Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?

Go down 
+39
~Ara~
Szczeniaczek
ardnasak
Ejli
damian2500
tinolandia
Frania26.
wiki0396
pe$$ia
wercia d
--♥Perła♥--
deccot
lala299
Arrin
wilczyca1000
kacperek456
Selena1992
Moon :3
NATALKA13112002
Sharpy
gwiazda2002
Sakura
-Eruina-
Martuu
EREIS
carrie17
Kemishi
Linea2010
Yamishi
Evangeline
Aglyss
Pati...xd
kara250
кoкo
hanka1998
Nevarra
avrilka
Malto
Kikyo22
43 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 01, 2012 7:38 am

Nie chce mi się pisać tego wszystkiego XDDD
Powrót do góry Go down
Raczkujący

Nick w grze : Moon :3
Liczba postów : 98

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 15, 2012 2:16 am

Mnie natomiast wkurzają dzieci, które odpowiadają niegrzecznie. W dodatku banda idiotów, bezmózgowców, tępaków, lizusów... Zadałam pytanie ile razy klacz z kf może się rozmnażać. Ktoś napisał: "trochę samodzielności dziecko!" -,-"
Oczywiście są wyjątki, ale ciućmoków nie brakuje. .-.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1967690
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 15, 2012 4:02 am

Moon :3 napisał:
Mnie natomiast wkurzają dzieci, które odpowiadają niegrzecznie. W dodatku banda idiotów, bezmózgowców, tępaków, lizusów... Zadałam pytanie ile razy klacz z kf może się rozmnażać. Ktoś napisał: "trochę samodzielności dziecko!" -,-"
Oczywiście są wyjątki, ale ciućmoków nie brakuje. .-.
Mnie też to bardzo denerwuję.Po co być dla siebie taki niegrzecznym? No ale powinniśmy to zrozumieć,na howrse weszła moda na wredność bo nie trudno wpaść na profil na którym przemądrzała nastolatka pisze,że jest wredna,egoistyczna i wgl. -,-' Rozumiem,że niektórzy ludzie są tacy z natury ale,żeby podążać za modą? Jejciu...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Selena1992
Już coś wie
Selena1992

Nick w grze : Selena1992
Liczba postów : 297

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 21, 2012 12:08 pm

Malto napisał:
O Jezusie, na ten temat mogłabym wręcz napisać pracę doktorancką...
Jak jestem osobą spokojną i życzliwie nastawioną do ludzi, tak po wejściu na oficjalne forum howrse momentalnie włącza mi się "zła strona mocy" Evil or Very Mad

Co denerwuje? Proszę bardzo, postaram się w punktach (krócej). Kolejność nie ma znaczenia wszystko jest tak sam wkur...zające.

1. mądrzenie się ludzi nie mających zielonego pojęcia o grze (tak, można podwyższyć PG źrebaka o ponad 1.20, tak, mogą się urodzić bliźniaki bez użycia Różdżki/Hery, tak, umiejętności rodziców mają wpływ na umiejętności źrebaków, bzdury o gwiazdkach...);

2. pytania zadawane przez graczy, którzy mają ponad miesiąc stażu, a w tym czasie nie pofatygowali się, by zajrzeć do opisu gry lub olali to, co było w nim zawarte (jak pogrubić umiejętności? dlaczego nie dodaje mi punktów do ujeżdżenia? czemu ten źrebak ma zero umiejętności, a przecież jest po Łzach?!);

3. domorośli moderatorzy (zamknij!!!!, to nie na forum!!!, masz już dużo odpowiedzi!!!);

4. kopiarze - cwaniacy nabijający sobie aktywność kopiując odpowiedzi innych graczy. Co więcej, jak prawowity autor ich upomni, jeszcze mają czelność rzucić stwierdzenie "nie denerwuj mnie!" (sytuacja znana z autopsji);

5.świadomi łamacze zasad - oczywiście dla wyższego dobra (wiem, że to nie na forum, ale zobaczcie na moją prezentację!);

6. elokwentni i sprytni - tak obejść zasady, by ugrać to, co chcą, nieważne, że niezgodnie z zasadami (hejo, mam pytanie! gdzie mogę się zareklamować, że sprzedaję luzytany z 60 gwiazdkami/robię prezentacje?!);

7. błyskawiczni - zadają pytanie, ale nim człowiek zdąży stworzyć post dłuższy niż jedno zdanie, wątek już jest zamknięty. Męczyłeś się, biedaku, na darmo...

8. niezaradni... (gracz Malto wyzywa mnie przez pocztę! czy mogę go zgłosić?! i do tego ma zboczoną prezentację!) - a, kurde, sam wysil mózgownicę, forum to nie kółko doradcze!

9. naiwni do kwadratu, tudzież potęgi entej (gracz Malto mówi, że jak podam hasło do mojego konta, to dostanę od niego 30 kuponów. Co robić?)...

10. niestety, ale - aktywność moderacji. Mało kiedy widzę, by radzili w konkretnych tematach. Głównie ich działalność na forum ogranicza się do "kolejne posty nie wnoszą nic nowego. Zamykam". A przecież, chociaż od czasu do czasu, mogliby podoradzać, zwłaszcza że z racji pełnionej funkcji znają grę jak własną kieszeń;

11. anonimowość oszustów. Gracz oszukany nie ma prawa wymienić oszusta z nicku. A przed takimi ludźmi powinno się innych ostrzegać.

12. trolle we wszystkich możliwych wydaniach. Od nieumiejących sklecić słowa po polsku (fgjfgjhm) po młodocianych erotomanów (szukam panny do wylizania. a ona mi mi się odwdzięczyć lodem).

Chyba tyle.
Jak już kiedyś wspomniałam - na oficjalne forum howrse zaglądam tylko wtedy, gdy brakuje mi emocji i chcę sobie szybko podnieść ciśnienie. Stuprocentowa skuteczność.

Mnie to najbardziej denerwuje rodzaj nr. 1 i rodzaj nr.6. Zresztą każdy rodzaj jest strasznie denerwującjy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1352077
kacperek456
Nowy
kacperek456

Nick w grze : kacperek456
Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 21, 2012 12:47 pm

Szczególnie to że nie można zakładać luźnych wątków Mad
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 8:17 am

Dzieci... Dzieci i jeszcze raz dzieci. Dosyć już mam tego pospólstwa. O.o
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 11:04 am

Oj sporo rzeczy. w ogóle jak można mieć forum które nie jest forum? Bo to co jest w tej postaci w grze nazwałabym raczej śmietnikiem. Kolejnosć dowolna.

1. Nie ma lużnych wątków.
Nie można porozmawiać tak jak choćby tutaj. Możesz zadać tylko pytania.

2. Anonimowość.
Ktoś mnie oszukał,ale ale dalej nicku nie podam bo regulamin zabrania. Poniekąd wcale się nie dziwie że jest tyle oszustów

3. Aktywność
15 razy tych samych odpowiedzi byle by sobie to nabic. nie wiem po co to komu, no ale jest i tzreba sie pochwalić.

4. Trole
To już nawet plaga szarańczy zdaje mi się mniej liczna d nich. Zakładają wątki o wszystko nawet o !cenzura!ły.

5. bezradność
Pytania typu " ktoś mnie za coś obraził. mogę to zgłosić?: Idealny zer dla troli.

6. Brak tablicy ogłoszeń
Cokolwiek, ze mam schronisko, ze gracz x to oszust, mogę sprzedać takiego konia za tyle. Generalnie wszystko co mogło by sie przydać.

7. Wena twórcza.
Bardzo mnie to dziwi. zawsze na forach gier jest taki kącik. Jak nie patrzeć gra jest dla graczy, to oni powinni decydować co chcą w niej zmienić, a co nie. Zrobienie tła czy maści to jest o wiele wiele za mało.

8. Pozerstwo
wszelkie typu posty "nie na forum", "zamknij bo zgłoszę" etc.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 11:21 am

1. Moge ją/jego zgłości za prezentacje/awatara?
Oczywiście wszystko jest nicenzuralne i według regulaminu
2. Ten gracz ma 3 dni stażu i takie konie czy jest hackerem? Moge go zgłości?
A ten gracz dostał konie od kogoś kto kto kasował konto lub przeniusł się na nowe
3. Czy moge zgłości tego gracza bo mnie oszukał
A tu gracze odpisują - wymiany na własną odpowiedzialniości
4. ,,Nie na forum,,
A gracz ma albo mało odpowiedzi lub dużo ale złych
5. Moderatorzy - Odpowiedź została udzielona.
Gdzie było dwiee, trzy odpowiedzi
6. ,,Mój osioł urodził konia czy to błąd?,,
Ale gracz niepoda linku, screena
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
Raczkujący

Nick w grze : Moon :3
Liczba postów : 98

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 28, 2012 8:38 am

Szkoda, że nie powstał temat off-topic. Jest np. na doggi, więc czemu na Howrse nie ma? Evil or Very Mad
Nawet luźnego tematu nie można zrobić!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1967690
deccot
Raczkujący
deccot

Nick w grze : deccot
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 28, 2012 2:20 pm

1. Wkurzają mnie gracze którzy piszą 'Taki staż, a nie wie!' lub bezsensowne odpowiedzi.
2. Takie odpowiedzi jak - zamknij to
3. odpisywanie na wątek trolla mając na prezentacji protest na komentarze do postów trolli
4. Banowanie za praktycznie nic
Powrót do góry Go down
deccot
Raczkujący
deccot

Nick w grze : deccot
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 28, 2012 2:23 pm

aha i - nieróbstwo adminów i modów (nie wszystkich)
Powrót do góry Go down
--♥Perła♥--
Raczkujący
--♥Perła♥--

Liczba postów : 61

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostSro Paź 24, 2012 2:12 pm

1.To że można zgłosic jakiej wiadomości trolla tylko 3 razy, potem limit.
2.Za byle jakie wykroczenie natychmiast tną po karmie
3.Modzi są fochnięci na cały świat-nie wszyscy, ale większośc.
4.ADMINISTRACJA - Wyjątkowo nieprzyjazna dla graczy.
5.Mirmil - rządzi się na tym forum jak by wciąż był modem.

No i to chyba tyle...Jak mi się coś przypomni, to napiszę
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 9:54 am

wszyscy piszą, to ja też piszę:

1. wątek: hdkfj odpowiedzi: zamknij, chcesz banana?, nie karmcie trolla, pisząc to sam karmisz, kupicie mojego konia?, już zgłoszone itp.

2. gracz 70 dni stażu pyta się - jak dodać 60 UM? odpowiedzi - tyle stażu i nie wie, nie karmcie trolla (takie też się zdarzają -.-'), masz odpowiedzi, zamykaj

3. brak dziennego forum do luźnych pogaduch = nocne marki = spanie na lekcjach w szkole

4. na Nocnych Markach są prawie takie same zasady co na zwykłym wątku, tylko, że tu można pisać o wszystkim bez tematu

5. brak reakcji moderatorów na wątki "szukam PZ", "gfhhjs", "kupicie konia 100 UM za kupon?"

6. o wiele za dużo troli

7. o wiele za dużo niepotrzebnych wątków

8. o wiele za dużo niepotrzebnych odpowiedzi

9. wątek "czy da śe ośongnonć ponat 1000 umiejędności?" odpowiedzi - lepiej zainwestój w słownik, tak, da sie ośongnonć ponat 1000 UM, tyle stażu i nie wie, ja bym przeczytała słownik, zanim bym tu napisała

10. wyżalanie się, np. "mój koń ma tylko 900 UM, a mówili, że będzie miał 1000, mogli mi odrazu powiedzieć, że nie będzie miał,a nie teraz tyle kuponów na nic!"

11. trzeba pisać nie więcej niż minutę, bo po minucie wątek jest zamykany i całe pisanie na marne

12. ogólnie całe forum to jedno wielkie dno
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 10:24 am

z ostatniej chwili

https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/33u4aqs.jpg

teraz jest to wielkie dno z naciskiem na wielkie
Powrót do góry Go down
pe$$ia
Jedną nogą w ZM
pe$$ia

Nick w grze : pe$$ia
Liczba postów : 507

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostCzw Lis 08, 2012 11:24 am

Prosty sposób na reklame.
Nie ma już ogłoszeń, więc widzimy efekty Wink
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostSro Sty 02, 2013 7:20 am

mnie denerwują odpowiedzi :
^^ jak wyżej
| |
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostSro Sty 02, 2013 7:50 am

Ostatnio zauważylam nowe zjawisko: nowości i spóźniony zpałon graczy.
Po tym jak weszła Mróz mniej więcej co 3 gracz tytułuje watek "mróz" lub " Okrycie Hypnosa". Oczywiscie treść ta sama: co to jest i jak to zdobyć, tylko inaczej ubrane. a co mnie najbardziej powaliło to układ tematów. Screna nie posiadam ale wygladało tak:
[wiadomość ocenzurowana]
?????
Mróz
Mróz
Mróz
Dokonanie (najczęściej to ze 60 um u źrebaka)
Mróz
kolejny temat

czy tak Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 2195938138 trudno jest zajrzeć do wyszukiwarki albo do aktywnych watków na pierwszej stronie ?!?!
Schemat pojawia sie przy każdej nowości czy promocji. Tudzież przy innych okazjach jak nasz strajk czy moda na Howrse Hack.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 03, 2013 8:41 am

Wkurza mnie np. to. Tytuł-załamka!
Gracze uważający się za modów i piszący np. Doradzam zapoznanie się z pomocą Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 3864879675
Powrót do góry Go down
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

Nick w grze : Frania26.
Liczba postów : 407

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 9:29 am

Malto Ty jak coś jak napiszesz to prawie jak powieść Razz
Powrót do góry Go down
Yamishi
Raczkujący
Yamishi

Nick w grze : ◞Uszatka◟
Liczba postów : 56

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 9:43 am

Już się tu wypowiadałam, ale teraz moje podejście się nie co zmieniło i niestety na gorsze. Wkurza mnie prawie wszystko na howrse. Wszystko poza samym hodowaniem koni chociaż i tu można się uczepić, ale już bez przesady.
Ogólnie do czekam aż Equirealm skończy testy. Może to będzie lepsza gra bo grafika na pewno jest lepsza.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1740812
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 9:46 am

mnie najbardziej zawsze denerwowało podejście NOWYCH graczy lub tych MŁODYCH że jak masz kase i Ci dobrze idzie to myślą że mogą napisać i im dasz wszystko a jak nie to Cię męczą na każdy sposób. Wszystko by chcieli za darmo ...
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 3:55 pm

Za darmo owszem. Wystawiłam raz omyłkowo dobrego konia po tysiaku bo zjadło mi jedno zero.poszedł w 30sekund drug stoi już od tygodnia... Na forum wczoraj mi mignneła nawet oferta typu "kupie boskiego za 5k" (kilo to tysiak no coment)

Osobiscie oficjala nazywam wylęgarnią troli (i oszustów)bo właściwie tym jest oficjalne "forum" gry. Niestety
Powrót do góry Go down
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 09, 2013 9:23 am

nabijania sobie aktywności i notoryczne odnawianie tamatów które były już na którejś stronie żeby tylko odpowiedzieć a rszta na ślepo dalej odpoiada choć temat był sprzed 3 dni
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

Nick w grze : tinolandia
Liczba postów : 1555

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 15, 2013 6:07 am

Gracze zamiast pomagac piszą np."poszukaj w googlach ''
Spotkalam sie nawet z wiadomosxia tymu "" masz tyle stazu a nie wiesz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=109826
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

Nick w grze : tinolandia
Liczba postów : 1555

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 15, 2013 6:09 am

Frania26. napisał:
nabijania sobie aktywności i notoryczne odnawianie tamatów które były już na którejś stronie żeby tylko odpowiedzieć a rszta na ślepo dalej odpoiada choć temat był sprzed 3 dni
Widzialam nawet temat odnowony po 7 dniach.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=109826
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 15, 2013 9:50 am

Chamskie małe pyskacze,które myślą,ze są najmądrzejsze na świecie a tak naprawdę guzik wiedzą i guzik prawdy ci powiedzą Wink
Powrót do góry Go down
Frania26.
ZAGRODZIANIN
Frania26.

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 16, 2013 4:32 am

tinolandia napisał:
Frania26. napisał:

no to jest non stop - a jak się pojawia temat to wszyscy odpisują a nikt nie patrzy na datę do tego mimo udzielonej odpowiedzi już 20sto krotnie dalej piszą to samo ;/
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostWto Kwi 16, 2013 7:12 am

Frania26. napisał:
tinolandia napisał:
Frania26. napisał:

no to jest non stop - a jak się pojawia temat to wszyscy odpisują a nikt nie patrzy na datę do tego mimo udzielonej odpowiedzi już 20sto krotnie dalej piszą to samo ;/
Achh,nie ma to jak 4 strony z odpowiedziami Smile
Powrót do góry Go down
damian2500
Nowy
damian2500

Nick w grze : damian2500
Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 06, 2013 9:55 am

Mnie przede wszystkim denerwują gracze, którzy bawią się w moderatorów.
Teksty typu: "zapoznaj się z OZDF", "nie tutaj, zamknij" itp...
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 07, 2013 10:36 am

Mnie denerwuje głównie nazywanie tego miejsca forum. Forum to miejsce, gdzie można z innymi o czymś podyskutować, najczęściej o tym czego dotyczy tematyka danego forum. Tymczasem Rozgrywka to po prostu coś w rodzaju zapytaj.com.

Następne jest to, że dla wielu graczy Ogólne Zasady Działania Forum są jedynie dla ozdoby. Chociaż, to może wynikać z tego że większość regulaminów stron które nie są założone przez grupkę zwykłych osób w celach rekreacyjnych są pełne prawniczego bełkotu, pośród którego ukrywają się te najważniejsze informacje.

Teraz czas na zachowanie użytkowników. Forum jest pełne pytań typu "Co to BLUP?" oraz innych na które odpowiedź znajduje się w pomocy. Na pomoc też bym sobie trochę po marudziła, ale przecież tutaj rozmawiamy o forum. Oprócz takich pytań są jeszcze "Czy zgłosić tego gracza?". Odpowiedzi też są bardzo ciekawe. "Zamknij, ankieta!" "Nie na forum" i wiele innych.

Na moderatorów nie będę narzekała, gdyż o moje uszy często obijają się wiadomości że każdy moderator ma przydzielone odpowiednie obowiązki, a ich jedynym zajęciem nie jest siedzenie na Rozgrywce. Oprócz tego, wiem iż każdy moderator jest pełnoletni, a co za tym idzie ma również swoje życie prywatne.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?   Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ?
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Co najbardziej denerwuje Was w pokryciach ogólnodostępnych?
» Nowi gracze na Howrse najbardziej narażeni na oszustwa...
» Denerwuje i denerwuje - strajk włoski
» howdog - forum o howrse i doggi game
» Forum o Doggi i Howrse

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: