Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? | |
|
+57olcia1234 Seia Imia Manroe mina stirit1 koteczek043 Dianaxxx Linea2010 kucykwyrwij кoкo blueberry. Takashiro Alasky carrie17 zuzu_zozol kala23010 truskaweczkaa Arbuzek_10 Casablanka Evangeline Szron Malto wilczyca1000 Dagonhic Kyou avrilka Zaczarowana.x3 wiola9786 koziorożec Kuilu Diana375. stewardessa Pati...xd Kosteczka Sakura xTikTakx daisy10092 hourse CzekoBoom asia98999 Asiaa. kara250 weila123 Orelk Narkotyka ZetkaEmka Rose666 Aglyss EveDallas Hoping. lala299 Fi Fi hanka1998 koniara25000 Sweet Rabbit Kikyo22 ana0000000000 61 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
wiola9786 Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 01/04/2012
| | | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Sro Lip 04, 2012 3:29 am | |
| Hehe, to mnie dzisiaj obudziło takie, hm, darcie sie. Wstałam gwałtownie, bo coś pod oknem się drze, jak podleciałam tam to jakby ucichło. Otwieram okno, godzina piąta, wiec już jasno, patrzę w dół, a tam się kocury gryzą -.- Ale sie przestraszyłam, bo dźwięk masakryczny był. | |
| | | Seia Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 07/07/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Sob Lip 07, 2012 8:21 am | |
| Już kilka dni śledzę ten wątek i czytam wasze historię i muszę wam powiedzieć - dopóki nie przeżyjecie tego co niektóre dziewczyny tutaj , nie uwierzycie . Też nie wierzyłam w te wszystkie duchy , zjawy itp. ale teraz jest to dla mnie codziennością ...
1. Byłam w listopadzie na cmentarzu , ale wieczorem , bo wtedy tak ładnie widać palące się znicze . Po lewej stronie jest las . Gdy szłam koło tego lasu zobaczyłam stojącą przeźroczystą postać . Chciałam do niej podejść , ale zniknęła o.o
2. Byłam u koleżanki na noc . Ona ma taki ogromniasty dom . Koło 2-3 w nocy poczułam czyjść zimny oddech . To na pewno nie koleżanka , bo spałyśmy na osobnych łóżkach .
| |
| | | olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Sob Lip 07, 2012 12:02 pm | |
| najgorsze hmmm 1.śmierć konia 2. wywoływanie krwawej mery coś mi się udało puźniej przez pół roku w nocy się budziłam bo mi się śniła a po przebudzce miałam wrażenie że ją w ciemności widzę xD ale to już dawno było 3. Prorocze sny... czasmi mam prorocze sny na prawdę, to jest dziwne i trochę mnie to przeraża | |
| | | Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Czw Lip 12, 2012 12:28 am | |
| Dobra to może być troche śmieszne ale dla mnie było to przerażające.
Próbowałam zasnąć w moim pokoju,nad sobą miałam półkę z miniami które były do niej przybite gwoździami(nie wiem czemu?).Wstałam a z góry zleciał mi misiek!Wzięłam go,i mojego innego minia.W pokoju mamy zobaczyłam,że ma dziure w nodze od gwoździa ale gwoździa tam nie ma! | |
| | | Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Czw Lip 12, 2012 12:37 am | |
| Duchy istnieją :p.Jak ktoś umiera to może później przyjść na ziemie pod postacią ducha xD | |
| | | wiola9786 Już coś wie
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Sob Lip 14, 2012 10:48 am | |
| Wczoraj, a może raczej dzisiaj spała u mnie Klaudia.Siedziałyśmy na czaterii i gadałyśmy z ludźmi.Była 2.59 i wtedy usłyszałyśmy jak nam coś parę razy w okno zapukało(chyba 3 razy).Byłoby normalne, że ktoś sobie jaja robi, ale ja mam pokój na 3 piętrze.My panika muza na full nawet nam to pomogło, ale zaczęła mnie cała lewa ręka mrowić, a to znaczy, że ktoś się na mnie patrzy. Mam więcej nowych historii co się u mnie wydarzyły. | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Nie Sie 05, 2012 7:49 am | |
| Wiola,udało Ci się coś nagrać?Albo przytrafiła Ci się jakaś historia? | |
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Nie Sie 05, 2012 8:14 am | |
| Opowiem wam wszystko pod koniec miesiąca bo mam zepsuty komputer, ale daje do naprawy.Piszę teraz z laptopa.Okropnie źle się na nm piszę bo jest z niemiec i nie mam za dużo czasu aby opisać wszystkiego. Teraz przez ten miesiąc planuje nagrywać.poczekajcie troche. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Nie Sie 05, 2012 8:30 am | |
| - wiola9786 napisał:
- Była 2.59(..)
A podobno godzina trzecia,to godzina demonów!o.O |
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Nie Sie 05, 2012 8:43 am | |
| Wiola,ok. Pyś,prawda. | |
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Nie Sie 05, 2012 11:42 am | |
| Hej, teraz sobie uświadomiłam, że mogłam źle napisać.Sorry.Klaudia bardziej zwróciła uwage na godz. i mówiła, że była 2.58. a u mnie na dodatek jeszcze źle chodzi zegarek w kompie i spóźnia się o 2 min. więc możliwe, że była równo 3 i nam chyba 3 razy zapukała.Byłam zestresowana więc nie zwracałam na to za bardzo uwagi, albo popatrzylam się minute później. Klaudia mi to ostatnio powiedziała wiec to na pewno było o 3. Sorry za błędy jak jakieś są.A na pewno są. | |
| | | Selena1992 Już coś wie
Nick w grze : Selena1992 Liczba postów : 297 Dołączył : 14/08/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Wto Sie 28, 2012 8:02 am | |
| Jak tak to czytam to mnie przeraża. Ja mam czasami wrażenie, że ja obracam się do ściany na łóżku (jak idę spać), to jakaś postać na mnie patrzy. Moja straszna historia: Jestem u kuzynki, w piżamach ok. 1 w nocy. Ktoś natarczywie puka do drzwi. Cały czas słychać pukanie. Kuzynka jest ode mnie starsza o 3 lata. Ja mówię, że się boję. No i cały czas pukanie. Byłyśmy na 1 piętrze, a drzwi są na parterze i nie miałyśmy odwagi zejść na dół. Pukanie ustało. Po chwili słyszymy klucz do drzwi. Od tego momentu wiedziałyśmy, że to tata mojej kuzynki. Ulżyło nam. | |
| | | kucykwyrwij Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kucykwyrwij Liczba postów : 384 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Wto Sie 28, 2012 9:03 am | |
| Hmm,to ja może nie do końca na żywo.Od miesiąca męczą mnie sny. Pierwszy taki sen był związany z grobami i moją śmiercią,drugi z wojną i również moją śmiercią.I tak od miesiąca w każdym śnie umieram,a jeszcze to co się dzieję naprawdę w moim życiu -,- Dziś 5 razy budziłam się w nocy przez sny...Śniły mi się pożary,ciemne sale,pociągi jadące nocą o torach.A każdy sen był związany ze mną i kończył tym co zawsze -,- A co do tych na żywo...To duchów nie widzę ,ale całe życie jest koszmarem | |
| | | klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Wto Sie 28, 2012 2:12 pm | |
| ja raz byłam na dworze była straszna wichura i nagle drzewo zaczęło się pochylać w moim kierunku i się wywaliło w ostatniej chwili się uchyliłam | |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Wto Sie 28, 2012 3:07 pm | |
| a ja prawie widziałam tornado... prawie, bo w końcu się nie zrobiło XD ale nie wiem, czy można to nazwać koszmarem, bo jak teraz o tym myślę, to było super XD | |
| | | Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Sro Sie 29, 2012 12:36 am | |
| Ja w tym roku wracałam z nad morza, było to dosyć niedawno. W mig rozpętała się straszna burza, w pewnej chwili nawet zepchnęło trochę nasz samochód w bok. Stanęliśmy w McDonald's, a po chwili wszyscy zaczęli zjeżdżać na boki drogi oO Na koniec przed nami wywaliło się drzewo, wtedy miałam ochotę wejść pod siedzenie mamy - pech. Nie zmieściłam się xD. Okropieństwo, na dodatek jacyś idioci pędzili chyba ze 150 km na godzinę podczas tej nawałnicy. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Sro Sie 29, 2012 1:05 am | |
| U mnie wczoraj w nocy był zmarły dziadek *___* |
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Sob Paź 06, 2012 10:41 am | |
| Wiolu,kiedy byś mogła napisać jakieś historie? :3 | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Sob Paź 06, 2012 10:51 am | |
| - kucykwyrwij napisał:
- Hmm,to ja może nie do końca na żywo.Od miesiąca męczą mnie sny.
Pierwszy taki sen był związany z grobami i moją śmiercią,drugi z wojną i również moją śmiercią.I tak od miesiąca w każdym śnie umieram,a jeszcze to co się dzieję naprawdę w moim życiu -,- Dziś 5 razy budziłam się w nocy przez sny...Śniły mi się pożary,ciemne sale,pociągi jadące nocą o torach.A każdy sen był związany ze mną i kończył tym co zawsze -,- A co do tych na żywo...To duchów nie widzę ,ale całe życie jest koszmarem A podobno nie da się we śnie umrzeć. | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Nie Paź 07, 2012 3:05 pm | |
| xTikTakx
mój kuzyn miał 17 lat i zmarł z przyczyn niewyjaśnionych. Zupełnie zdrowy chłopak, tyle że właśnie coś z magią kombinował. Nie wiem, nie wnikałam. | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Pon Paź 08, 2012 8:23 am | |
| Mnie męczą sny że jakieś straszne, dziwne, przerażające postacie po mnie przychodzą, ale jak już mają mnie złapać, i są tuż przy mnie, sen się urywa. Budzę się z ciarkami na ciele i się trzęsę i boję. Nie wiem co to znaczy, raz przyszły do mnie dwie istoty jak byłam sama w domu, a drugi raz jak byłam u mojej mamy w pracy i czułam jakbym nie mogła się ruszyć a ta postać do mnie krzyczała, że zaraz po mnie przyjdzie czy coś takiego... Oczywiście w snach
Ostatnio zmieniony przez Arbuzek_10 dnia Pon Paź 08, 2012 2:02 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Pon Paź 08, 2012 10:43 am | |
| - CzekoBoom napisał:
- xTikTakx
mój kuzyn miał 17 lat i zmarł z przyczyn niewyjaśnionych. Zupełnie zdrowy chłopak, tyle że właśnie coś z magią kombinował. Nie wiem, nie wnikałam. Magia, mój temat, zamierzam coś zacząć z tym kombinować. | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? Pon Paź 08, 2012 1:24 pm | |
| Mama poszła wynieść śmieci przed dom. Tata jeszcze nie wrócił z pracy. Jestem w domu z bratem. Idę sobie do łazienki i jak mijam lustro to widzę taką jakby czarną postać.(zarys). Przyśpieszam tępo. Wchodzę do łazienki i widzę krew na podłodze. Ja w krzyk. Ludzie pukają do drwi bo cisza nocna zaraz, a oni chcą spać(no bo w bloku...) a ja krzyczę coraz głośniej. Mało to, woda była odkręcona na maksa a ręczniki były rozrzucone. Przychodzi mama i z trudem wchodzi do domu, ponieważ przed drzwiami było ok. 15 ludzi. Biegnę do mamy. Ona idzie ze mną do łazienki i jakby nigdy nic wszystko w porządku. A wczoraj jak byłam sama ok. 16.30 to poczułam chłód w podłodze i jakby mnie ktoś dusił. Potem miałam ślady na szyi. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? | |
| |
| | | | Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|