| Moje hobby | |
|
+68AyaKey Syjamska poziomka22 Suzan deccot MaryMariaMara koziorożec Malto XX_lero Konikowa-pani EveDallas Kyou Asiaa. Zaczarowana.x3 avrilka Uśmieszek ula348 mopsia pearltae Sathilia Rose666 Cisa Pati...xd m3gi amorkowa Koralikowa. Eamelaa Vensis alice120 werucha Sabula Philipek ZetkaEmka Three Masks Feancy LadyArvena Presence Sakura zabkaxx2 nevinowa Yoshi Chrupcia Baltuś Ola Koniara wera1452 Roxi57 mevosa wierszownik Corrida SheWolf Horsik22 olcia1234 wizna1 Nevarra koniucha$ Ciril GaryX CzekoBoom Tirrathee konskadziewczyna MysticsDream whitewolf Szatejel dante Qnie055 Furia Volkovia Star-x3 72 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Moje hobby Pon Sie 22, 2011 2:43 am | |
| Ja zbieram kamienie, minerały i skały Do ciekawszych zbiorów należą: Nieoszlifowane: Ametyst, Kalcyt i różne (mam np. wapień wbity w krzemień - znalazłam na polu ;p), turkusy do łańcuszków. Oszlifowane: Tygrysie oko, Karneol, Piasek pustyni, Krzemień Pasiasty, Czarny Agat. Mam też bursztyny z babci nalewki (ale ciiii xd) i np. kamienie w wtrąceniami pirytu | |
|
| |
Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: Moje hobby Pon Sie 22, 2011 3:00 am | |
| Hmm... Ciekawa kolekcja | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Moje hobby Pon Sie 22, 2011 3:08 am | |
| Przedwczoraj nabyłam właśnie 5 perełek Tygrysie oko, Piasek pustyni, Różowy kwarc i dwa co nie znam (jeden z nich wygląda jakby miał wtrącenia rubinu na zielonym tle, ale to nie to tylko coś podobne Uniakit czy cuś ;D ) | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Moje hobby Nie Paź 16, 2011 9:18 am | |
| Jeżdżę konno, i to jest hobby które jest ze mną najdłużej bo od około 8 lat. Zaraz po tym fotografuje, tutaj jest mieszanka-sport/zwierzęta/pseudo macro/natura. |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Moje hobby Nie Paź 16, 2011 9:59 am | |
| - nadia.amorek napisał:
- Ja zbieram kamienie, minerały i skały
Do ciekawszych zbiorów należą: Nieoszlifowane: Ametyst, Kalcyt i różne (mam np. wapień wbity w krzemień - znalazłam na polu ;p), turkusy do łańcuszków. Oszlifowane: Tygrysie oko, Karneol, Piasek pustyni, Krzemień Pasiasty, Czarny Agat.
Mam też bursztyny z babci nalewki (ale ciiii xd) i np. kamienie w wtrąceniami pirytu Ja też mam krzemień pasiasty, i piasek pustyni. A bursztynki znalazłam nad morzem cały woreczek, następnego dnia wyciągnęłam babcię o szóstej i prawie nic nie znalazłyśmy. | |
|
| |
m3gi Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 18/11/2011
| Temat: Hobby Pią Lis 18, 2011 10:08 am | |
| Moje hobby to psiaki mam 3 psiaki i 2 koty może jeszcze będę miała świnkę morską . To moje hobby do urodzenia . | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Moje hobby Pią Lis 18, 2011 10:35 am | |
| Moim hobby jest oczywiście jak wielu z was jazda konna( to moje główne hobby). Ale jeszcze: -czytanie, -rysowanie (nie za bardzo mi rysunki wychodzą i rysunki koni tez za bardzo nie wychodzą i bym pokazała ale się wstydzę ) -ostatnio lubię fotografować szczególnie moją stadninę | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Moje hobby Pon Sty 30, 2012 12:05 pm | |
| Ja uwielbiam rysować - głównie ołówkami, ale wczoraj wciągnęły mnie suche pastele ^^ |
|
| |
Cisa VIP
Liczba postów : 36 Dołączył : 04/05/2011
| Temat: Re: Moje hobby Sro Lut 01, 2012 11:46 am | |
| Ja tam lubię jazdę konną, chyba jak większosć grających I chyba tylko dlatego jeszcze gram. Poza tym, uwielbiam gry rpg. Legenda wojna smoków po roku przerwy znów mnie wciągnęła. A z takich pozakomputerowych to turystyka górska. | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: Moje hobby Sro Lut 01, 2012 1:41 pm | |
| Moje hobby...Przede wszystkim-jazda konna (jeździłam tylko dwa razy,z czego za drugim razem trochę kłusem,a teraz oszczędzam na trochę więcej...) i muzyka.Gram na flecie,gitarze,perkusji,skrzypcach,pianinie,ksylofonie i wibrafonie.Sprawdzam się też jako wokalistka,do największych sukcesów zaliczam min. III miejsce w szkolnym konkursie.Komisja stwierdziła,że byłoby II miejsce,gdybym nie miała chorego gardła,a miałam lekką chrypkę,ale stwierdzili,że nawet pasowała do piosenki ;P Oraz-z zespołem-III miejsce na przeglądzie piosenki religijnej w Ełku.Zaczęło się od chóru,skończyło się na sukcesach Prócz tego,na pewno interesuje mnie historia.Ale na moje zainteresowania prawie nie mam czasu,bo koło dziesięciu godzin dziennie poświęcam pracy moderatora w pewnym serwisie,użerając się z trollami i banując (za darmo xD Niedługo zażądam przeciętnej pensji miesięcznej,żeby na tę jazdę zarobić),co w sumie już można zaliczyć do moich hobby | |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: Moje hobby Sro Lut 01, 2012 2:12 pm | |
| Moim głównym hobby jest terrarystyka, a konkretniej hodowla gadów. Mogę się pochwalić posiadaniem pięciu gekonów lamparcich, gekona toke oraz węża zbożowego. Cały czas jednak marzy mi się parka felsum madagaskarskich *-* Po za tym kocham wprost czytać książki (głównie fantasy, choć po inne gatunki również sięgam jeżeli coś mnie zainteresuje), nie wyobrażam sobie bez nich życia po prostu. Lubię również rysować, choć jakiegoś wielkiego talentu do tego nie mam. Głównie tradycyjnie ołówkiem, acz jakiś czas temu sprawiłam sobie tablet Bamboo, więc próbuję się w rysowaniu komputerowym z różnym efektem xD No i jeszcze uwielbiam grać na forach typu PBF. | |
|
| |
pearltae Raczkujący
Liczba postów : 59 Dołączył : 28/01/2012
| Temat: Re: Moje hobby Pią Lut 03, 2012 5:42 am | |
| Książki. K s i ą ż k i. KSIĄŻKI. Moja największa miłość. Mam ich w domu setki i dzięki nim zyskałam miano klasowego dziwaka, bo kto normalny w XXI w. czyta książki=,= Kocham podróżować. Byłam w większości krajów w Europie i moim najukochańszym jest Anglia, a dokładniej to Londyn (może dlatego, że to w nim spędziłam 2 miesiące na wymianie, a resztę to tylko przelotnie wiedziałam...) Lubię też pisać blogi. Kiedyś do moich hobby mogłam zaliczyć jazdę konną, ale niestety te czasy minęły. | |
|
| |
mopsia Raczkujący
Liczba postów : 71 Dołączył : 29/03/2012
| Temat: Re: Moje hobby Nie Kwi 08, 2012 1:35 pm | |
| pearltae - czy twoja sygnaturka odnosi się częściowo do serii "Percy Jackson i bogowie olimpijscy" ? | |
|
| |
pearltae Raczkujący
| Temat: Re: Moje hobby Nie Kwi 08, 2012 2:49 pm | |
| Tak jest jedną z moich ulubionych^.^ Czytałaś ją? | |
|
| |
ula348 Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 03/03/2012
| Temat: Re: Moje hobby Nie Kwi 08, 2012 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 12:50 am | |
| Moją pasją jest uwaga, felinologia. Isteresuje się nią od ponad siedmiu lat, skutecznie pochłania mój wolny czas. Oprócz tego wszelkie robótki reczne. | |
|
| |
mopsia Raczkujący
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 2:52 am | |
| - pearltae napisał:
- Tak jest jedną z moich ulubionych^.^ Czytałaś ją?
Calutką serię + wszystkie inne książki Ricka Riordana | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 8:21 am | |
| - Uśmieszek napisał:
- Moją pasją jest uwaga, felinologia. Isteresuje się nią od ponad siedmiu lat, skutecznie pochłania mój wolny czas. Oprócz tego wszelkie robótki reczne.
Też felinologia? Ja też od siedmiu lat,bo tyle mam już swoją kotkę | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 8:42 am | |
| Ja planuję hodowlę syberianów neva, czarują tymi oczkami. A Twoi ulubieńcy? | |
|
| |
Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 8:51 am | |
| No to Ja uwielbiam rysować,malować oraz lubię tworzyć grafikę. Gram na flecie,flażolecie gitarze klasycznej oraz na pianinie. Aktualnie rozmnażam moje chomiczki roborowskie
| |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 9:03 am | |
| .Lolita. nie chcę wyskakiwać, ale masz zajerestowaną hodowlę roborków? Takie ot tak rozmnażanie dla zabawy jest od stycznia karalne. | |
|
| |
mopsia Raczkujący
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 9:24 am | |
| Uśmieszek - prawo jest tylko na papierze, tak naprawdę nic się nie zmieniło. Pseudo jak były tak i są to samo tyczy się trzymania psów na łańcuchach etc. Co nie zmienia fakty, że takie rozmnażanie "ot tak, dla zabawy" jest nieetyczne. | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 9:28 am | |
| Niby nic, ale tak można powiedzieć o każdym prawie. Kradzież jest karalna-i tak kradną itp. Więc... Takie rozmnażanie jest nie tylko nieetyczne. | |
|
| |
pearltae Raczkujący
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 1:29 pm | |
| mopsia ojejej ja też! Nie mogę przeżyć, że tak zakończył Syna Neptuna D:
| |
|
| |
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 1:31 pm | |
| | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Moje hobby Pon Kwi 09, 2012 11:36 pm | |
| Nie da się. Co do studiów 'kocich' to się nie orientuje. Coony piękne, ich bliźniacy-norwedzy też. Wiesz jak stoi sprawa z uznaniem peterbalda przez FIFe? | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Moje hobby Wto Kwi 10, 2012 1:15 am | |
| Mą pasją jeest zajmowanie się mym królikiem.Czytanie.Oglądanie horrorów.Komputery (albo raczej rozwalanie ich śrubokrętymi oglądanie kabli od wnętrza lapka). | |
|
| |
| Temat: Re: Moje hobby Wto Kwi 10, 2012 2:25 am | |
| - Uśmieszek napisał:
- Nie da się. Co do studiów 'kocich' to się nie orientuje. Coony piękne, ich bliźniacy-norwedzy też. Wiesz jak stoi sprawa z uznaniem peterbalda przez FIFe?
O szkoda. Nie. | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Moje hobby Wto Kwi 10, 2012 3:13 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Moje hobby Wto Kwi 10, 2012 3:28 am | |