Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Tablet | |
|
+16Natusia:) gabriela żołądź Aglyss ZetkaEmka koniara23499 Sathilia Kuilu Jetrel LadyArvena Malto stewardessa EveDallas Star-x3 Sakura CzekoBoom Majka 20 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Tablet Nie Kwi 08, 2012 10:20 am | |
| Sweet, kupisz nawet za 300zł, po co aż takie sumy ^^ |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Tablet Nie Kwi 08, 2012 10:24 am | |
| U, dzięki. Albo namówię rodziców na urodzinowy prezent na czerwiec, albo wybiorę się do sklepu i sama wybiorę ^^ Bo o ile się nie mylę, to jakby dotykowy, chudy monitorek od komputera. Z netem, a akuracik byłby na Zieloną Szkołę na następny rok ^^ | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Tablet Nie Kwi 08, 2012 10:29 am | |
| Z tego co mi wiadomo jest to coś w typie ekranu komputera - z tą różnicą iż dotykowy. Rabbitku na allegro najdroższy tablet WB był za 728 zł z groszami. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Tablet Nie Kwi 08, 2012 10:35 am | |
| Rabitt, pomyliło Ci się pojęcie z tabletem jako komputer a tablet graficzny.. Tablet o którym mówisz kupujesz za 2 tyś[?] i to zależy od modelu bo nie każdy ma łącze wi-fi[albo inny], a aby mieć wi-fi musisz mieć w danym obrębie router, aby móc się dołączyć do sieci.. |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Tablet Nie Kwi 08, 2012 11:27 am | |
| | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Tablet Wto Kwi 10, 2012 2:02 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- to jest wacom pen And touch
http://allegro.pl/nowosc-tablet-wacom-bamboo3-pentouch-pl-fv-i2165927334.html
Nie chcę śmiecić zakładając osobny temat-piszę tu. W kwestii tabletów graficznych nie wiem nic, proszę o wyrozumiałość. Jak sprawdzić jak format ma powyższy tablet? Doszukać się nke mogę. I jeszcze jedno. Dostanę ten tablet. Co dalej? Skąd mam pobrać gimpa, czy piórko się jakoś ładuje? | |
| | | XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Tablet Wto Kwi 10, 2012 2:46 am | |
| - Uśmieszek napisał:
- Mika_TLR napisał:
- to jest wacom pen And touch
http://allegro.pl/nowosc-tablet-wacom-bamboo3-pentouch-pl-fv-i2165927334.html
Nie chcę śmiecić zakładając osobny temat-piszę tu. W kwestii tabletów graficznych nie wiem nic, proszę o wyrozumiałość. Jak sprawdzić jak format ma powyższy tablet? Doszukać się nke mogę. I jeszcze jedno. Dostanę ten tablet. Co dalej? Skąd mam pobrać gimpa, czy piórko się jakoś ładuje? Mam ten tablet więc możecie pytać o co chcecie. Piórko się nie ładuje, od razu możesz pracować na tablecie. Co do gimpa to po prostu ściągasz z jakiejś strony, ja podajże z tond ściągałam http://pobierz.pl/programy/windows/grafika/edycja-i-tworzenie-grafiki/Gimp A jak dostaniesz tablet to musisz zainstalować płytkę która będzie w zestawie a potem jak podłączysz po przez kabel USB do komputera to już możesz spokojnie pracować na tablecie po prostu wchodzisz w GIMPa i zresztą sama zobaczysz... malujesz... | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Tablet Wto Kwi 10, 2012 3:02 am | |
| Czyli mam w nim te programy co na komputerze? Jaki to fotmat? A5? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Tablet | |
| |
| | | | Tablet | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach