Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+73
Alaya
Alasky
archalowa
Anita987
natka4425
stewardessa
Forest_Girl
kolorowa85673
Wiktoria_koniara
Susian
--♥Perła♥--
Calma
Łapa98
KHC
Hoping.
koszolak
Ulquiorra666
Vensis
zαbαvεcкαα
EveDallas
erreo
Layzy
Agacia.12345
koniarka1999
Oliii98
Róża-chodowca9
Nathaly
.Cava.
-Eruina-
karina127
Domel
Takashiro
alma021
GoldApple
Anakondaxxx
nevinowa
Ejli
olcia1234
Nevarra
EREIS
lala299
kaprysab
natalias143
Aki
Kotek~
Anulek
Ayashi
Aangelika101
XX_lero
amorkowa
koziorożec
Inaczej Perła 20
Mikim7
Clue
hanka1998
Klacz Arabska
anteek
Szarusia16
Malto
Asiaa.
Sathilia
Broszka
carrie17
xTikTakx
Temperance
Sakura
Barson1990
_Beauty_
Nika346
Julia_525
Czarny Kot
Uśmieszek
LadyArvena
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34  Next
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:31 pm

*offtop*

Zerknęłam z ciekawości i szok - to teraz już nawet chłopaki robią "dzióbki"?!
Świat się kończy....

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 863817469

*koniec offtopa*
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:31 pm

O jezu, teraz będą spamować jakimś generatorem trudnych spraw ... Laughing
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:47 pm

Malto napisał:
*offtop*

Zerknęłam z ciekawości i szok - to teraz już nawet chłopaki robią "dzióbki"?!
Świat się kończy....

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 863817469

*koniec offtopa*
Ten dzióbek to nic w porównaniu do tego, jakie dzióbki zrobili moi koledzy. Wprawdzie dla jaj do zdjęcia, ale jednak! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:47 pm

DOSTAŁAM BANA :/
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:48 pm

Napisałam do 2 osób na francuskim, żeby wysyłały info o proteście swoim znajomym. Lepiej znają ten język niż ja XD Ciekawe ile osób uda im się zebrać :3
GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 Fajt
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:51 pm

Ulquiorra, witaj w klubie ;p ja nie zrobiłam sobie multi jak to niektórzy, ale siedzę se na koncie pewnej osoby ;D i dochodzą osoby, którym się to nie podoba
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:52 pm

Szar, tym motylem z siekierką to mnie rozwaliłaś XD
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:55 pm

natalias143 napisał:
Motyl jak motyl, patrzcie na obłęd w oczach owcy! GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 3573644101
Genialny rysunek! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
alma021
Nowy
alma021

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:57 pm

KHC napisał:
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503666819&message=createdTopic nowy temat "sprytny" o av żeby zwrócić uwagę...
GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 4257297559 nom masz fajne pomysły
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:59 pm

Mam uzasadnienie utraty punktu karmy: Podburzanie graczy do buntu w grze xD Nie wiedziałam, że jest taki punkt regulaminu, który zabrania protestów xD I mam zablokowaną pocztę, więc nawet nie mogę sprawdzić za co dostałam bana na forum Razz Ironia xD Jestem tylko ciekawa, która menda mnie zgłosiła :>
Powrót do góry Go down
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:07 pm

Ulquiorra666 napisał:
Mam uzasadnienie utraty punktu karmy: Podburzanie graczy do buntu w grze xD Nie wiedziałam, że jest taki punkt regulaminu, który zabrania protestów xD I mam zablokowaną pocztę, więc nawet nie mogę sprawdzić za co dostałam bana na forum Razz Ironia xD Jestem tylko ciekawa, która menda mnie zgłosiła :>
Pewnie jakiś 10 latek,który uznał twoją wypowiedź za "obraźliwą" XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1649423
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:09 pm

natalias143 napisał:
Cóż, niby niewinny stworek musi się jakoś bronić ;D
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:17 pm

kolorowa85673 napisał:
Ulquiorra666 napisał:
Pewnie jakiś 10 latek,który uznał twoją wypowiedź za "obraźliwą" XD

No właśnie jest uzasadnienie mojej wiadomości z poczty, w której informowałam ludzi o strajku, że niby jest ona obraźliwa xD Nie użyłam ani jednego przekleństwa, ani nikogo nie nakłaniałam do buntu. To była tylko informacja.

Poza tym mam zablokowaną pocztę i nie mogę sprawdzać wiadomości, a tam mam właśnie wiadomość dlaczego mi ją zablokowali xD BRAWA DLA HOWRSE xD
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:23 pm

Ulquiorra, ja kiedyś na FORUM O CP wstawiłam swój rysunek. Pewna dziewczyna mnie zgłosiła, że niby wiadomość obraźliwa o_o i oczywiście 2 upomnienia się posypały ;/ napisalam do Owlientu i oczywiście "moja wina"
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:24 pm

A tak na marginesie co to za nowy wątek? Wink Bo teraz nie mogę wejść na forum Razz

BTW, nie wiecie ile czasu trwa ban na forum?
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:25 pm

Szarusia16 napisał:
Ulquiorra, ja kiedyś na FORUM O CP wstawiłam swój rysunek. Pewna dziewczyna mnie zgłosiła, że niby wiadomość obraźliwa o_o i oczywiście 2 upomnienia się posypały ;/ napisalam do Owlientu i oczywiście "moja wina"

Ja nawet nie piszę na kontakt, bo wiem, że i tak nic nie wskóram Wink
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

Liczba postów : 108

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:25 pm

Na GIMPIE pracuję nad nowym bannerem. Niedługo zamieszczę Wink
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:26 pm

mam świetne porównanie co do stosunku nas z administracją. Pamiętacie stara grę kasetową (podajże "Pegazus") Strzelanie do kaczek"? Owlient jest tym graczem strzelającym pistoletem w kaczki, które odzwierciedlają nas - użytkowników. W końcu pies śmiejący się ze swojego pana w razie pomyłki symbolizuje nas tu obecnych - protestujących. Lecz na razie dzieje się to:

Jakby co chodzi mi o lizusów i graczy którzy popierają strzelca - howrse, choć one strzelił w niego nie raz. A psa pogranżającego swego pana chcą wyeliminować. Stają po stronie owlientu.

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 636x460design_01

Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Nie Lip 08, 2012 3:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:30 pm

Szczelanie do kaczek to była gra <3 (nie to co howrse xD) bodajże nazywała się "Kurka wodna"
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:35 pm

Mikim - czyli... *usiłuje ogarnąć* gracze vs protestujący gracze?
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:39 pm

natalias143 napisał:
Raczej Owlient/Ubisoft vs protestujący gracze.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:41 pm

No kochani wiem kto zgłasza
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:43 pm

Ayashi napisał:
natalias143 napisał:
Raczej Owlient/Ubisoft vs protestujący gracze.
Ale jeśli kaczka gracze a pies protestujący gracze...?
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:43 pm

Saphira_olcia napisał:
No kochani wiem kto zgłasza
Kto? O.o
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:44 pm

"Normalnie.To ja zgłosiłam o tym na forum ponieważ bunt 12 lipca o zmianach nie powinien się odbyć."

Autor mili223121

Zgłasza wszystko, co znajdzie o buncie... Tak przynajmniej myślę
Powrót do góry Go down
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:51 pm

Saphira_olcia - modzi w tej chwili sami sprawdzają forum i sami wychwytują wasze bunty.

powiedzcie tylko po co ? dostaliście tylko bany, odjęte karmy i utraciliście przyjemność z gry. i tak większość się zaloguje do gry czy organizujecie bunt czy też nie. dużo z was chce zostawić grę a jaki powód? bany, odjęte karmy po buncie. sami zauważcie, że wychodzi to tylko na złe. Owlient nie pozwoli wam psuć swojej gry, chcą zarabiać to normalnie.
W firmie na szczycie łańcucha "pokarmowego" jest szef, potem reszta. Ow gdzieś po środku dopiero. Bezpośrednio z Owlientem się NIE skontaktujecie - jedynie polskiej reprezentacji owlientu spam robicie. jeśli szef zarządził wycofanie towarzyszy, to miał ku temu powody i jeśli on tak powie - ma tak być i koniec. jeśli skutki mu się nie spodobają (w co wątpie, bo dużo graczy cieszy się z wycofania towarzyszy) to wrócą towarzysze, ale na pewno nie od razu - to było by jak oddanie bitwy więc zaczeka i wprowadzi ich dopiero za jakiś czas. kiedyś nie było towarzyszy i gra była równie prosta jak ma być teraz.
Raz narzekacie na brak promocji, potem na ich nadmiar a potem na zmiany. macie A ale chcecie B, dostajecie B to żądacie C. Postawcie się w sytuacji polskiej reprezentacji Owlientu i samego szefa.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:55 pm

nevinowa napisał:
Saphira_olcia - modzi w tej chwili sami sprawdzają forum i sami wychwytują wasze bunty.

powiedzcie tylko po co ? dostaliście tylko bany, odjęte karmy i utraciliście przyjemność z gry. i tak większość się zaloguje do gry czy organizujecie bunt czy też nie. dużo z was chce zostawić grę a jaki powód? bany, odjęte karmy po buncie. sami zauważcie, że wychodzi to tylko na złe.
miałam wrażenie, że powodem odejść z gry jest częściej to, w jaki sposób traktowani są gracze...
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:58 pm

Nawet już nie chodzi o ten bunt tylko o ludzkie chamstwo. Po co niby zgłaszać? Że co, jest mniej graczy na losowaniu?
Powiem jeszcze, że ta osoba do której trafiła wiadomość "Normalnie.To ja zgłosiłam o tym na forum ponieważ bunt 12 lipca o zmianach nie powinien się odbyć." tylko pytała się na forum dlaczego dostają bany jeżeli nie ma czegoś takiego w regulaminie
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:01 pm

Saphira_olcia napisał:
Nawet już nie chodzi o ten bunt tylko o ludzkie chamstwo. Po co niby zgłaszać? Że co, jest mniej graczy na losowaniu?
Nawet o tym nie pomyślałem ale tu możesz mieć rację ktoś sobie pomyśli, że jak usunie trochę osób to ma większą szansę ale chyba to nie jest najlepszy plan ; /
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:04 pm

Kamil2010 napisał:
Saphira_olcia napisał:
Nawet o tym nie pomyślałem ale tu możesz mieć rację ktoś sobie pomyśli, że jak usunie trochę osób to ma większą szansę ale chyba to nie jest najlepszy plan ; /
z tym, że 12 będzie mieć 'większe szanse' nawet nie zgaszając -,-
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 22 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 22 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Akcja anty-kopiarska
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja p.t. "zróbmy coś, aby w końcu było lepiej!"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: