Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+73Alaya Alasky archalowa Anita987 natka4425 stewardessa Forest_Girl kolorowa85673 Wiktoria_koniara Susian --♥Perła♥-- Calma Łapa98 KHC Hoping. koszolak Ulquiorra666 Vensis zαbαvεcкαα EveDallas erreo Layzy Agacia.12345 koniarka1999 Oliii98 Róża-chodowca9 Nathaly .Cava. -Eruina- karina127 Domel Takashiro alma021 GoldApple Anakondaxxx nevinowa Ejli olcia1234 Nevarra EREIS lala299 kaprysab natalias143 Aki Kotek~ Anulek Ayashi Aangelika101 XX_lero amorkowa koziorożec Inaczej Perła 20 Mikim7 Clue hanka1998 Klacz Arabska anteek Szarusia16 Malto Asiaa. Sathilia Broszka carrie17 xTikTakx Temperance Sakura Barson1990 _Beauty_ Nika346 Julia_525 Czarny Kot Uśmieszek LadyArvena 77 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 3:08 pm | |
| Wypaczałam coś ciekawego w regulaminie Być może już o tym wiedzieliście. Jeżeli się zrezygnuje z gry, można się upomnieć o zwrot gotówki za niewykorzystane kupony. Nie ważne w jaki sposób się je zdobyło... Mam niecny plan | |
| | | Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 3:12 pm | |
| lala299, zacny obrazek, milordzie | |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 3:14 pm | |
| - Ulquiorra666 napisał:
- Wypaczałam coś ciekawego w regulaminie Być może już o tym wiedzieliście. Jeżeli się zrezygnuje z gry, można się upomnieć o zwrot gotówki za niewykorzystane kupony. Nie ważne w jaki sposób się je zdobyło... Mam niecny plan
oooo podoba mie się XD prawie 200 zeta by mi wpadło (jeżeli dobrze policzyłam, mózgownica mi się trochę przegrzewa ) XD | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 3:15 pm | |
| - nevinowa napisał:
- powiedzcie tylko po co ? dostaliście tylko bany, odjęte karmy i utraciliście przyjemność z gry. i tak większość się zaloguje do gry czy organizujecie bunt czy też nie. dużo z was chce zostawić grę a jaki powód? bany, odjęte karmy po buncie. sami zauważcie, że wychodzi to tylko na złe. Owlient nie pozwoli wam psuć swojej gry, chcą zarabiać to normalnie.
W firmie na szczycie łańcucha "pokarmowego" jest szef, potem reszta. Ow gdzieś po środku dopiero. Bezpośrednio z Owlientem się NIE skontaktujecie - jedynie polskiej reprezentacji owlientu spam robicie. jeśli szef zarządził wycofanie towarzyszy, to miał ku temu powody i jeśli on tak powie - ma tak być i koniec. jeśli skutki mu się nie spodobają (w co wątpie, bo dużo graczy cieszy się z wycofania towarzyszy) to wrócą towarzysze, ale na pewno nie od razu - to było by jak oddanie bitwy więc zaczeka i wprowadzi ich dopiero za jakiś czas. kiedyś nie było towarzyszy i gra była równie prosta jak ma być teraz. Raz narzekacie na brak promocji, potem na ich nadmiar a potem na zmiany. macie A ale chcecie B, dostajecie B to żądacie C. Postawcie się w sytuacji polskiej reprezentacji Owlientu i samego szefa. 1. Osobiście przyjemność z gry straciłam już jakieś pół roku temu. Jak do stycznia kupowałam czasami kupon, tak od sześciu miesięcy nie inwestuję i nie mam zamiaru inwestować w tę gierkę. 500 złotych z hakiem wystarczy, a i tak pluję sobie w brodę, że wydałam tę forsę na howrse. Jedna naiwna, dojna krowa im odpadła, mam na co wydawać pieniądze w realnym świecie. Gdy tylko ban mi minie, kasuję konto. I tak bym to zrobiła, ale ostatnie wydarzenia umocniły tylko moje postanowienie. 2. Owlientem/Ubisoftem nie zarządza jedna osoba, szef, ale Zarząd. Jeśli Zarząd czegoś nie zatwiedzi, prezes nie ma zapewne wiele w temacie do powiedzenia. Tak to przynajmniej działa w miejscu, gdzie pracuję. 3. Oczywiście, gracze mogą pisać bezpośrednio do głównej siedziby firmy, ale dlaczego mają to robić, jeśli rolą Ow i spółki jest bycie pośrednikiem pomiędzy nami - polskimi graczami - a "górą"? 4. Nikt nie lubi być stawiany przed faktem dokonanym, zwłaszcza jeśli jest klientem, ładującym w "towar" swoją gotówkę. Gra jest dla graczy, nie gracze dla niej. Bez graczy gra nie ma racji bytu - powietrze nie poklika. Jeśli twórcy chcieliby być w porządku, rozwiązaliby sprawę w przyzwoity sposób - rzuciliby wątkiem "proszę bardzo, oto przewidziane zmiany, ustosunkujcie się do nich, macie czas do połowy lipca". Tak została rozwiązana kwestia zmian na Equiverse. Dziś otrzymałam informację w tym temacie - wręcz zaatakowano mnie od razu po zalogowaniu się i zachęcano do wypowiedzenia swojej opinii. Czy to takie trudne dla ekipy howrse? 5. Co do stawiania się na miejsu twórców gry - gdyby pytali graczy o opinię, nie mieliby takiego problemu. Dostosowywaliby się do oczekiwań ludu i zgarniali kasę za kupony. Nawet mieliby łatwiej, gracze podrzucaliby im ciekawe pomysły. Oni jednak wolą zachowywać się niczym hrabiostwo na włościach. Zero kontaktów z dołem. Poza tym zgarniają za swoją pracę zapewne niezłą pensję, więc wypadałoby, by wykonywali swoje obowiązki należycie i rzetelnie. Nie są od tego, by im współczuć i patrzeć, czy się ich przypadkiem nie urazi, jak to sugerowało paru graczy na forum. 6. Oczywiście, że gracze się butują, bo część towarzyszy nie kosztowała wirtualnych Equus, ale realne kupony. 7. Dużo graczy jest zadowolonych z wycofania towarzyszy...? Chyba czytałyśmy dwa inne wątki na forum. Moim zdaniem 80 - 85% graczy była zbulwersowana decyzją Owlientu. I wcale im się nie dziwię. Nikt nie lubi być traktowany przedmiotowo, gdzie jego zdanie zwyczajnie się nie liczy. | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 3:30 pm | |
| - nevinowa napisał:
- Saphira_olcia - modzi w tej chwili sami sprawdzają forum i sami wychwytują wasze bunty.
powiedzcie tylko po co ? dostaliście tylko bany, odjęte karmy i utraciliście przyjemność z gry. i tak większość się zaloguje do gry czy organizujecie bunt czy też nie. dużo z was chce zostawić grę a jaki powód? bany, odjęte karmy po buncie. sami zauważcie, że wychodzi to tylko na złe. Owlient nie pozwoli wam psuć swojej gry, chcą zarabiać to normalnie. W firmie na szczycie łańcucha "pokarmowego" jest szef, potem reszta. Ow gdzieś po środku dopiero. Bezpośrednio z Owlientem się NIE skontaktujecie - jedynie polskiej reprezentacji owlientu spam robicie. jeśli szef zarządził wycofanie towarzyszy, to miał ku temu powody i jeśli on tak powie - ma tak być i koniec. jeśli skutki mu się nie spodobają (w co wątpie, bo dużo graczy cieszy się z wycofania towarzyszy) to wrócą towarzysze, ale na pewno nie od razu - to było by jak oddanie bitwy więc zaczeka i wprowadzi ich dopiero za jakiś czas. kiedyś nie było towarzyszy i gra była równie prosta jak ma być teraz. Raz narzekacie na brak promocji, potem na ich nadmiar a potem na zmiany. macie A ale chcecie B, dostajecie B to żądacie C. Postawcie się w sytuacji polskiej reprezentacji Owlientu i samego szefa. Jeżeli Ty czerpiesz jeszcze przyjemność z tej gry - gratuluję. Bany za avatary i prezentacje są rozdawane niesłusznie, nie zawierają one żadnych niedozwolonych treści. W regulaminie gry nie ma niczego o przeprowadzaniu 'buntów i protestów' bo nigdy takowych nie było. Staficzka wypowiedziała się, że nakłanianie do buntów jest zabronione. Niby dlaczego? Nie chodzę z nożem i nie zmuszam każdej jednej osoby do przyłączania się. Kto chce - bierze udział, logiczne. I za co te kary? Ktoś tu chyba zaczyna sr.ać w gacie za przeproszeniem, że a nuż coś z tego wyjdzie. Druga sprawa to taka, że płacę - wymagam. Nie mam 5 lat i klapek na oczach. 'ooo nowy boski, kij z towarzyszami!' nie nie, nie ze mną takie numery. Jeżeli coś mi się nie podoba, otwarcie o tym piszę. Zmiany nie podobają się większości - firma ma to głęboko gdzieś. Liczy się tylko zarobek. Prosty przykład: odłączenie rogu od harmonii. Nawet nie chcę liczyć ile będą mieć z tego hajsu. Kolejne. Myślisz, że 'polska reprezentacja firmy' cokolwiek robi sobie z tego spamu? Pisałaś kiedyś na kontakt? Na 90% zgłoszeń odpowiada automat. Jeszcze jedno. "Postawcie się w sytuacji polskiej reprezentacji Owlientu i samego szefa." - tym mnie zabiłaś. Polska reprezentacja ma guzik do gadania, wprowadzają zmiany jak każdy inny serwer, bo wszystko idzie z góry. Jak mam się postawić w sytuacji szefa, kiedy nawet nie wiem kto to taki na pewno grzeje ciepłą posadkę, wozi się merolem i ma perskie dywaniki w gabinecie, w dodatku za nic ma nasze zdanie bo gracze byli, są i będą. To, że zapraszają do gry coraz młodszych to ich sprawa, z kieszonkowego dzieci się nie utrzymają. Ja bana jeszcze nie zarobiłam, ale mam okazję i tak - warto było. To tylko pokazuje nam, jak nas traktują moderatorki i administracja. W ŻADNEJ innej grze, a konta mam na kilku, nie spotkałam się z takim szczytem chamstwa i traktowaniem graczy jak gówno. Koniec. Edit: i w ogóle jeszcze nie komentowałam jednej sprawy. Śmieszą mnie teksty w stylu 'przyłączyłabym się, ale muszę pokryć rogi' - co to ma być w ogóle? Z domu też nie wychodzą, bo muszą kryć rogi? Nadrabiać PG hodowli? ODEBRAĆ KUPON? Nawet nie wiem, czy to jest śmieszne czy żałosne, ale niektórzy naprawdę nie umieją wytrzymać jednego dnia i bardzo im współczuję. Mnie 12 nie będzie, spędzę czas z chłopakiem, pooglądamy filmy - diamenty i mekrury w RO nie uciekną. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 3:46 pm | |
| - carrie17 napisał:
Edit: i w ogóle jeszcze nie komentowałam jednej sprawy. Śmieszą mnie teksty w stylu 'przyłączyłabym się, ale muszę pokryć rogi' - co to ma być w ogóle? Z domu też nie wychodzą, bo muszą kryć rogi? Nadrabiać PG hodowli? ODEBRAĆ KUPON? Nawet nie wiem, czy to jest śmieszne czy żałosne, ale niektórzy naprawdę nie umieją wytrzymać jednego dnia i bardzo im współczuję. Mnie 12 nie będzie, spędzę czas z chłopakiem, pooglądamy filmy - diamenty i mekrury w RO nie uciekną. Zgadzam się. Mnie też pare osób napisało, że im szkoda kuponu, diamentu albo miejsca w rankingu stażu... No cóż ich sprawa, nikt ich nie zmusza do protestu. Tylko mi ich żal, skoro się codziennie logują na howrse i nie mogą wytrzymać nawet jednego dnia bez gry to już jest chyba uzależnienie. I tak bardziej mnie wkurzają Ci, co piszą , że i tak nic nie zdziałamy, bo jest nas za mało... No to niech się, kurna, przyłączą to nas będzie więcej! Chyba na tym to właśnie polega... Wszyscy chcą żeby towarzysze zostali , a na howrse było lepiej, ale rzadko kto coś poświęci, aby się tak stało. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 3:49 pm | |
| sorki za spam, ale muszę ponowić pytanie, bo mi nikt nie odpowiedział: KTO WIE ILE TRWA BAN NA FORUM? | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| | | | Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 3:52 pm | |
| Malto, dziękuję bardzo ^^ | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 3:55 pm | |
| Komukolwiek powiem jaka jest sytuacja na howrse, pęka ze śmiechu i mówi, że jakaś komuna Bo w innych grach się nie wyprawiają takie rzeczy oczywiście | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 5:03 pm | |
| - Malto napisał:
- KHC napisał:
- http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503666880&message=createdTopic i jak nowy temat piszcie!!!
zagiełam ich hahaha piszcie na forum Poczytałam odpowiedzi graczy i przy części ręce mi opadły... "howrse to gra, nie kraj"... "howrse ma własny regulamin"... większość tych dzieciaków nie ma pojęcia, w czym rzecz... w sumie, czego się po nich spodziewać, skoro pewnie nawet ich w szkole nie uczono jeszcze o Konstytucji, bo to za niskie klasy... Gdzie ja siedzę :< Malto, kiedyś miało się w domu egzemplarz Konstytucji. Obecnie słyszy się tylko o niej. | |
| | | Forest_Girl Nowy
Liczba postów : 10 Dołączył : 11/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 6:10 pm | |
| Wątpię, że ten protest coś da, ponieważ zmiany wejdą na wszystkich serwerach, międzynarodowych i na pewno Owilent nie zmieni swoich planów z uwagi na to, że garstka graczy nie weszła na howrse jednego dnia, ponieważ te same osoby wejdą następnego dnia. | |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 10:50 pm | |
| Ogłoszenia na Doggi: - Cytat :
- Zmiany, zmiany
Zgodnie w Waszym życzeniem wprowadziliśmy możliwość kupowania doglarów przez SMS. Ponadto wprowadzamy zmiany i modyfikacje zgodnie z życzeniami graczy na forum. Informujemy rownież, że kwota kieszonkowego wróciła do normalności (prze kilka dni była podwyższona jako rekompensata za awarię serwera)
Nie to co na howrse... | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 1:05 am | |
| - Forest_Girl napisał:
- Wątpię, że ten protest coś da, ponieważ zmiany wejdą na wszystkich serwerach, międzynarodowych i na pewno Owilent nie zmieni swoich planów z uwagi na to, że garstka graczy nie weszła na howrse jednego dnia, ponieważ te same osoby wejdą następnego dnia.
Jak każdy wychodzi z takiego założenia to wiadomo, że nic z tego nie będzie. To jak z wyborami. Nie głosuje się na innych niż PO/PIS, bo każdy wychodzi z założenia, że oddając głos na np Palikota, zmarnuje go. Więc jak ma wygrać ktoś inny? | |
| | | Vensis Już coś wie
Liczba postów : 158 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 1:10 am | |
| Na Doggi jest w ogóle inna atmosfera, kilka rzeczy w grze jest niedopracowanych, ale to wciąż rozwijająca się w dobrym kierunku gra (wydaje mi się, że Howrse na początku swojej kariery też takie było, ale to tylko moje przypuszczenia, gdyż wtedy jeszcze nie grałam). | |
| | | Czarny Kot Raczkujący
Nick w grze : Saphira_olcia Liczba postów : 80 Dołączył : 17/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 1:34 am | |
| - Forest_Girl napisał:
- Wątpię, że ten protest coś da, ponieważ zmiany wejdą na wszystkich serwerach, międzynarodowych i na pewno Owilent nie zmieni swoich planów z uwagi na to, że garstka graczy nie weszła na howrse jednego dnia, ponieważ te same osoby wejdą następnego dnia.
Wiesz, racja. Oni i tak już o wszystkim wiedzą... Nie wiem czy nie lepszym pomysłem byłoby po prostu nie kupowanie kuponów przez jakiś czas... | |
| | | kolorowa85673 Raczkujący
Liczba postów : 78 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 1:45 am | |
| - Saphira_olcia napisał:
- Forest_Girl napisał:
Wiesz, racja. Oni i tak już o wszystkim wiedzą... Nie wiem czy nie lepszym pomysłem byłoby po prostu nie kupowanie kuponów przez jakiś czas... Ja od początku gry nie kupiłam ANI 1 kuponu i nie mam zamiaru sponsorować firmę,która nie szanuje zdania graczy. | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 1:46 am | |
| - Vensis napisał:
- Na Doggi jest w ogóle inna atmosfera, kilka rzeczy w grze jest niedopracowanych, ale to wciąż rozwijająca się w dobrym kierunku gra (wydaje mi się, że Howrse na początku swojej kariery też takie było, ale to tylko moje przypuszczenia, gdyż wtedy jeszcze nie grałam).
Przed połączeniem się z Ubisoftem howrse to była zupełnie inna gra, nie to co teraz | |
| | | Anakondaxxx Raczkujący
Nick w grze : Anakondaxxx Liczba postów : 78 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 1:51 am | |
| Teraz to wszystko jest beznadziejne... Ja chyba zrezygnuję z tej gry, bo dla mnie to jakaś paranoja- tak traktować graczy? Cały czas mówiąc im co mają robić? Nie... tak nie powinno być. Nie piszę się na to... | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 1:56 am | |
| Może ten protest odłóżmy a zróbmy drugi z zaskoczenia, co? Będą zaskoczeni, a my możemy odnieść zwycięstwo | |
| | | Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 1:58 am | |
| - Anakondaxxx napisał:
- Może ten protest odłóżmy a zróbmy drugi z zaskoczenia, co? Będą zaskoczeni, a my możemy odnieść zwycięstwo
No nie wiem... Trzeba by się jakoś przez PW skontaktować, bo tu wszystko monitorują ;/ | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| | | | Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 2:07 am | |
| Więc niech się nas strzegą | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 2:10 am | |
| Szczerze mówiąc, mnie ten protest nie obchodzi, bo nie byłam na starym howrse i tyle.I myślę, że on niewiele da, bo głowne howrse jest we francji. Tam musiałoby być dużo buntowników, żeby coś dało.
Dlatego tylko biorę udział w loterii, cały czas siedzę na doggi gdzie liczy się opinia graczy. Tam zamiast grupy doradców jak w howrse, którzy wymyślają promocje, jest wątek gdzie gracze je wymyślają. Bo doggi jest grą dla graczy. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 2:14 am | |
| Zróbmy ten protest a potem, bez banerów i bez avków z zaskoczenia a potem tylko po pewnym odstępie czasu jeszcze jedno walnąć... I będzie OK. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 2:17 am | |
| Ale i tak zawsze ktoś paplnie -.-. Poza tym damy im do zrozumienia, że nie zrobiliśmy buntu | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 2:20 am | |
- Ale i tak zawsze ktoś paplnie -.-. Poza tym damy im do zrozumienia, że nie zrobiliśmy buntu
Nie nie wiem... Jak bunt będzie tylko jeden i to z ostrzeżeniem w postaci avków i banerów to wszystko się sypnie | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 2:24 am | |
| - Anakondaxxx napisał:
- Saphira_olcia napisał:
- Ale i tak zawsze ktoś paplnie -.-. Poza tym damy im do zrozumienia, że nie zrobiliśmy buntu
Nie nie wiem... Jak bunt będzie tylko jeden i to z ostrzeżeniem w postaci avków i banerów to wszystko się sypnie Na drugim przez 3 dni nie kupimy kuponu, nikt nie zrobi avka (jak zrobi to zabiję) i się nie logujemy | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 2:26 am | |
- Anakondaxxx napisał:
- Saphira_olcia napisał:
Nie nie wiem... Jak bunt będzie tylko jeden i to z ostrzeżeniem w postaci avków i banerów to wszystko się sypnie Na drugim przez 3 dni nie kupimy kuponu, nikt nie zrobi avka (jak zrobi to zabiję) i się nie logujemy Banerów też. Nic nie piszemy na forach o proteście, nie odpowiadamy na pytania go dotyczące (jeżeli ktoś, jak ja nie ma jeszcze banu na forum) i jeżeli ktoś ma konta na innych howrse niech isze przez PW. Kto za? | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 2:27 am | |
| JAAAA!!!! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach