Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)

Go down 
+34
nevinowa
Kotersiow
ozzy4401
Lunatyk
elkonie
Asiuu
Kikyo22
Viluana
CzekoBoom
Mikim7
Aki
Rose666
koziorożec
Madela
Ayashi
Nevarra
Filadelfia J :)
stewardessa
Sathilia
xTikTakx
KaVcia
avrilka
Clue
Philipek
weila123
LadyArvena
asia98999
katty88888
hanka1998
EREIS
Sakura
EveDallas
Malto
Wisth
38 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 3:21 pm

Wiecie co? Nie zbyt przepadam za tymi eliksirami, wole Wędrowne koniki Very Happy
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 3:24 pm

Kikyo22 - chyba ja też zaczynam powoli Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 2:21 am

Jutro będę miała kupon. Albo dwa. Niedługo znowu konie który osiąg już czydziesty (30) rok życia uśmiercę i kupon wpadnie. I to przetracę na KM. Albo poczekam na oferty, bo ostatnio mi latają +1 kupon ciągle, tylko nie ogarniam, czy to będzie jeszcze jutro, czy nie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 3:31 am

Kurde,szkoda,że nie mam 1 000 000! Bym kupiła pegazów i rogów za 200 000 Very Happy
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 3:52 am

Heh,już mam 2 KM Cool
Na wymianach mam wystawione KK za 2x KM,wymieni się ktoś? Very Happy
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 5:20 am

a ja niedługo bede miec kupon i se rogacza kupię...
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 6:18 am

Ja tym razem poluję jedynie na Upominek, Element i ew. Nyks.A!I jeszcze na RO bo też można zdobyć
Muszę jeszcze trochę pegazów nazbierać by móc parę UH wyczarować.
Gorzej z tymi stokrotkami bo pewnie będą rzadkie a na UH są na początku 3 potrzebne GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 2153337378

Jak kto chce to mogę mu za darmo dać roga.Ale niech się zglosi do mnie na PW<do British Dougs>.Mam ich parę
Albo się mogę rogiem na pegaza wymienić Very Happy
Tyle że NIEhurtowo przychodźcie bo w końcu nieskończoności tych rogów to nie mam ;p

Już nieaktualne ;]
Rożki rozdane ;p

Ostatnio zmieniony przez mina stirit1 dnia Nie Mar 04, 2012 7:59 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Agura
Już coś wie
Agura

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 7:21 am

mnie się podoba. będę miała missaki Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 8:03 am

Zajrzałam na moment na międzynarodówkę i zauważyłam coś ciekawego - na błyskawicznych sprzedażach, związanych z eliksirami i tą całą florystyką, widoczne są też rogi jednorożca, pióra pegaza i podkowy.

Cytat :
Unicorn Horn 35
Pegasus Feather 34
Horseshoe 34

Ciekawe. Więc można je kupić. Inna sprawa, ile będą kosztowały Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 8:04 am

Malto napisał:
Zajrzałam na moment na międzynarodówkę i zauważyłam coś ciekawego - na błyskawicznych sprzedażach, związanych z eliksirami i tą całą florystyką, widoczne są też rogi jednorożca, pióra pegaza i podkowy.

Cytat :
Unicorn Horn 35
Pegasus Feather 34
Horseshoe 34

Ciekawe. Więc można je kupić. Inna sprawa, ile będą kosztowały Very Happy

Hmm.. W poprzednich eliksirach tego nie było.. Już sobie wyobrażam ceny GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 9:47 am

uuuuu, podejrzewam, że to będzie kosztować kilkaset tysięcy, albo nawet milion .... >.<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 10:37 am

CzekoBoom napisał:
uuuuu, podejrzewam, że to będzie kosztować kilkaset tysięcy, albo nawet milion .... >.<

Każdemu bardziej więc oplaci się kupić pegaza/rożca na bezpośredniej ;p
Jak myślicie?Po ile będą chodzić rogi i pegazy?
Ok. 100 000, 200 000 czy może nadal po 50 000?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 10:43 am

Po duzo, ja dzisiaj chciałąm odkupić pegaza, a usłyszałam taką cenę, że mnie z nóg zbiło - 100 000 eq. Za pegaza startowego, pg 350, UM nawet nie sto, żadnych itemów... Masakra. Bo promocja będzie. tak usłyszałam (przeczytałam...)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 11:02 am

EveDallas napisał:
Po duzo, ja dzisiaj chciałąm odkupić pegaza, a usłyszałam taką cenę, że mnie z nóg zbiło - 100 000 eq. Za pegaza startowego, pg 350, UM nawet nie sto, żadnych itemów... Masakra. Bo promocja będzie. tak usłyszałam (przeczytałam...)
Pamiętam na tamtej promocji pegazy po 120 000 chodzily chyba...nawet trochę więcej, ale rożce to nie pamiętam...
Powrót do góry Go down
elkonie
Nowy

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 12:50 pm

ja w poprzedniej promocji sprzedawałam rożki po 100 000 w górę, a pegazy 70 000 w górę
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 11:33 pm

mina stirit1 napisał:
CzekoBoom napisał:

Każdemu bardziej więc oplaci się kupić pegaza/rożca na bezpośredniej ;p
Jak myślicie?Po ile będą chodzić rogi i pegazy?
Ok. 100 000, 200 000 czy może nadal po 50 000?

dlatego zaopatrzyłam się już w rogaty i skrzydlaty zwierzyniec Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 2:39 am

Trzeba to robić między promocjami, najlepiej regularnie, aby nagromadzić trochę tego rogatego i skrzydlatego inwentarza Wink. Wiadomo już, że promocje co jakiś czas powtarzają się, więc oczywistym jest, że eliksiry pojawia się znów za jakiś czas Smile. Postanowiłam zatem kupić trochę pegazów i rogów poza sezonem i zapłacić te 30-40 000 eq/szt., aniżeli przepłacać za nie w trakcie lub bezpośrednio przed wejściem promocji z eliksirami Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 2:46 am

Sakura0001 napisał:
Trzeba to robić między promocjami, najlepiej regularnie, aby nagromadzić trochę tego rogatego i skrzydlatego inwentarza Wink. Wiadomo już, że promocje co jakiś czas powtarzają się, więc oczywistym jest, że eliksiry pojawia się znów za jakiś czas Smile. Postanowiłam zatem kupić trochę pegazów i rogów poza sezonem i zapłacić te 30-40 000 eq/szt., aniżeli przepłacać za nie w trakcie lub bezpośrednio przed wejściem promocji z eliksirami Wink
Ale coś mi się zdaje, że o tym sezonie bardzo dużo ludzi się dowiedziało.. I chyba nawet za dużo, dlatego ceny nie pójdą chyba tak w górę jak poprzednim razem. Wiadomo, parę groszy wpadnie, ale nie wiem czy da się na tym zbić majątek. :/
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 3:08 am

Akurat nie mam na myśli zbijania majątku, tylko kupowanie inwentarza na bieżąco, przygotowując się przez cały czas na tą konkretną promocję Smile. Nie zamierzam sprzedawać żadnego z moich rogów czy pegazów, gdyż postaram się wykorzystać ich pióra i rogi w celach uzyskania rzeczy z CR (może w końcu uda mi się "ugotować" 5-ty żywioł). Na konia nawet nie nastawia się, gdyż nie mam tylu rogów, aby móc je otworzyć i zdobyć potrzebne podkowy, nie zamierzam również wykorzystać na otwarcie RO nawet pół kuponu, więc z Misaki żegnam się z łezka w oku, ale szczerze powiedziawszy, bardziej żałowałabym wykorzystania kuponów na bzdury, niżeli faktu, że ktoś ma dzikiego konia, a ja nie. Dawno przetrawiłam fakt, że nie chcą wywalać kuponów w błoto, nie mam szans na boskiego. Aż tak mi nie zależy...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 3:12 am

Wiesz, przez całą moją grę nie miałam ani jednego boskiego Wink Dlatego, bo szkoda mi było kasy na pikselowe cośki.. Jedynie co to był Gypse za 1 mln w promocji i kupiłam.. Chociaż i tak sprzedałam w kuponach XD
a tak? nie miałam ani jednego specjala, ani boskiego na koncie. : )
Powrót do góry Go down
elkonie
Nowy

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 6:47 am

Ja kupiłam przed promocją pegazy (wiedziałam że kiedyś wróci Very Happy) kupiłam ich 20. Teraz zużyje pewnie tylko 10 ok., więc już 4 sprzedałam po 50 000 :p
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)   GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT) - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Nowy dziki koń Misaki i wiosenne wywary (SERVER INT)
Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» GRA - Nowy Dziki koń - Misaki!(Wiosenne wywary)
» Nowy dziki koń-Sorraia
» GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]
» GRA - Misaki w RO [INT]
» Dziki koń Cincoteague w sprzedaży+kupony w ufo[DE]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: