| "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie | |
|
+9Kikyo22 stewardessa Sweet Rabbit Barson1990 korane EveDallas Nevarra Philipek EREIS 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Czw Maj 10, 2012 11:07 am | |
| HAHAHAHAHAHAHA... Jestem nie miła i wredna xD Hahahah!!!! xD <3 Dodali to do listy? | |
|
| |
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Czw Maj 10, 2012 11:16 am | |
| Skomentowałam to, co tam robią w ten oto sposób:
UWAGA! Jeżeli nie ma DOWODÓW na jakiekolwiek oszustwo (screen z biura i rozmowy) to to, co się tutaj dzieje to NIC INNEGO jak pomówienia i ZNIESŁAWIENIE, a co za tym idzie, podchodzi to pod paragrafy Kodeksu Karnego. Jeżeli na tej stronie znajdzie się ktoś, kto NIE oszukał, ma prawo zgłosić Was do prokuratury i wytoczyć sprawę sądową właśnie o pomówienie i zniesławienie. Skutkuje to karą pieniężną lub wyrokiem w zawieszeniu lub bez. Także proponuję się dobrze zastanowić, co wyrabiacie. pozdrawiam, Barson1990 | |
|
| |
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Czw Maj 10, 2012 11:28 am | |
| Rabbitku już wchodze i cię dodaje | |
|
| |
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Czw Maj 10, 2012 11:30 am | |
| przepraszam Rabbitku ale ja nie dam rady | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Czw Maj 10, 2012 11:50 am | |
| Albo nie - ja się już tym zajmę Zaznaczę jako anonimówkę i wpiszę siebie na CL xD | |
|
| |
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Czw Maj 10, 2012 12:00 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Czw Maj 10, 2012 12:03 pm | |
| oszust: Sweet Rabbit jest oszustem ponieważ: niemiła oosoba
xdd | |
|
| |
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Czw Maj 10, 2012 12:04 pm | |
| XD Ciekae czy przyjmą ?! widzieliście ta cała NIUSIAAA jest zarazem oszustem jak i graczem wartym polecenia | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| |
| |
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Sob Maj 12, 2012 8:09 am | |
| Anonimowy10 maja 2012 10:52
oszust:Sweet Rabbit jest oszustem ponieważ: niemiła oosoba Odpowiedz Odpowiedzi
Anonimowy11 maja 2012 02:28
zgadzam się - miała mi sprzedać konia za 5-ty żywioł ja posłałem żywioł a on nie wystawiła konia !!! straszny oszust żeruje na młodszych graczach tym że się nie znają !!!
Mam się śmiać, czy płakać? O_o | |
|
| |
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Sob Maj 12, 2012 9:07 am | |
| Jaki koń?! Jaki żywioł?! Grrrrr... Ja się zaraz wypowiem... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Sob Maj 12, 2012 10:27 am | |
| Strona według mnie jest bez sensu Każdy może zgłaszać siebie do polecanych, oraz osób których nie lubi do oszustów.
BEZNADZIEJA |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Sob Maj 12, 2012 10:50 am | |
| Bez komentarza. Kto w ogóle to prowadzi??? Może napiszę w komentarzach jako anonim. Ciekawe czy ktoś odpowie. Jeszcze im tam powypisuję to, co myślę o tym całym gó*nie | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Sob Maj 12, 2012 10:59 am | |
| - Cytat :
- NeverMind - tu mamy małą sprzeczność. gracz został zarówno polecony jak i nie, z zebranych informacji wynika że w handlu jest uczciwy, jednak ogólnie nie do końca, bawi się w wystawianie koni z imionami typu "oddaję konie" "kasuję konto" co jak się potem okazuje jest kłamstwem. ( i to jest potwierdzone)
| |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie Pon Maj 14, 2012 7:02 am | |
| - Cytat :
- poniedziałek, 14 maja 2012
Zmiana zasad Postanowiliśmy zmienić zasady dodawania oszustów na bloga. Mianowicie, od teraz jeżeli opiszesz tylko dlaczego według ciebie dana osoba jest oszustem, trafia ona na listę osób "Na tych graczy trzeba uważać!" ze statusem "podejrzany" i jej login nie znajdzie się na bannerze. (chyba że jesteśmy w stanie potwierdzić podejrzenie, lub już to zrobiliśmy)
Aby osoba została tutaj umieszczona ze statusem "oszust" musisz przesłać nam screena z rozmowy, która dowodzi że gracz faktycznie Cię oszukał, mile widziane również linki do koni które gracz rzekomo ukradł, a także biura, w którym znajduje się informacja że gracz przyjął twój prezent w postaci rzeczy z CR. Ogólnie, potrzebujemy dowodu.
Wkrótce dodam też notkę o tym, jak taki screen wykonać i jak go przesłać.
Przepraszam za mały zastój na blogu, dziś lub jutro wszystko wróci do normy. Co do zmian zostaną one wprowadzone w przeciągu kilku dni.
Niestety muszę przyznać że jestem zawiedziona niektórymi komentarzami, od osób, które uważają tą stronę tylko jako zagrożenie reputacji. Nie ma nic prostszego niż zostawić komentarz pod postem z loginem wyjaśniającym nieporozumienie, a myślę że jednak ważniejsze jest iż blog uchronił już pewnie wiele osób przed realnym oszustem. Autor: Łowczyni Oszustów o 00:09 0 komentarze Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook no jak widać w kupie siła widać coś z tego co im pisaliśmy dotarło - mało no mało ale zawsze coś | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie | |
| |
|
| |
| "STOP OSZUSTOM NA HOWRSE" - co o tym wiecie | |
|