koniucha$
Ciril
GaryX
CzekoBoom
Tirrathee
konskadziewczyna
MysticsDream
whitewolf
Szatejel
dante
Qnie055
Furia
Volkovia
Star-x3
72 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

Moje hobby - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostNie Kwi 15, 2012 9:42 am

Kiedyś lubiłam rysować i rysowałam w miarę dużo. Szkoda, że nie rozwijałam się w tym kierunku. Dziś być może prace do CP byłyby dużo lepszej jakości Smile. Poza tym, lubię śpiewać, zwłaszcza cholernie trudne utwory. Chciałabym kształcić się w kierunku śpiewu, poszerzać swoje umiejętności i stopniowo rozszerzać swoją skalę głosu. Mój głos, niestety, został nieco nadgryziony przez częste anginy oraz bóle gardła, które pozostawiły ślad w postaci lekkiej chrypy oraz 'skrzypienia' na najwyższych tonach po dziś dzień Razz. Kiedyś jednak miałam śpiewać w chórze, a dziś mogłabym mieć głos śpiewaczki operowej, gdyby ktoś odpowiednio wcześnie dobrze mną pokierował Razz.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostNie Kwi 15, 2012 9:53 am

Sakura napisał:
Kiedyś lubiłam rysować i rysowałam w miarę dużo. Szkoda, że nie rozwijałam się w tym kierunku. Dziś być może prace do CP byłyby dużo lepszej jakości Smile. Poza tym, lubię śpiewać, zwłaszcza cholernie trudne utwory. Chciałabym kształcić się w kierunku śpiewu, poszerzać swoje umiejętności i stopniowo rozszerzać swoją skalę głosu. Mój głos, niestety, został nieco nadgryziony przez częste anginy oraz bóle gardła, które pozostawiły ślad w postaci lekkiej chrypy oraz 'skrzypienia' na najwyższych tonach po dziś dzień Razz. Kiedyś jednak miałam śpiewać w chórze, a dziś mogłabym mieć głos śpiewaczki operowej, gdyby ktoś odpowiednio wcześnie dobrze mną pokierował Razz.
Cała jeszcze życie przed tobą,a głos można naprawić,tylko trzeba duuuużo ćwiczyć Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Kyou
Już coś wie
Kyou

Nick w grze : Kyou
Liczba postów : 132

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostNie Kwi 15, 2012 10:01 am

Ja uwielbiam malować Razz Szczególnie postacie z mangi i fantastyczne zwierzaki. Uczę się rysować konie. Lubię też tworzyć grafikę komputerową, sprawia mi to przyjemność Smile Lubię też fotografować, ale niestety nie mam żadnego dobrego aparatu... Kocham współpracować/opiekować się małymi gryzoniami. Kocham gryzonie Moje hobby - Page 5 4074547142No i oczywiście - Jazda konna ! Jeszcze rok i własny koń może być mój... *-*
Powrót do góry Go down
http://helperhowrse.blogspot.com
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostNie Kwi 15, 2012 10:07 am

koniara1237 napisał:
Sakura napisał:
Cała jeszcze życie przed tobą,a głos można naprawić,tylko trzeba duuuużo ćwiczyć Very Happy

Taaaa, zacznę molestować Zapendowską, aby uczyła mnie śpiewu Razz
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostNie Kwi 15, 2012 10:08 am

Sakura napisał:
koniara1237 napisał:
Sakura napisał:

Taaaa, zacznę molestować Zapendowską, aby uczyła mnie śpiewu Razz
Haha,bez przesady xD
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostPon Kwi 16, 2012 1:31 am

Cytat :
Chciałabym kształcić się w kierunku śpiewu, poszerzać swoje umiejętności i stopniowo rozszerzać swoją skalę głosu.
W sumie to tak jak ja, bo długich dwóch miesiącach ćwiczeń przestałąm piszczeć na wysokich tonach, i coraz lepiej śpiewam dołem;)
Cytat :
Kiedyś jednak miałam śpiewać w chórze
To są świetne ćwiczenia, naprawdę, głos ma tą swobodę i się super ćwiczy;)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostPon Kwi 16, 2012 3:16 am

Gdy słucham danego utworu jestem świadoma każdego dźwięku, gdyż słuch muzyczny nieco sobie wyrobiłam (nie raz oglądając programy muzyczne, potrafiłam wyłapać błędy uczestników Razz), ale nie do końca potrafię wydobyć go z moich strun głosowych Razz. Byłoby lepiej, gdybym nie miała masakrycznej chrypy, która została mi po latach chorowania na gardło Razz
Powrót do góry Go down
Konikowa-pani
Nowy
Konikowa-pani

Liczba postów : 23

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Kwi 17, 2012 10:15 am

Uwielbiam rysować ołówkiem i pastelami <3 moje segregatory zapełnione są rysunkami ogólnie "końskimi" xD 3 lata rysuję "na poważnie" Wink Mój przykładowy rysunek:
Moje hobby - Page 5 388401_195403560552754_100002493354339_388157_1903728634_n
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Kwi 17, 2012 10:34 am

Konikowa-pani napisał:
Uwielbiam rysować ołówkiem i pastelami <3 moje segregatory zapełnione są rysunkami ogólnie "końskimi" xD 3 lata rysuję "na poważnie" Wink Mój przykładowy rysunek:
Moje hobby - Page 5 388401_195403560552754_100002493354339_388157_1903728634_n
Śliczne,piękne kolory tymi pastelami Very Happy Za ile je kupiłaś i jakie to są? Wink
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Kwi 17, 2012 12:12 pm

Ja też śpiewam, ale mam tak niski głos, że... Sad Kształcę się niby w tym kierunku od... 8 lat? Ale nic wysokiego z siebie nie wyduszę. A zapomniałam, moim hobby są też biegi długodystansowe. Jutro mam bieg masowy przełajowy, trzymajcie kciuki. Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Kwi 17, 2012 2:49 pm

Uśmieszek napisał:
Ja też śpiewam, ale mam tak niski głos, że... Sad Kształcę się niby w tym kierunku od... 8 lat? Ale nic wysokiego z siebie nie wyduszę. A zapomniałam, moim hobby są też biegi długodystansowe. Jutro mam bieg masowy przełajowy, trzymajcie kciuki. Very Happy

Ja za to nigdy nie lubiłam sportu Razz. Przeżywałam katusze na lekcjach W-Fu w szkole Razz. Gdybym miała prawo wyboru kierunku kształcenia, wybrałabym na pewno kierunek artystyczny (malarstwo, śpiew). Niestety, szkoła jest nastawiona tylko na jeden schemat, który nie uwzględnia kierunkowych zdolności uczniów.
Powrót do góry Go down
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Kwi 17, 2012 2:56 pm

Pomyślmy.

Główna, codzienna, najbardziej ulubiona czynność to z pewnością gra na wiolonczeli. :3 Gram jakieś 8 lat i kontynuuję naukę. Często prócz muzyki poważnej lubię sobie pograć również coś z nieco mocniejszych kawałków. ^.^

Zaraz po brzdąkaniu na wiolce jest rysowanie, bez wątpienia wole to na tablecie.
Używam tabletu Wacom Bamboo Pen, i polecam. :]

Od niedawna również próbuję swoich sił w siodle. Można powiedzieć że uzależniłam się od jazdy konnej. :3

Ostatnio zmieniony przez XX_lero dnia Pią Sty 04, 2013 8:54 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostCzw Kwi 26, 2012 12:52 pm

Cytat :
Ja też śpiewam, ale mam tak niski głos, że... Sad
Kształcę się niby w tym kierunku od... 8 lat? Ale nic wysokiego z
siebie nie wyduszę. A zapomniałam, moim hobby są też biegi
długodystansowe. Jutro mam bieg masowy przełajowy, trzymajcie kciuki. Very Happy
Ja mam ładny głos i też nie wyciągnę wysokich bo piszczę. Laughing Kiedyś na występie pomyliły mi się piosenki i od tamtej pory nie śpiewam publicznie... Sad
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 7:15 am

Przymierzam się do plecenia z papierowej wikliny. Być może jeszcze jedna dziedzina dołączy do moich ulubionych czynności.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 7:20 am

Ostatnimi czasy czaję się, by się przeprosić z moim największym hobby, pisaniem... ale niestety, cały czas mam w tym temacie pod górkę. Lenistwo + grafomania to nie jest najlepsze połączenie Sad A pomysły w głowie się lęgną...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 7:36 am

Uśmieszek napisał:
Ja też mam niski głos
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
MaryMariaMara
Przyjaciel Zagrody
MaryMariaMara

Nick w grze : Prezentacje.
Liczba postów : 663

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 5:23 am

Też interesuje się grafiką komputerową. Na razie mam programy:
Gimp
PhotoScape
Paint
Moje hobby - Page 5 2470041092
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 6:35 am

Pysia żyje by rysować,śpiewać i kochać konie Moje hobby - Page 5 4074547142
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 6:46 am

Co do śpiewania- bardzo dobrze jest mieć niski głos, ja np. już swobodnie śpierwam dżwiekni niźsze od zweykłego C, co się w chórze chwali:3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
deccot
Raczkujący
deccot

Nick w grze : deccot
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 3:33 am

fajne prace Wink
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostPią Wrz 21, 2012 9:43 am

Heh
Co ja mogę powiedzieć o swoim hobby i zainteresowaniach? Wszyscy mają je za dziwne. Być może w istocie takie jest >D
Pomijając jazdę konną jako dusza typowo humanistyczna zajmuję się pisaniem długich form w tematyce historycznej. Od czasów I gimnazjum niezmiennie siedzę w swojej twórczości w średniowieczu , jak nietrudno się domyślić wzięło się to od znanej chyba wszystkim lektury i filmu Heńka S. xD.
Po za historią obracam się jeszcze w klimatach staroci - tj. stare, polskie kino i aktorzy. W szczególny sposób umiłowałam sobie St. Jasiukiewicza <3 (na moim avatarze i prezentacji na howrse>.
Dodam jeszcze że niezmiennie od 5 lat zajmuje u mnie I miejsce w moim nieoficjalnym rankingu najlepszych aktorów xD
to by było chyba na tyle ;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
poziomka22
Przyjaciel Zagrody
poziomka22

Nick w grze : poziomka22
Liczba postów : 2369

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostPią Gru 28, 2012 1:06 pm

To może ja odświeżę. Razz

Ach.. Sporo ma się zainteresowań. Smile
Moim głównym hobby jest fotografia. Jak na razie nie jestem najlepsza, jednak ćwiczę i z każdym zdjęciem jestem bliżej do perfekcji. Drugim - wszelakie tworzenie - była biżuteria, modelina, koraliki, haft matematyczny i wiele, wiele innych, a aktualnie przymierzam się do haftu krzyżykowego. Trzecim, niezwykle ważnym, jest grafika komputerowa. Pragnę się rozwijać, jednak... chyba nie mam talentu, ale cóż... próbować trzeba. Very Happy Czwartym, już bardziej "poważnym" jest język polski, aktualnie moja kochana Pani przygotowuje mnie do olimpiady. Chociaż przy niektórych osobach wyłączam myślenie i mówię tak niepoprawnie jak tylko się da... Ale tak chyba ma każdy... Co nie? Razz Ostatnimi czasami próbuję coś zdziałać z rysunkiem, małymi kroczkami, ale idzie. Żyję by tworzyć, może nie zawsze trafnie, ale jednak, bez tworzenia jest... nudno. Razz Zresztą Weroniki (i Karoliny Razz) tak mają. Wink
I to w sumie tyle. Oczywiście pominęłam rzeczy typu muzyka czy zwierzęta, bo to takie... typowe.
Powrót do góry Go down
Syjamska
Nowy
Syjamska

Nick w grze : Lela23580
Liczba postów : 49

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostCzw Sty 03, 2013 5:19 am

Moim hobby jest oczywiście jeździectwo Very Happy
Lubie tez malować zwierzęta Smile
Uwielbiam zajadac sie slodkimm ... Razz Moje hobby - Page 5 4074547142
Powrót do góry Go down
AyaKey
Przyjaciel Zagrody
AyaKey

Nick w grze : AyaKey
Liczba postów : 2734

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostCzw Sty 03, 2013 7:55 am

Kocham jazdę konną i rysowanie rysuje m.in. konie , koty i różnego rodzaju fantasy . Czasem też rysuję w programach graficznych itd. Ogólnie moje hobby to zwierzęta i grafika oraz rysowanie .
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2388322
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostPon Sty 14, 2013 3:22 am

może to trochę idiotyczne, ale ja zbieram koniki Filly x) mam już 22 koniki, w tym 3 duże pegazy, jednego pegaza małego, 8 jednorożców dużych (jeden z edycji limitowanej, jedna powtórka, a reszta normalna) jednego filly elfa dużego, sześć filly elfów małych i trzy zwykłe małe.
mogę dać zdjęcia ^^ chcecie?
Powrót do góry Go down
Agasaja
Nowy
Agasaja

Nick w grze : Agasaja
Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostPią Mar 01, 2013 2:11 pm

Moja miłość do koni rozpoczęła się od miłości do My Little Pony Smile
Teraz jeżdżę konno już rok i nie wyobrażam sobie życia bez obcowania z końmi...
Poza kochaniem koni Smile lubię wędkowanie na spinning. Oczywiście wszystkie złapane przeze mnie ryby trafiają z powrotem do rzeki Smile Z przedmiotów szkolnych najbardziej lubię matematykę a zaraz potem przyrodę.
Powrót do góry Go down
Paulitka90
Raczkujący
Paulitka90

Nick w grze : Paulitka90
Liczba postów : 93

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostNie Mar 03, 2013 8:12 am

Hmm,trochę tego by się uzbierało. Od dzieciństwa lubiłam rysować i malować na wszelkie sposoby,trochę figurek z modeliny i plasteliny też kiedyś robiłam. Swego czasu zbierałam pocztówki i na każdej szkolnej wycieczce jakieś figurki musiałam kupić więc kolekcja stoi i zbiera kurz... XD Oczywiście najważniejszym hobby dla mnie są zwierzęta z naciskiem na konie. Uwielbiam dowiadywać się o nich nowych faktów. Kiedyś z racji kierunku technikum bywałam na jeździeckich zawodach różnego rodzaju i pokazach. Z tym że jeździectwo sportowe nie kręci mnie za bardzo. Wolę jazdę rekreacyjną i takowej instruktorem jestem Wink Przede wszystkim interesuje mnie hodowla(swoją droga w PL słaba...) i tu już wgłębiam się w genetykę,rodowody itp,itd. Wink Aktualnie najwięcej czasu zajmują mi studia tak więc musiałam odłożyć większość zainteresowań na bok.
Powrót do góry Go down
Pani_Snow
W skromnych progach Zagrody
Pani_Snow

Nick w grze : Kokoni5
Liczba postów : 375

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipostWto Cze 18, 2013 10:13 am

Moje hobby:
Grafika komputerowa - Od grudnia ciągle coś rysuję. Idzie mi nawet, nawet. Głównie rysuję postacie z kreskówek i anime, własne Oc'sy i zwierzęta. Ostatnio ćwiczę się w tłach. 
Rysowania - Napisałam to w innym temacie Razz
Granie w gry PC - Tja, to trochę dziwne, ale to mi sprawia radochę, a kolekcja się powiększa ^^. Grami na Wii również nie pogardzę.
Malowanie - Ostatnio stałam się szczęśliwą posiadaczką profesjonalnych akwareli, tylko teraz muszę trochę poćwiczyć XD.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=538357
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Moje hobby
Powrót do góry 
Strona 5 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Moje hobby - informatyka