Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora | |
|
+21mopsia nevinowa xTikTakx Barson1990 Sakura koszolak Fangusta Malto Szarusia16 Nevarra EveDallas Philipek hanka1998 Sweet Rabbit avrilka amorkowa koziorożec Rose666 Uśmieszek Julinda010 annrem 25 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:50 pm | |
| Trzeba nie mieć godności, żeby w ten sposób się zachowywać, zwłaszcza przed całym audytorium, jakie tutaj się zbiera, czytając te bzdury... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:50 pm | |
| Nie, ja tylko obiektywnie oceniam, jak nazwiemy słowo cenzura? Czy to osoba zdradzająca męża, czy to osoba robiąca to za darmo czy pieniądze? No bo skoro pani admin się tak unosi musi mieć coś na sumieniu. To dość sugestywne. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:51 pm | |
| Tak, tak szanowna opinii publiczna, nie bójmy się nazywać rzeczy po imieniu... Nie kamuflujmy tak tego wszystkiego! To nie moralne,co więcej milcząc przyczyniamy się do szerzenia niemoralności. |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:53 pm | |
| Skaczesz po innych, nie mając nic konkretnego do powiedzenia. Potrafisz tylko bezpodstawnie oskarżać i obrażać. Widzisz drzazgę w cudzym oku, za to belki w swoim już nie. Przepraszam cię, ale to nie jest wątek przeznaczony do tego, żeby mścić się na kimś bezpodstawnie. Brzydzę się czymś takim. Zajmij się lepiej własnymi czterema literami, nie cudzym życiem, tyle ci poradzę. A jak nie, kozetka u specjalisty czeka. | |
| | | Fangusta Już coś wie
Nick w grze : Fangusta Liczba postów : 159 Dołączył : 21/10/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:55 pm | |
| - APX napisał:
- Tak, tak szanowna opinii publiczna, nie bójmy się nazywać rzeczy po imieniu... Nie kamuflujmy tak tego wszystkiego! To nie moralne,co więcej milcząc przyczyniamy się do szerzenia niemoralności.
Myślę że u ciebie jest tak jak z moralnością pani Dulskiej i Sakura dobrze napisała widzisz drzazgę u innych natomiast belki u siebie nie. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 3:04 pm | |
| a ktoś ma szklane oko bo nie jest ujęte kogo tu oskarżam. Co do pani Dulskie, jest super postacią, jej system wartości, hmmm przypomina mi czyjś, ale raczej nie mój. Jako osoba z tego forum zasłyszałam opinię że przecież to forum jest do pisania co się chce. |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 4:44 pm | |
| Wstyd mi za Was... A pewnym osobom wyciągnę konsekwencje. Jak tak można sie zachować. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora | |
| |
| | | | GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|