Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Nasze końskie sprawy(krytyka)

Go down 
+7
Sakura
Arbuzek_10
xTikTakx
Uśmieszek
Aglyss
MrsKopytko
tinolandia
11 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:33 am

tinolandia napisał:
pyś wiesz co nie masz prawwwwwwwwa

nie z polskiego mam 4

ale reszta jest git
Mam prawo,oj mam.
Może ty masz średnią 2,5 a nie 5,2 . Z twoją pisownią to bym stawiała na 2 z polaka.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:35 am

tinolandia napisał:

nie z polskiego mam 4

ale reszta jest git
4 : 2 - 1 chyba tak ? A inne przedmioty to tylko 2/3 ? Suspect
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:35 am

Weź wyjdź dzieciaku i zamknij okno bo przeciąg robisz i zawieje mnie jeszcze. A jestem delikatna na takie smarki jak Ty.
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

Nick w grze : tinolandia
Liczba postów : 1555

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:36 am

oj dobra nie ch wam będie

osoby które maja serce poproszę aby do mnie napisały do howrse lub zagrode chcem porozmawiać
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=109826
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:37 am

tinolandia napisał:
mam czerwony
pasek

wiesz apple

i średia 5,2
A z czego to masz 6? Laughing Z religii i plastyki?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:37 am

tinolandia napisał:
A właśnie..Ty też nie miałaś prawa kraść moich prezentacji i podpisywać ich swoim loginem.. -.- Gdyby nie pewien fakt,wygarnęłabym Ci wszystko *.*
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Tiniu skarbie, napisz do mnie na gg to sobie porozmawiamy, na pewno zaznasz ode mnie dużo ciepła i przyjaźni, ajć.
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:38 am

Uśmieszek napisał:
tinolandia napisał:
mam czerwony
pasek

wiesz apple

i średia 5,2

z religi ,informatyki,historii,
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:38 am

Pysia2762Pysia2762 napisał:
tinolandia napisał:
A właśnie..Ty też nie miałaś prawa kraść moich prezentacji i podpisywać ich swoim loginem.. -.- Gdyby nie pewien fakt,wygarnęłabym Ci wszystko *.*

jaki fakt?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:39 am

tinolandia napisał:
Uśmieszek napisał:
tinolandia napisał:
mam czerwony
pasek

wiesz apple

i średia 5,2

Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 3573644101
Tak,tak..A grafikę i html,opanowałaś do perfekcji!Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:39 am

tinolandia napisał:
tinolandia napisał:

jaki fakt?
Taka gazeta w kiosku jest codziennie rano Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:40 am

Jest pewien tinolandio,ale nie zdradzę Ci go.Ot co.
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:41 am

nie z plastyki

z plastylki mam 5+
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:42 am

tinolandia napisał:
Uśmieszek napisał:
tinolandia napisał:
mam czerwony
pasek

wiesz apple

i średia 5,2

Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 3573644101
Tak,tak..A grafikę i html,opanowałaś do perfekcji!Very Happy

Oczywiście, że tak! A co myślałaś? Tina w małym palcu ma html, Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 3281413578 dzieje starożytnego Rzymu i stary testament!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:42 am

Oj, bidne, to, bidne.
Do Diany nic nie mam, była do Cb podobna ale się zmieniła, z Tobą widzę że nie ma szans, po Twoich zakłamanych postach nikt Ci już nie uwierzy, nawet jeśli się zmienisz to nic nie da. Niedługo zobaczysz jak to jest. Nikt Ci nie będzie wierzył, każdy się od Ciebie odsunie i będziesz żałowała tego co tu narobiłaś
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Go??
Gość
Anonymous

tinolandia napisał:

nie z plastyki

z plastylki mam 5+
Oceny końcowe są tylko całe nie ma tam + i - na świadectwie ;]
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:43 am

Jeżeli lubicie karmić trolli, proszę bardzo. Tylko po co ją wyzywacie, bo kłamie? Nie lepiej po prostu olać jej wątek i pozwolić mu umrzeć śmiercią naturalną? Nie ryzykowałabym pęknięcia wiadomej żyłki dla dzieciaka, który lubi fantazjować. Lepiej przyjąć to z przymrużeniem oka Wink.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:43 am

Masz dobre ocent,dużo koni,zapewne piękny dom.. - takie rzeczy tylko w Simsach ^^
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:44 am

ale ab no

ty mnie okłamałas pomogłam ci w HTML-lu i powiedziałaś że wpiszesz mnie że ci pomogłam a tego nie zrobiłąś
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:44 am

Kamil2010 napisał:
tinolandia napisał:

nie z plastyki

z plastylki mam 5+
Oceny końcowe są tylko całe nie ma tam + i - na świadectwie ;]

wiem mam napisane 5 ale pani w dzienniku ma 5\6
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

tinolandia napisał:
ale ab no

ty mnie okłamałas pomogłam ci w HTML-lu i powiedziałaś że wpiszesz mnie że ci pomogłam a tego nie zrobiłąś
Ja?oO
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:45 am

nie arbuz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:45 am

Sakura napisał:
Jeżeli lubicie karmić trolli, proszę bardzo. Tylko po co ją wyzywacie, bo kłamie? Nie lepiej po prostu olać jej wątek i pozwolić mu umrzeć śmiercią naturalną? Nie ryzykowałabym pęknięcia wiadomej żyłki dla dzieciaka, który lubi fantazjować. Lepiej przyjąć to z przymrużeniem oka Wink.

We wanna have some fun!
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nie okłamałam Cię, wystarczy przeczytać kawałek pierwszego okienka, to nic nie kosztuje
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nie okłamałam Cię, wystarczy przeczytać kawałek pierwszego okienka, to nic nie kosztuje
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:47 am

Jak takie beztalencie może mieć 5 z szansą na 6 z plastyki? :O Znoowu kłamstwa!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:47 am

Sakura napisał:
Masz rację Sakuro.Fantazja i imaginacja,jest przepiękną rzeczą,i sama też czasem ,,bujam w obłokach" ,ale wydaje mi się,że kłamstwo,a wybujała fantazja,to trochę co innego oO Oczywiście nie podważam twojego zdania,bo zdanie osoby starszej,jest dla mnie rzeczą ważną Smile
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

a racja przepraszam cię
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:48 am

Sakura napisał:

Może i nie powinniśmy ale takie zielsko trzeba wytępić do końca. Może się smarkacz opanuje i zamknie w końcu tę czarną dziurę kłamstwa. A przy okazji usunie się z ZM, bo z tego co ja widzę to nikt za nią zbytnio nie przepada. Szczerze to fajnie się pośmiać czasem w wakacje z takich dzieci, które nie mają co w domu robić i kłamią.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:49 am

Sakura napisał:
Masz rację Sakuro.Fantazja i imaginacja,jest przepiękną rzeczą,i sama też czasem ,,bujam w obłokach" ,ale wydaje mi się,że kłamstwo,a wybujała fantazja,to trochę co innego oO Oczywiście nie podważam twojego zdania,bo zdanie osoby starszej,jest dla mnie rzeczą ważną Smile

Pysia, piszę tak, ponieważ często miałam styczność z siostrzeńcem mojego faceta, który uwielbia opowiadać niestworzone historie. Czasem było nawet zabawnie Wink. Z tym, że on ma 8 lat Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nasze końskie sprawy(krytyka)   Nasze końskie sprawy(krytyka) - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Nasze końskie sprawy(krytyka)
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Końskie sprawy - nietypowa prośba :)
» Nasze końskie staruszki, czyli konie od 25 lat życia
» Nasze sny
» Pomocne sprawy konie
» sprawy dla koni !!!nowość!!!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach