Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]

Go down 
+57
Nefra01
koziorożec
kozunio83
wilczyca1000
Pumpernikiel
Jetrel
Elfka
Karolina211
starymisiek
asia98999
Kinia_Ka
amorkowa
Sharpy
XX_lero
Casablanka
anteek
Sathilia
Diana375.
anna i wiki
Alaya
Nesqa
mina stirit1
ArinStreal
Aki
Asiaa.
hanka1998
natalias143
Majka122333
KaVcia
karina127
agix
eloite
avrilka
wikid5
Kirixa
Uśmieszek
Nevarra
Ulquiorra666
chevalier
xTikTakx
Marta Te
kaprysab
erreo
Takashiro
Temperance
Nathaly
Malto
Sheena
LadyArvena
EveDallas
Poki
EREIS
marmurkowa
Ayashi
carrie17
Aglyss
Mikim7
61 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 5:18 am

Ja powysyłam po same śmieci 1 dniowe jak odblokuję Neptuna to wysyłam i jak się uda to powalczę o ZN,WT jeśli dopisze szczęście to i po 5-ty żywioł ;]
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 5:21 am

Kamil2010 napisał:
Ja powysyłam po same śmieci 1 dniowe jak odblokuję Neptuna to wysyłam i jak się uda to powalczę o ZN,WT jeśli dopisze szczęście to i po 5-ty żywioł ;]

No dokładnie ten sam sposób mam Razz pozbieram kóz, kur i innego badziewia, a w międzyczasie wpadną towarzysze z zawodów/logowania/RO - kto wie, może jeszcze wyjdę na + z tej promocji XD priorytetem jest Neptun Razz
Powrót do góry Go down
wikid5
Nowy
wikid5

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 6:53 am

Można wygrać Neptuna, nową rase konia, ZN, WT i wiele innych Exclamation Very Happy
Neptun dopiero po 25 podrozach mozna wyslac czy jakos tak
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 6:57 am

Wiemy to i jeśli możesz nie pisz posta pod postem Smile
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 11:02 am

Kamil - ta twarz w awatarze wygląda znajomo... Kto to?

Ja mam zamiar nie otwierać żadnego RO Smile Chyba, że jakimś cudem zaliczę te 25 wypraw zwierzakami z logowań. Bo na zawody to nie chce mi się już od dawna wysyłać. Nie wiem, czy promocja mnie do tego przekona...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 11:04 am

LadyArvena napisał:
Chris Hemsworth na awatarze jako Łowca Wink
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 11:42 am

Kupujecie już towarzysze? Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 11:44 am

Ja mam w zapasach 100 kóz, koło 60 kur, trochę królików. Do tych najgorszych wypraw Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 11:46 am

Cytat :
Koza
x 99
Kura
Kura
x 99
Kot
Kot
x 18
Zebra
Zebra
x 16
Królik
Królik
x 15
Jaskółka
Jaskółka
x 10
Gryf
Gryf
x 8
Feniks
Feniks
x 6
Motyl
Motyl
x 5
Pies
Pies
x 5
Owca
Owca
x 5
Wiewiórka
Wiewiórka
x 5
Żółw
Żółw
x 4
Duch
Duch
x 3
Smok
Smok
x 2
Wielbłąd
Wielbłąd
x 2
Żyrafa
Żyrafa
x 2
Sowa
Sowa
x 2
Żaba
Żaba
x 2
Pingwin
Pingwin
x 1
Małpa
Małpa
x 1
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 11:51 am

WOW,ja mam parę zwierzątek.Lecę na zakupy ! Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 12:06 pm

Kamil2010 napisał:
LadyArvena napisał:
Chris Hemsworth na awatarze jako Łowca Wink
Nie oglądałam... Ale widzę, ze też w thorze występował... Którego też nie widziałam XD Ale reklamy tak więc może stąd mi się kojarzy. Albo do kogoś podobny Smile

Co do towarzyszy - nie kupuję nic specjalnie na promocję. Poślę co będzie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 12:14 pm

Ja nadal chcę wygrać Neptuna i niestety muszę pożegnać te dobre nagrody Sad

LadyArvena - Avengers niestety nie oglądałem ale jako łowca przypadł mi do gustu Wink
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 12:21 pm

A kto przypomina postać z swojego awatara? Wink To raczej odpowiedniki naszej duszy - dzieci wybierają wesołe, kolorowe... Starsi bardziej stonowane... Ulubione postacie, zainteresowania... Części nas...
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 1:31 pm

LadyArvena napisał:
A kto przypomina postać z swojego awatara? Wink To raczej odpowiedniki naszej duszy - dzieci wybierają wesołe, kolorowe... Starsi bardziej stonowane... Ulubione postacie, zainteresowania... Części nas...

Ej xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 20, 2012 1:34 pm

Mikim7 napisał:
LadyArvena napisał:

Ej xD
Cóż jesteś smokiem xD
Powrót do góry Go down
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

Liczba postów : 170

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 21, 2012 2:01 am

A ja chciałabym dopytać, bo nie zrozumiałam, bądź nie doczytałam..
Czy po tych 25ciu wyprawach jest jeszcze coś..? Poza boskim Neptunem?
Czy plansze to już ostatecznie wszystkie nagrody możliwe do zgarnięcia w tej promocji?

Ja sobie przeliczyłam i odpuszczam, poślę tylko po co lepsze nagrody, bo na tyle mam towarzyszy, ale na pewno nie będę sobie żył wypruwać na tą promocję Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=917152
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 21, 2012 7:19 am

Kamil2010 napisał:
Mikim7 napisał:
LadyArvena napisał:

Ej xD
Cóż jesteś smokiem xD

XD

Dlaczegoś wybrałeś właśnie smoka. I to takiego przyjaznego Wink Smok jest towarzysze z Howrse. Czyli ta gra jest dla ciebie bardzo ważna. Nie dałeś żadnego konia, czyli chcesz się wyróżniać. Nie wybrałeś królika/kota/psa bo chcesz pokazać, że jednak jesteś groźnym facetem Wink Jednocześnie będąc wesołym, przyjaznym i łagodnym. Awatar jest ruchomy, co też wyróżnia cię spośród innych. Nie widzę na nim żadnego obcego podpisu (ani w sygnaturze oraz prezentacji nikomu nie dziękujesz za niego), wiec typuję, ze jest stworzony przez ciebie. Znasz się więc na programach graficznych.
Taka mała analiza awatara, na szybko XD

eloite napisał:
A ja chciałabym dopytać, bo nie zrozumiałam, bądź nie doczytałam..
Czy po tych 25ciu wyprawach jest jeszcze coś..? Poza boskim Neptunem?
Czy plansze to już ostatecznie wszystkie nagrody możliwe do zgarnięcia w tej promocji?

Ja sobie przeliczyłam i odpuszczam, poślę tylko po co lepsze nagrody, bo na tyle mam towarzyszy, ale na pewno nie będę sobie żył wypruwać na tą promocję Wink
25 wypraw odblokowuje ci możliwość wysłania towarzyszy po Neptuna. Nic innego się nie dzieje Smile Dalej mozesz resztę wysyłąć gdzie chcesz.
Są tylko te powyższe plansze. Raczej nic nie zmienią, chyba że jakieś drobiazgi.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 21, 2012 8:12 am

LadyArvena napisał:
Kamil2010 napisał:
Mikim7 napisał:
LadyArvena napisał:

Ej xD
Cóż jesteś smokiem xD

XD

Dlaczegoś wybrałeś właśnie smoka. I to takiego przyjaznego Wink Smok jest towarzysze z Howrse. Czyli ta gra jest dla ciebie bardzo ważna. Nie dałeś żadnego konia, czyli chcesz się wyróżniać. Nie wybrałeś królika/kota/psa bo chcesz pokazać, że jednak jesteś groźnym facetem Wink Jednocześnie będąc wesołym, przyjaznym i łagodnym. Awatar jest ruchomy, co też wyróżnia cię spośród innych. Nie widzę na nim żadnego obcego podpisu (ani w sygnaturze oraz prezentacji nikomu nie dziękujesz za niego), wiec typuję, ze jest stworzony przez ciebie. Znasz się więc na programach graficznych.
Taka mała analiza awatara, na szybko XD (...)

Poprawka: Była ważna, a awatar został Wink Wykonała go dla mnie bardzo dawna koleżanka która już nie gra, i przyznam jest on bardzo piękny Smile Przypomina mi zawsze o proteście w ramach towarzyszy na ZM xD
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 9:57 am

Pamiętajcie, że do jutra, godz. 10:00 możecie podarować pingwiny, niedźwiedzie, kangury (oraz małpy, pszczoły oraz biedronki). Jutro zaczynamy Very Happy

Ja dałem po pingwinie i niedźwiadku boskim Graniom, zawsze to coś ...
Powrót do góry Go down
agix
Już coś wie
agix

Nick w grze : agix
Liczba postów : 100

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 1:22 pm

Dzisiaj sobie usiadłam i zaczęłam rozpisywać, po które ,,prezenty'' danego dnia wysyłać zwierzaki. No cóż, jak już wreszcie udało mi się to napisać to zajrzałam tutaj i przeczytałam dopiero teraz, że jak się po coś wyśle towarzyszy to się ich traci No I cała moja 45minutowa praca poszła na marne. W dodatku wcześniej kupiłam trzy Gryfy i dwa Smoki, a to wyniosło mnie 400 tys i też pójdzie na marne. Sad

Do niczego ta... ,,promocja'' (to można nazwać promocją?)! Idę dać zwierzaki jakimś koniom, żeby mieć ''na pamiątkę''.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=193978
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 1:35 pm

Gryfy, Smoki i inne możesz wykorzystać, tylko nie wracają, bo to "Pożegnanie towarzyszy" Very Happy
Powrót do góry Go down
agix
Już coś wie
agix

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 2:05 pm

Wiem, że mogę je wykorzystać, ale chodziło mi o to, że na początku myślałam, iż jak się je wyśle to one wracają do mnie razem z ''prezentem'' i mogę je wysłać ponownie Wink I rozplanowałam sobie tak, żeby 25 razy wyruszyć w podróż i potem po Neptuna. A tu niespodzianka - jak wyślę raz to już nie wracają. A mam za mało towarzyszy, więc nie uda mi się 25 razy wysłać, dlatego stwierdzam, że Equus wydane na Gryfy i Smoki poszły na marne Very Happy
Hmm... chyba trochę pokręciłam, sama siebie ledwo rozumiem Razz
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 2:15 pm

Mogłabyś je zostawić i poczekać, może się przydadzą do którejś wyprawy (na int codziennie dostaję za logowanie gryfa lub feniksa o.o) - ale jest też ryzyko, że przepadną Razz
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 10:24 pm

Ej,a jak się ktoś zaloguje przed 10.00 to dostanie zwierzaki za logowanie czy raczej nie ??Pytam dla pewności Wink
EDIT: O kurcze ...Zapomniamlam dać koniskom zestawy harmonii,a oni je chyba usuwają z zapasów...No nic,i muszę się zalogować przed 10.00 Mad
Powrót do góry Go down
agix
Już coś wie
agix

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 12:30 am

Z tego co mi wiadomo to Zestaw Harmonii zostaje na Howrse, tylko usuwają z niego Złoty Róg (bo nie będzie już zwierzaków). Wink Cena zostaje zniżona na 2 kupony. Można też wejść na int i zobaczyć, że Zestaw Harmonii u nich nadal jest. Osobiście miałam jedną Harmonię na int od baaardzo dawna w zapasach i nadal ją mam. Wink
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 12:36 am

agix napisał:
Z tego co mi wiadomo to Zestaw Harmonii zostaje na Howrse, tylko usuwają z niego Złoty Róg (bo nie będzie już zwierzaków). Wink Cena zostaje zniżona na 2 kupony. Można też wejść na int i zobaczyć, że Zestaw Harmonii u nich nadal jest. Osobiście miałam jedną Harmonię na int od baaardzo dawna w zapasach i nadal ją mam. Wink
Wiem,ale chodziły pogłoski,że aby harmonia poprawnie działała,to muszą nam je z zapsów usunąć Embarassed
I tak już dałam koniskom zestawy : jeden bashkirowi curly a drugi rogowi Wink
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 12:49 am

Ja się zalogowałam, żeby wycisnąć ostatnie poty z koników z motylami i duchami Razz
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 1:44 am

To jak z tą harmonią? Usuwają z zapasów czy nie?
Powrót do góry Go down
Majka122333
Nowy
Majka122333

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 2:11 am

Hah Very Happy ja sobie wyobrażam jak naskoczymy na Hipogryfy c:
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 2:22 am

obpaczcie lepiej ostrygę, póki jeszcze się da Laughing

Spoiler:
(http://www.howrse.pl/marche/voir?qName=compagnon-autruche)

nie mogłam się powstrzymać XD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]   GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL]
Powrót do góry 
Strona 5 z 17Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Wyprawy Towarzyszy [PL]
» Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy
» Odejście kochanych towarzyszy
» Neptun do zdobycia w Podróży towarzyszy
» Sprzedam Towarzyszy - duży wybór!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach