Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+73Alaya Alasky archalowa Anita987 natka4425 stewardessa Forest_Girl kolorowa85673 Wiktoria_koniara Susian --♥Perła♥-- Calma Łapa98 KHC Hoping. koszolak Ulquiorra666 Vensis zαbαvεcкαα EveDallas erreo Layzy Agacia.12345 koniarka1999 Oliii98 Róża-chodowca9 Nathaly .Cava. -Eruina- karina127 Domel Takashiro alma021 GoldApple Anakondaxxx nevinowa Ejli olcia1234 Nevarra EREIS lala299 kaprysab natalias143 Aki Kotek~ Anulek Ayashi Aangelika101 XX_lero amorkowa koziorożec Inaczej Perła 20 Mikim7 Clue hanka1998 Klacz Arabska anteek Szarusia16 Malto Asiaa. Sathilia Broszka carrie17 xTikTakx Temperance Sakura Barson1990 _Beauty_ Nika346 Julia_525 Czarny Kot Uśmieszek LadyArvena 77 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:11 am | |
| | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:11 am | |
| https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/vpi90y.jpg tego i tak nic nie pobije xD | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:12 am | |
| |
| | | Go?? Gość
| |
| | | Go?? Gość
| - Szarusia16 napisał:
- https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/vpi90y.jpg tego i tak nic nie pobije xD
Racja xD |
| | | Anakondaxxx Raczkujący
Nick w grze : Anakondaxxx Liczba postów : 78 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:13 am | |
| | |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:13 am | |
| dobre XD
ale fakt, tamto najlepsze XD | |
| | | Anakondaxxx Raczkujący
Nick w grze : Anakondaxxx Liczba postów : 78 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:16 am | |
| - Carramia napisał:
- http://memy.pl/mem_273138_gram_w_howrse
http://memy.pl/mem_273140_ej_ty
http://memy.pl/mem_273142_howrse_sie_zmienia Ostatnie genialne | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:16 am | |
| Prosiłabym o zrobienie Rosyjskiego banneru i awatara |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:18 am | |
| - Rida napisał:
- Prosiłabym o zrobienie Rosyjskiego banneru i awatara
przed 20 stroną podawałam tekst na baner, grafikę wolę zostawić innym XD | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:23 am | |
| - natalias143 napisał:
- Rida napisał:
- Prosiłabym o zrobienie Rosyjskiego banneru i awatara
przed 20 stroną podawałam tekst na baner, grafikę wolę zostawić innym XD No właśnie wiem, że jest już tekst ale grafiki nie ma xD |
| | | Anita987 Nowy
Nick w grze : Anita987 Liczba postów : 2 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:26 am | |
| Ja też mam dość!!!!JUż wklejam banner i ustawiam awek!!! [u] | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:32 am | |
| Weszłam na niemieckie ale połapać się nie mogę xD |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| | | | Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:35 am | |
| Miałam mieć dzisiaj odblokowaną pocztę, a nadal nie mogę wejść ;/ a mam 9 wiadomości nieprzeczytanych! wrrrrr ;/ Przeczytałam dzisiejsze wpisy i widziałam, że poruszaliście kwestie konstytucji. Otóż muszę was zmartwić. Niestety OWLIENTA NIE OBOWIĄZUJE POLSKA KONSTYTUCJA, TYLKO FRANCUSKIE PRAWO. I uprzedzając komentarze: tak, to opinia prawnika. Otóż chciałam się dowiedzieć czy Owlient można pozwać za tą całą sytuację i taką dostałam odpowiedź. Jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem w miarę możliwości, bo się trochę dowiedziałam na temat aspektu prawnego tego co się teraz dzieje. Saphira_olcia - z tego co popaczałam kupujesz kupony Czy naprawdę warto? Na pewno chcesz dofinansowywać firmę, która sobie tak z Tobą pogrywa? ^^ 3 dni bez kupowania kuponów to o wieeeeele za mało. Czemu nie przestaniesz ich kupować w ogóle? Jest milion innych sposobów na ich zdobycie | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:37 am | |
| Ludzie, ja Wam coś powiem. Zawsze byłam osobą, która nie zgadzała się z regułami funkcjonowania społeczeństwa. Tak więc starałam się je negować i postępować wbrew tym regułom. Mało tego, nie raz uczestniczyłam w akcjach protestacyjnych przeciwko czemuś, co nie podobało się ludziom (m. in. ACTA). Z podejście: aaaa, co ja się będę wybijać przed szereg, i tak nic to nie da/będzie zbyt mało osób/beknę za to, rzeczywiście nic nie zdziałamy, ale pomyślmy sobie, że każda dodatkowa osoba, która postanowi zbuntować się przeciwko stanowi rzeczy zwiększa szansę na sukces. Jeżeli każdy powie, że i tak się nie uda, rzeczywiście nie uda się nic osiągnąć. Nielogowanie się 12 lipca to i tak bardzo pokojowa forma protestu, mogłyby być ostrzejsze (np. zawalenie kontaktu czy skrzynek Modów - do samej OW czy Kowelana nie dobijemy się, to już wiemy), także za coś takiego nikt nie powinien ponieść kary. Utrata 1 pkta karmy czy ban na jakiś czas na forum za rozgłaszanie info na temat akcji to bardzo mała kara, więc nie ma co trzepać portkami, tylko brać się do roboty . | |
| | | Czarny Kot Raczkujący
Nick w grze : Saphira_olcia Liczba postów : 80 Dołączył : 17/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:38 am | |
| Hallo, Wir möchten Euch daran erinnern, dass am 16ten Juli um 12 Uhr (Serverzeit), die Kameraden komplett überarbeitet werden! Es wird nicht mehr möglich sein, Kameraden in Eurem Inventar einem Pferd zuzuweisen. Allerdings werden alle Pferde, die bereits einen Kameraden besitzen, diesen behalten. Einige der Kameraden, die sich vielleicht in Eurem Inventar befinden, werden freigelassen werden da Sie nicht an der Reise der Kameraden teilnehmen. Hier ist die Liste der Kameraden, die in ihr natürliches Umfeld direkt am 16ten entlassen werden, wofür Ihr eine Entschädigung von 500 Equus erhalten werdet, falls Ihr sie noch nicht vorher einem Pferd zugewiesen habt: Affen, Honigbienen, Marienkäfer, Kängurus, Bären, Pinguine und Kamele. Alle anderen Kameraden die sich am 16ten Juli in Eurem Inventar befinden, werden dort bleiben und werden für die Reise der Kameraden genutzt werden. Es wird ebenfalls möglich sein, einige Kameraden während des Wettbewerbs zu erhalten, also müsst Ihr euch keine Sorgen machen falls Ihr momentan nur wenige Kameraden in Eurem Inventar habt.
Kameraden, die Ihr am Ende des Wettbewerbs nicht in ihr natürliches Umfeld entlassen habt, werden aus Eurem Inventar entfernt und Ihr werdet für jeden Kameraden 100 Equus erhalten. Dies bedeutet, dass Ihr vor und während des Wettbewerbs Eure Strategie gut durchdenken müsst, um so am Schluß möglichst wenig Kameraden übrig zu haben. Wir ermutigen Euch, jetzt sofort zu entscheiden, ob Ihr die Kameraden in Eurem Inventar einem Pferd zuweist oder sie lieber für den Wettbewerb nutzt. Es wird ab dem 16ten Juli nicht mehr möglich sein, Euren Pferden Kameraden zuzuweisen, also wartet nicht zu lange mit Eurer Entscheidung! Es wird ebenfalls unmöglich sein, das Goldene Horn für einen Kameraden zu nutzen. Wenn Ihr Eure Kameraden personalisieren wollt, dann könnt ihr dies bis zum 16ten Juli ohne ein Harmoniepaket tun, da das Goldene Horn direkt auf dem Schwarzmarkt erhältlich ist. Informationen zu den kommenden Änderungen findet Ihr ebenfalls im Changelog! Für mehr Details zu diesen Änderungen besucht uns im Eventforum!
Viele Grüße, Euer Howrse-Team
Tłumacz ktoś xD | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:38 am | |
| Dostałam taką wiadomość na wersji Niemieckiej. Na pewno dotyczy towarzyszy . Były ich obrazki | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:40 am | |
| Co z tego, że dostałaś, jak to informuje, że "przypominamy iż towarzysze odchodzą"? | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:42 am | |
| Caddie dzięki, ze informujesz o czym to jest | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:44 am | |
| - karina127 napisał:
- Ja bym prosiła kogoś żeby odstawił ten tekst po polsku,co go chcemy na fracuza wysłać,i ciocia przełoży na francuski.
Dziś wstępnie coś złożę i dam wam do poprawienia - olcia1234 napisał:
- mam pytanie jak się pisze na kontakt negatywną opinię to się dostaje odpowiedź?
Oliii świetne i sztan się zgadza z tym Jeśli wysyłasz jako opinię/sugestię to nie - Caddie napisał:
- LUDZIE!
OBRAZKI OBRAZKAMI! Ale co się dzieje teraz na forum Howrse? NIC! Ruszać tam i je zaspamujcie protestem! A nie widzę tylko Staficzkę, której wszyscy się podlizują bo głosi swoje denne argumenty broniące Ow T.T Ciężko, jak ma się bana na forum XD - Vensis napisał:
- Ale spamuję na sprzedażach. Każdy koń sprzedawany przeze
mnie ma "UFO u mnie!", ludzie wchodzą, a tam avatar i prezka z protestem xd Ufo też jest, ale takie byle jakie xd Dobry pomysł Zaraz dołaczę - Mikim7 napisał:
- KHC napisał:
- jest jeszcze coś... jak nie będzie
towarzyszy nie będzie Złotego Rogu w Zestawie Harmonii!!! Ale będzie tańszy o kupon A czy jeżeli mam zestaw w zapasie dostanę darmowy kupon za stratę wartości ZH? Raczej wątpię :/ - Mikim7 napisał:
- Jestem dziwnym człowiekiem, choć by mnie przymuszano i
tak nie usunę konta, ponieważ wiem ile pracy włożyłem w marne konie, (...) kiepskie fundusze (...), staż? A no właśnie! Staż Wie ile czasu i kasy tam siedzi, i niech siedzi na tyłku i się nie rusza Na Zm będe raczej codziennie Właśnie tego szkoda... W końcu spędziliśmy tam kawał czasu... - Oliii98 napisał:
Witaj Oliii98,
Straciłeś 1 punkt karmy z następującego powodu: Wielokrotny spam na forum, ban z forum gry.
Zdobędziesz jeden punkt karmy z powrotem po 30 dniach logowania się do gry. Prosimy uważniej przestrzegać regulaminu Howrse.
Możesz sprawdzić strone karmy klikając tutaj.
Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse
Ej a ile może ten ban trwać? Sorki że nie na temat ale chcę znowu spamować buntem xD Chyba 3 dni - Kamil2010 napisał:
- Malto napisał:
- KHC napisał:
- http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503666880&message=createdTopic
i jak nowy temat piszcie!!! zagiełam ich hahaha piszcie na forum Poczytałam odpowiedzi graczy i przy części ręce mi opadły... "howrse to gra, nie kraj"... "howrse ma własny regulamin"... większość tych dzieciaków nie ma pojęcia, w czym rzecz... w sumie, czego się po nich spodziewać, skoro pewnie nawet ich w szkole nie uczono jeszcze o Konstytucji, bo to za niskie klasy... Gdzie ja siedzę :< Konstytucje się widzi dopiero w 2 klasie gim ;] Żartujesz? Oo Ja w gimnazjum tego nie miałam. W technikum, jakoś 3 klasie kolega uświadomił mnie, że jest cienką książeczką, a nie grubym tomem. Na oczy zobaczyłam dopiero na studiach, na zajęciach powiązanych z prawem. - Ulquiorra666 napisał:
- Mam uzasadnienie utraty punktu karmy: Podburzanie
graczy do buntu w grze xD Nie wiedziałam, że jest taki punkt regulaminu, który zabrania protestów xD I mam zablokowaną pocztę, więc nawet nie mogę sprawdzić za co dostałam bana na forum Ironia xD Jestem tylko ciekawa, która menda mnie zgłosiła :> Ciekawe... Wreszcie wpadli na pomysł, jak to uzasadniać... Ciekawe jest to, że nawet rząd nie latał po necie i nie zakazywał namawiania do walki z ACTA oraz protestów. Protesty się odbyły, Tusk i tak zrobił swoje... Ale nie uciszał protestujących. A Ow tak. Ale nawet pocztę blokować? To już całkiem @#$^& - Ulquiorra666 napisał:
BTW, nie wiecie ile czasu trwa ban na forum? Chyba 3 dni. - nevinowa napisał:
- Saphira_olcia - modzi w tej chwili sami sprawdzają forum i sami wychwytują wasze bunty.
powiedzcie tylko po co ? dostaliście tylko bany, odjęte karmy i utraciliście przyjemność z gry. i tak większość się zaloguje do gry czy organizujecie bunt czy też nie. dużo z was chce zostawić grę a jaki powód? bany, odjęte karmy po buncie. sami zauważcie, że wychodzi to tylko na złe. Owlient nie pozwoli wam psuć swojej gry, chcą zarabiać to normalnie. W firmie na szczycie łańcucha "pokarmowego" jest szef, potem reszta. Ow gdzieś po środku dopiero. Bezpośrednio z Owlientem się NIE skontaktujecie - jedynie polskiej reprezentacji owlientu spam robicie. jeśli szef zarządził wycofanie towarzyszy, to miał ku temu powody i jeśli on tak powie - ma tak być i koniec. jeśli skutki mu się nie spodobają (w co wątpie, bo dużo graczy cieszy się z wycofania towarzyszy) to wrócą towarzysze, ale na pewno nie od razu - to było by jak oddanie bitwy więc zaczeka i wprowadzi ich dopiero za jakiś czas. kiedyś nie było towarzyszy i gra była równie prosta jak ma być teraz. Raz narzekacie na brak promocji, potem na ich nadmiar a potem na zmiany. macie A ale chcecie B, dostajecie B to żądacie C. Postawcie się w sytuacji polskiej reprezentacji Owlientu i samego szefa. Protest miał być pokojowy. Po prostu część graczy miała się nie pojawić, żeby było wiadomo, ilu osobom naprawdę zależy na grze "nieuproszczonej". Ow jednak pokazała, że mają nasze zdanie głęboko gdzieś. Jeśli piszemy "super" to jest ok. Jeśli jednak nam się nie podoba - ban. Na jednym z serwów zamknięto podobny wątek właśnie za niezadowolenie. Ow może przekazać co się dzieje swojemu szefostwu. Jeśli reszta Ow, z innych serwerów, też tak zrobi - szefostwo może się wycofać z planów. Jednak nasza Ow woli z nami walczyć :/ Jakos na innych serwerach nie banują za wspominanie o proteście. Na interze wlepiłam baner nawet w wątek na forum. I karma dalej w porządku. Bana też nie mam. Ow zamiast stanąć po naszej stronie, powiedzieć, że przekaże to wszystko, rozumie, że może się nie podobać itp. stara się nas uciszyć. I przez to wkurza ludzi. "dużo graczy cieszy się z wycofania towarzyszy". Tak. I dużo cieszy się też z automatyzacji PG. Jeśli wprowadzono by automatyzację czyszczenia koni także byliby zadowoleni - w końcu nie trzeba o tym pamiętać. Automatyzację zakwaterowania/przedłużania zakwaterowania - super! Jedno z głowy. Automatyzacja karmienia (w końcu to trudne. Niektórym konie zbyt tyją, innym chodzą głodne) - super. Automatyzacja treningów - super! "bo moje konie mają mało um, a innych dużo. I ja nie potrafię Dlaczego! ". ALE CZY EGO WŁAŚNIE CHCEMY? By gra była łatwa i nudziła się po tygodniu/dwóch? Czy Owlient chce tak dużej rotacji graczy? Czy chce, żeby większość miała 5 lat? Niedługo zniżymy się do poziomu, gdzie dzieci będą potrafiły zagrać, a wysłanie sms'a będzie za trudne. Mamy też zamiar napisać bezpośrednio do francuzów. Widziałam kiedyś meila, jak nie znajdę, to przez tamtejszy kontakt. Może tamta Ow coś szefostwu przekaże... | |
| | | Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:50 am | |
| Dowiedziałam się kto mnie zgłosił! ma login: dia111 A myślałam, że mam godnych zaufania znajomych ;/ Jestem tylko ciekawa co jej przeszkadzało to, że uczestniczę w buncie? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:50 am | |
| Właśnie widzę jak zamieniają wątek "Wycofanie Towarzyszy" na pogaduchy o wszystkim. |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:51 am | |
| Carramia - kto Cię ciągle minusuje? ; x | |
| | | kolorowa85673 Raczkujący
Liczba postów : 78 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:55 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/vpi90y.jpg tego i tak nic nie pobije xD
Najlepsze ; D | |
| | | Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 4:57 am | |
| - LadyArvena napisał:
Na interze wlepiłam baner nawet w wątek na forum. I karma dalej w porządku. Bana też nie mam. Ow zamiast stanąć po naszej stronie, powiedzieć, że przekaże to wszystko, rozumie, że może się nie podobać itp. stara się nas uciszyć. I przez to wkurza ludzi.
No właśnie. Jestem ciekawa czy Ow przekazała nasze niezadowolenie dalej, do zarządu. W końcu, o ile się nie mylę, to jej praca. | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:03 am | |
| Super,w wątku o usunięciu towarzyszy zrobili sobie dzienne marki.Pomoże mi ktoś to pozgłaszać ?Bo coś mi się wydaje że nie zamierzają przestać. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:04 am | |
| - Ulquiorra666 napisał:
- Wypaczałam coś ciekawego w regulaminie
Być może już o tym wiedzieliście. Jeżeli się zrezygnuje z gry, można się upomnieć o zwrot gotówki za niewykorzystane kupony. Nie ważne w jaki sposób się je zdobyło... Mam niecny plan Niewykorzystane, jeśli kupiłaś... - carrie17 napisał:
Edit: i w ogóle jeszcze nie komentowałam jednej sprawy. Śmieszą mnie teksty w stylu 'przyłączyłabym się, ale muszę pokryć rogi' - co to ma być w ogóle? Z domu też nie wychodzą, bo muszą kryć rogi? Nadrabiać PG hodowli? ODEBRAĆ KUPON? Nawet nie wiem, czy to jest śmieszne czy żałosne, ale niektórzy naprawdę nie umieją wytrzymać jednego dnia i bardzo im współczuję. Mnie 12 nie będzie, spędzę czas z chłopakiem, pooglądamy filmy - diamenty i mekrury w RO nie uciekną.
Zawsze jest też doggi, SF, zagroda Jak ktoś już musi koniecznie na kompie siedzieć - Anakondaxxx napisał:
- Może ten protest odłóżmy a zróbmy drugi z zaskoczenia, co? Będą zaskoczeni, a my możemy odnieść zwycięstwo
Nie da rady przekazać większej ilości osób Musi być wcześniej rozgłoszony. No i Ow musi wiedzieć czemu statystyki spadły. Poza tym oni nie zarabiają tylko na kuponach. Zauważcie, ze cały czas macie reklamy na górze. A za te wyświetlenia leci kaska. Nie za duża, ale patrząc na to, że każdy obejrzy dziennie koło 100 reklam przerzucając się między stronami... Więc nawet ci co nie kupują kuponów dają Owlientowi zarobek. - Ulquiorra666 napisał:
Przeczytałam dzisiejsze wpisy i widziałam, że poruszaliście kwestie konstytucji. Otóż muszę was zmartwić. Niestety OWLIENTA NIE OBOWIĄZUJE POLSKA KONSTYTUCJA, TYLKO FRANCUSKIE PRAWO. I uprzedzając komentarze: tak, to opinia prawnika. Otóż chciałam się dowiedzieć czy Owlient można pozwać za tą całą sytuację i taką dostałam odpowiedź. Jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem w miarę możliwości, bo się trochę dowiedziałam na temat aspektu prawnego tego co się teraz dzieje.
A w francuskiej konstytucji nie ma nic o prawie do zgromadzeń/protestów i wolności słowa? Poza tym działają przecież na polskim terenie. Czy jeżeli założę firmę, dajmy na to taką biedronkę i zarejestrują ją gdzieś w Afryce, gdzie pisze, że najniższa pensja to 100 dolców, to mogę otworzyć odział w Polsce i stosować się do tamtego prawa? Raczej nie. Na terenie Polski obowiązuje Polskie Prawo. Co prawda tu jest trochę zamotane przez wirtualność, ale skoro serwer jest po polsku...? | |
| | | kolorowa85673 Raczkujący
Liczba postów : 78 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:05 am | |
| - karina127 napisał:
- Super,w wątku o usunięciu towarzyszy zrobili sobie dzienne marki.Pomoże mi ktoś to pozgłaszać ?Bo coś mi się wydaje że nie zamierzają przestać.
Mogę ich pozgłaszać ; )) | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 5:06 am | |
| - Cytat :
- AKCJA PROTESTACYJNA 12 LIPCA
JEŻELI KOMUŚ W OCZY KOLE, NIECH ZGŁASZA, MI TO TITO. NIE ZROBI MI TYM KRZYWDY.NIEDŁUGO USUNĘ KONTO, TAKŻE LOTTO MI TO KOŁO DOLNEJ CZĘŚCI PLECÓW CZY ZOSTANĘ UKARANA CZY TEŻ NIE . KARA UTWIERDZI MNIE JEDYNIE W PRZEKONANIU, ŻE MAM RACJĘ STAJĄC DO BOJU PRZECIWKO DYKTATURZE.
WALCZĘ O TO, ABY NIE POŻARŁA WAS TA KRWIOŻERCZA I PAZERNA KORPORACJA. JEŻELI CHCECIE CZERPAĆ PRZYJEMNOŚĆ Z GRY, WYWALCZCIE SOBIE PRAWO WYGŁASZANIA WŁASNEGO ZDANIA I USTALANIA WŁASNYCH ZASAD. BEZ TEGO BĘDZIECIE DLA 'WŁADZY' TYLKO BEZWARTOŚCIOWYM STADEM, KTÓRE W KAŻDEJ CHWILI MOŻE PÓJŚĆ NA SCIĘCIE, ZWŁASZCZA WTEDY, GDY WYRAZICIE SWÓJ SPRZECIW WOBEC NIEKORZYSTNYCH DLA WAS ZMIAN. JEŻELI NIE ZALOGUJESZ SIE W GRZE 12 LIPCA I NIE KUPISZ KUPONÓW PRZEZ NAJBLIŻSZE MIESIĄCE, BĘDZIESZ NA WYGRANEJ POZYCJI. UTWIERDZISZ OWLIENT W PRZEKONANIU, ŻE NIE JESTEŚ TYLKO GŁUPIM, TĘPYM POLACZKIEM, Z KTÓRYM MOŻNA ZROBIĆ, CO TYLKO SIĘ PODOBA, ALE JESTEŚ WARTOŚCIOWYM CZŁOWIEKIEM, KTÓREGO NALEŻY SZANOWAĆ! Co Wy na to? Chyba dość dobitne? Mam nadzieję, że ukarzą mnie jakoś za to, buahahahahaha . | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|