Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???

Go down 
+57
olcia1234
Seia
Imia
Manroe
mina stirit1
koteczek043
Dianaxxx
Linea2010
kucykwyrwij
кoкo
blueberry.
Takashiro
Alasky
carrie17
zuzu_zozol
kala23010
truskaweczkaa
Arbuzek_10
Casablanka
Evangeline
Szron
Malto
wilczyca1000
Dagonhic
Kyou
avrilka
Zaczarowana.x3
wiola9786
koziorożec
Kuilu
Diana375.
stewardessa
Pati...xd
Kosteczka
Sakura
xTikTakx
daisy10092
hourse
CzekoBoom
asia98999
Asiaa.
kara250
weila123
Orelk
Narkotyka
ZetkaEmka
Rose666
Aglyss
EveDallas
Hoping.
lala299
Fi Fi
hanka1998
koniara25000
Sweet Rabbit
Kikyo22
ana0000000000
61 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next
AutorWiadomość
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:57 am

Paulax9 napisał:
ana0000000000 napisał:
Śmierć jest częścią życia, nie zmienisz tego, a pracujesz za życia, żeby przeżyć. Dla niektórych jest końcem wszystkiego a dla niektórych początkiem nowego życia.
Możesz iść do psychologa, jeżeli czujesz taką potrzebę.
Pogadamy na PW?
Ja o tym wiem, tylko ... trudno mi to opisać. To jest jakby taki impuls i myśl "Ja to wszystko kiedyś stracę".
Możemy pogadać.

Ok, podaj jakiś temat na PW.
Ja mam depresję, nie raz próbowałam się zabić i właśnie w tych momentach miałam taką myśl podobną do Twojej "Ja to wszystko stracę" i sobie odpuszczam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 1:04 pm

Ja raz miałam tak: przed wyjazdem na lotnisko miałam sprawdzić, czy na górze woda jest zakręcona, światła pogaszone i drzwi zamknięte. Sprawdziłam moją łazienkę i przeszłam do taty, obie sąsiadują ścianami, więc wszystko słychać, ale żeby przejść trzeba przejść przez moje dwa pokoiki i korytarzyk. W mojej łazience starannie zakręciłam wodę, a gdy już chciałam wychodzić z taty, nagle usłyszałam skrzypienie podłogi, trzask i szum lejącej się wody. Pobiegłam do mojej łazienki: światło było zapalone, woda lała się z kranu. Wszyscy byli na dole ubrani, czekali tylko na mnie. Wrzasnęłam. Tata przybiegł i spytał, co się stało, więc powiedziałam, że zobaczyłam pająka... To było przerażające. Do dziś boję się być sama na górze.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 1:16 pm

Ja też mam takie myśli o śmierci... Regularnie się nasilają, wtedy wolę spać z kimś.
Kiedyś jeszcze leżałam w łóżku, już dobre cztery lata temu. Miałam łóżko pod taką pochyłością dachu. Nagle byłam pewna, że ten dach, a może KTOŚ, na mnie spada. Wyskoczyłam z łóżka z ukochanym misiem i zaczęłam wrzeszczeć.
Powrót do góry Go down
Narkotyka
Już coś wie
Narkotyka

Nick w grze : Narkotyka
Liczba postów : 185

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 9:06 pm

to o czym piszecie to nie są koszmary przeżywane... to są wyłącznie zjawiska paranormalne.. i jeśli nie chcecie aby się powtarzały musicie przede wszystkim przestać się bać... bo strachem możecie karmić stworzonka przebywające w Waszych domach.
Powrót do góry Go down
Orelk
Już coś wie
Orelk

Liczba postów : 136

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:27 am

Stworzonka?!
Powrót do góry Go down
weila123
W skromnych progach Zagrody
weila123

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:38 am

Stworzonka ?
Wasze historie są straszne. Jak wczoraj wieczorem je czytałam to się zaczęłam bać i wyłączyłam Zagrodę :>

Ja zawsze jak idę np. z salonu do mojego pokoju , to jak zgaszę światło szybko biegnę i zamykam drzwi. Jak jestem sama w domu to zawsze siadam w kącie i nie chodzę po domu bo zawsze mam wrażenie że ktoś za mną stoi.

Kiedyś byłam u babci na obiedzie. U niej koło telewizora stoją w wazonie takie małe sztuczne kwiatki. Rozmawiamy sobie i nagle jeden z tych kwiatków zatoczył koło i skierował się w stronę drzwi. Ciocia żartem powiedziała że to jakieś czary , ale widziałam po twarzach wszystkich domowników , że są ździwieni i przerażeni.
Ja wgl. boję się spać u mojej babci. Ona opiekowała się taką starszą panią , która rak temu zmarła. Babcia mówiła , że w noc w którą ona zmarła słyszała z jej mieszkania takie jakby łamanie drewna. To samo było jak umierał mąż tej starej pani.

Lepiej posłucham muzyki bo się zaczynam bać :O
Powrót do góry Go down
Narkotyka
Już coś wie
Narkotyka

Nick w grze : Narkotyka
Liczba postów : 185

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 6:14 am

oj, bo jest wiele stworzonek.. nie tylko duchy, anioły i demony.. to ejst bardziej złożone Smile
Ale naprawdę, jeśli nie chcecie ich, nie możecie się bać, bo tylko karmicie te 'złe' stworzonka.. one żywią się wszelkim smutkiem, strachem..
Jak uciekacie, boicie się, myślicie o tym to tym bardziej je przyciągacie Smile
Zazwyczaj one mają 'swój świat i swoje kredki'.. Pozytywnie nastawione do Was stworzonka nie zrobią Wam nic złego. A te negatywnie... no cóż, nie pójdą sobie ot tak, jeśli mają się czym żywić/nie zostaną przepędzone Smile
Powrót do góry Go down
weila123
weila123

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:13 am

Czytałam , że jak się budzimy w nocy to na bank nas ktoś obserwuje. Shocked
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:18 am

weila weź mnie nie strasz ja co noc się o 3 budzę
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:19 am

Dzisiaj znowu miałam sen, że ktoś mnie zabija.
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
weila123
weila123

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:21 am

Tak czytałam. Wink

Jeszcze koleżanka z klasy (ona mi zawsze historie o duchach opowiada) mówiła mi , że jest taka gra co się w nocy chodzi ze świeczką po całym domu. Jak poczujecie jakiś powiew wiatru itp. to musicie szybko woskiem narysować wokół siebie koło , bo inaczej demony was zabiją.

Jestem ciekawa czy to prawda , ale prędzej umarłabym ze strachu wychodząc z pokoju po ciemku , a co dopiero chodzić po całym domu ;D
Powrót do góry Go down
weila123
weila123

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:22 am

Paulax9 napisał:

No właśnie o co to znaczy ? Mi też kilka razy się to śniło :O
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:24 am

Poszukaj, moja koleżanka mówi, że jestem opętana Wink
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:25 am

weila123 napisał:
Paulax9 napisał:

No właśnie o co to znaczy ? Mi też kilka razy się to śniło :O
Problem w tym, że ja miałam 2 takie same sny tylko ten dzisiejszy różnił się tym od poprzedniego (sprzed roku), że dzisiaj była ze mną kumpela w tym śnie i moja mama... moge go opowiedzieć jak chcecie.
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:26 am

Opowiedz!
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:29 am

Ok. Tylko najpierw patrzcie co oznacza śmierć (w śnie): "(...) Ten sen informuje, że należy zerwać z uczuciemlub trybem życia, który stał sie nieznośny dla psychiki."
Powrót do góry Go down
weila123
weila123

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:29 am

Opowiadaj !
Powrót do góry Go down
weila123
weila123

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:30 am

Paulax9 napisał:
Ok. Tylko najpierw patrzcie co oznacza śmierć (w śnie): "(...) Ten sen informuje, że należy zerwać z uczuciemlub trybem życia, który stał sie nieznośny dla psychiki."

Hmm....
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:30 am

U mnie sie zgadza ...
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:31 am

Paulax9 napisał:
O! ale o co chodzi?!
Jaki tryb zycia?
Powrót do góry Go down
weila123
weila123

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:34 am

Też nie wiem... Opowiadasz ? Very Happy
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:37 am

Ale nawaliłyśmy! 3 strony!
Powrót do góry Go down
weila123
weila123

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:39 am

Nooo Very Happy Ktoś ma jeszcze jakieś straaaszne historie ?
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:40 am

Mi się jak narazie naprawde straszne skończyły.
Powrót do góry Go down
weila123
weila123

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:42 am

A może takie lekko straszne ? Very Happy
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:44 am

Ok, kiedyś siedziałam w pokoju i zauważyłam smugę przechodzącą od ściany do ściany w sypialni rodziców. Bałam się!

Ostatnio zmieniony przez ana0000000000 dnia Sob Lut 25, 2012 8:49 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:44 am

To to było tak: Stałam z koleżanką w jakimś holu( Plan!). Nagle podszedł jakiś koleś w masce. Pokazuje nam rękę. Miał takie jakby poparzone i wyrastające metalowe szpony (tam gdzie kostki). I pyta: "Widziałyście taką rękę?" A my: "Nie". On poszedł, a moja koleżanka "I nie żałujemy". A ja, że ma byc cicho, bo ten koleś jest jakiś dziwny. I poszłyśmy tak bardziej w głąb. Ja stałam całkiem z tyłu, a koleżanka kilka metrów przede mną. I on wszedł. Stanął za moją kol, ale przede mną. Był wściekły. Koleżanka zaczęła uciekać, a on zbliżał się do mnie. Ja biegiem zatoczyłam łuk wokół niego. On zaczął biec i pobiegł za moją koleżanką w prawo. To ja w lewo. Weszłam do jakiegoś podziemia i widziałam chodnik od góry tak jakby, że same buty ludzi było widać. Wyszłam stamtąd i zobaczyłąm jakieś babcie. Byłam w Gliwicach. I się pytam jak dojść na ulicę **********, a one "Tak jak się na nią idzie.", a ja patrzę tak na nie i poszłam sobie prosto. I zobaczyłam znajomy sklep. to ta ulica! I pobiegłam prosto do salony mojej mamy. Znalazłam go. Weszłam na schody i miałam otwierać drzwi, a na szybach salonu były tylko kartki z napisami "Zasłonię żaluzje!", "Zabije cie!", "Wiem gdzie jesteś!" i jedna kartka opisująca moja śmierć. "Sama się wykończysz". To ja wbiegłam i zaczełam krzyczeć. Mama wyszła i zebrała te kartki, ale nic na nich nie pisało... Miała klientkę wtedy. Śmiały się, że mam urojenia. A ja powiedziałam "On to zrobi! Ja chcę żyć!" - usiadłam na krzesło - "Mam dopiero 13 lat! Mamo uwież mi! On to tak zrobił! On mnie zabije!" i zaczęłam się rzucać w tym krześle. Ono było elektryczne jak się okazało. I umarłam. W tym momencie się obudziłam z łzami w oczach. A sen sprzed roku był inny. Było wiecej ludzi, których mordował na moich oczach. I moja śmierc była inna. W tym samym salonie, z dwoma kobietami (mamy nie było). Też mi nie wierzyły. Tyle, że wtedy on tam wszedł (one go nie widziały) i tymi swoimi metalowymi ostrzami mnie ciął.
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:47 am

Oglądałaś Frediego Krugera?
Powrót do góry Go down
weila123
weila123

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:48 am

Jaaaaa :O

Smugi ... Skąd ja to znam ;P
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:49 am

Ktoś tutaj za dużo ogląda horrorów xD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???
Powrót do góry 
Strona 2 z 15Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next
 Similar topics
-
» Największy pożeracz jabłek
» Koszmar
» Jam jest ten, który jest tym, którym jest ten, który przychodzi.
» Licytacje na żywo
» Który to ?xP

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: