Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Boski koń Ruffian. | |
|
+37Klara612 Amstaff Abbey1242 Arabella blaze the cat aurora121 Vandeta drusia55 Irbisia olenka123 ananasowa Suzan LILIAN Bułana magia Philipek Masakra2 Turkawka Divide Cloveu Dżemik koniara5842 madziulkaxd MsMaja Gai~ Kemishi wiktoriawika gabriela żołądź hanka1998 Asiuu Clockvise Fi Fi Sweet Rabbit koniki0099 Kikyo22 Nevarra zαbαvεcкαα weila123 41 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Boski koń Ruffian. Wto Lut 18, 2014 3:34 am | |
| - Klara612 napisał:
- Nie przesadzają! Ja zrobiłam podobną petycję, tylko że o wędrownego konia Ruffian.
"tydzie", "noga Ruffian i wejdziemy na stronę" (?), "z tąd", boski, CR, może jeszcze frytki do tego? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Boski koń Ruffian. Wto Lut 18, 2014 4:51 am | |
| - Nevarra napisał:
- Klara612 napisał:
- Nie przesadzają! Ja zrobiłam podobną petycję, tylko że o wędrownego konia Ruffian.
"tydzie", "noga Ruffian i wejdziemy na stronę" (?), "z tąd", boski, CR, może jeszcze frytki do tego? Przepraszam ale w tych frytach zupa mucha. |
| | | blaze the cat Już coś wie
Nick w grze : blaze the cat Liczba postów : 128 Dołączył : 23/02/2013
| Temat: Re: Boski koń Ruffian. Czw Mar 20, 2014 1:17 pm | |
| - Klara612 napisał:
Nie przesadzają? Jak ich obchodzi to, że miliardy koni giną - pod nóż, pobite, powieszone, wykończone, a najważniejsza jest klacz, której ratowano życie?! A petycje - boski, wędrowny, w serduszka, w kropeczki czy w flaczki - krzaczki - PRZESADA! | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Boski koń Ruffian. Pią Mar 21, 2014 3:48 am | |
| Słodka Celestio. Nie dość, że to głupie, to jeszcze petycja ohydna. ;_; | |
| | | blaze the cat Już coś wie
Nick w grze : blaze the cat Liczba postów : 128 Dołączył : 23/02/2013
| Temat: Re: Boski koń Ruffian. Nie Lip 06, 2014 5:39 am | |
| Przesadzili... "Rzaden" Ruffian w każdym zdaniu. POLSKIEGO SIĘ KURDE UCZYĆ A NIE PETYCJE NA HWR ROBIĆ!!! | |
| | | Ruffian0708 Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 1 Dołączył : 30/12/2014
| Temat: Re: Boski koń Ruffian. Wto Gru 30, 2014 6:09 am | |
| | |
| | | Duality Nowy
Nick w grze : Duality Liczba postów : 14 Dołączył : 26/12/2014
| Temat: Re: Boski koń Ruffian. Wto Gru 30, 2014 6:22 am | |
| Ruff: dlaczego? Bo koń, kiedy jest przerażony albo uważa, że jego życie jest zagrożone, ucieka. To jest jego instynkt. Nic w tym nadzwyczajnego.
Ruffian jest kolejnym dowodem na to, że hodowla anglików idzie w złą stronę. Nie da się wyhodować szybszych koni. Dlaczego? Bo angliki mają bardzo lekki szkielet, który pozwala im na tak szybki bieg. Lekki = bardzo delikatny. Dlatego tak często konie łamią nogi na torach. Ruff nie jest jedyna.
Edit: W wieku 2 lat brała udział w zawodach? I wy się dziwicie, że była cała połamana? | |
| | | Aimtor Już coś wie
Nick w grze : Aimtor Liczba postów : 128 Dołączył : 26/07/2013
| Temat: Re: Boski koń Ruffian. Sro Gru 31, 2014 7:33 am | |
| Jakby tylko ona istniała wiele koni w ten sposób umiera ale nie potrzebują pochowania na cmentarzu! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Boski koń Ruffian. | |
| |
| | | | Boski koń Ruffian. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|