| GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] | |
|
+57Nefra01 koziorożec kozunio83 wilczyca1000 Pumpernikiel Jetrel Elfka Karolina211 starymisiek asia98999 Kinia_Ka amorkowa Sharpy XX_lero Casablanka anteek Sathilia Diana375. anna i wiki Alaya Nesqa mina stirit1 ArinStreal Aki Asiaa. hanka1998 natalias143 Majka122333 KaVcia karina127 agix eloite avrilka wikid5 Kirixa Uśmieszek Nevarra Ulquiorra666 chevalier xTikTakx Marta Te kaprysab erreo Takashiro Temperance Nathaly Malto Sheena LadyArvena EveDallas Poki EREIS marmurkowa Ayashi carrie17 Aglyss Mikim7 61 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Sro Lip 18, 2012 5:18 am | |
| Ja powysyłam po same śmieci 1 dniowe jak odblokuję Neptuna to wysyłam i jak się uda to powalczę o ZN,WT jeśli dopisze szczęście to i po 5-ty żywioł ;] |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Sro Lip 18, 2012 5:21 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Ja powysyłam po same śmieci 1 dniowe jak odblokuję Neptuna to wysyłam i jak się uda to powalczę o ZN,WT jeśli dopisze szczęście to i po 5-ty żywioł ;]
No dokładnie ten sam sposób mam pozbieram kóz, kur i innego badziewia, a w międzyczasie wpadną towarzysze z zawodów/logowania/RO - kto wie, może jeszcze wyjdę na + z tej promocji XD priorytetem jest Neptun | |
|
| |
wikid5 Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 6:53 am | |
| Można wygrać Neptuna, nową rase konia, ZN, WT i wiele innych Neptun dopiero po 25 podrozach mozna wyslac czy jakos tak | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 6:57 am | |
| Wiemy to i jeśli możesz nie pisz posta pod postem |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 11:02 am | |
| Kamil - ta twarz w awatarze wygląda znajomo... Kto to? Ja mam zamiar nie otwierać żadnego RO Chyba, że jakimś cudem zaliczę te 25 wypraw zwierzakami z logowań. Bo na zawody to nie chce mi się już od dawna wysyłać. Nie wiem, czy promocja mnie do tego przekona... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 11:04 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Kamil - ta twarz w awatarze wygląda znajomo... Kto to?
Chris Hemsworth na awatarze jako Łowca |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 11:42 am | |
| Kupujecie już towarzysze? | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 11:44 am | |
| Ja mam w zapasach 100 kóz, koło 60 kur, trochę królików. Do tych najgorszych wypraw | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 11:46 am | |
| - Cytat :
- Koza
x 99 Kura Kura x 99 Kot Kot x 18 Zebra Zebra x 16 Królik Królik x 15 Jaskółka Jaskółka x 10 Gryf Gryf x 8 Feniks Feniks x 6 Motyl Motyl x 5 Pies Pies x 5 Owca Owca x 5 Wiewiórka Wiewiórka x 5 Żółw Żółw x 4 Duch Duch x 3 Smok Smok x 2 Wielbłąd Wielbłąd x 2 Żyrafa Żyrafa x 2 Sowa Sowa x 2 Żaba Żaba x 2 Pingwin Pingwin x 1 Małpa Małpa x 1 |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 11:51 am | |
| WOW,ja mam parę zwierzątek.Lecę na zakupy ! | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 12:06 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- LadyArvena napisał:
- Kamil - ta twarz w awatarze wygląda znajomo... Kto to?
Chris Hemsworth na awatarze jako Łowca Nie oglądałam... Ale widzę, ze też w thorze występował... Którego też nie widziałam XD Ale reklamy tak więc może stąd mi się kojarzy. Albo do kogoś podobny Co do towarzyszy - nie kupuję nic specjalnie na promocję. Poślę co będzie. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 12:14 pm | |
| Ja nadal chcę wygrać Neptuna i niestety muszę pożegnać te dobre nagrody LadyArvena - Avengers niestety nie oglądałem ale jako łowca przypadł mi do gustu |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 12:21 pm | |
| A kto przypomina postać z swojego awatara? To raczej odpowiedniki naszej duszy - dzieci wybierają wesołe, kolorowe... Starsi bardziej stonowane... Ulubione postacie, zainteresowania... Części nas... | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 1:31 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- A kto przypomina postać z swojego awatara? To raczej odpowiedniki naszej duszy - dzieci wybierają wesołe, kolorowe... Starsi bardziej stonowane... Ulubione postacie, zainteresowania... Części nas...
Ej xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 20, 2012 1:34 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- LadyArvena napisał:
- A kto przypomina postać z swojego awatara? To raczej odpowiedniki naszej duszy - dzieci wybierają wesołe, kolorowe... Starsi bardziej stonowane... Ulubione postacie, zainteresowania... Części nas...
Ej xD Cóż jesteś smokiem xD |
|
| |
eloite Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 170 Dołączył : 05/08/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Sob Lip 21, 2012 2:01 am | |
| A ja chciałabym dopytać, bo nie zrozumiałam, bądź nie doczytałam.. Czy po tych 25ciu wyprawach jest jeszcze coś..? Poza boskim Neptunem? Czy plansze to już ostatecznie wszystkie nagrody możliwe do zgarnięcia w tej promocji? Ja sobie przeliczyłam i odpuszczam, poślę tylko po co lepsze nagrody, bo na tyle mam towarzyszy, ale na pewno nie będę sobie żył wypruwać na tą promocję | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Sob Lip 21, 2012 7:19 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Mikim7 napisał:
- LadyArvena napisał:
Ej xD Cóż jesteś smokiem xD XD Dlaczegoś wybrałeś właśnie smoka. I to takiego przyjaznego Smok jest towarzysze z Howrse. Czyli ta gra jest dla ciebie bardzo ważna. Nie dałeś żadnego konia, czyli chcesz się wyróżniać. Nie wybrałeś królika/kota/psa bo chcesz pokazać, że jednak jesteś groźnym facetem Jednocześnie będąc wesołym, przyjaznym i łagodnym. Awatar jest ruchomy, co też wyróżnia cię spośród innych. Nie widzę na nim żadnego obcego podpisu (ani w sygnaturze oraz prezentacji nikomu nie dziękujesz za niego), wiec typuję, ze jest stworzony przez ciebie. Znasz się więc na programach graficznych. Taka mała analiza awatara, na szybko XD - eloite napisał:
- A ja chciałabym dopytać, bo nie zrozumiałam, bądź nie doczytałam..
Czy po tych 25ciu wyprawach jest jeszcze coś..? Poza boskim Neptunem? Czy plansze to już ostatecznie wszystkie nagrody możliwe do zgarnięcia w tej promocji?
Ja sobie przeliczyłam i odpuszczam, poślę tylko po co lepsze nagrody, bo na tyle mam towarzyszy, ale na pewno nie będę sobie żył wypruwać na tą promocję 25 wypraw odblokowuje ci możliwość wysłania towarzyszy po Neptuna. Nic innego się nie dzieje Dalej mozesz resztę wysyłąć gdzie chcesz. Są tylko te powyższe plansze. Raczej nic nie zmienią, chyba że jakieś drobiazgi. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Sob Lip 21, 2012 8:12 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Mikim7 napisał:
- LadyArvena napisał:
Ej xD Cóż jesteś smokiem xD XD
Dlaczegoś wybrałeś właśnie smoka. I to takiego przyjaznego Smok jest towarzysze z Howrse. Czyli ta gra jest dla ciebie bardzo ważna. Nie dałeś żadnego konia, czyli chcesz się wyróżniać. Nie wybrałeś królika/kota/psa bo chcesz pokazać, że jednak jesteś groźnym facetem Jednocześnie będąc wesołym, przyjaznym i łagodnym. Awatar jest ruchomy, co też wyróżnia cię spośród innych. Nie widzę na nim żadnego obcego podpisu (ani w sygnaturze oraz prezentacji nikomu nie dziękujesz za niego), wiec typuję, ze jest stworzony przez ciebie. Znasz się więc na programach graficznych. Taka mała analiza awatara, na szybko XD (...)
Poprawka: Była ważna, a awatar został Wykonała go dla mnie bardzo dawna koleżanka która już nie gra, i przyznam jest on bardzo piękny Przypomina mi zawsze o proteście w ramach towarzyszy na ZM xD | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Nie Lip 22, 2012 9:57 am | |
| Pamiętajcie, że do jutra, godz. 10:00 możecie podarować pingwiny, niedźwiedzie, kangury (oraz małpy, pszczoły oraz biedronki). Jutro zaczynamy Ja dałem po pingwinie i niedźwiadku boskim Graniom, zawsze to coś ... | |
|
| |
agix Już coś wie
Nick w grze : agix Liczba postów : 100 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Nie Lip 22, 2012 1:22 pm | |
| Dzisiaj sobie usiadłam i zaczęłam rozpisywać, po które ,,prezenty'' danego dnia wysyłać zwierzaki. No cóż, jak już wreszcie udało mi się to napisać to zajrzałam tutaj i przeczytałam dopiero teraz, że jak się po coś wyśle towarzyszy to się ich traci I cała moja 45minutowa praca poszła na marne. W dodatku wcześniej kupiłam trzy Gryfy i dwa Smoki, a to wyniosło mnie 400 tys i też pójdzie na marne. Do niczego ta... ,,promocja'' (to można nazwać promocją?)! Idę dać zwierzaki jakimś koniom, żeby mieć ''na pamiątkę''. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Nie Lip 22, 2012 1:35 pm | |
| Gryfy, Smoki i inne możesz wykorzystać, tylko nie wracają, bo to "Pożegnanie towarzyszy" | |
|
| |
agix Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Nie Lip 22, 2012 2:05 pm | |
| Wiem, że mogę je wykorzystać, ale chodziło mi o to, że na początku myślałam, iż jak się je wyśle to one wracają do mnie razem z ''prezentem'' i mogę je wysłać ponownie I rozplanowałam sobie tak, żeby 25 razy wyruszyć w podróż i potem po Neptuna. A tu niespodzianka - jak wyślę raz to już nie wracają. A mam za mało towarzyszy, więc nie uda mi się 25 razy wysłać, dlatego stwierdzam, że Equus wydane na Gryfy i Smoki poszły na marne Hmm... chyba trochę pokręciłam, sama siebie ledwo rozumiem | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Nie Lip 22, 2012 2:15 pm | |
| Mogłabyś je zostawić i poczekać, może się przydadzą do którejś wyprawy (na int codziennie dostaję za logowanie gryfa lub feniksa o.o) - ale jest też ryzyko, że przepadną | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Nie Lip 22, 2012 10:24 pm | |
| Ej,a jak się ktoś zaloguje przed 10.00 to dostanie zwierzaki za logowanie czy raczej nie ??Pytam dla pewności EDIT: O kurcze ...Zapomniamlam dać koniskom zestawy harmonii,a oni je chyba usuwają z zapasów...No nic,i muszę się zalogować przed 10.00 | |
|
| |
agix Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 23, 2012 12:30 am | |
| Z tego co mi wiadomo to Zestaw Harmonii zostaje na Howrse, tylko usuwają z niego Złoty Róg (bo nie będzie już zwierzaków). Cena zostaje zniżona na 2 kupony. Można też wejść na int i zobaczyć, że Zestaw Harmonii u nich nadal jest. Osobiście miałam jedną Harmonię na int od baaardzo dawna w zapasach i nadal ją mam. | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 23, 2012 12:36 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 23, 2012 12:49 am | |
| Ja się zalogowałam, żeby wycisnąć ostatnie poty z koników z motylami i duchami | |
|
| |
KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 23, 2012 1:44 am | |
| To jak z tą harmonią? Usuwają z zapasów czy nie? | |
|
| |
Majka122333 Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 01/04/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 23, 2012 2:11 am | |
| Hah ja sobie wyobrażam jak naskoczymy na Hipogryfy c: | |
|
| |
natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 23, 2012 2:22 am | |
| obpaczcie lepiej ostrygę, póki jeszcze się da - Spoiler:
(http://www.howrse.pl/marche/voir?qName=compagnon-autruche) nie mogłam się powstrzymać XD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] | |
| |
|
| |
| GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] | |
|