Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Profesorek Cath szykuje się na CP xD

Go down 
+3
Szarusia16
Agura
Manroe
7 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Profesorek Cath szykuje się na CP xD - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Profesorek Cath szykuje się na CP xD   Profesorek Cath szykuje się na CP xD - Page 2 I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 6:21 am

vernille napisał:
Cath, podeślij mi nieskompresowany plik (czyli taki z warstwami, w rozszerzeniu *.PSD jeśli korzystasz z Adobe Photoshopa lub *.XCF, jeśli z GIMPa) na maila, (wyślę Ci go na PW) coś Ci tam może pomogę, bo mam dzisiaj duuużo czasu. Wink
mam 7 koni do CP.
bez oczu nosów i kopyt reflektujesz na pomoc?
mogę zapłacić Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Profesorek Cath szykuje się na CP xD   Profesorek Cath szykuje się na CP xD - Page 2 I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 7:07 am

konie nie mają nosów. narysować nic ci nie narysuję - no, może oczko. jedynie mogę coś tam popoprawiać delikatnie Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Profesorek Cath szykuje się na CP xD   Profesorek Cath szykuje się na CP xD - Page 2 I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 11:07 am

vernille napisał:
konie nie mają nosów. narysować nic ci nie narysuję - no, może oczko. jedynie mogę coś tam popoprawiać delikatnie Wink

pokażę za chwilę Wink
w moim wątku tutaj na twórcach
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Profesorek Cath szykuje się na CP xD   Profesorek Cath szykuje się na CP xD - Page 2 I_icon_minipostNie Kwi 22, 2012 11:10 am

vernille napisał:
tzn. mają ale powiedzmy średnio udolnie rysowane Very Happy
http://www.zagroda-mgly.com/t5461-spod-szalonej-dloni-mika_tlr#79991
o boże....
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Profesorek Cath szykuje się na CP xD   Profesorek Cath szykuje się na CP xD - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Profesorek Cath szykuje się na CP xD
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Co się szykuje na październik ?
» Szykuje się koniec Flasha
» ONZ szykuje cenzurę internetu? Dalsze informacje. Nowe info.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: