Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków

Go down 
+24
Kikyo22
Ew3linka
Aglyss
Sakura
Malto
Jetrel
biska_mala
koszolak
Nathaly
Anke5
korane
Sabula
Stoffi
KaVcia
poziomka22
Clockvise
Kiba 13
EREIS
Star-x3
koziorożec
Aki
ana0000000000
EveDallas
Philipek
28 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:18 am

Na razie postarzyłam konia o 13 lat, jeszcze 7 Razz I wtedy go dam.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:19 am

Jak się zaliczy to dajcie znać, wtedy tylko CO bede ładował Razz
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:21 am

Anteek97 napisał:
Jak się zaliczy to dajcie znać, wtedy tylko CO bede ładował Razz

NIESTETY,ale... chyba to zadanie nie zaliczy nie robiąc nic z koniem. Nie ma szans... No Kupiłam właśnie 50-cio letnią nienaruszoną rożynkę od Soporific, żadnych punktów mi nie dodało.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:22 am

Pewnie trzeba jedną chmurkę i postażyć ;/ Czyli każdy musiałby jeden kupon zainwestować w to. Blech.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:24 am

Soporific napisał:
Pewnie trzeba jedną chmurkę i postażyć ;/ Czyli każdy musiałby jeden kupon zainwestować w to. Blech.
A nawet i więcej,bo trzeba byłoby zakupić Zestaw Chmurek. Nie można już podawać chmurki koniowi powyżej 30 lat. :/ Beznadzieja!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:25 am

Pewnie dlatego wycofali ;(
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:26 am

Szczerze? Jestem zawiedziona tą promocją...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:27 am

Tylko wydawać kpupony
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:30 am

Jakoś muszą zarabiać, rozumiem. Ale nie muszą przesadzać. 25 kuponów na RO, i teraz na to żeby Heliosa? I coś tam jeszcze było...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:32 am

Soporific napisał:
Jakoś muszą zarabiać, rozumiem. Ale nie muszą przesadzać. 25 kuponów na RO, i teraz na to żeby Heliosa? I coś tam jeszcze było...

Bez przesady. Mają też reklamy. Chcą tylko kasy, kasy i kasy
Powrót do góry Go down
poziomka22
Przyjaciel Zagrody
poziomka22

Nick w grze : poziomka22
Liczba postów : 2369

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:36 am

Mam konia, który ma 45 lat i 8 miesięcy, trochę go postarzę i oczywiście zaoferuję do wypożyczania, a co do kolejki to jestem chętna do wszystkich koni. : )
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:36 am

no to za przeproszeniem d...a blada ja wyprodukuje 50 latka ale nikomu się nie przyda wobec tego ...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:40 am

Przed chwilą złapałam na niego 2 punkty
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:41 am

No, i chyba oficjalnie, sposób tak jak w przypadku zadania 91- nie działa Sad

O Sorrai mogę sobie pomarzyć.
Powrót do góry Go down
Stoffi
Nowy
Stoffi

Liczba postów : 45

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:50 am

klaczkę nokoty cem ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:51 am

A po co Ci klaczka? Bo jak do zadania, to się nie zalicza, podjęłyśmy próbę.
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:54 am

No tak, super...
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:55 am

Mogę dołączyc? Wink Tylko jak wystawicie mi koni to poproszę mnie powiadomić Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:56 am

Tak to jest jak ludzie czytają co się pisze :PP LUDZIE, CZYTAĆ ! NIE ZALICZA!
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 6:58 am

Chyba,że złożymy się na ten Zestaw Chmurek,co trochę i tak nie będzie opłacalne...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 7:03 am

Kurcze. Lepiej w Ro zainwestować już ;/ Żeby zdobyć Hefajstosa .
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 7:24 am

ja mogę dołąnczyć w kolejkę do nokoty?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 7:48 am

Czyli jednak dobrze, że kupiłam sobie wczoraj dwa konie +40 .. niestety OM nie mają ale przeżyje.
Może wyrobię się z tym wędrownym.. mam jeszcze 5 koni +20 ale każdy ma Wodę Młodości...i schodzi z tym jak z ..wątróbką. No nic może od razu zawody zaliczę..
Powrót do góry Go down
Anke5
Już coś wie
Anke5

Nick w grze : Anke5
Liczba postów : 198

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 8:17 am

Również chciałabym zapisać się do kolejki Smile

Anke5
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1221735
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 8:21 am

W razie czego mogę komu pomóc w postarzaniu.
A do tych co piszą, to kurcze niech czytają, nie ma co się do kolejki ustawiać, bo ten sposób nie działa!
Powrót do góry Go down
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 8:59 am

Ciekawa jestem,czy sposób z zestawem chmurek by zadziałał;/
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 9:00 am

Nathaly napisał:
Ciekawa jestem,czy sposób z zestawem chmurek by zadziałał;/
Pewnie by zadziałał,ale gracze muszą się na to wszystko złożyć,bo wątpię aby ktoś za sponsorował Zestaw Chmurek bądź 5 kuponów...
Powrót do góry Go down
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 9:04 am

Ja mam konika z kamieniem przed 50. Mogę komuś pożyczyć, bo walkę o wędrowce sobie odpuszczam. Zależy mi na jego zwrocie w niedalekiej możliwej przyszłości Smile

http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=4443314

Ostatnio zmieniony przez koszolak dnia Wto Kwi 10, 2012 9:06 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 9:05 am

koszolak napisał:
Ja mam konika z kamieniem przed 50. Mogę komuś pożyczyć, bo walkę o wędrowce sobie odpuszczam. Zależy mi na jego zwrocie w niedalekiej możliwej przyszłości Smile
O,to możesz mi tego konia wystawić? Smile
Powrót do góry Go down
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 9:07 am

Ok Philipku, zaraz Cię odnajdę na Howrse i wystawię Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Jednorożce - czyli niepewny bój
» Promień Helios
» Uśmiercanie 30-latków
» 20 urodziny Helios
» Owocowe eliksiry,czyli już u nas!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach