Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???

Go down 
+57
olcia1234
Seia
Imia
Manroe
mina stirit1
koteczek043
Dianaxxx
Linea2010
kucykwyrwij
кoкo
blueberry.
Takashiro
Alasky
carrie17
zuzu_zozol
kala23010
truskaweczkaa
Arbuzek_10
Casablanka
Evangeline
Szron
Malto
wilczyca1000
Dagonhic
Kyou
avrilka
Zaczarowana.x3
wiola9786
koziorożec
Kuilu
Diana375.
stewardessa
Pati...xd
Kosteczka
Sakura
xTikTakx
daisy10092
hourse
CzekoBoom
asia98999
Asiaa.
kara250
weila123
Orelk
Narkotyka
ZetkaEmka
Rose666
Aglyss
EveDallas
Hoping.
lala299
Fi Fi
hanka1998
koniara25000
Sweet Rabbit
Kikyo22
ana0000000000
61 posters
Idź do strony : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next
AutorWiadomość
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Empty
PisanieTemat: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 1:43 pm

Jaki jest Wasz największy koszmar, który wydarzył się na żywo?
Mój jest taki:
Stałam w łazience otwarte drzwi, widok w lustrze na korytarz, nagle spoglądam w lustro i widzę jakiegoś gościa w kapturze zza ściany,
patrzyłam na niego dłuższą chwilę, potem ukucnęłam zamykając oczy, wstałam, i już go nie było.
Nadal się boję myć zęby przy otwartych drzwiach chociaż minał już rok od tego zdarzenia.

Jeszcze jedno:
Siedziłam z mamą w pokoju. Ja na łóżku ona na fotelu na drugim końcu pokoju.
Nagle poczułam ciepłe powietrze jakby oddech na mojej szyi.
Mama była w przeciwległym końcu pokoju, więc odwróciłam się w strone "oddechu", po czym znów odwróciłam się w stronę telewizora.
Nie czułam już tego.

Jeszcze jedna ostatnia historia:
Byłam sama w domu siedziałam w pokoju. Nagle komputer taty sam się włączył.
To było przerażające.

Nieraz w nocy czuję coś na wzór oddechu na twarzy. Straasznie się boję!

A wy? Co przeżyliście strasznego?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 1:47 pm

Ja w nocy, czasami mam wrażenie ze ktoś przyciska do łóżka Surprised A jak się budzę, to czuje ze mnie kark boli.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 3:09 am

Dobra. Dam takie jakby tytuły i streszczenie tych żywych koszmarów, które pamiętam.

Głodówka

To zdarzyło się... jakiś rok temu. Na brwi wyrósł mi taki jakby mini guz, którego trzeba było usunąć. No to to ten dzień w którym miało to nastąpić był koszmarem. 8 godzin przed zabiegiem nie mogłam pić ani jeść. Więc gdzieś o 10:00 - 9:00 musiałam zjeść mój ostatni posiłek. Bez obiadu ;P No to nie jadłam, nie piłam. Potem po zabiegu wymiotowałam, nie mogłam nic jeść - wszystko się wracało >,< I praktycznie nic nie jadłam przez cały dzień.

Niedługo więcej - idę na publiczną kłótnię Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
koniara25000
Jedną nogą w ZM
koniara25000

Nick w grze : koniara25000
Liczba postów : 589

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 2:26 pm

Pamiętam jak w sobotę powoli zaczęłam się budzić ze snu, lekko otworzyłam oczy i zobaczyłam jakiegoś wysokiego gościa, nie widziałam jak wygląda, ale pamiętam że był cały czarny, myślałam że to mój tata więc zamknęłam oczy, ale po chwili natychmiast otworzyłam oczy, tego gościa nie było a nie słyszałam jak ktoś otierał drzwi, nic nie było słychać, nawet najmniejszego szelestu. Potem zapytałam się taty czy to on wcześniej przyszedł do mojego pokoju, powiedział że od godziny siedział w swojej pracowni, ciarki mi przelazły przez plecy.

Ostatnio zmieniony przez koniara25000 dnia Sob Lut 18, 2012 2:42 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 2:31 pm

Pamiętam, że kiedyś w nocy obudziłam się i spojrzałam na swoje ręce. Były całe w pajęczynach i pająkach (grr...). Otrząsnęłam ręce i znowu na nie popatrzyłam. Już było ok. Zeszłam szybko z łóżka i pobiegłam do taty, który w pokoju obok siedział na kompie. Razem wróciliśmy do pokoju i przetrzepaliśmy moje łóżko. Wszystko było w porządku.
Do teraz pozostała mi niechęc do oglądania pająków, zawsze przed snem rozglądam się, czy nie ma jakiś w pokoju... Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 2:36 pm

O matko!
Straszne historie macie, może powinnam nazwać temat: "Straszne Historie"? Wink
Powrót do góry Go down
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

Liczba postów : 136

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 1:00 am

Ja kiedyś wracając z rodzicami samochodem (było to około 22:00 - 23:00) przyjechaliśmy już pod dom. Wysiadłam z samochodu i zaczekałam, aż tato odstawi samochód do garażu. Stałam tak dobre 5 minut, aż w końcu przyszedł razem z mamą. Otwieram drzwi od bramy, wchodzę po schodach i patrzę przez ciemne okno na podwórko a tam: dziewczynka w dziwnej masce z taką samą twarzą na baloniku, który trzymała. Oczywiście nikt nie chciał w to uwierzyć, ale cóż... Później napiszę jeszcze inną Smile
Powrót do góry Go down
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostCzw Lut 23, 2012 10:07 pm

Pewnego dnia postanowilam z mamą że wyierzemy się gdzieś w góry. Więc mama znalazla jakiś pensjonat bardzo tani - 25 zlotych za dzień. Kiedy tam pojechalyśmy pensjoat byl przepiękny i byli bardzo mili gospodarze.Oprócz nas bylo 7 gości. Również bardzo milych. Wekend zlecial szybko i trzeba bylo wracać ale niechcielo mi się wstawać z fotela prze wygaszonym kominku. Tego wieczoru bylo zimno więc gospodarz postanowil rozpalić. Ale mama nalegala aby jechać więc pojechaliśmy.
Mama polecala ten pensjonat znajomym i któregoś dnia moja ciotka i wuj tam pojechali. Na drudi dzień zadzwonili i pytali co za adres mama im podala tam nic niema tylko resztki spalonych fundamentów. Mama wypytawala się jak to możliwe przecież bylyśmy tam 3 miesiące tamu. Ciotko powiedziala że to niemożliwe bo pensjonat sploną 4 lata temu wraz z 7 gościmi i gospoarzami przyczyną byla iskra z kominka który niezostal dobrze wygaszony. Pomyślalam więc że wtedy muśaly przywitać nas duchy tych ludzi.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 2:58 am

Moje życie jest pełne takich historii. Opisze parę.
Pierwsza:
Byłam sama w domu. Mama wracała wtedy z pracy wpół do 21. Mój brat razem z nią, bo był u kolegi. Tak koło 20:00 siedziałam na kompie u brata w pokoju. Nagle usłyszałam jak skrzypią panele w kuchni. Ktoś tam chodził. Zaczęłam się trząść. Wstałam po cichu i weszłam do swojego pokoju. (plan mojego domu: Klik! ) Wychyliłam się zza drzwi i nikogo nie było. Ale mi się wcale nie przesłyszało! Potem poszłam znowu do pokoju brata. Siedziałam chwilę na kompie i nagle zobaczyłam cień. Jakby ktoś wbiegał do mojego pokoju. Przeraziłam się. Podkuliłam nogi i siedziałam tak wryta w krzesło. Nie wiedziałam co robić. Czekałam tak, aż przyjechała mama z bratem. Kiedy tylko usłyszałam dzwonek do drzwi wyparowałam z tego pokoju jak tylko mogłam. Ulżyło mi. Teraz boje się późno zostawać sama. Myślę o śmierci.
Druga:
Suszyłam włosy w łazience. Drzwi były otwarte i kiedy patrzę w lustro widzę salon i wejście do mojego pokoju ( plan trochę krzywo narysowany xd). Popatrzałam w lustro i zobaczyłam zarys postaci. W długim płaszczu i kapeluszu. Patrzyła się na mnie. Ja krzyknęłam i to zniknęło. Mama podbiegła do mnie i się zapytała czemu krzyczę, ale ja nie powiedziałam prawdy. Nigdy nie mówiłam nikomu o tym.
Trzecia:
Siedziałam na swoim laptopie w pokoju. Na przeciwko mam okno (patrz na plan). Było dość późno. Popatrzałam w okno i zobaczyłam jakąś postać. Cała czarna. Biegła pod moim oknem. Potem poczułam chłód bijący z podłogi*. Podniosłam nogi i zaczęłam płakać.
Czwarta:
Usłyszałam pukanie do drzwi. Poszłam otworzyć; byłam sama. Nie było nikogo... Usłyszałam na korytarzu kroki. Wyjrzałam przez drzwi. Nic. Zamknęłam drzwi i znowu kroki. Otwieram- nic. Zobaczyłam, że drzwi do piwnicy są otwarte. Ale sekundę temu nie były! Zamknęłam drzwi na klucz i pobiegłam do siebie.
Piąta:
Siedziałam w swoim pokoju. Też sama. Nagle ktoś otwiera drzwi. Mam plekse w drzwiach, więc widać zarys postaci, ale tym razem nie było nikogo. Klamka poszła w dół, drzwi się otworzyły. Nikogo nie było. Ktoś pociągnął drzwi, klamka w dół. Drzwi się zamknęły. Ja się przeraziłam i zadzwoniłam do mamy. Nie mówiłam jej co się stało tylko chciałam usłyszeć jej głos.

Nikt nie wie o tym co tutaj napisałam. Nikomu o tym nie mówiłam. Do teraz się boję. Kiedy np. idę do łazienki późno to liczę sobie do 10, bo mam wrażenie, że ktoś za mną idzie i jak nie dojdę do łazienki w ciągu tych 10 sekund to to mnie dopadnie. I wracam tak samo. I do piwnicy to samo. Nie raz lece biegiem. Mam uraz na psychice.
*Czytałam, że chłód bijący z podłogi oznacza ducha.
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 4:12 am

Straszna historia? Razu pewnego, gdzieś tak już ze dwa lata temu, o mały włos nie wpadłam pod samochód. Mieszkam na takiej górce, gdzie większość kierowców jedzie niczym żółw - jakieś 100 km na godzinę. No, to była zima, ja miałam kozaki, śliskie i się poślizgnęłam. na czterech literach a mojej górki zjechałam, wprost na ulicę. Prosto pod samochód. No, ja się podnieść nie mogłam, bo skręciłam kostkę (boli okropnie), a samochód zaczął hamować, z takim piskiem opon przeraźliwym. brr. A ja siedzę i paczę na samochód. zatrzymał się kawałek przede mną, ja wystraszona i łup. Ciemne plamy przed oczami. Zemdlałam, a co miałam zrobićWink Jak już mnie docucili, to zobaczyłam kierowcę, bladego jak ściana, i pasażerkę, jeszcze bledszą. No, ale skoczyli po rodziców, bo to przed domem, i mnie zabrali z mamą na pogotowie, bo kostka skręcona...
Okropne to było. Trwało może pół minuty...?

Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Pon Kwi 16, 2012 6:44 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 4:25 am

Paula - ta 2 historia identycznie jak moja tylko tamten wyglądał trochę jak mnich w kapturze.
Naprawdę Ci współczuję Crying or Very sad , wiem jakie to jest uczucie.
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 4:44 am

Teraz się boję. Jak siedzę sama w domu to patrze ciągle pod biurko, na drzwi itp..
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 5:05 am

Mam to samo
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 5:08 am

;<
Masz jeszcze jakieś historie?
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 5:21 am

Mi raczej takie historie się nie zdarzają, ale od kiedy usłyszałam opowieść o Krwawej Mary, boję się luster. Raz tak było, że siedzę sobie wieczorem na kompie, gadam przez Skypa (chyba, nie pamiętam dokładnie) i wyglądam sobie przez okno. W nim zawsze odbija się kawałek mojego pokoju. Także dwa ogromne lustra na mojej szafie. I przez te lustra śmignął jakby duch. Zimno mi się zrobiło, wytrzeszczyłam oczy i odwracam się do luster. Nic, ale pozostał cichy, złowieszczy śmiech.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 5:33 am

Nie chce mi się pisać bo za dużo pisania ale w skrócie:
Czasem różne rzeczy z niewiadomej przyczyny spadają, albo kładę coś gdzieś a następnego dnia to jest gdzie indziej.
Ale powoli się przyzwyczajam do tego oddechu w nocy itp.
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 5:38 am

Nie zapomnę, gdy krótko po północy zaczęłam się dusić (nie mam astmy) przez około 3 minuty próbowałam oddychać, po tym czasie wszystko ustąpiło.
To, że w nocy budzę się o 3 to już raczej nie straszna historia. Wink
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 6:47 am

Paulax9 napisał:
Moje życie jest pełne takich historii. Opisze parę.
Pierwsza:
(...)
Myślę o śmierci.
W jakim sensie?
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 7:17 am

Kiedy np. jestem sama to ciagle myśle, że zaraz umrę. Zastanawiam się po co jest śmierć. I dlaczego mamy sobie pracować na jakieś miano, dom, fajne gadżety, jeśli i tak umrzemy. Dlaczego mamy umrzeć jako ktoś bogaty, ciężko harujący całe życie, jak można być przeciętnym szarakiem? Myślę o zmarłych i słyszę ich głosy. Zastanawiałam sie czy nie iść z tym do psychologa...

Ja też często budze się w nocy.
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 7:39 am

Śmierć jest częścią życia, nie zmienisz tego, a pracujesz za życia, żeby przeżyć. Dla niektórych jest końcem wszystkiego a dla niektórych początkiem nowego życia.
Możesz iść do psychologa, jeżeli czujesz taką potrzebę.
Pogadamy na PW?
Powrót do góry Go down
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 7:53 am

Ja osobiście nie wiem czemu, ale odczuwam wstręt i lęk przed śmiercią. Niby tak się normalnie o tym mówi, że na przykład: "A co tam - wolę wpaść pod samochód niż coś tam zrobić". A tak na prawdę jak o tym myślę, to aż mnie wszystko boli i mam dziwne uczucie myśląc o tym, że mogłabym już nigdy nie zobaczyć przyjaciół, rodziny, zwierząt...

Do luster również czuję odrazę. Zawsze kiedy siedzę sama w pokoju nigdy nie zaglądam w żadne szybki i okna, bo zawsze widzę tam kogoś. Jak wchodzę do łazienki to zasłaniam dłonią jedną stronę twarzy (tak jak konikom do bryczki się zakłada takie klapki) tak, aby nie widzieć lustra. I staram się nie pałętać nocą po domu, choć nie powiem, że lubię to robić ^ ^ Ale jak zaczynam się szwendać to biorę ze sobą telefon i słuchawki i śpiewam sobie po cichu (o ile to śpiewaniem można nazwać xD) moje ulubione piosenki Smile
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:00 am

ana0000000000 napisał:
Śmierć jest częścią życia, nie zmienisz tego, a pracujesz za życia, żeby przeżyć. Dla niektórych jest końcem wszystkiego a dla niektórych początkiem nowego życia.
Możesz iść do psychologa, jeżeli czujesz taką potrzebę.
Pogadamy na PW?
Ja o tym wiem, tylko ... trudno mi to opisać. To jest jakby taki impuls i myśl "Ja to wszystko kiedyś stracę".
Możemy pogadać.
Powrót do góry Go down
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:03 am

No dokładnie... Ja nie umiem tego opisać normalnymi zdaniami, ale tak po chwili namysłu dociera do mnie to, że to jest coś strasznego, czego niestety nie mogę uniknąć. Z jednej strony ciekawi mnie co to w ogóle jest, ale z drugiej strony się tego boję.
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:07 am

Hmm... Tutaj na razie jedna Wink
W zeszłym roku siedzimy sobie w klasie i rysujemy cyrklem okręgi. Była burza- wreszcie wysiadł prąd. wszyscy się bali, od podłogi ciągnęło chłodem. Gdy wreszcie odzyskaliśmy prąd, okazało się, że moja koleżanka miała kilka ran na rękach. Nauczyciele sądzą,że skaleczyła się cyrklem,a może jednak nie...?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:08 am

Ja się boję luster nawet. Boje się iść sama w środku nocy do łazienki. Kiedyś specjalnie miałam łóżko piętrowe i spałam na górze. Np. Idę do piwnicy. Jestem tam i szybko podkładam do pieca etc. Zamykam drzwi od piwnicy i liczę do 10. W ciagu tych 10 sekund biegnę na górę i szybko wchodze do mieszkania. Jak nie zdążę to mam wrazenie, że coś mnie trzyma. A jak zdążę to szybko zamykam drzwi na klucz.
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:10 am

Rose666 napisał:
W zeszłym roku siedzimy sobie w klasie i rysujemy cyrklem okręgi. Była burza- wreszcie wysiadł prąd. wszyscy się bali, od podłogi ciągnęło chłodem. Gdy wreszcie odzyskaliśmy prąd, okazało się, że moja koleżanka miała kilka ran na rękach. Nauczyciele sądzą,że skaleczyła się cyrklem,a może jednak nie...?

W sensie ona sama, czy np. w ciebie coś wstąpiło?
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:12 am

Koleżanka siedziała dwie ławki dalej. Nauczycielka mówi, że musiała ze strachu upuścić cyrkiel i w ten sposób się skaleczyć... A czemu nie jakiś duch?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:13 am

Nie sądzę, że okaleczyła samą siebie. Czy to w ogóle brzmi logicznie: "Pocięła się cyrklem?". Bo mnie nie bardzo xD Obstawiam, że nie zrobiła sobie tego sama.
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:33 am

Albo wstąpił w nią duch. Sama by siebie tak o okaleczyła? Nie sądze.
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:51 am

Rose666 napisał:

Wiesz, cyrklem można się pociąć (wiem z własnego doświadczenia) ale musi być światło, bo trzeba kilka razy przejechać w jednym miejscu a w ciemności się nie da trafić.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???
Powrót do góry 
Strona 1 z 15Idź do strony : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next
 Similar topics
-
» Największy pożeracz jabłek
» Koszmar
» Jam jest ten, który jest tym, którym jest ten, który przychodzi.
» Licytacje na żywo
» Który to ?xP

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: