Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???

Go down 
+57
olcia1234
Seia
Imia
Manroe
mina stirit1
koteczek043
Dianaxxx
Linea2010
kucykwyrwij
кoкo
blueberry.
Takashiro
Alasky
carrie17
zuzu_zozol
kala23010
truskaweczkaa
Arbuzek_10
Casablanka
Evangeline
Szron
Malto
wilczyca1000
Dagonhic
Kyou
avrilka
Zaczarowana.x3
wiola9786
koziorożec
Kuilu
Diana375.
stewardessa
Pati...xd
Kosteczka
Sakura
xTikTakx
daisy10092
hourse
CzekoBoom
asia98999
Asiaa.
kara250
weila123
Orelk
Narkotyka
ZetkaEmka
Rose666
Aglyss
EveDallas
Hoping.
lala299
Fi Fi
hanka1998
koniara25000
Sweet Rabbit
Kikyo22
ana0000000000
61 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15
AutorWiadomość
wiola9786
Już coś wie
wiola9786

Liczba postów : 267

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 1:17 pm

Asiaa. napisał:
wiola9786 napisał:
http://www.paranormalium.pl/cienisci-ludzie,684,6,artykul.html
Polecam Very Happy

Przeczytałam ten artykuł jak byłam sama w domu. Teraz nie patrze na kąty i wejścia.x.X"

One Ci krzywdy nie mogą zrobić, bo dysponują tylko strachem. Wink
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 3:29 am

Hehe, to mnie dzisiaj obudziło takie, hm, darcie sie. Wstałam gwałtownie, bo coś pod oknem się drze, jak podleciałam tam to jakby ucichło. Otwieram okno, godzina piąta, wiec już jasno, patrzę w dół, a tam się kocury gryzą -.- Ale sie przestraszyłam, bo dźwięk masakryczny był.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Seia
Nowy
Seia

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 8:21 am

Już kilka dni śledzę ten wątek i czytam wasze historię i muszę wam powiedzieć - dopóki nie przeżyjecie tego co niektóre dziewczyny tutaj , nie uwierzycie . Też nie wierzyłam w te wszystkie duchy , zjawy itp. ale teraz jest to dla mnie codziennością ...

1. Byłam w listopadzie na cmentarzu , ale wieczorem , bo wtedy tak ładnie widać palące się znicze . Po lewej stronie jest las . Gdy szłam koło tego lasu zobaczyłam stojącą przeźroczystą postać . Chciałam do niej podejść , ale zniknęła o.o

2. Byłam u koleżanki na noc . Ona ma taki ogromniasty dom . Koło 2-3 w nocy poczułam czyjść zimny oddech . To na pewno nie koleżanka , bo spałyśmy na osobnych łóżkach .

Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 12:02 pm

najgorsze hmmm
1.śmierć konia
2. wywoływanie krwawej mery Sad coś mi się udało puźniej przez pół roku w nocy się budziłam bo mi się śniła a po przebudzce miałam wrażenie że ją w ciemności widzę xD ale to już dawno było
3. Prorocze sny... czasmi mam prorocze sny na prawdę, to jest dziwne i trochę mnie to przeraża
Powrót do góry Go down
Diana375.
Przyjaciel Zagrody
Diana375.

Nick w grze : Magiczna375
Liczba postów : 669

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 12:28 am

Dobra to może być troche śmieszne ale dla mnie było to przerażające.

Próbowałam zasnąć w moim pokoju,nad sobą miałam półkę z miniami które były do niej przybite gwoździami(nie wiem czemu?).Wstałam a z góry zleciał mi misiek!Wzięłam go,i mojego innego minia.W pokoju mamy zobaczyłam,że ma dziure w nodze od gwoździa ale gwoździa tam nie ma!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1785679
Diana375.
Przyjaciel Zagrody
Diana375.

Nick w grze : Magiczna375
Liczba postów : 669

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 12:37 am

Duchy istnieją :p.Jak ktoś umiera to może później przyjść na ziemie pod postacią ducha xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1785679
wiola9786
Już coś wie
wiola9786

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 10:48 am

Wczoraj, a może raczej dzisiaj spała u mnie Klaudia.Siedziałyśmy na czaterii i gadałyśmy z ludźmi.Była 2.59 i wtedy usłyszałyśmy jak nam coś parę razy w okno zapukało(chyba 3 razy).Byłoby normalne, że ktoś sobie jaja robi, ale ja mam pokój na 3 piętrze.My panika muza na full nawet nam to pomogło, ale zaczęła mnie cała lewa ręka mrowić, a to znaczy, że ktoś się na mnie patrzy.
Mam więcej nowych historii co się u mnie wydarzyły.
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostNie Sie 05, 2012 7:49 am

Wiola,udało Ci się coś nagrać?Albo przytrafiła Ci się jakaś historia? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
wiola9786
Już coś wie
wiola9786

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostNie Sie 05, 2012 8:14 am

Opowiem wam wszystko pod koniec miesiąca bo mam zepsuty komputer, ale daje do naprawy.Piszę teraz z laptopa.Okropnie źle się na nm piszę bo jest z niemiec i nie mam za dużo czasu aby opisać wszystkiego. Teraz przez ten miesiąc planuje nagrywać.poczekajcie troche. Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostNie Sie 05, 2012 8:30 am

wiola9786 napisał:
Była 2.59(..)

A podobno godzina trzecia,to godzina demonów!o.O
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostNie Sie 05, 2012 8:43 am

Wiola,ok. Very Happy
Pyś,prawda.
Powrót do góry Go down
wiola9786
Już coś wie
wiola9786

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostNie Sie 05, 2012 11:42 am

Hej, teraz sobie uświadomiłam, że mogłam źle napisać.Sorry.Klaudia bardziej zwróciła uwage na godz. i mówiła, że była 2.58. a u mnie na dodatek jeszcze źle chodzi zegarek w kompie i spóźnia się o 2 min. więc możliwe, że była równo 3 i nam chyba 3 razy zapukała.Byłam zestresowana Razz więc nie zwracałam na to za bardzo uwagi, albo popatrzylam się minute później. Klaudia mi to ostatnio powiedziała wiec to na pewno było o 3.
Sorry za błędy jak jakieś są.A na pewno są. Razz
Powrót do góry Go down
Selena1992
Już coś wie
Selena1992

Nick w grze : Selena1992
Liczba postów : 297

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostWto Sie 28, 2012 8:02 am

Jak tak to czytam to mnie przeraża. Ja mam czasami wrażenie, że ja obracam się do ściany na łóżku (jak idę spać), to jakaś postać na mnie patrzy.
Moja straszna historia: Jestem u kuzynki, w piżamach ok. 1 w nocy. Ktoś natarczywie puka do drzwi. Cały czas słychać pukanie. Kuzynka jest ode mnie starsza o 3 lata. Ja mówię, że się boję. No i cały czas pukanie. Byłyśmy na 1 piętrze, a drzwi są na parterze i nie miałyśmy odwagi zejść na dół. Pukanie ustało. Po chwili słyszymy klucz do drzwi. Od tego momentu wiedziałyśmy, że to tata mojej kuzynki. Ulżyło nam. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1352077
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Nick w grze : kucykwyrwij
Liczba postów : 384

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostWto Sie 28, 2012 9:03 am

Hmm,to ja może nie do końca na żywo.Od miesiąca męczą mnie sny.
Pierwszy taki sen był związany z grobami i moją śmiercią,drugi z wojną i również moją śmiercią.I tak od miesiąca w każdym śnie umieram,a jeszcze to co się dzieję naprawdę w moim życiu -,- Dziś 5 razy budziłam się w nocy przez sny...Śniły mi się pożary,ciemne sale,pociągi jadące nocą o torach.A każdy sen był związany ze mną i kończył tym co zawsze -,- A co do tych na żywo...To duchów nie widzę ,ale całe życie jest koszmarem Sad
Powrót do góry Go down
klasaIVb
Już coś wie
klasaIVb

Nick w grze : klasaIVb
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostWto Sie 28, 2012 2:12 pm

ja raz byłam na dworze była straszna wichura i nagle drzewo zaczęło się pochylać w moim kierunku i się wywaliło w ostatniej chwili się uchyliłam
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostWto Sie 28, 2012 3:07 pm

a ja prawie widziałam tornado... prawie, bo w końcu się nie zrobiło XD ale nie wiem, czy można to nazwać koszmarem, bo jak teraz o tym myślę, to było super XD
Powrót do góry Go down
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

Liczba postów : 586

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostSro Sie 29, 2012 12:36 am

Ja w tym roku wracałam z nad morza, było to dosyć niedawno. W mig rozpętała się straszna burza, w pewnej chwili nawet zepchnęło trochę nasz samochód w bok. Stanęliśmy w McDonald's, a po chwili wszyscy zaczęli zjeżdżać na boki drogi oO Na koniec przed nami wywaliło się drzewo, wtedy miałam ochotę wejść pod siedzenie mamy - pech. Nie zmieściłam się xD. Okropieństwo, na dodatek jacyś idioci pędzili chyba ze 150 km na godzinę podczas tej nawałnicy.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostSro Sie 29, 2012 1:05 am

U mnie wczoraj w nocy był zmarły dziadek *___*
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostSob Paź 06, 2012 10:41 am

Wiolu,kiedy byś mogła napisać jakieś historie? :3
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostSob Paź 06, 2012 10:51 am

kucykwyrwij napisał:
Hmm,to ja może nie do końca na żywo.Od miesiąca męczą mnie sny.
Pierwszy taki sen był związany z grobami i moją śmiercią,drugi z wojną i również moją śmiercią.I tak od miesiąca w każdym śnie umieram,a jeszcze to co się dzieję naprawdę w moim życiu -,- Dziś 5 razy budziłam się w nocy przez sny...Śniły mi się pożary,ciemne sale,pociągi jadące nocą o torach.A każdy sen był związany ze mną i kończył tym co zawsze -,- A co do tych na żywo...To duchów nie widzę ,ale całe życie jest koszmarem Sad

A podobno nie da się we śnie umrzeć. Wink
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostNie Paź 07, 2012 3:05 pm

xTikTakx

mój kuzyn miał 17 lat i zmarł z przyczyn niewyjaśnionych. Zupełnie zdrowy chłopak, tyle że właśnie coś z magią kombinował. Nie wiem, nie wnikałam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 08, 2012 8:23 am

Mnie męczą sny że jakieś straszne, dziwne, przerażające postacie po mnie przychodzą, ale jak już mają mnie złapać, i są tuż przy mnie, sen się urywa. Budzę się z ciarkami na ciele i się trzęsę i boję. Nie wiem co to znaczy, raz przyszły do mnie dwie istoty jak byłam sama w domu, a drugi raz jak byłam u mojej mamy w pracy i czułam jakbym nie mogła się ruszyć a ta postać do mnie krzyczała, że zaraz po mnie przyjdzie czy coś takiego... Sad Oczywiście w snach

Ostatnio zmieniony przez Arbuzek_10 dnia Pon Paź 08, 2012 2:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 08, 2012 10:43 am

CzekoBoom napisał:
xTikTakx

mój kuzyn miał 17 lat i zmarł z przyczyn niewyjaśnionych. Zupełnie zdrowy chłopak, tyle że właśnie coś z magią kombinował. Nie wiem, nie wnikałam.

Magia, mój temat, zamierzam coś zacząć z tym kombinować.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipostPon Paź 08, 2012 1:24 pm

Mama poszła wynieść śmieci przed dom. Tata jeszcze nie wrócił z pracy. Jestem w domu z bratem. Idę sobie do łazienki i jak mijam lustro to widzę taką jakby czarną postać.(zarys). Przyśpieszam tępo. Wchodzę do łazienki i widzę krew na podłodze. Ja w krzyk. Ludzie pukają do drwi bo cisza nocna zaraz, a oni chcą spać(no bo w bloku...) a ja krzyczę coraz głośniej. Mało to, woda była odkręcona na maksa a ręczniki były rozrzucone. Przychodzi mama i z trudem wchodzi do domu, ponieważ przed drzwiami było ok. 15 ludzi. Biegnę do mamy. Ona idzie ze mną do łazienki i jakby nigdy nic wszystko w porządku. A wczoraj jak byłam sama ok. 16.30 to poczułam chłód w podłodze i jakby mnie ktoś dusił. Potem miałam ślady na szyi.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 15 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???
Powrót do góry 
Strona 15 z 15Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15
 Similar topics
-
» Największy pożeracz jabłek
» Koszmar
» Jam jest ten, który jest tym, którym jest ten, który przychodzi.
» Licytacje na żywo
» Który to ?xP

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: