Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wiadomości, że ''boki zrywać'' | |
|
+103Oliweczkam1234 Zwierzęca KopernikByłaKobietą Joshephine ebonita mindastray Orient ~ Izura Nikolcia.100 Olcia344 Tiamat JulicaSkywalker Kepler99 El kim* anna i wiki maja612 Dara1 blaze the cat milenaj55 Syller olenka123 amorkowa terraver Pani_Snow Avima Oresama Donvessa Dżemik lilkowa123 Turkawka MrsKopytko wercia d AyaKey Basia Syjamska wiki0396 CzekoBoom tinolandia ZetkaEmka mufff123@o2.pl SandCastle Linea2010 pe$$ia Księżniczka Żulietta Evelynek MaryMariaMara Zaplątana martosia2004 Arrin Suzan Imia Alaya avrilka LadyArvena Kikyo22 Kemishi Nefra01 wilczyca1000 deccot Moon :3 tamara4 Selena1992 Takashiro Dianaxxx koziorożec XX_lero lala299 Julia_525 -Eruina- carrie17 zαbαvεcкαα ola2002girl Alasky anteek Akardo Diana375. Star-x3 blueberry. Barson1990 asiamar98 Fangusta EveDallas korane Sakura Ejli Sathilia ana0000000000 gwiazda2002 Rose666 Aglyss Narkotyka Szron gabriela żołądź Sweet Rabbit Malto Pati...xd Szarusia16 Philipek poziomka22 KaVcia hanka1998 Calma 107 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 30, 2013 8:21 am | |
| Z mojej poczty:''podobno jak się wyślę na email horwseow@op.pl swoje dane i ile się chce mieć kuponów to oni dają . to prawda jest ? bo nie wiem czy wysyłać . podobno graczowi Anka40847353 to działa i ma 14 kuponów . a prosić ich można raz na 2 mies . to prawda ? ''+ bonusik czyli druga wiadomość:''Chcesz darmowo 15 kuponów? Wyślij na ten adres e-mail swój login i hasło, a otrzymasz w ciągu kilku minut kupony. To naprawdę działa. Ja tak sobie codziennie doładowuję i jestem zadowolona Oto ten adres e-mail: DarmoweKupony@op.pl ''Najfajniejsze było w tym wszystkim to,że od pierwszej do drugiej wiadomości było tylko 8 minut Oczywiście druga wiadomość została zgłoszona,gracz usunął konto.Zastanawiałam się nad 1 pierwszą wiadomością ale się w ostateczności powstrzymałam,bo regulaminu gracz nie złamał | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Maj 01, 2013 5:32 am | |
| Dzisiaj pewna graczka chciała dołączyć do hodowli koni fryzyjskich Czarne Grzywki To,co pisze ona jest podkreślone. Żeby"zrozumieć"drugą wiadomość należy przeczytać pierwszą xD http://www.tinypic.pl/05gkrb0h0imw http://www.tinypic.pl/elkk427l0tfu Czasami myślę,że się załamię,gdy słyszę o bardzo prestiżowej hodowli ANGLIKÓW Dio DELL Notte |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Maj 01, 2013 12:51 pm | |
| *facepalm*
U mnie coś takiego :
Ona : Sprzedajesz MrsKopytko? Ja : yyy.... Co proszę? O: No sprzedajesz? J : Ale co? O; No Mrs Kopytko J; Jeżeli chodzi ci o sprzedaż konta to nie, bo to nielegalne. O : Wcale, że legalne sama sprzedawałam i dostałam za to kupony J : Ale ja nie sprzedaję konta, dotarło?! O : To nie sprzedawaj, a ja cię zgłoszę, że mnie przezywasz. (O.x) J : A zgłaszaj sobie. Zostajesz zablokowana :3 *pip pip pip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*
I gdzie tu logika? XD | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Maj 01, 2013 1:09 pm | |
| - MrsKopytko napisał:
- *facepalm*
U mnie coś takiego :
Ona : Sprzedajesz MrsKopytko? Ja : yyy.... Co proszę? O: No sprzedajesz? J : Ale co? O; No Mrs Kopytko J; Jeżeli chodzi ci o sprzedaż konta to nie, bo to nielegalne. O : Wcale, że legalne sama sprzedawałam i dostałam za to kupony J : Ale ja nie sprzedaję konta, dotarło?! O : To nie sprzedawaj, a ja cię zgłoszę, że mnie przezywasz. (O.x) J : A zgłaszaj sobie. Zostajesz zablokowana :3 *pip pip pip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*
I gdzie tu logika? XD To nie sprzedawaj, a ja cię zgłoszę, że mnie przezywaszTłumacza proszę ! |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Maj 04, 2013 3:13 am | |
| Z forum: - Gracz napisał:
- czy ktoś mi może powiedzieć gdzie pisze jaki mam login ?
Ręce opadają. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Maj 04, 2013 5:35 am | |
| Dostałem dzisiaj znowu śmieszną wiadomość,patrzcie (:
http://www.tinypic.pl/mjc57cl8f8z4 xD
Wcześniej wystawiłem jej za tą cenę konia" Boski Krezus",jakby co xD
zapomniałem zmazać nicku na dole... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Maj 04, 2013 6:19 am | |
| |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Maj 04, 2013 12:01 pm | |
| | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Maj 04, 2013 2:51 pm | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Nie Maj 05, 2013 1:53 am | |
| - Arrin napisał:
A tu kwiatek z oficjala:
Hmm... Ciekawe co będzie za 20 lat. Może dzieciaki będą sami siebie zgłaszać na kontakt za włamanie? Albo samych siebie blokować za spam do jakiegoś gracza? XXI wiek,duh. |
| | | Turkawka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Turkawka Liczba postów : 169 Dołączył : 21/02/2013
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pią Maj 10, 2013 1:17 pm | |
| Ja dostaję masę abstrakcyjnych wiadomości (najczęściej po wynikach CP). Od pytania, czy sama rysuję prace (tu zwykle odpowiadam, że rysuje mi mama) do propozycji w stylu: dam 1000 eq i fortunę krezusa za Lipsa .. Dlatego wybrałam perełki jedynie z ostatniego czasu. W obu cenzuruję avatar i autora. Pierwsza: - Spoiler:
Przypomniały mi się stare dobre czasy, gdy mi starsze siostry wkręcały różne rzeczy . Ale że Facebook nie działa z powodu rysowania koni...no mistrzyni z tej starszej siostry . - Spoiler:
Tak, tak, dostaję masę próśb o to, żeby o coś zapytać Ow, coś jej zaproponować lub (jedno z najfajniejszych) by poprosić Ow, aby...źrebaki miały Złote Jabłko xD. Niestety nie mam już tej wiadomości. Urocza jest ta wiara dzieciaków, że mam kontakt z Ow. Powiem jej to, gdy jutro pójdziemy do knajpy xD Co do powyższej - dostałam ją późnym wieczorem, quiz był następnego dnia o 15 ;P | |
| | | lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Maj 11, 2013 12:16 am | |
| Ja dostałam taką wiadomość(podobną całej nie pamiętam): On:Witaj!Jestem nowym moderatorem i chciałabym cię poinformować że wygrałaś 10 koni boskich i 110 kuponów w super tajnym losowaniu!Teraz musisz mi podać hasło bym mógł ci to dać!Chyba nieprzegapisz takiej okazji no nie?!Miejsce na hasło:Ja(w miejscu na hasło): Zaraz cie zgłosze!On:Chciałbym z przykrością poinformować że to hasło nie działa...Ja:Tak bo jest nie prawdziwe! Zgłosze zaraz!On:To hasło też nie działa!Prosiłabym abyś nie mylił moderatorów by moli dalej wykonywać swoją prace!Ja: Już cię zgłosiłam!On:Jesteś jakaś niepoważna!Ja jestem modem i jeśli mnie zgłosisz zostaniesz surowo ukarana ty kur...o! | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| | | | lilkowa123 Raczkujący
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Maj 11, 2013 4:39 am | |
| JadeXDD mnie na początku też rozwaliła!:affraid:Ale nadal nie wiem czy miałam doczynienia z dziewczyną czy z chłopakiem:scratch: | |
| | | lilkowa123 Raczkujący
| | | | Donvessa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Donvessa Liczba postów : 184 Dołączył : 06/04/2013
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Maj 11, 2013 10:38 am | |
| |
| | | Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Maj 25, 2013 5:52 am | |
| Człowiek sobie spokojnie koniki wystawia i handluje, a tu nagle się dowiaduje, że kiedyś był brukarzem w piekle...XD | |
| | | Donvessa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Donvessa Liczba postów : 184 Dołączył : 06/04/2013
| | | | Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Maj 25, 2013 1:21 pm | |
| Tia, "panie kierowniku daj pan konika no wie pan że ja uczciwy człek jestem!" | |
| | | Go?? Gość
| | | | Avima Już coś wie
Nick w grze : Quaro Liczba postów : 128 Dołączył : 19/01/2013
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Maj 27, 2013 9:31 am | |
| Kiedyś gracz NocnaPolcia napisała do mnie to: "Hej Quaro! Wiesz, z przykrością oznajmiam, że musisz mi sprzedać wszystkie swoje konie za 500 eqqus i zapłacić mi 2 kupony. Wiem, wydaje ci się to głupie, ale jestem nową moderatorką i Owlient kazał mi to napisać to wszystkich graczy z Howrse. Więc proszę o wyrozumiałość i natychmiastowe wystawienie koni i kupony konika za 10 kuponów. Pozdrawiam i przepraszam za problemy :-)" Sory, że to napisałam, a nie jest to w zrzucie ale nie umiałam wtedy robić zrzutów i zapisałam to sobie w notatkach. Nie no ten człowiek to jest udany ha ha xdd | |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Maj 28, 2013 5:55 pm | |
| Ostatnia dziwaczna wiadomość jaką dostałam była od trolla o uroczym loginie "Kupa sra" ( uwierzcie mi, długo się zastanawiałam nad sensem tego zdania, przecież podmiot w tym zdaniu nie jest istotą żyjącą i nie może wykonywać czynności wydalania... ). Nie będę tego cytować, ponieważ było to obrzydliwe...
Około 400 dni stażu temu pewien gracz napisał do mnie: "Masz głóbi awadar azegsualisto!" Czy ta osobo wiedziała wogóle kim jest aseksualista? ( Dla tych co nie wiedzą, osoba która nie jest zainteresowana żadną płcią ).
EDIT: Wiecie co, napiszę na avku i prezentacji "Sprzedam klacz Hokuou!" i będę czekać "na szokujące" oferty!XD
A tak na marginesie, przypomniała mi się wiadomość z zeszłego tygodnia: "Jestem Ow, dawaj mi przywilej bogactwa" XD | |
| | | Gość Gość
| | | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pią Cze 28, 2013 8:57 am | |
| Dostałam wiadomość pod tytułem "Kwarc", jej treść mnie rozwaliła: "Sprzedasz Kwarca?" Dostałam to od fanki One Direction, która ma 83 dni stażu, ranking poniżej 26000 i 213 Eq. Musiałam poprostu odpowiedzieć XD Czekam teraz na reakcję XD | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pią Cze 28, 2013 9:46 am | |
| - Cytat :
- Yhy,mam 14 lat.Jestem dorosła.
Z dzisiaj padłam | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pią Cze 28, 2013 9:48 am | |
| - Szarusia16 napisał:
-
- Cytat :
Z dzisiaj padłam Świetne XD |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pią Cze 28, 2013 9:50 am | |
| - Szarusia16 napisał:
-
- Cytat :
Z dzisiaj padłam Przez ciebie prawie rozwaliłam iPad'a XD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pią Cze 28, 2013 9:55 am | |
| wystawiłam parę(naście) koni reklamujących DESIGNERA, to były źrebaki, jakieś kiepskie konie, każdy za milion, bo cel wiadomy... posypały się wiadomości "yy no wiesz nie chce być niemiła, ale nikt nie kupi takich koni za tyle equus" XD |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' | |
| |
| | | | Wiadomości, że ''boki zrywać'' | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|