Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+73
Alaya
Alasky
archalowa
Anita987
natka4425
stewardessa
Forest_Girl
kolorowa85673
Wiktoria_koniara
Susian
--♥Perła♥--
Calma
Łapa98
KHC
Hoping.
koszolak
Ulquiorra666
Vensis
zαbαvεcкαα
EveDallas
erreo
Layzy
Agacia.12345
koniarka1999
Oliii98
Róża-chodowca9
Nathaly
.Cava.
-Eruina-
karina127
Domel
Takashiro
alma021
GoldApple
Anakondaxxx
nevinowa
Ejli
olcia1234
Nevarra
EREIS
lala299
kaprysab
natalias143
Aki
Kotek~
Anulek
Ayashi
Aangelika101
XX_lero
amorkowa
koziorożec
Inaczej Perła 20
Mikim7
Clue
hanka1998
Klacz Arabska
anteek
Szarusia16
Malto
Asiaa.
Sathilia
Broszka
carrie17
xTikTakx
Temperance
Sakura
Barson1990
_Beauty_
Nika346
Julia_525
Czarny Kot
Uśmieszek
LadyArvena
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34  Next
AutorWiadomość
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:08 pm

Wypaczałam coś ciekawego w regulaminie Wink Być może już o tym wiedzieliście. Jeżeli się zrezygnuje z gry, można się upomnieć o zwrot gotówki za niewykorzystane kupony. Nie ważne w jaki sposób się je zdobyło... Mam niecny plan Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:12 pm

lala299, zacny obrazek, milordzie Wink
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:14 pm

Ulquiorra666 napisał:
Wypaczałam coś ciekawego w regulaminie Wink Być może już o tym wiedzieliście. Jeżeli się zrezygnuje z gry, można się upomnieć o zwrot gotówki za niewykorzystane kupony. Nie ważne w jaki sposób się je zdobyło... Mam niecny plan Twisted Evil
oooo Very Happy podoba mie się XD prawie 200 zeta by mi wpadło (jeżeli dobrze policzyłam, mózgownica mi się trochę przegrzewa Laughing) XD
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:15 pm

nevinowa napisał:
powiedzcie tylko po co ? dostaliście tylko bany, odjęte karmy i utraciliście przyjemność z gry. i tak większość się zaloguje do gry czy organizujecie bunt czy też nie. dużo z was chce zostawić grę a jaki powód? bany, odjęte karmy po buncie. sami zauważcie, że wychodzi to tylko na złe. Owlient nie pozwoli wam psuć swojej gry, chcą zarabiać to normalnie.
W firmie na szczycie łańcucha "pokarmowego" jest szef, potem reszta. Ow gdzieś po środku dopiero. Bezpośrednio z Owlientem się NIE skontaktujecie - jedynie polskiej reprezentacji owlientu spam robicie. jeśli szef zarządził wycofanie towarzyszy, to miał ku temu powody i jeśli on tak powie - ma tak być i koniec. jeśli skutki mu się nie spodobają (w co wątpie, bo dużo graczy cieszy się z wycofania towarzyszy) to wrócą towarzysze, ale na pewno nie od razu - to było by jak oddanie bitwy więc zaczeka i wprowadzi ich dopiero za jakiś czas. kiedyś nie było towarzyszy i gra była równie prosta jak ma być teraz.
Raz narzekacie na brak promocji, potem na ich nadmiar a potem na zmiany. macie A ale chcecie B, dostajecie B to żądacie C. Postawcie się w sytuacji polskiej reprezentacji Owlientu i samego szefa.
1. Osobiście przyjemność z gry straciłam już jakieś pół roku temu. Jak do stycznia kupowałam czasami kupon, tak od sześciu miesięcy nie inwestuję i nie mam zamiaru inwestować w tę gierkę. 500 złotych z hakiem wystarczy, a i tak pluję sobie w brodę, że wydałam tę forsę na howrse. Jedna naiwna, dojna krowa im odpadła, mam na co wydawać pieniądze w realnym świecie. Gdy tylko ban mi minie, kasuję konto. I tak bym to zrobiła, ale ostatnie wydarzenia umocniły tylko moje postanowienie.
2. Owlientem/Ubisoftem nie zarządza jedna osoba, szef, ale Zarząd. Jeśli Zarząd czegoś nie zatwiedzi, prezes nie ma zapewne wiele w temacie do powiedzenia. Tak to przynajmniej działa w miejscu, gdzie pracuję.
3. Oczywiście, gracze mogą pisać bezpośrednio do głównej siedziby firmy, ale dlaczego mają to robić, jeśli rolą Ow i spółki jest bycie pośrednikiem pomiędzy nami - polskimi graczami - a "górą"?
4. Nikt nie lubi być stawiany przed faktem dokonanym, zwłaszcza jeśli jest klientem, ładującym w "towar" swoją gotówkę. Gra jest dla graczy, nie gracze dla niej. Bez graczy gra nie ma racji bytu - powietrze nie poklika. Jeśli twórcy chcieliby być w porządku, rozwiązaliby sprawę w przyzwoity sposób - rzuciliby wątkiem "proszę bardzo, oto przewidziane zmiany, ustosunkujcie się do nich, macie czas do połowy lipca". Tak została rozwiązana kwestia zmian na Equiverse. Dziś otrzymałam informację w tym temacie - wręcz zaatakowano mnie od razu po zalogowaniu się i zachęcano do wypowiedzenia swojej opinii. Czy to takie trudne dla ekipy howrse?
5. Co do stawiania się na miejsu twórców gry - gdyby pytali graczy o opinię, nie mieliby takiego problemu. Dostosowywaliby się do oczekiwań ludu i zgarniali kasę za kupony. Nawet mieliby łatwiej, gracze podrzucaliby im ciekawe pomysły. Oni jednak wolą zachowywać się niczym hrabiostwo na włościach. Zero kontaktów z dołem. Poza tym zgarniają za swoją pracę zapewne niezłą pensję, więc wypadałoby, by wykonywali swoje obowiązki należycie i rzetelnie. Nie są od tego, by im współczuć i patrzeć, czy się ich przypadkiem nie urazi, jak to sugerowało paru graczy na forum.
6. Oczywiście, że gracze się butują, bo część towarzyszy nie kosztowała wirtualnych Equus, ale realne kupony.
7. Dużo graczy jest zadowolonych z wycofania towarzyszy...? Chyba czytałyśmy dwa inne wątki na forum. Moim zdaniem 80 - 85% graczy była zbulwersowana decyzją Owlientu. I wcale im się nie dziwię. Nikt nie lubi być traktowany przedmiotowo, gdzie jego zdanie zwyczajnie się nie liczy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:30 pm

nevinowa napisał:
Saphira_olcia - modzi w tej chwili sami sprawdzają forum i sami wychwytują wasze bunty.

powiedzcie tylko po co ? dostaliście tylko bany, odjęte karmy i utraciliście przyjemność z gry. i tak większość się zaloguje do gry czy organizujecie bunt czy też nie. dużo z was chce zostawić grę a jaki powód? bany, odjęte karmy po buncie. sami zauważcie, że wychodzi to tylko na złe. Owlient nie pozwoli wam psuć swojej gry, chcą zarabiać to normalnie.
W firmie na szczycie łańcucha "pokarmowego" jest szef, potem reszta. Ow gdzieś po środku dopiero. Bezpośrednio z Owlientem się NIE skontaktujecie - jedynie polskiej reprezentacji owlientu spam robicie. jeśli szef zarządził wycofanie towarzyszy, to miał ku temu powody i jeśli on tak powie - ma tak być i koniec. jeśli skutki mu się nie spodobają (w co wątpie, bo dużo graczy cieszy się z wycofania towarzyszy) to wrócą towarzysze, ale na pewno nie od razu - to było by jak oddanie bitwy więc zaczeka i wprowadzi ich dopiero za jakiś czas. kiedyś nie było towarzyszy i gra była równie prosta jak ma być teraz.
Raz narzekacie na brak promocji, potem na ich nadmiar a potem na zmiany. macie A ale chcecie B, dostajecie B to żądacie C. Postawcie się w sytuacji polskiej reprezentacji Owlientu i samego szefa.

Jeżeli Ty czerpiesz jeszcze przyjemność z tej gry - gratuluję. Bany za avatary i prezentacje są rozdawane niesłusznie, nie zawierają one żadnych niedozwolonych treści. W regulaminie gry nie ma niczego o przeprowadzaniu 'buntów i protestów' bo nigdy takowych nie było. Staficzka wypowiedziała się, że nakłanianie do buntów jest zabronione. Niby dlaczego? Nie chodzę z nożem i nie zmuszam każdej jednej osoby do przyłączania się. Kto chce - bierze udział, logiczne. I za co te kary? Ktoś tu chyba zaczyna sr.ać w gacie za przeproszeniem, że a nuż coś z tego wyjdzie.

Druga sprawa to taka, że płacę - wymagam. Nie mam 5 lat i klapek na oczach. 'ooo nowy boski, kij z towarzyszami!' nie nie, nie ze mną takie numery. Jeżeli coś mi się nie podoba, otwarcie o tym piszę. Zmiany nie podobają się większości - firma ma to głęboko gdzieś. Liczy się tylko zarobek. Prosty przykład: odłączenie rogu od harmonii. Nawet nie chcę liczyć ile będą mieć z tego hajsu.

Kolejne. Myślisz, że 'polska reprezentacja firmy' cokolwiek robi sobie z tego spamu? Pisałaś kiedyś na kontakt? Na 90% zgłoszeń odpowiada automat.

Jeszcze jedno. "Postawcie się w sytuacji polskiej reprezentacji Owlientu i samego szefa." - tym mnie zabiłaś. Polska reprezentacja ma guzik do gadania, wprowadzają zmiany jak każdy inny serwer, bo wszystko idzie z góry. Jak mam się postawić w sytuacji szefa, kiedy nawet nie wiem kto to taki Laughing na pewno grzeje ciepłą posadkę, wozi się merolem i ma perskie dywaniki w gabinecie, w dodatku za nic ma nasze zdanie bo gracze byli, są i będą. To, że zapraszają do gry coraz młodszych to ich sprawa, z kieszonkowego dzieci się nie utrzymają.

Ja bana jeszcze nie zarobiłam, ale mam okazję i tak - warto było. To tylko pokazuje nam, jak nas traktują moderatorki i administracja. W ŻADNEJ innej grze, a konta mam na kilku, nie spotkałam się z takim szczytem chamstwa i traktowaniem graczy jak gówno. Koniec.

Edit: i w ogóle jeszcze nie komentowałam jednej sprawy. Śmieszą mnie teksty w stylu 'przyłączyłabym się, ale muszę pokryć rogi' - co to ma być w ogóle? Z domu też nie wychodzą, bo muszą kryć rogi? Nadrabiać PG hodowli? ODEBRAĆ KUPON? Nawet nie wiem, czy to jest śmieszne czy żałosne, ale niektórzy naprawdę nie umieją wytrzymać jednego dnia i bardzo im współczuję. Mnie 12 nie będzie, spędzę czas z chłopakiem, pooglądamy filmy - diamenty i mekrury w RO nie uciekną.
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:46 pm

carrie17 napisał:

Edit: i w ogóle jeszcze nie komentowałam jednej sprawy. Śmieszą mnie teksty w stylu 'przyłączyłabym się, ale muszę pokryć rogi' - co to ma być w ogóle? Z domu też nie wychodzą, bo muszą kryć rogi? Nadrabiać PG hodowli? ODEBRAĆ KUPON? Nawet nie wiem, czy to jest śmieszne czy żałosne, ale niektórzy naprawdę nie umieją wytrzymać jednego dnia i bardzo im współczuję. Mnie 12 nie będzie, spędzę czas z chłopakiem, pooglądamy filmy - diamenty i mekrury w RO nie uciekną.

Zgadzam się. Mnie też pare osób napisało, że im szkoda kuponu, diamentu albo miejsca w rankingu stażu... No cóż ich sprawa, nikt ich nie zmusza do protestu. Tylko mi ich żal, skoro się codziennie logują na howrse i nie mogą wytrzymać nawet jednego dnia bez gry to już jest chyba uzależnienie. I tak bardziej mnie wkurzają Ci, co piszą , że i tak nic nie zdziałamy, bo jest nas za mało... No to niech się, kurna, przyłączą to nas będzie więcej! Chyba na tym to właśnie polega... Wszyscy chcą żeby towarzysze zostali , a na howrse było lepiej, ale rzadko kto coś poświęci, aby się tak stało.
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:49 pm

sorki za spam, ale muszę ponowić pytanie, bo mi nikt nie odpowiedział: KTO WIE ILE TRWA BAN NA FORUM? Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:52 pm

Ulquiorra666 napisał:
sorki za spam, ale muszę ponowić pytanie, bo mi nikt nie odpowiedział: KTO WIE ILE TRWA BAN NA FORUM? Smile
Zwyczajowo trzy dni. Ale nie wiem, czy w obecnej sytuacji nie zastosowano środków specjalnych Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:52 pm

Malto, dziękuję bardzo ^^
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:55 pm

Komukolwiek powiem jaka jest sytuacja na howrse, pęka ze śmiechu i mówi, że jakaś komuna Razz Bo w innych grach się nie wyprawiają takie rzeczy oczywiście Wink
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 5:03 pm

Malto napisał:
KHC napisał:
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503666880&message=createdTopic i jak nowy temat piszcie!!!
zagiełam ich hahaha piszcie na forum
Poczytałam odpowiedzi graczy i przy części ręce mi opadły... "howrse to gra, nie kraj"... "howrse ma własny regulamin"... większość tych dzieciaków nie ma pojęcia, w czym rzecz... w sumie, czego się po nich spodziewać, skoro pewnie nawet ich w szkole nie uczono jeszcze o Konstytucji, bo to za niskie klasy...
Gdzie ja siedzę :<

Malto, kiedyś miało się w domu egzemplarz Konstytucji. Obecnie słyszy się tylko o niej.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Forest_Girl
Nowy
Forest_Girl

Liczba postów : 10

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 6:10 pm

Wątpię, że ten protest coś da, ponieważ zmiany wejdą na wszystkich serwerach, międzynarodowych i na pewno Owilent nie zmieni swoich planów z uwagi na to, że garstka graczy nie weszła na howrse jednego dnia, ponieważ te same osoby wejdą następnego dnia.
Powrót do góry Go down
natalias143

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 10:50 pm

Ogłoszenia na Doggi:

Cytat :
Zmiany, zmiany Smile

Zgodnie w Waszym życzeniem wprowadziliśmy możliwość kupowania doglarów przez SMS. Ponadto wprowadzamy zmiany i modyfikacje zgodnie z życzeniami graczy na forum. Informujemy rownież, że kwota kieszonkowego wróciła do normalności (prze kilka dni była podwyższona jako rekompensata za awarię serwera)

Nie to co na howrse...
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 1:05 am

Forest_Girl napisał:
Wątpię, że ten protest coś da, ponieważ zmiany wejdą na wszystkich serwerach, międzynarodowych i na pewno Owilent nie zmieni swoich planów z uwagi na to, że garstka graczy nie weszła na howrse jednego dnia, ponieważ te same osoby wejdą następnego dnia.

Jak każdy wychodzi z takiego założenia to wiadomo, że nic z tego nie będzie. To jak z wyborami. Nie głosuje się na innych niż PO/PIS, bo każdy wychodzi z założenia, że oddając głos na np Palikota, zmarnuje go. Więc jak ma wygrać ktoś inny?
Powrót do góry Go down
Vensis
Już coś wie
Vensis

Liczba postów : 158

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 1:10 am

Na Doggi jest w ogóle inna atmosfera, kilka rzeczy w grze jest niedopracowanych, ale to wciąż rozwijająca się w dobrym kierunku gra (wydaje mi się, że Howrse na początku swojej kariery też takie było, ale to tylko moje przypuszczenia, gdyż wtedy jeszcze nie grałam).
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 1:34 am

Forest_Girl napisał:

Wiesz, racja. Oni i tak już o wszystkim wiedzą... Nie wiem czy nie lepszym pomysłem byłoby po prostu nie kupowanie kuponów przez jakiś czas...
Powrót do góry Go down
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 1:45 am

Saphira_olcia napisał:
Forest_Girl napisał:

Wiesz, racja. Oni i tak już o wszystkim wiedzą... Nie wiem czy nie lepszym pomysłem byłoby po prostu nie kupowanie kuponów przez jakiś czas...
Ja od początku gry nie kupiłam ANI 1 kuponu i nie mam zamiaru sponsorować firmę,która nie szanuje zdania graczy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1649423
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 1:46 am

Vensis napisał:
Na Doggi jest w ogóle inna atmosfera, kilka rzeczy w grze jest niedopracowanych, ale to wciąż rozwijająca się w dobrym kierunku gra (wydaje mi się, że Howrse na początku swojej kariery też takie było, ale to tylko moje przypuszczenia, gdyż wtedy jeszcze nie grałam).

Przed połączeniem się z Ubisoftem howrse to była zupełnie inna gra, nie to co teraz Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

Nick w grze : Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 1:51 am

Teraz to wszystko jest beznadziejne... Ja chyba zrezygnuję z tej gry, bo dla mnie to jakaś paranoja- tak traktować graczy? Cały czas mówiąc im co mają robić? Nie... tak nie powinno być. Nie piszę się na to...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3258686
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 1:56 am

Może ten protest odłóżmy a zróbmy drugi z zaskoczenia, co? Będą zaskoczeni, a my możemy odnieść zwycięstwo Smile
Powrót do góry Go down
Nika346
Nika346

Nick w grze : Nika346
Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 1:58 am

Anakondaxxx napisał:
Może ten protest odłóżmy a zróbmy drugi z zaskoczenia, co? Będą zaskoczeni, a my możemy odnieść zwycięstwo Smile

No nie wiem... Trzeba by się jakoś przez PW skontaktować, bo tu wszystko monitorują ;/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1009743
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 2:03 am

Anakondaxxx napisał:
Ja nie widzę sensu w rezygnacji, gdy już tak sporo odnieśliśmy. Jak sama LadyArvena stwierdziła - już się nas obawiają skoro próbują tłumić. Rezygnacja w tej chwili spowoduje tylko naszą porażkę i utwierdzi Owlient, że jedynie gadamy, a nic nie robimy Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Nika346
Nika346

Nick w grze : Nika346
Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 2:07 am

Więc niech się nas strzegą GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 1891997763
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1009743
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 2:10 am

Szczerze mówiąc, mnie ten protest nie obchodzi, bo nie byłam na starym howrse i tyle.I myślę, że on niewiele da, bo głowne howrse jest we francji. Tam musiałoby być dużo buntowników, żeby coś dało.

Dlatego tylko biorę udział w loterii, cały czas siedzę na doggi gdzie liczy się opinia graczy. Tam zamiast grupy doradców jak w howrse, którzy wymyślają promocje, jest wątek gdzie gracze je wymyślają. Bo doggi jest grą dla graczy.
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 2:14 am

Zróbmy ten protest a potem, bez banerów i bez avków z zaskoczenia a potem tylko po pewnym odstępie czasu jeszcze jedno walnąć... I będzie OK.
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 2:17 am

Ale i tak zawsze ktoś paplnie -.-. Poza tym damy im do zrozumienia, że nie zrobiliśmy buntu
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 2:20 am

Saphira_olcia napisał:
Ale i tak zawsze ktoś paplnie -.-. Poza tym damy im do zrozumienia, że nie zrobiliśmy buntu

Nie nie wiem... Jak bunt będzie tylko jeden i to z ostrzeżeniem w postaci avków i banerów to wszystko się sypnie Sad
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 2:24 am

Anakondaxxx napisał:
Saphira_olcia napisał:

Nie nie wiem... Jak bunt będzie tylko jeden i to z ostrzeżeniem w postaci avków i banerów to wszystko się sypnie Sad
Na drugim przez 3 dni nie kupimy kuponu, nikt nie zrobi avka (jak zrobi to zabiję) i się nie logujemy
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 2:26 am

Saphira_olcia napisał:
Anakondaxxx napisał:
Saphira_olcia napisał:

Na drugim przez 3 dni nie kupimy kuponu, nikt nie zrobi avka (jak zrobi to zabiję) i się nie logujemy

Banerów też. Nic nie piszemy na forach o proteście, nie odpowiadamy na pytania go dotyczące (jeżeli ktoś, jak ja nie ma jeszcze banu na forum) i jeżeli ktoś ma konta na innych howrse niech isze przez PW. Kto za?
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 2:27 am

JAAAA!!!! GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 3563782329
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 23 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Akcja anty-kopiarska
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja p.t. "zróbmy coś, aby w końcu było lepiej!"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: