| STOP niestworzonym roszczeniom ! | |
|
+95tatarprima sayuri962 zuzu_zozol Alasky stewardessa asiamar98 Kosteczka Zaczarowana.x3 Alexinda gwiazda2002 zαbαvεcкαα Eliana koziorożec Natusia:) Aglyss gabriela żołądź Evangeline Mika122 Asiuu Annormal. Day Ejli Aśka005 asiiix Guzik Asiaa. Cleopatra EveDallas Athi Ronniexlove Farabolxd Carinaly hanka1998 Piernikowa Mamba Sweet Rabbit Nicolette Linea2010 Oresama florie KaVcia Krysia1 Clue Calma Philipek MissLala9987 Marcel12 Destin ZetkaEmka truskaweczkaa Olcia_98 Pati...xd Sheila86 Kotersiow amorkowa Ayame Casablanka DusiaKoniara amru3 kasiak kaśka koniara Sakura Bonny2 Kraviec Lubelak Ola Koniara przemo17136 zabkaxx2 olcia1234 madzia19964 love you Rose666 Aki Roxi57 Vakme whitewolf Corrida wierszownik kicia1030 Malto pati9100 Andaly Chauler Nevarra Trafia Furia CzekoBoom konskadziewczyna Hella LadyArvena Szarusia16 Szatejel Tirrathee Volkovia Star-x3 MysticsDream 99 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Cze 03, 2011 6:20 am | |
| | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| |
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Cze 03, 2011 9:38 am | |
| Nie wiem czy było, przypadkowo trafiłem | |
|
| |
Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Cze 03, 2011 9:44 am | |
| Ale mi to niespodzianka, skoro każdy będzie wiedział co to jest> A tak poza tym, to piszą że na dokonania muszą wydawać tyle kuponów itp. a to nieprawda. Nich policzą sobie ile przedmiotów z CR dostali. To dzięki dokonaniom zdobyli kasę i różne inne rzeczy. Grubo przesadzona ilość. Jak by dokonania były tak trudne do ukończenia jak zdobycie Mount Everest'u . | |
|
| |
Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Cze 03, 2011 10:29 am | |
| Mi się nawet spodobało z tą muliną chyba nawet tak zrobię. | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Cze 03, 2011 1:07 pm | |
| Mi też ten pomysł z muliną się spodobał też tak zrobię xD Poza tym na technice do szkoły robimy bransoletki z muliny więc jej mam pod dostatkiem (Tak w 1 gimnazjum też mam technikę i musimy tam robić takie banalne rzeczy jak w podstawówce) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Sob Cze 04, 2011 5:37 am | |
| Super,super i jeszcze raz super!Wreszcie ktoś pomyślał nad normalną petycją.Byc może ten ktoś jest wsród nas; ) A więc grauluję; ) |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| |
| |
Lubelak Administrator
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Wto Cze 07, 2011 5:50 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Pon Cze 20, 2011 2:55 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| |
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sro Cze 08, 2011 1:08 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sro Cze 08, 2011 1:25 pm | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Cze 16, 2011 2:18 am | |
| |
|
| |
Kraviec Nowy
Liczba postów : 30 Dołączył : 15/06/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Cze 16, 2011 3:40 am | |
| Że szkoda Koni Boskich, żeby się marnowały w schronisku, to się zgodzę. Ale po co komplikować? Owlient ma już bardzo fajne narzędzie do rozdawania rzadkich rzeczy za eq - Sprzedaże Błyskawiczne. Mogliby zrobić tam tydzień koni ze schroniska. Nie tylko boskich, bo podejrzewam, że jakieś rasowe perełki z dużym PG też tam są. No i miliard Baliosów na licytacjach wyglądałby cokolwiek komicznie. | |
|
| |
Bonny2 Nowy
Nick w grze : Cymery Liczba postów : 26 Dołączył : 08/06/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Cze 16, 2011 3:45 am | |
| Co do petycji o wprowadzenie nowych ras. Szczerze mówiąc w części nie widzę sensu. Powiedzmy, że jest petycja o wprowadzenie mustanga, ok gdzieś tam, może w przyszłości będzie można wysyłać je na zawody western, to taki koń się przyda, ale powiedzcie po co koń przewalskiego albo inne dzikie rasy? Trochę głupio z tego robić kolejną rasę do zawodów, więc, co pasożyt, tylko je i chodzi na pastwisko? Moim zdaniem powinny być 2 rasy konia i 2 rasy kuca do każdych zawodów, bo wszystkich ras przecież się nie da. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: re Czw Cze 16, 2011 8:23 am | |
| Po co są właściwie takie petycje?Chyba po to żeby uprzykrzać ludziom życie.Choć niektóre mają sens,ja nadal jestem do prawie wszytskich sceptyczna Myślę,że takie petycje powinny być usuwane z prezentacji.Przynajmniej te które są idiotyczne jak ta z fryzami nie tylko karej maści.; / Sorry za taką (według mnie) dziwną wypowiedź. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Cze 18, 2011 4:01 am | |
| |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Nie Cze 19, 2011 8:56 am | |
| | |
|
| |
Lubelak Administrator
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Nie Cze 19, 2011 2:02 pm | |
| | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pon Cze 20, 2011 5:55 am | |
| | |
|
| |
Andaly Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pon Cze 20, 2011 1:20 pm | |
| - Lubelak napisał:
Pegazorożca... pff, a dlaczego nie z silnikiem rakietowym, kto widział by męczyć się skrzydłami... Zapomniałaś o " Baljosie " Chyba jakiś nowy boski koń ale nazwa podobna do Baliosa oraz "Fallabeli" same nowe konie i znowu podobna nazwa tyle że teraz do Falabelli | |
|
| |
Bonny2 Nowy
Nick w grze : Cymery Liczba postów : 26 Dołączył : 08/06/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pon Cze 20, 2011 10:14 pm | |
| Ha ha ha ha ha ha ha! Myślałam, że padnę jak przeczytałam o zestawie Erosa! Po prostu jeszcze dodajmy "prace"i zróbmy z tego sims 4 | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sro Cze 22, 2011 7:53 am | |
| Mi osobiście bardzo spodobałby się pomysł utworzenia gry o psach i innych zwierzętach domowych lub nawet dzikich, ale doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że jest to mało realne chyba, ze twórcy howrse wyrażą kiedyś chęć zrobienia kolejnej zabawki dla ludzi i kolejnego źródła dochodu. Tworzenie petycji na ten temat uważam za bezsensowne, bo co z tym zrobić, jeżeli nawet taka propozycja powstanie? Kto stworzy tą grę i nota bene nie zostanie posądzony o plagiat przez twórcę howrse? Jeżeli pragnęłoby się stworzenia podobnej gry, należałoby apelować do francuskiego Owlientu, a nie do moderatorów forum i polskiego Owa.
Większość petycji rzeczywiście chyba jest z kosmosu. Ludzie składają roszczenia o takie bzdury, że się w głowie nie mieści. Popieram tylko te, które dotyczą włamań, trolli i spamu, bo tylko one są w miarę logiczne. Reszty grzechów nie pamiętam... | |
|
| |
Lubelak Administrator
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Cze 23, 2011 3:42 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Cze 23, 2011 3:46 am | |
| Aha! A ja zawsze myślałam, że Balios jest Boskim koniem. A tu jednak nie. |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| |
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Cze 23, 2011 11:29 am | |
| Sakura0001, i po co to? I tak już wystarczająco zespół howrse przesadził.. Może by się wzięli za dodawanie nowych ras i ewentualnie ciekawych rzeczy z czarnego rynku.. Zresztą.. i tak by nie wprowadzili, bo tu za dużo pracy jak dal nich, więc po co się męczyć? Admini idą najprostszą drogą i niestety takie plany nie wchodzą w grę.. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Czw Cze 23, 2011 12:01 pm | |
| CzekoBoom, wcale nie uważam, że należy tworzyć kolejna, podobną do tej, grę tylko, że ten pomysł przypadłby mi do gustu, gdyby już miał się pojawić, a to jest zasadnicza różnica. Przecież wiadomo, że nikt nie będzie robił tej gry, tylko dlatego, że mała grupa dzieciaków tego chce i smarują petycje w tej sprawie. Jeżeli już, to od robienia gry o koniach, psach, a nawet robakach jest francuski Owlient, nie Admini polskiej wersji, bo howrse jest ich własnością (intelektualna, że tak to ujmę) i każdy podobny pomysł, wypływający od kogoś innego, uważany byłby za plagiat. To nie Administratorzy zajmują się tworzeniem gry, tylko programiści, którzy napisali do niej skrypt i utworzyli szatę graficzną. Admini zajmują się tylko zarządzaniem danej wersji językowej. Gra o innych zwierzętach, tj. psach czy kotach byłaby całkiem fajnym pomysłem, chętnie pograłabym w nią, gdyby już się pojawiła, ale na pewno nie będę nikomu truła czterech liter (na pewno nie modom czy polskiej OW) i spamowała w sprawie, co do której nikt nie ma najmniejszego wpływu. Co do zmian na howrse, to nie przyjmuje żadnego stanowiska, ani za, ani przeciw, bo nie wiem, jak było kiedyś, na długo przed moim zarejestrowaniem, więc trudno jest mi się ustosunkować do tego, czy zespół Howrse przesadza czy też nie. | |
|
| |
Andaly Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Pią Cze 24, 2011 9:28 am | |
| To się akurat sprawdziło... To znaczy sprawdziło się się na howrse.com bo tam jest loteria i można dostać jakiegoś boskiego konia (jeśli się nie mylę to Ruby) Jest też do wygrania koń Appaloosa. ( jeśli zrobiłam błąd w nazwie konia to przepraszam) | |
|
| |
kaśka koniara Nowy
Liczba postów : 34 Dołączył : 06/05/2011
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! Sob Cze 25, 2011 8:06 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: STOP niestworzonym roszczeniom ! | |
| |
|