Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków

Go down 
+24
Kikyo22
Ew3linka
Aglyss
Sakura
Malto
Jetrel
biska_mala
koszolak
Nathaly
Anke5
korane
Sabula
Stoffi
KaVcia
poziomka22
Clockvise
Kiba 13
EREIS
Star-x3
koziorożec
Aki
ana0000000000
EveDallas
Philipek
28 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 9:08 am

koszolak napisał:
Ok Philipku, zaraz Cię odnajdę na Howrse i wystawię Smile
Baardzo Ci dziękuję. Smile Oczywiście konia zaraz po zakupie wystawiam Tobie. Wink
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 9:13 am

Powodzenia wszystkim! Smile
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 10:44 am

no ja mam takie tyci pytanie bo już zgłupiałam to ma być dokładniutko 50 lat?? Bo na extra forum w dziale wydarzenia i o tych boskaczach piszą gracze, że może mieć powyżej 50 lat i zalicza, więc już zgłupiałam ... i ostatnie pytanko czy ktoś wie jakie akcje należy z nim wykonać aby zadanie zaliczyło??
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 11:01 am

EREIS napisał:
no ja mam takie tyci pytanie bo już zgłupiałam to ma być dokładniutko 50 lat?? Bo na extra forum w dziale wydarzenia i o tych boskaczach piszą gracze, że może mieć powyżej 50 lat i zalicza, więc już zgłupiałam ... i ostatnie pytanko czy ktoś wie jakie akcje należy z nim wykonać aby zadanie zaliczyło??
1. Równe 50 lat. To co oni tam piszą to totalne bzdury.
2. Wystarczy,że postarzysz konia do wieku 50 lat i zadanie Ci zaliczy,tj. punkty zostaną dodane.
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 11:03 am

no to kicha ja się właśnie umęczyłam i zrobiłam sobie jedną klacz i mam 14 punktów ale cud by się musiał wydarzyć abym nazbierała resztę Sad
poświęciłabym nawet i te 90tys EQ na konia co są wystawione i mają 50 lat ale po co skoro on ma już dokładnie 50 lat czyli mi zadana nie zaliczy ...

Swoją drogą gnidy specjalnie wycofały te chmurki i to dokładnie przed tą promocją bo żadnego uzasadnienia to działanie nie miało jak tylko zbijanie kasy teraz na KP i pakietach Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 3908960024
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 11:18 am

Mogłabym zapisać się do kolejki? Smile
Powrót do góry Go down
biska_mala
Nowy
biska_mala

Liczba postów : 10

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 11:21 am

chętnie również zapiszę się do kolejki!
Powrót do góry Go down
http://crazyminikitty.photoblog.pl
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 11:23 am

Ludzie nie rozumiecie, że ten sposób nie działa?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 11:24 am

Ludzie, czytajcie...
Nie ma żadnej kolejki.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 11:25 am

PROSZĘ SIĘ NIE ZAPISYWAĆ DO KOLEJKI!!
To wszystko jest już nieaktualne,chyba,że chcecie faszerować konie Zestawem Chmurek - to proszę bardzo, może ktoś zapłacić 5 kuponów. Sprawdziliśmy czy przekazanie innej osobie 50 letniego konia w stanie nienaruszonym zaliczy zadanie-ale NIE zaliczyło.
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 12:38 pm

Mam konia w wieku 50 lat.
SZUKAM chętnej osoby do dołożenia się na zestaw chmurek!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 12:50 pm

Mam pytanie. Czy trzeba zająć się tym koniem? Bo jak nie, to wystarczy wziąć konia, wejść na jego stronę i sprzedać dalej.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 5:02 pm

Mam konika 50 lat, brakuje mi 4 do zaliczenia, zostanie wtedy 16 chmurek czyli zaliczenie dla dwoch osob? kto chetny złożyc sie na zestaw chmurek?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 1:36 am

Lisiczko, ja mogłabym, ale zależy ile kuponów; )
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 1:57 am

Apple szukam dwoch osob po 2 kupony, tyle ile potrzeba na zestaw:)
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 2:09 am

Przeczytany cały wątek i do powiedzenia mam tylko tyle - pogięło ich. I to nieźle. Inwestować w siedem koni (CO, Chmurki przed trzydziestką, lub kupno za połowę majątku), żeby zdobyć równowartość dwóch kuponów?
Ta gra to jedno wielkie zdzierstwo. I coraz bardziej umacniam się w przekonaniu, że nie ma sensu babrać się w tym bagnie. Odpuszczam, w jakim stopniu i na ile, jeszcze nie wiem, ale mówię "pas".

Podejrzenie - ktoś z Administracji śledził Zagrodę i widział, jak poradziliśmy sobie z zadaniem nr 91. Stąd blokada, by kolejka była bezużyteczna Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 2:48 am

co do zadania powiem tak, wystarczy 1 koń w wieku 50 lat i zestaw chmurek. Odmładzając tego samego konia i postarzając go 8 razy do 50 lat można to zadanie zaliczyć. Zestaw ma 20 chmurek,wiec 2 osoby mogą sie na niego "złożyć" i zdobyc boskiego. Aby śmiertelnego konia do 50 doprowadzić potrzeba 2 CO, w czasie odmładzania też sie może przydać,bo zdrowie nie "powraca". A jak ktoś ma niesmiertelnego,to wychodzi na 0,bo PD sie zwróca;)
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 3:17 am

Gdyby do wygrania była cenniejsza rzecz, niż 20 diamentów, o wiele bardziej opłacałoby się inwestować w tego konia, ale jeżeli ktoś nie nastawia się na główną nagrodę, nie ma sensu szczypać się nad tym koniem. I tak nie chce mi się starać o zdobycie pozostałych koni, więc tym bardziej nie wejdę w Heliosa. Promocje trochę mnie znudziły i zaczęły irytować.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 3:23 am

Jeżeli mogłabym jakoś pomóc, mam jedną nieśmiertelną klaczkę w wieku 45 lat 4 miesięcy. Jeżeli ktoś ma trochę PD w zapasach szybko zdobędzie te kilkanaście punktów. Ja rezygnuję z tego zadania, ale mogę przekazać konia do kolejki. Oczywiście po 10 dniach musi trafić do mnie z powrotem Smile

Klaczka Izis
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 4:57 am

ja chętnie przygarnę klaczkę - punktów u mnie pod dostatkiem Smile
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 6:06 am

Ja również podczepiam się do kolejki.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 6:22 am

Philipku, dopisz mnie do listy osób oferujących konie "do wypożyczenia" Smile

Jeszcze jedno Smile. Żeby nie musieć zakładać nowego tematu w pomocy, bardzo, ale to bardzo proszę o gratulacje Smile. Jeżeli zależy komuś na "odgratulowaniu", a na liście osób gratulujących mi nie będzie już tej osoby, bardzo proszę o wiadomość w tej sprawie. Wtedy odwdzięczę się gratulacjami Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 7:10 am

W sumie to bez sensu, odechciało mi się i tych koni robić.
Dzikusa nie zdobędę, bo nie mam 25 kuponów, ani krztyny RO, ani kapki diamentów.
Na zestaw składać się nie będę bo dostanę to co włożyłam-zero zysku.
Więc tą edycję odpuszczam..
Powrót do góry Go down
Ew3linka
Raczkujący
Ew3linka

Nick w grze : Ew3linka
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 2:16 pm

Ja tez sie zgłaszam Smile
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 2:44 am

Kto ma akurat obiegowego konia?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 4:36 am

już to pisano 100 razy sposób nie działa - chyba że chcesz podać zestaw chmurek. Ja bym może i reflektowała z kimś do spółki zrobić takiego konia z pakietem żebyśmy zaliczyli - mam wolne kupony ale sama nie będę inwestować ( bodaj lisiczka pisała o takiej opcji - czy jest to aktualne )...
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 7:50 am

Ja tez chciałabym się doczepić do kolejki. Jednak są mi potrzebne te diamenty...
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 8:08 am

Jeżeli chodzi o moją klaczunię, róbcie sobie z nią, co chcecie, byle wróciła do mnie za 10 dni Wink
Powrót do góry Go down
1sara112
Już coś wie
1sara112

Liczba postów : 229

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 8:23 am

Ja mogę pożycz konika z zestawem chmurek trzem osobom. Co prawda pierwsza osoba ,,trochę'' go musi postarzyć(koń ma 9 lat i 11 miesięcy oraz WM) ale myślę, że warto Link do koniaKLIK

Ostatnio zmieniony przez 1sara112 dnia Czw Kwi 12, 2012 8:45 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 8:38 am

Saro trochę...? Do 50 lat to nie jest trochę... To będzie 40 lat bez mała...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków   Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Helios - czyli przekazywanie 50-cio latków
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Jednorożce - czyli niepewny bój
» Promień Helios
» Uśmiercanie 30-latków
» 20 urodziny Helios
» Owocowe eliksiry,czyli już u nas!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach