Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Nie wiem jak wytrenować dobrego luzytana na GP. POMOCY !

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Koniki12345
Nowy
Koniki12345

Nick w grze : Koniki12345
Liczba postów : 22

Nie wiem jak wytrenować dobrego luzytana na GP. POMOCY ! Empty
PisanieTemat: Nie wiem jak wytrenować dobrego luzytana na GP. POMOCY !   Nie wiem jak wytrenować dobrego luzytana na GP. POMOCY ! I_icon_minipostPią Mar 30, 2012 1:59 pm

Bardzo proszę kogoś o pomoc ! Nie bardzo wiem jakiego konia kupić i z jakiej hodowli i za korzystną cenę. Niestety nie posiadam chmurek i w tym jest problem czy da się osiągnąć UM pow. 1050 bez chmurek ? jeśli chodzi o CR to mam laske H. i inne , staram się załatwiać harmonię. PROSZĘ O POMOC ! Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
Wisth
Już coś wie
Wisth

Liczba postów : 143

Nie wiem jak wytrenować dobrego luzytana na GP. POMOCY ! Empty
PisanieTemat: Re: Nie wiem jak wytrenować dobrego luzytana na GP. POMOCY !   Nie wiem jak wytrenować dobrego luzytana na GP. POMOCY ! I_icon_minipostPią Mar 30, 2012 2:17 pm

Luzki, co? Polecam hodowlę Lwy z Tsavo [a jakżeby inaczej...], myślę, że wygórowanych cen specjalnie nie mamy, choć nie ukrywam, kuponami wypada sypnąć.
Co do umiejek bez chmurek... hm. Dawno nie obserwowalam procesu twórczego takowego konia,więc z całą pewnością nie powiem, ale myślę, że przy lekcjach dodających sporo um i towarzyszu, powinien tyle wyciągnąć. No i obowiązkowo oczywiście duże umki wrodzone.
Powrót do góry Go down

Nie wiem jak wytrenować dobrego luzytana na GP. POMOCY !
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Jak wytrenować luzytana do GP?
» Jak wytrenować konia?
» Jak wytrenować konia do GP ?
» Jak wytrenowac konia na GP?
» Jak mam wytrenować konia na GP

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: