Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)

Go down 
+34
nevinowa
Kotersiow
ozzy4401
Lunatyk
elkonie
Asiuu
Kikyo22
Viluana
CzekoBoom
Mikim7
Aki
Rose666
koziorożec
Madela
Ayashi
Nevarra
Filadelfia J :)
stewardessa
Sathilia
xTikTakx
KaVcia
avrilka
Clue
Philipek
weila123
LadyArvena
asia98999
katty88888
hanka1998
EREIS
Sakura
EveDallas
Malto
Wisth
38 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 01, 2012 7:34 am

Pff... szkoda mi moich rogów i pegazów. Nie po to tyle je trenowałam, żeby teraz je oszpecić dla jakiegoś dzikusa -.- ! O nie!
Powrót do góry Go down
Asiuu
Już coś wie
Asiuu

Liczba postów : 102

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 01, 2012 8:55 am

a ja mam 2 rogi, jednego na hestię przeznaczę, i w zależności czy będzie klaczka czy nie- matce albo synkowi na 5ż Wink
Powrót do góry Go down
elkonie
Nowy

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 01, 2012 2:55 pm

Ja mam 20 pegazów i 80 jednorożców Very Happy Ale pewnie zużyje ok. 15 pegazów i 10-15 rożków Very Happy
Powrót do góry Go down
Lunatyk
Raczkujący

Nick w grze : Lunatyq
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 1:29 am

Prawdę powiedziawszy idea dzikich koni coraz mniej mi się podoba. Nie dość, że trzeba wydać kope kuponów na zdobycie takowego to jeszcze później trzeba masę equus na oswojenie by zmieścił się chociaż w pierwszej setce. Mój był 121 bodajże i ma PG... 331. Jeżeli będę dzisiaj w pierwszej setce GP western to koń, którego dostanę z dokonań zapewne będzie bardzo blisko projektu 0 PG po oswojeniu.

O Misakiego prawdopodobnie zawalczę tylko z powodu sentymentu do Japonii.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 1:41 am

Lunatyk napisał:
Prawdę powiedziawszy idea dzikich koni coraz mniej mi się podoba. Nie dość, że trzeba wydać kope kuponów na zdobycie takowego to jeszcze później trzeba masę equus na oswojenie by zmieścił się chociaż w pierwszej setce. Mój był 121 bodajże i ma PG... 331. Jeżeli będę dzisiaj w pierwszej setce GP western to koń, którego dostanę z dokonań zapewne będzie bardzo blisko projektu 0 PG po oswojeniu.

O Misakiego prawdopodobnie zawalczę tylko z powodu sentymentu do Japonii.
Rzeczywiście, PG konia dzikiego jest wręcz żałosne - przecież to poniżej PG startowego. Swojego właśnie oswoiłam - PG 331.33, umiejętności 7.60. Pierwsze oswojone mustangi mały PG ponad 600 - różnica kolosalna. Bydlę równie "udane" jak bodajże Jadeit(?), którego umiejętności wynoszą coś koło zera i którego mało kto chce w ośrodku.

Skoro tak się sprawa przedstawia, o kolejne dzikusy nawet nie będę się starała. Wpadną - ok, ale na pewno nie będę wydawała na nie Equus (oswajanie). Nie ma opcji.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Lunatyk
Raczkujący

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 1:51 am

Dobrym wyjściem z sytuacji byłoby gdyby minimalne PG tych koni było takie jak startowe czyli 350 PG, ale istnieje duża szansa, że Owlient znów przemilczy to. Choć.. może będzie jak z Granim. Mam przynajmniej taką nadzieję.
Tak czy siak na oswajanie dzikusa poszedł prawie milion equus- szkoda, że na marne. Resztę będę oswajać po dwa, trzy oswojenia dziennie i tyle.
Na internationalu jest o tyle lepiej, że PG najlepszych hiszpanów wynosi 1440+. Zatem otrzymanie potencjału mieszczącego się w przedziale PG startowe-PG najlepsze jest większe, choć z drugiej strony- graczy też jest więcej.
A Jadeit jest bardziej udany niż te dzikie. Sypie częściej diamentami i przy wielkim szczęściu można bodajże nawet i 100 diamentów wyciągnąć za jednym zamachem od niego. A dziki? Do lat 80 i to by było na tyle.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 2:49 am

Na oswojenie poszło MILION equus? Shocked Ożesz.... w takim razie rezygnuję z dzikiego. Zrujnowałby mnie finansowo ten koń, a i tak z pewnością nie udałoby mi się szybko go oswoić (o ile w ogóle)... Wolę postarać się o Nyks, 5-ty żywioł lub Hestie. Te rzeczy bardziej przydadzą mi się, aniżeli koń, w którego będę musiała wkładać mnóstwo moich funduszy...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Lunatyk
Raczkujący

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 3:03 am

Hm, jeżeli masz takie widzisz-mi-się to nie wydasz ani grosza na oswojenie, ale wtedy proces oswajania trwa bardzo długo. Czym szybciej chcesz go oswoić tym więcej equus musisz wydać. Ja wydałam tak wiele bo miałam cichą nadzieję na tą pierwszą setkę i chociaż 400 PG. Niestety nie było dane i fundusze poszły w błoto.

Rzuciłam okiem na międzynarodową wersję Howrse:
Najlepszy Hiszpan - 1332.90 PG - klik
Hiszpan któryś tam po rankingu - 673.12 PG - Klik
Przeglądałam kilka innych spoza rankingu- mają takie samo PG. Różnica 659,78 PG. Faktycznie 'odrobina', ale tam to jeszcze jakoś wygląda.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 3:39 am

Cytat :
Na dodatek konika z pg 331 można spokojnie wyszkolić do um 900 ale potrzeba na to czasu i szczęścia.
Na Wydarzeniach wdałam się w małą pogadankę na temat Hiszpana ze Staficzką.
Co ciekawe, właśnie wyszło na jaw, że tego konia nie szkoli się jak normalnego zwierzaka. Podobno "trzeba zwracać uwagę na godzinę" itp. Śledzę wątek, może dowiem się czegoś więcej...
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 4:11 am

To powinni dać nam informację jak go trenować. Bo to trochę nie fer, że modzi wiedzą a zwykli gracze nie... Taki prezent od Ow dostali za moderowanie czy jak? Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
ozzy4401
Już coś wie
ozzy4401

Nick w grze : ozzy4401
Liczba postów : 110

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 4:30 am

Najpewniej jakoś to wywęszyła sama. Jednak parę dni praktyki i jest.
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 5:01 am

Na eliksirach nawet nie będę próbować Misakiego, poczekam na promocję z RO, to może spróbuję.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 5:48 am

Zaraz przejże moje źródła i zobaczę czy jest coś specjalnego w trenowaniu tego konia. Zauważcie że na serwerze INT mustang oswojony jako pierwszy ma około 75 gwiazdek! I do tego niecałe 1500 um. Nie wierzysz, Zobacz sam! Czy potencjał genetyczny zależy od rozwoju hodowlanego całego serwera?

Wiem też że Mustang (jak i inne konie dzikie) nie mogą być starsze niż 80 lat! Tzn. Nie można ich już postarzać po wieku 80 lat (lub 80 lat i 2 miesięcy). Do tego wieku dają też diamenty, oraz nie można ich "kłaść" w boksie na na noc - to chyba wiadome Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 6:38 am

Huh, w takiej sytuacji zastanawiam się czy jest sens w ogóle bawić się w wydawanie kuponów / diamentów / RO na konia, na którego trzeba wydać niesamowitą ilość kasy i jeszcze nie masz pewności, iż zwierz będzie w pierwszej setce o.O
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Lunatyk
Raczkujący

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 7:07 am

Niezależnie od treningu- i tak uważam, że koń stawiany na równi z koniem boskim, nie powinien mieć PG niższego niżli koń startowy- to jest zwyczajnie śmieszne.
To samo tyczy się określania maksymalnego i minimalnego PG na podstawie sytuacji całego serwera- Hiszpany u nas na PL bardzo szybko stracą swoją wartość, bo normalne konie błyskawicznie 'zjedzą' je na zawodach.
Kolejny niewypał jeśli chodzi o pomysły Owlientu.
Powrót do góry Go down
Kotersiow
Już coś wie
Kotersiow

Nick w grze : Astaraela
Liczba postów : 199

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 7:35 am

No to mam teraz wątpliwości ogromne, czy walczyć o Misakiego. :/ Pegazów ilość odpowiednią posiadam, ale musiałabym przeprowadzić czystki wśród koni, by uzbierać na podkowy... I nie wiem, czy mam ochotę marnować tyle PD i kuponów, bo potem to całe oswajanie... a milionem Equus to w życiu nie dysponowałam. :/ A takie ładne te bydlęta. :<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=972509
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 9:01 am

Będę starała się o zdobycie Misaki'ego głównie dla kolekcjonerstwa. Oswajanie wcale drogie być nie musi, jeśli ktoś nie chce mieć tego numerka przy nim Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 10:22 am

Ja też chce Misaki'ego!
Choć aktualnie mam niecałe 60 000eq to nie wiem jak to zrobię. SadSad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 12:59 pm

No i tu Clue się zacięła i rozkminia, czy opłaca jej się zrobić coś, co się jawnie nie opłaca.
Szczerze na koncie wszystko przygotowane. Kupony, pegazy itd, tyle co kliknąć Misakiego mi zostanie, tylko po cholerę, że się tak zapytam, skoro nie dość, że z moim tempem i funduszami koń będzie miał dumne PG 0, a do tego pójdzie na to kupa kasy (jak na moje konto)
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 2:54 pm

Sathi też zaczęła poważnie myśleć, czy aby na pewno warto się tyle męczyć, żeby zgromadzić taką ilość diamentów/kuponów/RO po to, by zdobyć coś co się po prostu nie opłaca o.O
Może się jednak pokuszę, może nie, jeszcze nie wiem, ale wiem, że jak już, to na pewno nie będę próbować go szybko oswoić, bo mi zwyczajnie szkoda funduszy. Mam trochę ponad milion eq i oswajanie jakiegoś dzikusa, który i tak nie znalazłby się w pierwszej setce, to nie jest na pewno coś na co mam zamiar tą kasę roztrwonić.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 2:24 am

Ja już wszystko przygotowane, z Misakiego będę miała tylko dla ozdoby, wystarczy ze Hiszpan zjadł dużo kasy ;>
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 4:01 am

Hmmm ja zapraszam na mój blog tam jest dosłownie wszystko na temat tychże eliksirów Wink
Powrót do góry Go down
elkonie
Nowy

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 4:42 am

Pamiętajcie o jednym Very Happy Otóż na 99% gracze którzy zdobędą wszystkie konie dzikie dostaną jakś niespodziankę Very Happy Tak jak w kamieniach diament Razz
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 5:09 am

elkonie napisał:
Pamiętajcie o jednym Very Happy Otóż na 99% gracze którzy zdobędą wszystkie konie dzikie <mustanga, misaki i kuca exmor> dostaną jakś niespodziankę Very Happy

No to ja się mogę pożegnać z niespodzianką,bo ja nawet Mustanga Hiszpańskiego nie mam...

Mam nadzieję,że promocja już w poniedziałek ruszy...
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 5:54 am

Ja co prawda władowałam w moją klacz mustanga Objęcia, Zestaw Centaura i towarzysza Ducha, bo miałam nadzieję, na wysokie umiejętności, ale szybko mnie sprowadziło na ziemię - konia nie trenuję, Objęć używam tylko dla punktów dorastania i dla Diamentów.
Na pozostałe dzikusy się nie wysilam. Jeśli wpadną ok, ale jeśli będę miała do wyboru - Objęcia czy Misaki, biorę Objęcia (tak przykładowo).
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 9:53 am

Jeśli chodzi o zdobycie wszystkich, to mam wrażenie, że i tak będą później jeszcze dodatkowe promocje, jak na przykład z Kamieniami Szlachetnymi, że później będzie można nadrobić stratę. Mimo to nadal ponad 3 miliony na oswojenie 3 dzikusów? Nie bardzo mi to leży, skoro i tak mają tak niskie PG ostatecznie. Z boskimi przynajmniej nie trzeba było dodatkowo tyle tracić, więc był warte tych 15 kuponów- tutaj mogliby obniżyć progi, zwłaszcza, że 15 RO to niemało.
Powrót do góry Go down
weila123
W skromnych progach Zagrody
weila123

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 9:56 am

Stwierdzam iż nie opłaci mi się oswajanie tego konia itd.
Wole z eliksirów wygrać Nyksa , Objęcia i co tam jeszcze jest Wink
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 2:50 pm

Jak myślicie?Znów będzie tak, że jeżeli dasz np. za pierwszym razem za nyksa 3 podkowy to za drugim będzie trzeba już 9?
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 3:18 pm

Czyli on też będzie do oswajania? Sad
Porażka...Chyba zacznę od nowa...
Mam dylemat!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 3:20 pm

mina- tak, ilość składników jest potrajana.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» GRA - Nowy Dziki koń - Misaki!(Wiosenne wywary)
» Nowy dziki koń-Sorraia
» GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]
» GRA - Misaki w RO [INT]
» Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: