Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora | |
|
+21mopsia nevinowa xTikTakx Barson1990 Sakura koszolak Fangusta Malto Szarusia16 Nevarra EveDallas Philipek hanka1998 Sweet Rabbit avrilka amorkowa koziorożec Rose666 Uśmieszek Julinda010 annrem 25 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| | | | Fangusta Już coś wie
Nick w grze : Fangusta Liczba postów : 159 Dołączył : 21/10/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:13 pm | |
| | |
| | | Go?? Gość
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:15 pm | |
| A może ty jesteś hipokrytą? Dlaczego piszesz o kimś, nie znasz, nie oceniaj, jemu też by było przykro jak by to przeczytał. Myślisz że jesteś taka super bo najłatwiej psioczyć na moderatorów bo dali ostrzeżenie? Sama może bądź moderatorem i wtedy zobaczysz ile to roboty. Jest około 300 tysięcy graczy, niech ci wyślą po setkę wiadomości na pocztę czego połowa to spamy. A wszystko musisz przeczytać, odpowiedzieć, przejrzeć forum, pozamykać. To mniej więcej około 3 godzin z życia wyjęte. A gdzie nauka, praca, dom? Nie bądźcie tacy! Moderator to człowiek i ma swoje życie. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:18 pm | |
| Lubelak stwierdził, że niech już będzie awatar taki jaki jest, dziękuję z niepodzielną uwagę. |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:19 pm | |
| APX, mi tu nie chodzi o ostrzeżenia tylko o charakter, jezuu ==' | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:21 pm | |
| - neuromaniac napisał:
- Pierwsze słyszę, żeby moja tabelka rozciągała forum, jak widać tutaj, dopasowuje się ona do forum a nie w drugą stronę
Porostu z stażem tak mi się to związało jeśli Cię tym uraziłem to przepraszam |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:22 pm | |
| |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:22 pm | |
| ja do niego pisałam może 3 razy i za każdym razem było ok i miło - ba nawet raz od niego ostrzeżenie dostałam | |
| | | Fangusta Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:23 pm | |
| - APX napisał:
- A może ty jesteś hipokrytą? Dlaczego piszesz o kimś, nie znasz, nie oceniaj, jemu też by było przykro jak by to przeczytał. Myślisz że jesteś taka super bo najłatwiej psioczyć na moderatorów bo dali ostrzeżenie? Sama może bądź moderatorem i wtedy zobaczysz ile to roboty. Jest około 300 tysięcy graczy, niech ci wyślą po setkę wiadomości na pocztę czego połowa to spamy. A wszystko musisz przeczytać, odpowiedzieć, przejrzeć forum, pozamykać. To mniej więcej około 3 godzin z życia wyjęte. A gdzie nauka, praca, dom? Nie bądźcie tacy! Moderator to człowiek i ma swoje życie.
Posłuchaj ja nie chcę być modem i nawet o tym nie myślę, bo nie mam czasu ani ochoty . Podjęcie się funkcji moda, nie zwalnia z bycia uprzejmym. Żaden mod na Howrse nie był tak niemiły wobec mnie - i tu nie chodzi o upomnienie. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:24 pm | |
| Spróbuj być miła, mi to się nie udało XD Kiedyś jak głoszą legendy byłam miła, wzorowy użytkownik, lecz dostałam niewyobrażalnej wścieklizny na ludzi, którzy tu przyszli i poprzewracali w głowach innym... zebrała się grupa z "immunitetem", świętoszki broń panie ruszyć takie. No i oczywiście równi i równiejsi. Tam gdzei APX wykłada kawę na ławę to jest chamstwo, gwałt! A jakieś kilka postów temu obrażacie uczucia religijne chrześcijan. Ciekawe, kto dostanie osta, ja! Bo się nie patyczkuje z dzieciarnią i piszę, to co myślę. |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:27 pm | |
| - APX napisał:
- A może ty jesteś hipokrytą? Dlaczego piszesz o kimś, nie znasz, nie oceniaj, jemu też by było przykro jak by to przeczytał. Myślisz że jesteś taka super bo najłatwiej psioczyć na moderatorów bo dali ostrzeżenie? Sama może bądź moderatorem i wtedy zobaczysz ile to roboty. Jest około 300 tysięcy graczy, niech ci wyślą po setkę wiadomości na pocztę czego połowa to spamy. A wszystko musisz przeczytać, odpowiedzieć, przejrzeć forum, pozamykać. To mniej więcej około 3 godzin z życia wyjęte. A gdzie nauka, praca, dom? Nie bądźcie tacy! Moderator to człowiek i ma swoje życie.
APX, o ile pamięć mnie nie myli, całkiem niedawno sama psioczyłaś na Modów z Zagrody. Uwagi Twe skupiły się głównie na lisiczce i nie wiem, czy taka jesteś praworządna, na jaką się kreujesz czy były to Twoje prywatne animozje... Ty mogłaś walić prosto w twarz Moderatorom z Zagrody, ale nikt w tej chwili nie może napisać nic na temat Mirmila? Jak to jest, są równi i równiejsi? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:28 pm | |
| Khem, sądzę że jeśli mam być szczera, ale lisica jest tylko modem bo jest blisko Lubelaka, nie mam nic do niego, ale ona to czyste zło! |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:31 pm | |
| - APX napisał:
- Lubelak stwierdził, że niech już będzie awatar taki jaki jest, dziękuję z niepodzielną uwagę.
Z uwagi na liczne skargi proszę o zmianę avataru na spełniający warunki czyli 150x200 pixeli. Proszę o zmianę w terminie 24h. Po tym czasie avatar zostanie usunięty. |
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:32 pm | |
| - APX napisał:
- Khem, sądzę że jeśli mam być szczera, ale lisica jest tylko modem bo jest blisko Lubelaka, nie mam nic do niego, ale ona to czyste zło!
Do lisiczki nigdy nic nie miałam, więc nie wiem, na jakiej podstawie twierdzisz, że jest...ekhem, jak to poetycko ujęłaś... czystym złem. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:33 pm | |
| Lubelak nic nie miał do niego, ty też nie powinnaś mieć... |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:33 pm | |
| - APX napisał:
- Khem, sądzę że jeśli mam być szczera, ale lisica jest tylko modem bo jest blisko Lubelaka, nie mam nic do niego, ale ona to czyste zło!
Po pierwsze nie jestem modem tylko adminem Po drugie nie masz zielonego pojecia dlaczego zostałam modem a pozniej adminem Po trzecie też nie jesteś moim wyznacznikiem dobra |
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:34 pm | |
| - APX napisał:
- Lubelak nic nie miał do niego, ty też nie powinnaś mieć...
Lisiczko, czy można wstawić sobie avatar na całą stronę? Reflektuję taki, więc nie omieszkam sobie go wstawić... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:34 pm | |
| - APX napisał:
Mam ponieważ są skargi. Daje Ci czas 24h po tym czasie usuwam. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:35 pm | |
| - Sakura napisał:
- APX napisał:
Lisiczko, czy można wstawić sobie avatar na całą stronę? Reflektuję taki, więc nie omieszkam sobie go wstawić... Sakura nie mozna:) I APX od jutra też takiego nie będzie miała. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:36 pm | |
| To może prywatnie ją uważam za zło ale mam takie dziwne coś, kręgosłup moralny i nienawidzę jak toś np kradnie, zdradza, kłamie, robi coś co jest nie moralne. To może stąd uprzedzenie do niej. |
| Lisiczko, sarkazm czasem i mnie się trzyma | |
| | | Go?? Gość
| Nie jesteś tu głównym administratorem, jeśli dostanę takie zalecenie od Lubelaka, zmienię go. |
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:39 pm | |
| - APX napisał:
- To może prywatnie ją uważam za zło ale mam takie dziwne coś, kręgosłup moralny i nienawidzę jak toś np kradnie, zdradza, kłamie, robi coś co jest nie moralne. To może stąd uprzedzenie do niej.
Chciałabym wiedzieć, co ma kradzież, kłamstwo i zdrada do forum, gdyż osobiście nie widzę żadnego powiązania? Fachowo ujmując, nie wiem, co ma piernik do wiatraka? Druga sprawa, o jakim kręgosłupie mowa? O ile dobrze pamiętam, to z Tobą i trenerką CB miało problem. Ten kręgosłup moralny cierpi chyba na skoliozę, czyż nie?
Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Pon Kwi 02, 2012 2:42 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:41 pm | |
| Ale ludzie z forum są powiązani ze sobą prywatnie, a i stąd nie lubię lisicy, bo robi może prywatnie coś, czego ja nie uznaje. Dlatego może część mojej niechęci do niej przenosi się na forum. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:41 pm | |
| - APX napisał:
- To może prywatnie ją uważam za zło ale mam takie dziwne coś, kręgosłup moralny i nienawidzę jak toś np kradnie, zdradza, kłamie, robi coś co jest nie moralne. To może stąd uprzedzenie do niej.
Ukradłam Ci coś? Jeśli nie to pamiętaj, że pomówienie jest karalne. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:42 pm | |
| - APX napisał:
- Nie jesteś tu głównym administratorem, jeśli dostanę takie zalecenie od Lubelaka, zmienię go.
Mam takie same prawa jak Lubelak i LadyArvena. Dyskusję zamykam. Jutro avatar zostanie usunięty. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:44 pm | |
| - APX napisał:
- Ale ludzie z forum są powiązani ze sobą prywatnie, a i stąd nie lubię lisicy, bo robi może prywatnie coś, czego ja nie uznaje. Dlatego może część mojej niechęci do niej przenosi się na forum.
Nie jestem z Tobą w żaden sposób powiązana, nie znasz mnie prywatnie i nie masz pojęcia co tak naprawde robie i kim jestem więc wszystkie kolejne teksty na temat mojego zycia prywatnego będą kasowane. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:46 pm | |
| Czyżby pani admin miała jakiś mroczny sekrecik? No nie wierzę... szok! To skoro teraz taki jest niesmak to może coś źle robimy i czas to zmienić? Czy nadal brniemy w gówno? |
| | | Fangusta Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora Pon Kwi 02, 2012 2:47 pm | |
| - APX napisał:
- No to mam wszystko wymieniać? Jak ktoś się puszcza to też jest nie moralne... Logiczne i nie maskujmy, że to wolna miłość, taki wybór, to zwykłe kurestwo i tyle.
APX przegięłaś , masakrycznie przegięłaś. Co to kogo obchodzi? Ty ziejesz nienawiścią. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora | |
| |
| | | | GRA - Howrse (PL) Żegnamy moderatora | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|