Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Wakacje - obozy jeździeckie

Go down 
+14
Clue
mina stirit1
Alexinda
Sakura
Malto
avrilka
Kyou
Sabula
Hella
EREIS
Aglyss
Hoping.
hanka1998
ZetkaEmka
18 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wakacje - obozy jeździeckie   Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 3:56 am

Malto napisał:
Tak się wtrącę - to Leźno, o którym wspominacie, to przypadkiem nie to? - KLIK? Wieś na Kaszubach? Jeśli tak, blisko Gdańska, tereny cudne Smile

Sama bym się wybrała na wczasy w siodle, ale niestety, z racji mojego wieku nadawałabym się bardziej na instruktorkę, niż na "podopieczną" Very Happy W ogóle chętnie bym się nauczyła jeździć konno, ale wstyd mi już nawet próbować na stare lata Razz

Oj, wiesz co u nas w stajni się dzieje? Na dobrą sprawę więcej dorosłych się uczy, niż dzieciaków, w większości 40+ :-D Obozy dla dorosłych też są organizowane w Polsce, nie ma problemu.

Ja zaś po raz drugi obóz w Pieńkach na Podlasiu. Jeden z moich ulubionych.
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: Wakacje - obozy jeździeckie   Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 6:02 am

Zetko gorąco polecam moją stajnie w Zastawnie - www.zastawno.pl tu dowiesz się wszytkiego bardzo miła atmosfera - ja jade na 1 turnus, ale jak się zdecydujesz tu pojechać będę prawie codziennie Smile)
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Wakacje - obozy jeździeckie   Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 6:04 am

Malto napisał:

Sama bym się wybrała na wczasy w siodle, ale niestety, z racji mojego wieku nadawałabym się bardziej na instruktorkę, niż na "podopieczną" Very Happy W ogóle chętnie bym się nauczyła jeździć konno, ale wstyd mi już nawet próbować na stare lata Razz
Jazdę konną może się nauczyć każdy, czy to dziecko,czy dorosły. Wink Tuta wiek nie ma znaczenia,najważniejsza jest miłość do koni oraz to,że robimy to wszystko z pasją. Smile
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Wakacje - obozy jeździeckie   Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 6:10 am

Jej, tak zachwalacie, z chęcią sama bym pojechała, no ale to drogie, a poza tym - są też rozrywki u mnie na wsi. Rowery, ogniska, rowery, rowery i ogniska. Wspomniałam o rowerach? A o ogniskach? I grillu? ;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: Wakacje - obozy jeździeckie   Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 7:34 am

Eve - u nas niedrogo Very Happy
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Wakacje - obozy jeździeckie   Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 7:36 am

Ja bym się chętnie wybrała, ale za tydzień trzeba zapłacić około 600zł, a mi bankomat wysiada.
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Wakacje - obozy jeździeckie   Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 07, 2012 7:37 am

Ja bym się chętnie wybrała, ale za tydzień trzeba zapłacić około 600zł, a mi bankomat wysiada.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Wakacje - obozy jeździeckie   Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 10:12 am

Malto napisał:
Tak się wtrącę - to Leźno, o którym wspominacie, to przypadkiem nie to? - KLIK? Wieś na Kaszubach? Jeśli tak, blisko Gdańska, tereny cudne Smile
Tak. =)
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Wakacje - obozy jeździeckie   Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 09, 2012 10:13 am

Aglyss napisał:
koniara1237 napisał:
ZetkaEmka napisał:
koniarko, Leźno jest nad jeziorem, ale to Pojezierze Pomorskie chyba, nie przejdzie?
Nie ma mowy :/ Wgl. u mnie to takie za*upie,nic nie ma!Gdzie ja mam jeździć?!Chyba na kozie! SadSad Ja jestem załamana. Sad Kochaj coś od dziecka a tak naprawdę nie miej z tym nic wspólnego SadSad

Pojezierze Pomorskie? Ja jestem Pomorzanką! Musze się wybrać.
Jedź ze mną. <3
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wakacje - obozy jeździeckie   Wakacje - obozy jeździeckie - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Wakacje - obozy jeździeckie
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Jakie znasz obozy jeździeckie na wakacje 2012?
» Obozy konne
» Kolonie Jeździeckie
» ośrodki jeździeckie :)
» Forum Jeździeckie [PL]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: