Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? | |
|
+39~Ara~ Szczeniaczek ardnasak Ejli damian2500 tinolandia Frania26. wiki0396 pe$$ia wercia d --♥Perła♥-- deccot lala299 Arrin wilczyca1000 kacperek456 Selena1992 Moon :3 NATALKA13112002 Sharpy gwiazda2002 Sakura -Eruina- Martuu EREIS carrie17 Kemishi Linea2010 Yamishi Evangeline Aglyss Pati...xd kara250 кoкo hanka1998 Nevarra avrilka Malto Kikyo22 43 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Wto Maj 07, 2013 10:45 am | |
| huehuehuehue a mnie irytuje to: "XXXXXX, YYYYY Pozdrawiam, vernille" to jeszcze da się znieść, okej... ale..: "XXX,YYY ----------------- "taki fajny cytat o życiu w pseudo-podpisie"" I po co? Podpisy i tak są zabronione |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Wto Maj 07, 2013 11:04 am | |
| - vernille napisał:
- huehuehuehue
a mnie irytuje to:
"XXXXXX, YYYYY
Pozdrawiam, vernille"
to jeszcze da się znieść, okej... ale..:
"XXX,YYY
----------------- "taki fajny cytat o życiu w pseudo-podpisie""
I po co? Podpisy i tak są zabronione O nie! Nienawidzę jak ktoś się podpisuje! Nie, nie i jeszcze raz nie! xD | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Wto Maj 07, 2013 3:28 pm | |
| Mi dzisiaj mignęło to (gracz soniks)
| Proszę o przepis na 60 UM źrebaka i nie pisać, że: • Wyszukiwarka nie gryzie • Że mam se poszukać • Że wiele było takich wątków, bo szukałam i nie znalazłam! |
Sczyt lenistwa czy chamstwa ? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Sob Maj 11, 2013 1:56 pm | |
| vernille, mnie tez to irytuje... jak ktos napisze - Cytat :
- XXX, YYY
-Gatta to jeszcze ok, ale takie (daje w spoilerze, zeby nie bylo) - Spoiler:
- Cytat :
- Witam,
XXX, YYY
Pozdrawiam,
Gatta
To straaaasznie wkurza... |
| | | Szczeniaczek Nowy
Nick w grze : I love FNiN Liczba postów : 9 Dołączył : 12/05/2013
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Nie Maj 12, 2013 8:34 am | |
| Spotkałam się niedawno z trollem na forum, mówiącym, że nie jest trollem | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Nie Maj 12, 2013 9:59 am | |
| - Gatta napisał:
- vernille, mnie tez to irytuje... jak ktos napisze
- Cytat :
- XXX, YYY
-Gatta to jeszcze ok, ale takie (daje w spoilerze, zeby nie bylo)
- Spoiler:
- Cytat :
- Witam,
XXX, YYY
Pozdrawiam,
Gatta To straaaasznie wkurza... Denerwuję Was to,że ktoś Was pozdrawia? Dla mnie to raczej oznaka dobrego wychowania i kultury ale okej,każdy ma inny gust (sama osobiście też tak robię,przynajmniej ''Pozdrawiam'' napisze) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Pon Maj 13, 2013 1:47 pm | |
| Na oficjalnym forum howrse najbardziej irytują mnie osoby z bardzo wysokim stażem, rankingiem itp. wymądrzającym się i nabijającym sobie aktywność na forum (prawie każda wiadomość takiego użytkownika nie jest zrozumiała, nieprawidłowa..) |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Sro Maj 15, 2013 6:52 am | |
| Koszatka - nie pozdrawianie, a wciskanie klawisza enter trylion razy *bo nie wyszlo na ZM, niestety* Edit: oo, wyszlo, tylko jak zacytowalas sie zmniejszylo o.O |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Sob Maj 18, 2013 1:02 pm | |
| - Gość napisał:
- Na oficjalnym forum howrse najbardziej irytują mnie osoby z bardzo wysokim stażem, rankingiem itp. wymądrzającym się i nabijającym sobie aktywność na forum (prawie każda wiadomość takiego użytkownika nie jest zrozumiała, nieprawidłowa..)
Takie coś to pół biedy, gorzej jak ktoś ma ponad 300 dni staż i zadaje podstawowe pytania które znajdzie w pomocy. Niie, że się czepiam,ale jak ktoś kurcze gra w coś ponad rok to sorry jakieś pojęcie mieć powinien. | |
| | | ~Ara~ Nowy
Nick w grze : Ara Liczba postów : 1 Dołączył : 19/05/2013
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Nie Maj 19, 2013 12:21 pm | |
| Najbardziej mnie denerwują pytania typu: ,,Pomocy! Ktoś mi się włamał na konto, co mam zrobić?", albo: ,,Kiedy i jaka będzie następna promocja?" i wiele innych... :roll:Mogłabym wymieniać dalej, ale nikomu nie chciałoby się czytać. | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Sob Maj 25, 2013 6:04 am | |
| Mnie modzi denerwują upomnienie za cos takiego: ktos: ja jak wygram falke to ją do schroniska oddam Ja: Ja ją mogę przygarnąć | |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Czw Maj 30, 2013 12:34 pm | |
| 1. Dzieci, które trzeba trzasnąć słownikiem ortograficznym. 2. Kiedy zadaję normalne pytanie ZWIĄZANE Z GRĄ, a wyznawcy zasad forum ( wiecie, ci któży pielgrzymkują do strony Ow i dają jej gratulacje codziennie XD ) piszą mi"nie na forum" lub "ankieta nie łotpofiem"... | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Wto Cze 11, 2013 10:52 am | |
| Walnęłam głową o biurko tak, że mi po pokoju echo krążyło... A potem się prawie udusiłam ze śmiechu. Świetne zachowanie moda, naprawdę XD http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503863072&page=0 | |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Sob Cze 22, 2013 11:47 am | |
| Denerwują mnie również ci "szybcy". Napiszesz nie wiadomo jak długą i rozbudowaną odpowiedź... A tu Bum! Wątek zamknięty. Nie wiem jak wy, ale mi to okropnie na nerwy działa. | |
| | | Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? Sob Sie 17, 2013 5:10 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? | |
| |
| | | | Co was najbardziej denerwuje na oficjalnym forum Howrse ? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |