Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Moje hobby

Go down 
+68
AyaKey
Syjamska
poziomka22
Suzan
deccot
MaryMariaMara
koziorożec
Malto
XX_lero
Konikowa-pani
EveDallas
Kyou
Asiaa.
Zaczarowana.x3
avrilka
Uśmieszek
ula348
mopsia
pearltae
Sathilia
Rose666
Cisa
Pati...xd
m3gi
amorkowa
Koralikowa.
Eamelaa
Vensis
alice120
werucha
Sabula
Philipek
ZetkaEmka
Three Masks
Feancy
LadyArvena
Presence
Sakura
zabkaxx2
nevinowa
Yoshi
Chrupcia
Baltuś
Ola Koniara
wera1452
Roxi57
mevosa
wierszownik
Corrida
SheWolf
Horsik22
olcia1234
wizna1
Nevarra
koniucha$
Ciril
GaryX
CzekoBoom
Tirrathee
konskadziewczyna
MysticsDream
whitewolf
Szatejel
dante
Qnie055
Furia
Volkovia
Star-x3
72 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

Moje hobby - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostPią Maj 13, 2011 6:39 am

Jak ktoś jest zainteresowany to moją prace można na DA zobaczyć http://wierszownikk.deviantart.com/
Powrót do góry Go down
wera1452
Raczkujący
wera1452

Nick w grze : wera1452
Liczba postów : 53

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 26, 2011 8:46 am

Też chętnie rysuję ale troszkę się tego wstydzę....
do rysowania używam ołówka i gumki oraz paluszków ^^ ale obróbkę robię w photoshopie.
niedługo zamierzam założyć DA
Powrót do góry Go down
Ola Koniara
W skromnych progach Zagrody
Ola Koniara

Liczba postów : 324

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostPią Cze 03, 2011 10:18 am

Ja również lubię rysować, ale na kartce i ołówkiem Smile W programach graficznych lubię sobie amatorsko tworzyć grafikę i czasem koloruję sobie koniki, które wcześniej sobie nabazgram. Oczywiście moim hobby są konie, jazda, czytanie o nich książek Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse-porady.blog.onet.pl
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostPią Cze 03, 2011 10:31 am

wera1452 napisał:
Też chętnie rysuję ale troszkę się tego wstydzę....
do rysowania używam ołówka i gumki oraz paluszków ^^ ale obróbkę robię w photoshopie.
niedługo zamierzam założyć DA

Rozmazujesz ołówek palcami.? Lepiej szybko się tego oducz . Very Happy Też tak robiłam dopóki kilka osów nie zwróciło mi uwagi żebym przestała Smile
Lepiej do cieniowania używać twardszych ołówków Wink
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
Baltuś
Nowy
Baltuś

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 07, 2011 11:33 am

A ja uwielbiam konie. i jeżdzić i się nimi zajmować wszystko co jest z nimi związane Wink Lubię też czytać książki i pisać opowiadanka ,ale mojej miłości do koni nic nie pobije Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=249424
wera1452
Raczkujący
wera1452

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 07, 2011 10:47 pm

Ale ja nie rozmazuje, tylko palec w farbę i jedziesz xD
Powrót do góry Go down
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostSro Cze 08, 2011 9:43 am

wera1452 napisał:
Ale ja nie rozmazuje, tylko palec w farbę i jedziesz xD
aa... o tym nie pomyslalam, powiem ci . xD
Powrót do góry Go down
wera1452
Raczkujący
wera1452

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostNie Cze 12, 2011 3:52 am

No... i o to chodzi jestem nieprzewidywalna xD
Powrót do góry Go down
Chrupcia
Nowy
Chrupcia

Liczba postów : 27

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostCzw Cze 16, 2011 2:15 pm

Rysuję, maluję, tańczę Wink
Interesuję się również behawiorystyką zwierząt, sportami związanymi z psami (moje psy biorą udział w zawodach psich zaprzęgów). Od wielu lat jeżdżę konno Wink
Uwielbiam wkurzać mojego mężczyznę i tatę Wink Jestem osobą lubiącą igrać z nerwami innych osób Wink
Chętnie gram w koszykówkę, aczkolwiek miernie mi to idzię Wink O wiele lepiej radzę sobie z siatkówką plażową (jakoś ta zwykła ma za twarde podłoże).
Często piszę opowiadania, tak po prostu dla siebie lub na inne fora Wink
Uwielbiam meetingi forowe i nie tylko Wink Jest tego jeszcze spoooro Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostSob Cze 18, 2011 2:23 am

Ja kocham rysować konie.Niedługo umieszczę więcej prac w mojej twórczości; )
Powrót do góry Go down
Yoshi
Nowy
Yoshi

Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostSro Cze 22, 2011 12:39 am

Moje hobby to jeździectwo. Bez koni nie mogła bym żyć , to one dają mi tyle radości.
Moje hobby - Page 3 2159460562
Powrót do góry Go down
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 13, 2011 3:06 am

Widze, że dużo osób maluje ;D ja również sie do was zaliczam Wink ale nie powiem, mi się nigdy nic nie podoba :f uważam, że moje prace nie zaliczają się do żadnej kategorii ;d a oprócz tego to fotografuje (najchętniej konie ;d) oraz jezdze konno Wink przez to zaczęłam grać i przy okazji trafiłam na ZM Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
zabkaxx2
Nowy
zabkaxx2

Nick w grze : zabkaxx2
Liczba postów : 19

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 13, 2011 4:23 am

Moje hobby (buahahaha i tu was zanudze) :
1.Rysowanie
2.Czytanie
3.Jazda konna
4.Fotografia
5.Grafika komputerowa <3
6.Sport
7.Literatura ( pisze książeczke)
8.Gry komputerowe
9.Konie( ogólnie)
10. Wilki:)Smile
Trudny jest kierunek grafika kom. Zamierzam tam iść i wolę być przygotowana proszę o odpowiedź Moje hobby - Page 3 2953299389
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5185
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 13, 2011 7:05 am

nevinowa,mi też się nigdy nie podobają moje prace xD Taka ze mnie pesymistka;)
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 13, 2011 8:35 am

Odniosę się do pytania Star-x3 z początku wątku odnośnie studiów na kierunku Grafika komputerowa. Napiszę tak, orientowałam się kiedyś w tej sprawie, bo sama przez chwilę myślałam nad tym, aby wybrać się na ten kierunek i okazało się, że grafikę można studiować tylko w szkole prywatnej, czyli trzeba bulić naprawdę duże pieniądze (jak zapisywałam się na taką uczelnię, czesne wynosiło prawie 1000 zł miesięcznie, a i tak kierunek nie przetrwał, gdyż nie było na tyle dużo chętnych) za uczenie się PRAWIE NICZEGO. Pomijając uczelnie prywatne, jest jeszcze możliwość odbycia studiów podyplomowych, ale w tym celu musisz mieć już dyplom ukończenia innych studiów. Jeżeli chciałabyś studiować normalnym tokiem grafikę niestety, z tego, co wiem, jest to specjalizacja na studiach informatycznych, także tego nie polecam, bo trzeba umieć myśleć systemem binarnym, dziesiętnym i szesnastkowym, a komputer znać od A do Z, żeby poradzić sobie na tych studiach i przemęczyć te kilka semestrów, zanim rozpocznie się specjalizację. Poza tym, uczenie się grafiki trójwymiarowej, renderingu, itd. jest masakryczne.

Informacje mam sprzed kilku lat, jak sama wybierałam się na studia, więc możliwe, że teraz dużo się zmieniło w tym kierunku, ale nie orientuję się za bardzo. Dobrze by było...

Alternatywą są studia artystyczne lub fotografia (lub fotografika, nie wiem, jak to się fachowo nazywa). Można też robić studium policealne, ale tego nie polecam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 14, 2011 6:18 am

Sakura0001 napisał:
Odniosę się do pytania Star-x3 z początku wątku odnośnie studiów na kierunku Grafika komputerowa. Napiszę tak, orientowałam się kiedyś w tej sprawie, bo sama przez chwilę myślałam nad tym, aby wybrać się na ten kierunek i okazało się, że grafikę można studiować tylko w szkole prywatnej, czyli trzeba bulić naprawdę duże pieniądze (jak zapisywałam się na taką uczelnię, czesne wynosiło prawie 1000 zł miesięcznie, a i tak kierunek nie przetrwał, gdyż nie było na tyle dużo chętnych) za uczenie się PRAWIE NICZEGO. Pomijając uczelnie prywatne, jest jeszcze możliwość odbycia studiów podyplomowych, ale w tym celu musisz mieć już dyplom ukończenia innych studiów. Jeżeli chciałabyś studiować normalnym tokiem grafikę niestety, z tego, co wiem, jest to specjalizacja na studiach informatycznych, także tego nie polecam, bo trzeba umieć myśleć systemem binarnym, dziesiętnym i szesnastkowym, a komputer znać od A do Z, żeby poradzić sobie na tych studiach i przemęczyć te kilka semestrów, zanim rozpocznie się specjalizację. Poza tym, uczenie się grafiki trójwymiarowej, renderingu, itd. jest masakryczne.

Informacje mam sprzed kilku lat, jak sama wybierałam się na studia, więc możliwe, że teraz dużo się zmieniło w tym kierunku, ale nie orientuję się za bardzo. Dobrze by było...

Alternatywą są studia artystyczne lub fotografia (lub fotografika, nie wiem, jak to się fachowo nazywa). Można też robić studium policealne, ale tego nie polecam.

Dzięki, niezle mnie teraz wystraszyłaś...
Powrót do góry Go down
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostWto Lip 19, 2011 8:10 am

teraz zaczynam malowanie na płótnie Very Happy to znaczy kiedyś malowałam tak, ale to było z rok temu Very Happy zobaczymy, może akurat wyjdzie Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostNie Lip 24, 2011 1:50 am

Moim hobby jest zbieranie minerałów (dopiero zaczynam) i szkicowanie, głównie psów ale także innych zwierząt Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostNie Lip 24, 2011 3:24 am

Star-x3 napisał:
Sakura0001 napisał:

Dzięki, niezle mnie teraz wystraszyłaś...

Moja siostra chodzi na informatykę w Legnicy w PWSZ (Państwowa wyższa szkoła zawodowa). 3,5 nauki. Pierwsze 1,5 to informatyka ogólna, potem specjalizacja - czyli w przypadku mojej siostry właśnie grafika. I podobno nie jest źle Wink Owszem takie rzeczy co na matematyce wyrabiają to... Ale żeby dojść do celu trzeba się przemęczyć Smile

F. Krueger napisał:
Moim hobby jest zbieranie minerałów (dopiero zaczynam) i szkicowanie, głównie psów ale także innych zwierząt Very Happy
W Lwówku było teraz "lato agatowe", wystawy minerałów, sprzedawali też różne drobiazgi - od kamieni poczynając po różnorakie łańcuszki. Byłaś? Wystawa była ciekawa.
Nigdzie nie jest idealnie
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 25, 2011 6:52 am

F. Krueger napisał:
W Lwówku było teraz "lato agatowe", wystawy minerałów, sprzedawali też różne drobiazgi - od kamieni poczynając po różnorakie łańcuszki. Byłaś? Wystawa była ciekawa.
Nigdzie nie jest idealnie[/quote]

Niestety nie miałam okazji Sad TO odbywa sie co rok ? Jeśli tak to w jakich dniach ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365
Feancy
Nowy
Feancy

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 27, 2011 11:50 am

Moim hobby jest, tak ja npisała Star-x3, rysowanie. Również posiadam tablet i również jest to Wacom Bamboo bounce Zamierzam studiować grafikę 3D. Jednak mam jeszcze parę lat szkoły zanim pójdę na studia, więc może się jeszcze wiele zmienić.
Powrót do góry Go down
Three Masks
Nowy
Three Masks

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 28, 2011 12:16 am

Hah, a ja nie rysuję. Zamiast tego wolę wyprodukować się pisząc sobie, hmm, opisy systemów erpegie. Jakieś tam rasy, geografia świata, potwory... Nie stoi to na wysokim poziomie, wręcz dość niskim, ale w ten sposób mogę dać ujście wenie(?).
Albo po prostu pójdę grać w Morrowinda.
Powrót do góry Go down
http://www.hodowla2.webplus.net.pl
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostPon Sie 08, 2011 3:13 am

Moją pasją jest fotografia. Uwielbiam robić zdjęcia wszystkiemu i wszystkim.Smile Ale wolę fotografować naturę niż ludzi. W szczególności konie.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostPon Sie 08, 2011 5:03 am

Moją pasją jest jazda konna,zwierzęta,fotografia,sport. Smile
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostPon Sie 08, 2011 5:30 am

Moje hobby- fotografia, kynologia, zbieranie figurek Laughing i jazda konna. Czyli nic szczególnego Wink
Powrót do góry Go down
werucha
Nowy
werucha

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostWto Sie 16, 2011 11:25 am

Moim hobby jest jeździectwo a dokładniej skoki przez przeszkody na moim kochanym koniu Ramim <.3 Skaczemy przeszkody klasy L (ok 100-110cm ) . Startujemy też w zawodach . Wink)
Powrót do góry Go down
alice120
Nowy

Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostSob Sie 20, 2011 12:45 pm

Moją pasją jest jeździectwo. Jeżdżę 3 lata, regularnie i kiedy tylko mogę przyjeżdżam do stajni. Na wiosnę planuję zdać brązową odznakę, a potem jakby była możliwość to starty w skokach i w wkkw. Po prostu kocham konie, nie wyobrażam sobie bez nich życia.
Każdy weekend niespędzony w stajni jest dla mnie zmarnowany... ale na szczęście zdarza się tak b. rzadko że weekend się marnuje
Powrót do góry Go down
Vensis
Już coś wie
Vensis

Liczba postów : 158

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 21, 2011 1:51 am

Gram na gitarze (2 lata), śpiewam w zespole (1,5 roku), pisze opowiadania i wykonuję grafikę komputerową - jak widać, mam bardzo dużo zainteresowań Wink I bardzo wszystkie lubię.
Powrót do góry Go down
Eamelaa
Nowy
Eamelaa

Nick w grze : Eamelaa
Liczba postów : 30

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 21, 2011 1:10 pm

Moim hobby jest jak czy inaczej jazda konna Very Happy W przyszłości chciałabym zostać weterynarzem Smile . I moim marzeniem jest zostać uczennicą Pata Parelli'ego ( chodziarz to mało prawdopodobne ;D )
Powrót do góry Go down
Koralikowa.
Już coś wie
Koralikowa.

Liczba postów : 181

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 21, 2011 2:13 pm

F. Krueger napisał:

F. Krueger napisał:
Nigdzie nie jest idealnie

Niestety nie miałam okazji Sad TO odbywa sie co rok ? Jeśli tak to w jakich dniach ?[/quote]
Ja tam byłam. Powiem Ci, że spoko. ^^ I jak dobrze pamiętam jest co roku.
W tym roku temat wystaw to "Oblicza kwarcu".
Powrót do góry Go down
http://www.gazeta-kenter.blog.onet.pl
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Moje hobby   Moje hobby - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Moje hobby
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Moje hobby - informatyka