Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Zmiany w grze [PL] | |
|
+4ZetkaEmka Nika346 hanka1998 carrie17 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - Zmiany w grze [PL] Wto Cze 05, 2012 4:53 am | |
| -Wymiany do 300 tysięcy - plusik dla gry ciekawe tylko czy nie podrożeją przez to przedmioty. -Ograniczenie dla boskich - drugi plusik jak dla mnie. Z drugiej strony i tak tylko jeden boski koń mógł brać udział w zawodach dla koni normalnych. Może nie było to potrzebne.. Przykładowo kiedy dojdzie Jowisz może być ciężko z wygrywaniem przez niego zawodów bez poświęcenia kilkunastu dni dla podciągnięcia UM. -Podoba mi się ikonka ile mam PD w zapasach - ale dlaczego nie widać ile jest rzep? Tego nie rozumiem, co im to przeszkadzało o.o -Jedno co mnie denerwuje to podgląd wiadomości, nie wiem czemu. Ciągle mi się myli i w to klikam. -Katalog również na + według mnie. Ogółem zmiany niewielkie, ale pomocne. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Zmiany w grze [PL] Wto Cze 05, 2012 7:07 am | |
| Szczerze mówiąc, zmiany nie są najgorsze.. Prawie ich nie zauważam, ale ok | |
| | | Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| | | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Zmiany w grze [PL] Wto Cze 05, 2012 11:27 am | |
| Nom, małe. A co zmienili na poczcie? | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - Zmiany w grze [PL] Wto Cze 05, 2012 11:37 am | |
| ZetkaEmka, możesz zapraszać ludzi do znajomych poprzez pocztę (pod 'zgłoś nadużycie i zablokuj' powinna być taka opcja). I chyba tyle co do poczty | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - Zmiany w grze [PL] Wto Cze 05, 2012 12:53 pm | |
| To zapraszanie ludzi przez pocztę znacznie ułatwia grę | |
| | | Madziulka99 Nowy
Liczba postów : 25 Dołączył : 30/06/2012
| Temat: Re: GRA - Zmiany w grze [PL] Nie Lip 01, 2012 1:19 am | |
| Jedyna zmiana która mi się nie podoba - ograniczenie zawodów.Trudno będzie zdobywać rozety boskim koniem , no nie wiele jest ośrodków które mają tylko zawody dla boskich. Wielki minus za to | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Zmiany w grze [PL] Nie Lip 01, 2012 2:32 am | |
| Mnie wkurza to wpychanie dzikusów do boskich. Niby jak misaki czy sorraia ma wygrać z Rubinem czy Marsem? Nierealne | |
| | | Sharpy Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - Zmiany w grze [PL] Wto Lip 10, 2012 2:17 am | |
| - Jak dla mnie ograniczenie dostępu boskich do zawodów normalnych to dobry krok. Jeszcze gdyby kilka boskich mogło brać udział w jednych zawodach to miałoby sens. A tak, to była paranoja, kiedy w takim trailu *ani jedne* zawody jak lista długa i szeroka nie były obsadzone jakimś koniem boskim... i wiadomo, kto wygrywał. Pracowicie wyszukiwałem zawody, gdzie startuje Grani, bo z nimi sobie moje konie radziły.
- wymiany do 300,000 - dobrze, ale nadal mało. Nadal nie kupisz ZN za equus bo po prostu nikomu się nie opłaca. Moim zdaniem nie powinno być limitu, ani tak ani do max 2x dany przedmiot. Wolny rynek. Jeszcze żeby zdjęto limity na płace dla pracowników i na ceny pokryć...
- nowe zmiany z towarzyszami - protest. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Zmiany w grze [PL] | |
| |
| | | | GRA - Zmiany w grze [PL] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |