Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora

Go down 
+21
mopsia
nevinowa
xTikTakx
Barson1990
Sakura
koszolak
Fangusta
Malto
Szarusia16
Nevarra
EveDallas
Philipek
hanka1998
Sweet Rabbit
avrilka
amorkowa
koziorożec
Rose666
Uśmieszek
Julinda010
annrem
25 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 10:35 am

Pysia2762Pysia2762 napisał:
Zaśpiewajmy wszyscy,anielskim głosem:Alleluja!
http://blackaxel1sa.wrzuta.pl/audio/0LmEQM6DFC1/tgd_-_alleluja
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 10:36 am

A ja będę śpiewała głośno i wyraźnie: "Alleluja!!", bo żadne posty i inne bajki mnie nie ruszają Very Happy
Jestem przeszczęśliwa, iż ten osobnik opuścił grono moderatorów. Nigdy nie otrzymałam z jego strony żadnej miłej wiadomości; zawsze ton miał przepełniony pychą i samouwielbieniem.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 10:39 am

Fangusta napisał:
Nie lubiłam go, prosiłam o pomoc - nigdy nie pomógł. Odnoszę wrażenie że był tylko od ochrzaniania i zamykania wątków. Nie będę za nim płakać
Ja również nie zamierzam za nim płakać nie lubiłem go najbardziej z wszystkich moderatorów i wiele razy zostałem ochrzaniony przez niego Sad Mad
Ale ciekawe czy nowy moderator nie będzie też tak surowy jak Mirmil Twisted Evil i jakiej będzie płci ? Suspect GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 2238782717
Powrót do góry Go down
Fangusta
Już coś wie
Fangusta

Nick w grze : Fangusta
Liczba postów : 159

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 10:54 am

Szarusia16 napisał:

piękne
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 10:56 am

Fangusta napisał:
Szarusia16 napisał:

piękne

Mogę się przyłączyć ? Very Happy Też chcę zaśpiewać jak bardzo się ciesze Razz
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 10:58 am

Fangusta napisał:
Szarusia16 napisał:

piękne

nie no, wspaniałe! :>
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 11:35 am

kurde, myślałam, że całą piosenkę jest alleluja a tu mi z chrystusem się wwalili XD
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 11:52 am

Szarusia16 napisał:
kurde, myślałam, że całą piosenkę jest alleluja a tu mi z chrystusem się wwalili XD

Szarusia, proszę Cię xD... Tylko nie puszczaj mszy w Radiu Maryja xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 11:56 am

Allelujaaaaa! Very Happy

Dobra, może teraz jakoś się sytuacja na forum zmieni..
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 12:08 pm

Sakura napisał:
Szarusia16 napisał:

Szarusia, proszę Cię xD... Tylko nie puszczaj mszy w Radiu Maryja xD
ależ czemu, innym się podoba! XD
Powrót do góry Go down
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 12:17 pm

Mirmil był dość specyficznym modem którego większość graczy nie lubiła. Jednakże, jego koleżanki z zespołu oraz administracja na niego nie narzekała Very Happy na pewno będzie mi brakowało jego postów, były zawsze inne niż wszystkie np.:"zapytaj się, może wróżka wie". Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
mopsia
Raczkujący
mopsia

Liczba postów : 71

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 12:50 pm

Mirmil "troszeczkę"przesadzał Very Happy Ale chyba każdy przyznał, że był jednym z tych moderatorów którzy aktywnie działali na forum - czyli zostanie 3 moderatorów w ogóle pojawiających się na forach ;l
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:25 pm

Nie przesadzacie troszkę? Pilnował porządku bo to jego obowiązek i nie mieszajmy spraw religijnych do moderatorów z gry.
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:33 pm

Ciekawe kto będzie jego następcą... Kogo obstawiacie? Smile
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:34 pm

Sabula napisał:
Ciekawe kto będzie jego następcą... Kogo obstawiacie? Smile
Z pewnością to będzie osoba dorosła. Wink (tj. powyżej 18 lat) Zobaczcie tą petycję,haha:
GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcQlPZxMQpHGsv87j71PhraYOX3j0BzN521ywMiOPfRtXK7GkgWzS4ZInlL0vQ
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:35 pm

APX, ale nie musiał tego robić w tak chamski sposób
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:39 pm

Może ma taki sposób bycia, nie oceniajmy ludzi zbyt pochopnie i nie szufladkujmy. To tylko internet, możemy się o sobie dowiedzieć tyle co nic.
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:44 pm

APX, proszę, zmniejsz avatar, rozszerza informacje o autorze, co wygląda nieestetycznie Wink

Co do Mirmila - może i był hamski i był samolubem, ale przynajmniej dobrze pełnił funkcję moda Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:46 pm

Ale tak naprawdę, nie masz jak go ocenić i w życiu internetowym, był surowy i robił swoje, nie wieszajcie na nim psów.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:47 pm

O Boże a neuro też rozszerza i nikt nie ma wątów.
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:50 pm

neuro nie rozszerza oO normalny ma av..

ja tam go nie lubię i tyle.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:51 pm

jej tabelka w podpisie...
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:54 pm

ale AŻ tak nie rozciąga ;pp ja przynajmniej nic nie zauważyłam
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:54 pm

Szarusia16 napisał:
ale AŻ tak nie rozciąga ;pp ja przynajmniej nic nie zauważyłam
Ja też nic nie zauważyłam..
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Fangusta
Już coś wie
Fangusta

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:56 pm

Mysia napisał:
APX, proszę, zmniejsz avatar, rozszerza informacje o autorze, co wygląda nieestetycznie Wink

Co do Mirmila - może i był hamski i był samolubem, ale przynajmniej dobrze pełnił funkcję moda Wink

Mysia jednym z zadań modów jest pomoc innym graczom - tak jakiś czas temu napisała OW. Niestety Mirmil niechętny był do pomocy inni modzi są bardziej chętni i jeszcze żaden z nich mi nie odmówił -oprócz Mirmila. A dobry mod to nie jest mod od zamykania wątków. Nie cierpię go.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:57 pm

No mój też wiele nie rozciąga, niech będzie już jaki jest. Ale pomyślcie też teraz o tym, czy chcielibyście żeby ktoś was tak żegnał? Miło by wam było przeczytać to?
Powrót do góry Go down
Fangusta
Już coś wie
Fangusta

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:59 pm

APX napisał:
No mój też wiele nie rozciąga, niech będzie już jaki jest. Ale pomyślcie też teraz o tym, czy chcielibyście żeby ktoś was tak żegnał? Miło by wam było przeczytać to?

Jakie zachowanie - takie pożegnanie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 2:05 pm

No to może ja też zacznę tak pisać co o kim myślę? Chyba wtedy połowa tej gry by sie popłakała a druga by odeszła. Nie róbcie z niego takiej strasznej osoby.
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 2:06 pm

a czy ktoś ci broni? xP
Powrót do góry Go down
Fangusta
Już coś wie
Fangusta

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 2:10 pm

APX napisał:
No to może ja też zacznę tak pisać co o kim myślę? Chyba wtedy połowa tej gry by sie popłakała a druga by odeszła. Nie róbcie z niego takiej strasznej osoby.
Ale my z niego nie robimy strasznej osoby. On faktycznie taki był.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora   GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Czy można skopiować maść i tło z Howrse na prezentacje? [edycja moderatora]
» Dzień Moderatora i dwie nowe osoby pełniące tę funkcję na howrse.
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» Nabór na moderatora.
» Nabór na moderatora

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: