Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+73Alaya Alasky archalowa Anita987 natka4425 stewardessa Forest_Girl kolorowa85673 Wiktoria_koniara Susian --♥Perła♥-- Calma Łapa98 KHC Hoping. koszolak Ulquiorra666 Vensis zαbαvεcкαα EveDallas erreo Layzy Agacia.12345 koniarka1999 Oliii98 Róża-chodowca9 Nathaly .Cava. -Eruina- karina127 Domel Takashiro alma021 GoldApple Anakondaxxx nevinowa Ejli olcia1234 Nevarra EREIS lala299 kaprysab natalias143 Aki Kotek~ Anulek Ayashi Aangelika101 XX_lero amorkowa koziorożec Inaczej Perła 20 Mikim7 Clue hanka1998 Klacz Arabska anteek Szarusia16 Malto Asiaa. Sathilia Broszka carrie17 xTikTakx Temperance Sakura Barson1990 _Beauty_ Nika346 Julia_525 Czarny Kot Uśmieszek LadyArvena 77 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:07 am | |
| - kolorowa85673 napisał:
- karina127 napisał:
- Super,w wątku o usunięciu towarzyszy zrobili sobie dzienne marki.Pomoże mi ktoś to pozgłaszać ?Bo coś mi się wydaje że nie zamierzają przestać.
Mogę ich pozgłaszać ; )) To dawwaj xD | |
| | | kolorowa85673 Raczkujący
Liczba postów : 78 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:11 am | |
| Jprd ,ktoś zadał na howrse w tym wątku o wycofaniu towarzyszy pytanie " Czy ktoś tu lubi gwiezdne wojny? ;_; " >.< | |
| | | kolorowa85673 Raczkujący
Liczba postów : 78 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:12 am | |
| - karina127 napisał:
- kolorowa85673 napisał:
- karina127 napisał:
- Super,w wątku o usunięciu towarzyszy zrobili sobie dzienne marki.Pomoże mi ktoś to pozgłaszać ?Bo coś mi się wydaje że nie zamierzają przestać.
Mogę ich pozgłaszać ; )) To dawwaj xD 3 zgłoszenia i limit ; < Zgłosiłam kogoś kto pisał o gwiezdnych wrotach i rosyjskim w szkole xd | |
| | | archalowa Raczkujący
Nick w grze : Kuro.neko Liczba postów : 67 Dołączył : 16/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:19 am | |
| popieram! ta gra zaczyna być zbyt prosta! za duzo ułatwień... i zero satysfakcji! | |
| | | Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:20 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Ulquiorra666 napisał:
- Wypaczałam coś ciekawego w regulaminie
Być może już o tym wiedzieliście. Jeżeli się zrezygnuje z gry, można się upomnieć o zwrot gotówki za niewykorzystane kupony. Nie ważne w jaki sposób się je zdobyło... Mam niecny plan Niewykorzystane, jeśli kupiłaś... No właśnie nie ma wzmianki, że te kupony muszą być kupione za realne pieniądze. Jest mowa tylko o niewykorzystanych. Więc się zastanawiam czy muszą oddawać kasę za np niewykorzystany kupon zdobyty przy sprzedaży konia. Bo jeśli tak jest - a skoro tak stanowi ich regulamin, do którego muszą się stosować, bo inaczej mamy szanse powodzenia wygrać to sądownie - to można ich nieco podkopać finansowo. - LadyArvena napisał:
- Ulquiorra666 napisał:
Przeczytałam dzisiejsze wpisy i widziałam, że poruszaliście kwestie konstytucji. Otóż muszę was zmartwić. Niestety OWLIENTA NIE OBOWIĄZUJE POLSKA KONSTYTUCJA, TYLKO FRANCUSKIE PRAWO. I uprzedzając komentarze: tak, to opinia prawnika. Otóż chciałam się dowiedzieć czy Owlient można pozwać za tą całą sytuację i taką dostałam odpowiedź. Jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem w miarę możliwości, bo się trochę dowiedziałam na temat aspektu prawnego tego co się teraz dzieje.
A w francuskiej konstytucji nie ma nic o prawie do zgromadzeń/protestów i wolności słowa? Poza tym działają przecież na polskim terenie. Czy jeżeli założę firmę, dajmy na to taką biedronkę i zarejestrują ją gdzieś w Afryce, gdzie pisze, że najniższa pensja to 100 dolców, to mogę otworzyć odział w Polsce i stosować się do tamtego prawa? Raczej nie. Na terenie Polski obowiązuje Polskie Prawo. Co prawda tu jest trochę zamotane przez wirtualność, ale skoro serwer jest po polsku...? No właśnie, że tak nie jest Również miałam co do tego wątpliwości tak jak i Ty, i o to pytałam prawnika. Porównanie do biedronki nie ma w tym przypadku zastosowania, gdyż aby biedronka mogła działać w Afryce, musi tam postawić swój obiekt fizyczny (budynek) i wtedy ten sklep faktycznie będzie podlegał tamtejszym prawom. Natomiast jeśli chodzi o firmę, która ma działalność wirtualną to obowiązuje ją prawo tego kraju, w którym mieści się zarząd. To nie ma znaczenia, że grają w nią Polacy, a gra jest w języku polskim (bo to jest tylko dla naszego ułatwienia), bo równie dobrze jakiś Polak mógłby grać w wersję francuską i wtedy również nie obowiązywałoby go prawo polskie, tylko francuskie. Niestety, ale taka jest rzeczywistość. Nasza konstytucja nie ma nic do gadania w tej kwestii Co do francuskiej konstytucji, to myślę, że na pewno jest tam ustanowienie o wolności słowa itp. Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, że mówienie o polskiej konstytucji jest tutaj bezcelowe. Mam nadzieję, ze mnie wszyscy zrozumieli xD Sama nie jestem humanistką, więc mi ciężko to przedstawić w jasny sposób. Proszę o wybaczenie | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:24 am | |
| - kolorowa85673 napisał:
- Jprd ,ktoś zadał na howrse w tym wątku o wycofaniu towarzyszy pytanie "
Czy ktoś tu lubi gwiezdne wojny? ;_; " >.< Napisałam do ilh_ac ,dała tym trzem osobom bany na fora. | |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| | | | karina127 Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:28 am | |
| Zapytałam ją,co sądzi o zmianach...Napisała,że jakoś nie ma zdania na ten temat... | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:28 am | |
| - natalias143 napisał:
- Dobrz, przetłumaczyłam... jest jak jest, ale... XD
Мы не хотим облегчить игру! Мы не хотим, низкий уровень игры! Мы не хотим, чтобы автоматизировать большую часть этой игры!
Мы хотим, чтобы эта игра была еще вызов!
12 июля Не входить в Лоwади!
Вставьте его в презентацию! Пусть другие видят этот баннер!
Пусть видят, что эти изменения нам не нравятся. Давайте Owlient видит, что счетчик покажет немного игроков.
Присоединяйтесь к акции!
12 июля Не входить в Лоwади!
12 июля День протеста. Zaraz dorzucę też do pierwszego postu. - Ulquiorra666 napisał:
- [Natomiast jeśli chodzi o firmę, która ma
działalność wirtualną to obowiązuje ją prawo tego kraju, w którym mieści się zarząd. To nie ma znaczenia, że grają w nią Polacy, a gra jest w języku polskim (bo to jest tylko dla naszego ułatwienia), bo równie dobrze jakiś Polak mógłby grać w wersję francuską i wtedy również nie obowiązywałoby go prawo polskie, tylko francuskie. Niestety, ale taka jest rzeczywistość. Nasza konstytucja nie ma nic do gadania w tej kwestii Co do francuskiej konstytucji, to myślę, że na pewno jest tam ustanowienie o wolności słowa itp. To raczej ciężko będzie znaleźć kogoś, komu będzie się chciało francuską konstytucję przeglądać :/ Przejrzałabym sama gdybym język znała... Chyba, że ma ktoś pomysł, gdzie można znaleźć polskie tłumaczenie. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:29 am | |
| - Ulquiorra666 napisał:
- LadyArvena napisał:
- Ulquiorra666 napisał:
Przeczytałam dzisiejsze wpisy i widziałam, że poruszaliście kwestie konstytucji. Otóż muszę was zmartwić. Niestety OWLIENTA NIE OBOWIĄZUJE POLSKA KONSTYTUCJA, TYLKO FRANCUSKIE PRAWO. I uprzedzając komentarze: tak, to opinia prawnika. Otóż chciałam się dowiedzieć czy Owlient można pozwać za tą całą sytuację i taką dostałam odpowiedź. Jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem w miarę możliwości, bo się trochę dowiedziałam na temat aspektu prawnego tego co się teraz dzieje.
A w francuskiej konstytucji nie ma nic o prawie do zgromadzeń/protestów i wolności słowa? Poza tym działają przecież na polskim terenie. Czy jeżeli założę firmę, dajmy na to taką biedronkę i zarejestrują ją gdzieś w Afryce, gdzie pisze, że najniższa pensja to 100 dolców, to mogę otworzyć odział w Polsce i stosować się do tamtego prawa? Raczej nie. Na terenie Polski obowiązuje Polskie Prawo. Co prawda tu jest trochę zamotane przez wirtualność, ale skoro serwer jest po polsku...? No właśnie, że tak nie jest Również miałam co do tego wątpliwości tak jak i Ty, i o to pytałam prawnika. Porównanie do biedronki nie ma w tym przypadku zastosowania, gdyż aby biedronka mogła działać w Afryce, musi tam postawić swój obiekt fizyczny (budynek) i wtedy ten sklep faktycznie będzie podlegał tamtejszym prawom. Natomiast jeśli chodzi o firmę, która ma działalność wirtualną to obowiązuje ją prawo tego kraju, w którym mieści się zarząd. To nie ma znaczenia, że grają w nią Polacy, a gra jest w języku polskim (bo to jest tylko dla naszego ułatwienia), bo równie dobrze jakiś Polak mógłby grać w wersję francuską i wtedy również nie obowiązywałoby go prawo polskie, tylko francuskie. Niestety, ale taka jest rzeczywistość. Nasza konstytucja nie ma nic do gadania w tej kwestii Co do francuskiej konstytucji, to myślę, że na pewno jest tam ustanowienie o wolności słowa itp. Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, że mówienie o polskiej konstytucji jest tutaj bezcelowe. Mam nadzieję, ze mnie wszyscy zrozumieli xD Sama nie jestem humanistką, więc mi ciężko to przedstawić w jasny sposób. Proszę o wybaczenie Przyznaję się bez bicia, ja wyciągnęłam tę Konstytucję i ją tutaj zacytowałam, ale nie znam się na prawie i nie miałam pojęcia, że jeśli firma nie ma siedziby w danym kraju, Konstytucja danego kraju nie ma zastosowania... Dziwne to trochę, na logikę również myślałam jak LadyArvena, ale cóż... w takim razie nie my Owlientowi, ale Owlient nam może nagwizdać | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:31 am | |
| A propos Konstytucji francuskiej - proszę bardzo! KLIKPo polsku, na stronie Biblioteki Rządowej, więc na pewno wiarygodne tłumaczenie Niestety, nie mam czasu przejrzeć, zaraz gnam na pocztę :/ | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:33 am | |
| - LadyArvena napisał:
To raczej ciężko będzie znaleźć kogoś, komu będzie się chciało francuską konstytucję przeglądać :/ Przejrzałabym sama gdybym język znała... Chyba, że ma ktoś pomysł, gdzie można znaleźć polskie tłumaczenie. To raczej jest robota dla francuskich graczy. Trzeba nie tylko znać język, ale i wynająć francuskiego prawnika, żeby móc ich zaskarżyć, a to jest dla nas raczej niewykonalne :/ | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:34 am | |
| - Malto napisał:
- A propos Konstytucji francuskiej - proszę bardzo! KLIK
Po polsku, na stronie Biblioteki Rządowej, więc na pewno wiarygodne tłumaczenie
Niestety, nie mam czasu przejrzeć, zaraz gnam na pocztę :/ Po rozdziałach nic na temat... Tylko ta deklaracja praw człowieka... Zaraz wracam | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:35 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Malto napisał:
- A propos Konstytucji francuskiej - proszę bardzo! KLIK
Po polsku, na stronie Biblioteki Rządowej, więc na pewno wiarygodne tłumaczenie
Niestety, nie mam czasu przejrzeć, zaraz gnam na pocztę :/ Po rozdziałach nic na temat... Tylko ta deklaracja praw człowieka... Zaraz wracam Arvena, przepraszam, że dałam z rozpędu post pod postem, miałam właśnie edytować, ale teraz to juz po ptakach Właśnie też tak zerknęłam na tę Konstytucję i rzeczywiście, różni się od naszej... | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:39 am | |
| No i mamy:
źródło:
DEKLARACJA PRAW CZŁOWIEKA I OBYWATELA
z 26 sierpnia 1789 r.
Artykuł X
Nikt nie powinien być niepokojony z powodu swoich przekonań, także religijnych, pod warunkiem że ich wyrażanie nie zakłóca porządku publicznego ustanowionego na podstawie ustawy.
Artykuł XI
Swobodne wyrażanie myśli i poglądów jest jednym z najcenniejszych praw Człowieka: każdemu Obywatelowi przysługuje więc wolność słowa, pisma i druku, a odpowiada tylko za nadużycie tej wolności w przypadkach określonych w ustawie.
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:42 am | |
| - carrie17 napisał:
Artykuł X
Nikt nie powinien być niepokojony z powodu swoich przekonań, także religijnych, pod warunkiem że ich wyrażanie nie zakłóca porządku publicznego ustanowionego na podstawie ustawy.
I można podciągnąć Kurczę, muszę jechać do miasta, a potem muszę grę poprowadzić - od tygodnia im przesuwałam, więc nie da rady odwołać. Będę pod wieczór. I spróbuję sklecić to do francuzów. Chyba, że wy już coś zaczniecie | |
| | | Oliii98 Już coś wie
Liczba postów : 108 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:44 am | |
| Ej ludzie! Właśnie siedzę na koncie brata na forum bo miałam koniec bana na 24h. Ow się odezwała: Jak widzę, potrzebne jest potwierdzenie z moje strony. Jak więc powiedziałam wcześniej: zmiany zostały już zaplanowane i zostaną wprowadzone. Informacje zostały podane z wyprzedzeniem, żeby wszyscy zdążyli się do nich przygotować.
Wasze zdanie jest brane pod uwagę, ale nie "tu i teraz". Plan rozwoju gry nie zakłada tylko najnowszych zmian, ale jest rozpisany długoterminowo. Zbieramy więc Wasze opinie i staramy się je uwzględniać w dalszym rozwoju gry.
Co do protestów: każdy z Was ma prawo logować się lub nie, kupować Kupony lub nie, itd itp. Jest to Wasz wolny wybór i możecie podjąć taką decyzję, jaka jest dla Was najlepsza. Jednak przypominam, że forum, jak i gra, mają swoje zasady. Jeśli chcecie zaprotestować, macie do tego prawo. Ale namawianie do tego innych osób na forum nie będzie tolerowane.
Przypominam także, że mimo tego, że nie jesteście zadowoleni ze zmian i macie prawo wygłosić swoją opinię, musi ona trzymać pewien poziom. Obrażanie kogokolwiek, czy to innych graczy, czy producentów gry jest niestosowne i również nie będzie tolerowane. | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:49 am | |
| - Oliii98 napisał:
- Ej ludzie!
Właśnie siedzę na koncie brata na forum bo miałam koniec bana na 24h. Ow się odezwała: Jak widzę, potrzebne jest potwierdzenie z moje strony. Jak więc powiedziałam wcześniej: zmiany zostały już zaplanowane i zostaną wprowadzone. Informacje zostały podane z wyprzedzeniem, żeby wszyscy zdążyli się do nich przygotować.
Wasze zdanie jest brane pod uwagę, ale nie "tu i teraz". Plan rozwoju gry nie zakłada tylko najnowszych zmian, ale jest rozpisany długoterminowo. Zbieramy więc Wasze opinie i staramy się je uwzględniać w dalszym rozwoju gry.
Co do protestów: każdy z Was ma prawo logować się lub nie, kupować Kupony lub nie, itd itp. Jest to Wasz wolny wybór i możecie podjąć taką decyzję, jaka jest dla Was najlepsza. Jednak przypominam, że forum, jak i gra, mają swoje zasady. Jeśli chcecie zaprotestować, macie do tego prawo. Ale namawianie do tego innych osób na forum nie będzie tolerowane.
Przypominam także, że mimo tego, że nie jesteście zadowoleni ze zmian i macie prawo wygłosić swoją opinię, musi ona trzymać pewien poziom. Obrażanie kogokolwiek, czy to innych graczy, czy producentów gry jest niestosowne i również nie będzie tolerowane. Ci którzy chcą biorą w tym z własnej woli,nikogo nie przymuszamy. =.= | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:50 am | |
| Taaa tylko Ow nie wzięła pod uwagę że nikt nie przeczuwał że towarzysze odejdą! To jak my tu mieliśmy mówić nasze opinie?! | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:52 am | |
| Tylko jest taka sprawa. Jak my mieliśmy powiedzieć wcześniej, że towarzysze nam się podobają, skoro nikt nie przypuszał, że ich usuniecie! Chyba że zrobicie akiete czy coś bo tak nie mamy pojęcia o czym mamy wyrażać opinię! Teraz wyrażamy i jest źle! Nie liczy się nasze zdanie. Prosiłabym o odpowiedź. Takie coś im napisałam | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:52 am | |
| - Oliii98 napisał:
- Ow się odezwała:
Jak widzę, potrzebne jest potwierdzenie z moje strony. Jak więc powiedziałam wcześniej: zmiany zostały już zaplanowane i zostaną wprowadzone. Informacje zostały podane z wyprzedzeniem, żeby wszyscy zdążyli się do nich przygotować.
Przypominam także, że mimo tego, że nie jesteście zadowoleni ze zmian i macie prawo wygłosić swoją opinię, musi ona trzymać pewien poziom. Obrażanie kogokolwiek, czy to innych graczy, czy producentów gry jest niestosowne i również nie będzie tolerowane. Chrzanienie, za przeproszeniem, od rzeczy. Nasze zdanie się dla nich nie liczy, a jeśli ktoś w to wierzy, wykazuje się niezłą naiwnością. Mają już swoją wizję zmian i nie zmienią jej, bo to by wymagało z ich strony za dużo wysiłku/nie byłoby opłacalne (wpłynięcie pieniędzy za kupony). Pozorami, że nas słuchają, może być co najwyżej sytuacja, gdy my czegoś będziemy chcieć, a oni stworzą coś, co tej wizji będzie odpowiadało. Jendak to nie będzie odpowiedź na nasze oczekiwania, ale relizacja ich planu, który jakimś trafem skomponuje się z nadziejami graczy. I gdzie niby jest napisane, że nie można namawiać innych do protestu? Ja takiego paragrafu nigdzie nie widziałam. Ludzie na ulicy mogą się zbierać i spokojnie przechodzić przez miasto, gracze nie mogą pozyskać zwolenników swoich pomysłów w wirytualnym światku? Nikt nikomu broni do głowy nie przystawia. Cenzura... żal. Ow i spółka naprawdę przesadzają. Ja chcę spowrotem moje konto i dostęp do forum! :<
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Pon Lip 09, 2012 5:55 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:54 am | |
| Nie przypominam sobie, żebym ja kogoś ZMUSZAŁA do brania udziału w proteście. To, że mamy informację o tym na avatarach i prezkach to nie znaczy, że zmuszamy pozostałych do buntu. My ich tylko INFORMUJEMY, że takowy się odbędzie.
"Zbieramy więc Wasze opinie i staramy się je uwzględniać w dalszym rozwoju gry." Również nie pamiętam, żeby pytali o naszą opinię co do towarzyszy.
No cóż... To dobrze świadczy o Ow, że się wypowiedziała. Szkoda tylko, że tak późno.
A co odpisali jej gracze na to oświadczenie? | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:57 am | |
| Malto - załóż sobię nowe totalnie o proteście i śledź forum Tak jak ja... za 2 dni spodziewajcie się spamu z mojej strony. Na głównym koncie nie mam avka... banner jeden mam ale na brata i ''protestującym'' koncie mam avek banner napisy i całą resztę | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 6:02 am | |
| http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=586730 <-osobnik, który mnie zgłosił
Przeczytajcie sobie jej prezkę, jedno słowo nasuwa się na myśl... konfident. :p
W ogóle mam wrażenie, że ona ostro nadużywa prawa ze zgłaszaniem. Można kogoś zgłosić za niesłuszne zgłoszenie? :p | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 6:02 am | |
| Oliii98, nie chwal się tak tym, bo dostaniesz bana na miesiąc jak Malto - za multi. Tu siedzą też modki, które wyżywają się w wirtualnym świecie za życiowe porażki ^^
Ow jest zabawna, już by się przytkała i nie pisała niczego, błaźni się. Zbieranie opinii graczy? KIEDY?
Ogłoszenia - niezadowolenie graczy, nic w zamian DJ - niezadowolenie graczy, za to zbijają na tym fortunę. Zawsze znajdzie się ktoś, kto chce być oryginalny gdziekolwiek i kupi sobie 20 kuponów, a potem takiego konika i się tym jara PG starterów - chyba jedyna przeforsowana rzecz przez graczy - oczywiście zanim połączyli się z ubisoftem towarzysze - oddzielenie rogu od harmonii - plan na zbicie majątku ^^ | |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 6:04 am | |
| Co ma być napisane na ruski avie, to przetłumaczę? | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 6:05 am | |
| P - Cytat :
- rzez EREIS, 9 lipca 2012, 14:03:28 (Zgłoś naruszenie)
"Wasze zdanie jest brane pod uwagę, ale nie "tu i teraz". Plan rozwoju gry nie zakłada tylko najnowszych zmian, ale jest rozpisany długoterminowo. Zbieramy więc Wasze opinie i staramy się je uwzględniać w dalszym rozwoju gry." uśmiałam się jak norka a przepraszam w którym miejscu, kiedy i gdzie zbieracie te opinie i w jaki sposób bo ja nie kojarzę wątku bądź ankiety na ten temat abym mogła się wypowiedzieć .... i po dyskusji OW olała temat i poszła | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 6:06 am | |
| Ja się nie loguję 12 lipca.... nie ważne dla mnie czy wy też się zalogujecie czy nie. Pokażę, że nie chcę zmian, nie chcę tego ignorowania graczy. Na innych serwerach też protestują też wybuchają złością... ale Owlient jest nadal nieczuły na nasze bunty i złości... nie zamierzam kupować kuponów, karmić taką firmę, która sę nie liczy z nami. Graczami. Dziękuję za uwagę, mam nadzieję że da to niektórym do zastanowienia się nad Howrse. Kwiestia towarzyszy dolała oliwy do ognia. To co im napisałam na koncie brata ( dobrze że i tak nie gra!) | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 6:08 am | |
| a na internationalu są już zakładane wątki na prywatnych forach OJ, żeby się nie logować i to nie przez polskich przedstawicieli (; widzę, że się to tam nawet rozszerza, choć z początku myślałam, że tylko na naszej wersji będzie zauważone. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 6:10 am | |
| carrie17 - a niech se banują.... a kto wie że nie kłamię hę? Nie mają postaw nie powiedziałam jakie to konto, jaki ma nick nie mogą oficjalnie zbanować, ponieważ kto mówi że nie mogę tu kłamać? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|