Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Tablet

Go down 
+16
Natusia:)
gabriela żołądź
Aglyss
ZetkaEmka
koniara23499
Sathilia
Kuilu
Jetrel
LadyArvena
Malto
stewardessa
EveDallas
Star-x3
Sakura
CzekoBoom
Majka
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 7:09 am

Ja tylko żałuję jednego... że nie miałam nigdy styczności ze starą Amigą Very Happy. Stare, bo stare, na archaicznych podzespołach, ale słyszałam, że żaden laptop czy PC nie umywa się do niej Very Happy. Byłaby z Amigi doskonała zapora ogniowa na wypadek włamań. Nie ma nawet ćwierci wirusa na system DOS, nie mówiąc już o innych atakach i to jest w tym komputerze genialne Very Happy. Nikt nie wmówi mi, że elektronika sprzed 10 czy 15 lat jest nic nie warta. To w tej chwili produkuje się naładowany bajerami badziew, który nie jest wart nawet połowy swojej ceny Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Majka
Już coś wie
Majka

Liczba postów : 279

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 7:16 am

Sakura0001 napisał:
Ja tylko żałuję jednego... że nie miałam nigdy styczności ze starą Amigą Very Happy. Stare, bo stare, na archaicznych podzespołach, ale słyszałam, że żaden laptop czy PC nie umywa się do niej Very Happy. Byłaby z Amigi doskonała zapora ogniowa na wypadek włamań. Nie ma nawet ćwierci wirusa na system DOS, nie mówiąc już o innych atakach i to jest w tym komputerze genialne Very Happy. Nikt nie wmówi mi, że elektronika sprzed 10 czy 15 lat jest nic nie warta. To w tej chwili produkuje się naładowany bajerami badziew, który nie jest wart nawet połowy swojej ceny Razz

Heh, badziew czy nie, jeśli chcemy coś mieć, to musimy mieć to co sprzedają.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 7:29 am

Majka napisał:
Sakura0001 napisał:

Heh, badziew czy nie, jeśli chcemy coś mieć, to musimy mieć to co sprzedają.

No i właśnie to mnie boli Sad.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 7:36 am

Co do tabletu, sama się przymierzam do kupna - mogę to sfinansować ze stypendium, w dziale komputery i dodatki;]] I też się zastanawiam nad tanim, ale funskcjonalnym...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 7:59 am

sakura ty mówisz.
ja jestem młodsza od cb a JA pamiętam JAKI był SZPAN -----> serio
jak przyszłam do szkoły z wielką mp3 firmy samsung---> długość nie wiem z 9cm. szerokość i cała reszta pozostawiają wiele do rzeczenia. no i niebiesko czarno pomarańczowy ekran...
nie mówiąc o możliwości wgrania AŻ 300 piosenek!!!
tragedia...
Powrót do góry Go down
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 8:26 am

Hum ja się przymierzam do takiego za 7 stów Very Happy
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 8:32 am

Sakura0001 napisał:
Hłe, hłe, hłe... Very Happy
Ja miałam kontakt nie tylko z Amigą (500, następnie 1200), ale i z Commodore C64 Laughing Te komputery dopiero uczyły cierpliwości! Parę gier na kasecie (mówię o Commodore), jedna wgrywała się pół godziny, a i sukcesu nie mogłaś być pewna, bo kto wie, czy taśma nie była zarysowana, czy kurz gdzieś nie wpadł... Very Happy
Amiga z dyskietkami i dopinanym od dupki strony RAMem to dopiero był wypas Laughing
Sentyment do tego sprzętu mam OGROMNY Very Happy

Aktualnie technika gna tak do przodu, że już powoli czuję się jak babcia i przestaję ogarniać te wszystkie tablety, iphony i inne cuda-wianki... Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 8:43 am

Mika_TLR napisał:
sakura ty mówisz.
jak przyszłam do szkoły z wielką mp3 firmy samsung---> długość nie wiem z 9cm. szerokość i cała reszta pozostawiają wiele do rzeczenia. no i niebiesko czarno pomarańczowy ekran...
tragedia...

A ja pamiętam starą Nokię 3310. Głowę można było nią komuś rozstrzaskać, ale komórka była w nienaruszonym stanie (czołgiem można było po niej jeździć). MP3 to nic, podam Ci przykład mojego pierwszego PCta. Długość życia: 11 lat (dożyłby 13 lub 15, dla obecnych komputerów 6 lat to rekord) i działałby do teraz, gdybym nie zamieniła go na coś, co potrafi sprostać obecnym wymaganiom sprzętowym odnośnie instalowania systemu czy pojemności programów), wytrzymał prawie wszystko, oprócz overclockingu, za który, jak dotąd nie brałam się, ale obecnie stwierdzam, że po zmianie chłodzenia aktywnego na nieco lepszy, mogłabym przez podkręcenie wyciągnąć z tamtego kompa trochę więcej i jeszcze by żył ;]. Przeżył uderzenie pioruna, przy którym poszedł tylko zasilacz i karta sieciowa ;>. Co Ty na to? Mam porównanie z obecnymi komputerami, które zdychają przy kilkunastym z kolei przepięciu, nie mówiąc już o rozkręceniu tego chińskiego badziewia w celu wyczyszczenia podzespołów. Wychowywałam się jeszcze na sprzęcie, który nie był Made in China ;]. Bardzo żałuję, że teraz wszystko jest takie, jakie jest. I tak straciłam dużo na tym, że zbyt szybko weszły na rynek pierwsze PCty. Mogłam uczyć się jeszcze na Commodorkach czy Amigach, w tej chwili miałabym wspaniałe doświadczenie oraz wspomnienie tego, że radziłam sobie z tym, o czym większość ludzi nie ma bladego pojęcia (marzenie ściętej głowy). Niestety, pozbawiono mnie tego, a za prawdę, każdy, kto chciał lub chce studiować informatykę MUSI mieć doświadczenia z komputerami sprzed ery PCtów, inaczej d... z niego, nie informatyk.
Powrót do góry Go down
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 8:46 am

Sakura - ja cię potwierdzam, muszę mieć klawiaturę do laptopa, bo 5 klawiszy nagle wypadło - siup i po klawiaturze... "n", "a", "w", "c" i "l".....
Powrót do góry Go down
Majka
Już coś wie
Majka

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 8:49 am

Sakura0001 napisał:
Mika_TLR napisał:
sakura ty mówisz.
tragedia...

A ja pamiętam starą Nokię 3310. Głowę można było nią komuś rozstrzaskać, ale komórka była w nienaruszonym stanie (czołgiem można było po niej jeździć). MP3 to nic, podam Ci przykład mojego pierwszego PCta. Długość życia: 11 lat (dożyłby 13 lub 15, dla obecnych komputerów 6 lat to rekord) i działałby do teraz, gdybym nie zamieniła go na coś, co potrafi sprostać obecnym wymaganiom sprzętowym odnośnie instalowania systemu czy pojemności programów), wytrzymał prawie wszystko, oprócz overclockingu, za który, jak dotąd nie brałam się, ale obecnie stwierdzam, że po zmianie chłodzenia aktywnego na nieco lepszy, mogłabym przez podkręcenie wyciągnąć z tamtego kompa trochę więcej i jeszcze by żył ;]. Przeżył uderzenie pioruna, przy którym poszedł tylko zasilacz i karta sieciowa ;>. Co Ty na to? Mam porównanie z obecnymi komputerami, które zdychają przy kilkunastym z kolei przepięciu, nie mówiąc już o rozkręceniu tego chińskiego badziewia w celu wyczyszczenia podzespołów. Wychowywałam się jeszcze na sprzęcie, który nie był Made in China ;]. Bardzo żałuję, że teraz wszystko jest takie, jakie jest. I tak straciłam dużo na tym, że zbyt szybko weszły na rynek pierwsze PCty. Mogłam uczyć się jeszcze na Commodorkach czy Amigach, w tej chwili miałabym wspaniałe doświadczenie oraz wspomnienie tego, że radziłam sobie z tym, o czym większość ludzi nie ma bladego pojęcia (marzenie ściętej głowy). Niestety, pozbawiono mnie tego, a za prawdę, każdy, kto chciał lub chce studiować informatykę MUSI mieć doświadczenia z komputerami sprzed ery PCtów, inaczej d... z niego, nie informatyk.

Ta...Wyobraź sobie, że taki ktoś przychodzi naprawić ci np. X-boxa xD

Ja informatyki studiować nie zamierzam, maczał w tym palce mój pan od informatyki...
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 8:51 am

Malto napisał:
Sakura0001 napisał:
Hłe, hłe, hłe... Very Happy
Ja miałam kontakt nie tylko z Amigą (500, następnie 1200), ale i z Commodore C64 Laughing Te komputery dopiero uczyły cierpliwości! Parę gier na kasecie (mówię o Commodore), jedna wgrywała się pół godziny, a i sukcesu nie mogłaś być pewna, bo kto wie, czy taśma nie była zarysowana, czy kurz gdzieś nie wpadł... Very Happy
Amiga z dyskietkami i dopinanym od dupki strony RAMem to dopiero był wypas Laughing
Sentyment do tego sprzętu mam OGROMNY Very Happy

Aktualnie technika gna tak do przodu, że już powoli czuję się jak babcia i przestaję ogarniać te wszystkie tablety, iphony i inne cuda-wianki... Smile

Malciu, mój facet miał podobne doświadczenia z Amigami i Comodorkami i Atari Very Happy. Opowiadał mi to z łezką w oku, aż pożałowałam, że mój pierwszy komputer był PCtem. I tak muszę przyznać, że ten mój pierwszy był GIGANTEM, tak wytrzymałym, że żaden obecny komputer nie przetrzyma nawet połowy z tego, z czym on musiał sobie poradzić Very Happy... Każdy kolejny był coraz gorszy Razz

Eh, gdzie podziały się te piękne czasy postkomuny, kiedy wszystko, co dopiero pojawiało się na rynku miało swoją naprawdę wysoką jakość oraz wartość sentymentalną Very Happy. Ten pierwszy telefon (radocha taka, że podskakiwało się do sufitu, podobnie z innymi rzeczami Very Happy), pierwszy komputer, KOMPUTER, coś pięknego, człowiek nie wiedział, co ze szczęścia ma począć, dbał, chuchał, dmuchał tak, że pyłku najmniejszego nie mogło być, potem głośniki 5+1 kupione za własnoręcznie zgromadzone kieszonkowe (pół roku zbierałam na głośniki za 270 zł... wypas!)

Ostatnio zmieniony przez Sakura0001 dnia Pon Mar 05, 2012 2:20 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Majka
Już coś wie
Majka

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 8:52 am

A, teraz tak pomyślałam: Czy te Wacomy działają w Gimpie czy trzeba mieć Photoshopa?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 9:10 am

Majka napisał:
A, teraz tak pomyślałam: Czy te Wacomy działają w Gimpie czy trzeba mieć Photoshopa?
działają bez problemowo.
ja jadę na 2.6 gimpie.
podobnie dziamią wszelakie Photo Scyapy PhotoShopy Corel Drawa nawet power pointa.
na musa jak mi się nie chce zmieniać ręki z myszki na pióro tabletu. rysuję i serfuję po necie piórem.
inna sprawa że photoS. drogi jak cholera... toteż najnowszą wersję mam jako Tut. ściągam od nowa co 35 dni ;]
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 10:19 am

Moja siostra też ma Wacom Bamboo Wink
Konkretnie coś takiego:
KLIK
Zdjęcie się zgadza, nazwa też, tylko bez EN na końcu.

Kupiła na allegro za 300 z hakiem nowy, nieużywany, prawie rok temu
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 04, 2012 11:50 pm

LadyArvena napisał:
Moja siostra też ma Wacom Bamboo Wink
Konkretnie coś takiego:
KLIK
Zdjęcie się zgadza, nazwa też, tylko bez EN na końcu.

Kupiła na allegro za 300 z hakiem nowy, nieużywany, prawie rok temu

Arvenko, też zamierzam sobie taki kupić. Wczoraj właściwie miałam na allegro zamawiać, ale kod na stronkę się spóźnia i nie można konta aktywować, a sprzedaż się skończyła... W środę idę do Media Markt, trzymajcie kciuki żeby był niebieski Wacom Bamboo Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 7:45 am

Ja osobiście mam znienawidzony Pentagram.
Konkretnie model O'pen Wide.
Kupiony w tym samym dniu, w którym koleżanka nabyła Białe Bamboo.
Białe bamboo jest martwe i niedziałające, mój żałosny O'pen wide za 400 zł działa i śmiga jak nowiusi.
Nie wiem skąd niechęć ludzi do Pentagramu, ale ja, i luzie z mojego kierunku studiow mamy w większości pentagramy, i nikt nie narzeka;)
Tani, solidny, i dobrze działający:)
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 8:02 am

Ten, którego mam to model Pentagram Quadpen (nie wiem, czy taka jest prawidłowa nazwa, nie mam pudełka, a nie chce mi się sprawdzać na necie), Szczerze powiedziawszy, ma 2 mankamenty: baterie AAAA (bardzo trudno dostępne, nie ma akumulatorków ani baterii alkalicznych) oraz nie ma sterowników dla Windowsa Visty i 7, ale najmniej mi to przeszkadza, gdyż mam w tej chwili Windowsa XP i jest wszystko w porządku.
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 8:05 am

To masz pewnie jakiś starszy model:)
Mój ma zwykłę alkaiczne małe paluszki, które kupię w każdym kiosku:)
O'pen wide działa chyba na każdym systemie, przynajmniej w moim przypaku zupełnie bez zarzutu:)
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 8:56 am

Jetrel, ten tablet pożyczyłam od znajomego mojego faceta Smile. Dawno temu przymierzałam się do nabycia (jakąkolwiek drogą) tabletu graficznego, ale zanim poczyniłabym taki wydatek, chciałam wypróbować pożyczony i oswoić się z tym urządzeniem, dlatego postanowiłam pożyczyć, nie kupić Wink. Liczyłam się z tym, że ten sposób rysowania mógłby nie przypaść mi do gustu, co za tym idzie, nie chciałam, żeby wydatek poszedł na marne na wypadek, gdybym zechciała zrezygnować z tej formy sztuki, ale po kilku całkiem udanych próbach stwierdzam, że zaczęło mi się to podobać Smile. Jeżeli będzie mnie stać, kupię sobie nowy, teraz mam możliwość bezterminowego korzystania z tego starego tabletu, więc nie zostaję z niczym Wink
Powrót do góry Go down
Kuilu
W skromnych progach Zagrody
Kuilu

Nick w grze : Chantilly.
Liczba postów : 395

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 9:01 am

A czy ten tablet warto kupić?
KLIK
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2838205
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 9:02 am

Kuilu napisał:
KLIK
Zależy od umiejętności. Wink
jeśli zaczynasz to jak najbardziej, kupuj. Very Happy
Powrót do góry Go down
Kuilu
Kuilu

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 9:02 am

Jeszcze nie miałam tabletu, ale chcę się nauczyć korzystać z czegoś co nie jest komórką, komputerem czy telewizorem Very Happy A poza tym to zawsze chciałam mieć tablet, żeby sobie trochę porysować
Powrót do góry Go down
Kuilu
Kuilu

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 9:07 am

CzekoBoom napisał:
Kuilu napisał:
KLIK
Zależy od umiejętności. Wink
jeśli zaczynasz to jak najbardziej, kupuj. Very Happy
Ehem, zaczynam dopiero. Very Happy
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 9:24 am

no to w takim razie dobrze byłoby zacząć na tego typu tablecie;)
Powrót do góry Go down
Kuilu
Kuilu

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 11:28 am

A na tak małym tablecie dobrze się rysuje dla początkujących? Bo to w końcu A6.
A ma ktoś może jakieś poradnik do tabletu? Byłabym bardzo wdzięczna.
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 11:53 am

ja zaczynam przygodę z tabletem, ale wiem że mnie to będzie kręcić. Wink
uwielbiam rysować i nieskromnie powiem (wybaczcie), że mi to wychodzi. Będę zaczynać od niebieskiego, bo według mnie bez sensu kupować kilka tabletów po kolei.. Ewentualnie sprzedam na allegro parę złoty mniej niż za ile kupiłam. Jutro idę do media pooglądać Bamboo, ale chyba na allegro się skuszę, bo o wiele taniej podobno. (:
Powrót do góry Go down
Majka
Już coś wie
Majka

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 12:07 pm

Czeko: No to mamy podobne wymagania Very Happy
Ja także nie chcę marnować kasy na wiele sprzętów po kolei. Zamierzam kupić A5. Tylko właśnie waham się co do alegro, bo rzeczy ta wystawione (zwłaszcza tanie) mogą być uszkodzone, nie takie jakie były opisane w ogłoszeniu etc. etc.
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 12:10 pm

To się cieszę, bo myślałam, że tylko ja jedna mam takie zdanie. ;P
Tak, ale nie wybieraj mało znanych sprzedawców. Są firmy na allegro i mają dużo pozytywnych komentarzy i ocen - ja tym się kieruję. Smile Poza tym moja mama się bała o to, że oszukają (itd itp), ale oni płacą karę jak okaże się oszustwem, więc.. hmm, nie opłacałoby im się to po prostu.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 12:52 pm

Kuilu napisał:
KLIK

Format A6? Mały... Raczej A5 poszukaj. To taki w sam raz.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Jetrel
VIP
Jetrel

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 07, 2012 1:15 pm

Ja rysuję na A4, i polecam każemu;)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Tablet - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Tablet   Tablet - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Tablet
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Tablet