Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Nasze wpadki

Go down 
+49
Suzan
lilkowa123
PlaybackJunkie8
Turkawka
Wild_Horse
Wireless
oooliwcia10
Basia
Arrin
wiki0396
Chiavatta
Lea♥
Broszka
Aga282000
karina127
truskaweczkaa
Asiaa.
Zaczarowana.x3
zuzu_zozol
wiola9786
hourse
Aangelika101
CzekoBoom
stewardessa
daisy10092
Philipek
Asiuu
Rose666
xTikTakx
Crusher
Sakura
Spinka03
LadyArvena
Kesha09
hanka1998
Sweet Rabbit
Krysia1
Pati...xd
Vensis
MC Ola
nevinowa
amorkowa
kasiak
werucha
Ayame
ZetkaEmka
Lubelak
Malto
fioliola
53 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
oooliwcia10
Już coś wie

Nick w grze : oooliwcia10
Liczba postów : 144

Nasze wpadki - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostSob Mar 09, 2013 5:55 am

Byłam sobie z koleżanką w parku na rowerach. Jechałyśmy czarnym szlakiem. Tam był wjazd taką uliczka pod gorę, ale tam bylo pelno kamieni, i nierowno. Tam było dosyć stromo i sama nie wiem dlaczego to szlak rowerowy. Wjechalyśmy tam, ale postanowiłyśmy wrocić. więc chwyciłam hamulec i zaczęłam zjeżdżać z górki tą drożką. Chwilę potem koleżanka mnie wyprzedziła, tylko, że zapomniała chwycić hamulec przed zjazdem. A jako, ze bylo tam pelno kamieni i nierowno to nie umiała go nagle chwycić. Więc zjeżdżala i krzyczała. Nale zrobiło się cicho, w sensie że przestała krzyczeć. Wjechała z uliczki w mech czy coś Very Happy Nawet nie przewrociła się rowerem ;o Po prostu sie zatrzymala. zaczęłyśmy się śmiać Wink
Powrót do góry Go down
Wireless
Nowy
Wireless

Nick w grze : Mychaa444
Liczba postów : 41

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 22, 2013 4:39 pm

Z zielonej szkoły:

Było już późno, światła zgaszone, a ja i koleżanka nie umiemy spać. No to każda przeszukuje plecak, żeby coś fajnego znaleźć, a Gosia (koleżanka) znalazła zapleśniałe kanapki, prawdopodobnie z wycieczki do Gdańska. Wyjść już z pokoju nie można, to wychodzimy na balkon i zrzucamy kanapki na dół. Rano wychodzimy, a kanapki leżą sobie koło huśtawek, i leżały tam do końca naszego pobytu Laughing

Albo jeszcze pewien kolega wynosił wszystkim śmieci. Pokoi było 9, więc wynosił codziennie te 9 kubłów. Pewnego dnia słyszę jakiś rumor, a stałam na korytarzu szukając zasięgu. Patrzę na schody a kolega się wywalił, śmieci wysypane, ale kubły dalej trzymał Laughing

Albo niedawno idę ze szkoły z moją koleżanką Sonią, patrzymy, a na drzwiach przychodni taki plakat o uzależnieniu od hazardu. No to my oglądamy, na tym plakacie takie scrabble pionowo ułożone w słowa, a ja czytam poziomo. No to czytam, czytam, aż przeczytałam "aezćic". Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

Nick w grze : Elsker
Liczba postów : 553

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 24, 2013 5:46 am

No więc tak. To była technika. Pani od plastyki właśnie wychodzi z zaplecza. Chciałam sie jej zapytać o której godzinie będzie spotkanie uczniów, biorących udział w projekcie edukacyjnym z plastyki. Podniosłam rękę i zaczełam wrzeszczeć "Proszę pani" żeby przypadkiem mnie nie zauważyła. Już miałam się jej zapyać o ten projekt, kiedy zobczyłam że pan Grześ, najwyrażniej mocno urażony tym że przerywam mu w lekcji, stał na demną z uniesionym młotkiem, w takiej pozycji jakby miał go zachwilę opuścić na moją biedną głowę. Najpierw się zachłynęłam, a potem dostałam głupawki (czytaj: chisterycznego napadu śmiechu). W końcu spytałam się pani Lucy, o której będzie spotkanie, ale trochę wody w Wiśle upłynęło, zanim zdołałam zdusić w sobie śmiech...

Inna gafa dla odmiany zdarzyła mi się na polskim. Pani rozdała ocenione sprawdziny i poprosiła tego kto ma na odwrocie kartki kryteria ocen, żeby przepisał je na tablicę. Akurat ja je miałam więc podeszłam do jednej z dwuch białych tablic (po których piszę się czarnym markerem) i zaczęłam przepisywać kryteria. Napisałam je zbyt małą czcionką, co wzbudziło głośne protesty w klasie. Wzięłam więc ścierkę i chciałam zmazać to co do tej pory napisałam (na szczęście było to tylko kilka słów). Trę, trę... i z przerażeniem dochodzę do wniosku że nie da się tego zmazać. Dopiero wtedy zauważyłam, koło tablicy kartkę z napisem "Proszę nie pisać po tablicy interaktywnej" Trzeba wam wiedzieć, że to nie była jedyna tablica interaktywna w szkole, a po wszystkich innych można było pisać, ale po tej akurat nie... wybuchła straszna panika. Klasa wżeszczała na mnie że zepsułam tablicę. Na szczęście po lekcji przyszła pani sprzątająca i za pomocą jakiegoś specyfiku uratowała nieszczęsną tablicę.
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

Nick w grze : Elsker
Liczba postów : 553

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 24, 2013 8:37 am

Acha i jeszcze na chemi, kiedy pisaliśmy sprawdzian kolega chciał się o coś nauczycielki zapytać, ale się przejęzyczył i zamiast "proszę pani" powiedział "babciu". Wszyscy, jak jeden mąż, ryknęli śmiechem. Nauczycielka zachwiała się jakby miała zaraz zemdleć, po czym zaczeła śmiać się razem ze wszystkimi. Następnie podeszła do tego kolegi (który był czerwony jak burak) i zapytała się, z udawaną słodyczą w głosie- "Co wnusiu?"
Powrót do góry Go down
Turkawka
Przyjaciel Zagrody
Turkawka

Nick w grze : Turkawka
Liczba postów : 169

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostCzw Kwi 18, 2013 2:54 pm

Poodgrzewam sobie kotleta.

W pewnej społeczności internetowej znamy się od lat i właściwie większość z nas razem dorastała. Osobiście jestem w niej od wczesnego gimnazjum. Spotykamy się parę razy w roku, a raz robimy jednotygodniowy konwent, przez resztę czasu komunikujemy się przez internet.

Rzecz miała miejsce na konwencie. Przeważnie większe zgromadzenia odbywały się w łazienkach, bo były największe ze wszystkich pomieszczeń. Pełna sala, piwo, fajki, standard (same stare konie, żeby nie było, jak byliśmy małolatami, to na terenie konwentu obowiązywała surowo przestrzegana prohibicja). Tak się złożyło, że na kiepy była postawiona butelka po piwie, a obok stał mój redds. Kolega się zapomniał i beztrosko wsadził peta do mojej butelki. Zaczęłam furczeć na niego, dławiąc się ze śmiechu, ale w ogólnym hałasie mało z mojego furczenia było słychać. Odwraca się kumpel, bo usłyszał moje popiskiwania i pyta, co się dzieje. Z teatralnym obruszeniem pokazuję mu peta w mojej butelce. Kolega zapytał: kto Ci go tam wsadził? I akurat tak się złożyło, że w tym momencie rozmowy przycichły, było słychać tylko mój ryk: GRZESIEK MI WSADZIŁ! Nie muszę chyba mówić, jaką to wywołało reakcję.

Trzy dni mnie pytali, czy Grzesiek jest dobry w łóżku... Embarassed

(jeśli historyjka należy do tych "nieobyczajnych". to usunę, tylko powiedzieć Wink )
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostNie Kwi 21, 2013 2:57 pm

Przypomniałaś mi inną wpadkę w podobnym tonie.

Rzecz sie działa parę lat temu kiedy to wyszła gra Heroes V. Niedługi czas po premierze,wraz z kumplem rzecz jasna gramy i rywalizujemy ze sobą. Pod koniec serii przychodzi czas na starcie z bossem. Sekwencja starcia to 2 tury 4 bohaterami.

Któregoś dnia spotykamy się przypadkiem na przystanku w centrum miasta,jakoś w godzinach szczytu. Temat rzecz jasna zszedł na grę, a po chwili okazuje sie,ze tamten jeszcze nie dotarł do końca gry.
J:Oj stary zobaczysz na końcu. Ostra jazda bez trzymanki, cztery razy po dwa razy.
K: tzn?
j: No cztery razy po dwa razy. Nie wytłumaczę ci tu tego ot tak,zresztą dojdziesz to sam zobaczysz jak to jest.
Zanim się zorientowałam jak to brzmi,mina starszych pań stojących obok bezcenna Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Turkawka
Przyjaciel Zagrody
Turkawka

Nick w grze : Turkawka
Liczba postów : 169

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostPią Maj 10, 2013 1:49 pm

To może nie tyle moja wpadka, ale sytuacja była taka, że wszystkich rozbroiło Very Happy

Stoję sobie w kolejce w sklepie, za mną stoi facet. Słychać z połowy sklepu głośne TATOOOOOOOOOO! Po stopniu nasilenia stwierdziłam, że głos zbliża się do kasy, przy której stałam Very Happy. Zaraz obok jegomościa, który stał za mną pojawił się mały bąbel, wykorzystując ostatnie powietrze w płucach do sfnalizowania swojego OOOOOO Very Happy. Gość popatrzył na niego i stroskanym głosem: synku, co się stało? A młody wzruszył ramionami i w te słowa: nic, po prostu Cię kocham. I przytulił się do niego tak, że facet odrzutem wpadł na mnie xD

Ot, miłość Wink
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 11, 2013 11:43 am

Turkawka, aww. *umiera ze słodkości* Nasze wpadki - Page 3 3894492112
Ostatnio chyba nie miałam za bardzo żadnej wpadki... Chyba. :>
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
lilkowa123
Raczkujący
lilkowa123

Nick w grze : lilkowa123
Liczba postów : 71

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 11, 2013 1:00 pm

Wpadki moich znajomych i moje:
Na wycieczce zorganizowałyśmy "wojne na wszystko"(było to wieczorem).Rzuczałyśmy się tym co nam w ręce wpadnie...Aż bitwa przeniosłą się do łazienki...Całe byłyśmy brudne od pasty do zębów,mydłą i innych balsamów i kremów.Potem w ruch poszły szczoteczki i jedna nam wpadła do kibla(właścicielki tej szczoteczki nie było w pokoju) no więc ją wyjełyśmy i odłożyłyśmy ją na miejsce...Potem zasnęłyśmy w ubraniach, nie umyte nie przebrane, całe brudne...Rano ja się budze a tu 5 min. do śniadania!Obódziłyśmy się jak po pijanemu bo nic nie pamiętałyśmy...jedna z drugiej się śmiała(bo my oczywiście całe w kosmetykach na twarzy),ale wreszcie zeszłyśmy na śniadanie...Wchodzimy... wszyscy wielkie oczyNasze wpadki - Page 3 4064056192 a potem w śmiech:lol:... my nie ogarnięte jakgdyby nigdy nic siadamy do śniadania.Jak już skończyłyśmy poszłyśmy do pokoju i obejrzałyśmy się w lustrze...odrazu wszystko nam się przypomniało...A koleżanka umyła zęby szczoteczką z kibla...
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostNie Maj 19, 2013 2:11 pm

To może ja opowiem swoją dzisiejszą wpadkę:
Rzecz zaczęła się wczoraj kiedy to z kuzynkom i kumpelami pojechałyśmy do NT na zakupy. Obowiązkowo spakowałam do kieszeni spodni swoje słuchawki, z którymi się praktycznie nie rozstaję zwłaszcza na czas podróży... Wracam i kompletnie o nich zapomnam... Dzisiaj wstaję rano, zbieram wszystkie ciuchy moje i taty, które są do prania i schodzę do pralni, wrzucam ciemne rzeczy, nastawiam pralkę, sypię proszek, zamykam i zapominam o całej sprawie do powrotu z kościoła.
Po kościele przebieram się i zabieram się za rozwieszenie mojego prania... Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłam na stoliku, na którym położyłam wilgotne teraz pranie poplątane słuchawki ;o. Wracam do domu i bez większych nadziei na to że zadziałają po takim zabiegu jaki im zaserwowałam podłączam do telefonu... I wy wiecie że po odpaleniu muzyki one o dziwo zaskoczyły? xDD! A jak teraz ładnie proszkiem pachną <3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostNie Maj 19, 2013 11:20 pm

Ostatnio wjechałam na rolkach w znajomego - wyjechał mi rowerem z bocznej uliczki, nie zauwazyłam go, on z resztą mnie tez, ale gleba w rowie była widowiskowa XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Avima
Już coś wie
Avima

Nick w grze : Quaro
Liczba postów : 128

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostPon Cze 03, 2013 2:00 am

No więc w tamtym roku w połowie Lipca wyjechałam na Obóz Konny z moją klaczą Bredną. Pod koniec dwutygodniowego obozu mieliśmy zawody w skokach przez przeszkody, żeby pokazać rodzicom, czego się nauczyliśmy przez ten wyjazd. No więc wszystko było idealnie pięknie, ale .... gdy skończyły się zawody przywiązałam na chwile Brende to płotu i poszłam po wodę bo rodzice już czekali w samochodzie. No więc zaniosłam wodę do samochodu, poszłam do mojej klaczki, rozsiodłałam ją i uszykowałam do jazdy samochodem. Następnie zapakowałam ją do przyczepy i wsiadłam do samochodu, ale zapomniałam przyczepić przyczepy do auta! No więc ruszyliśmy. Po 15 minut jazdy obejrzałam się za siebie tak odruchowo i.... zobaczyłam że nie ma przyczepy! To był szok! Rodzice natychmiast zawrócili i przyczepiliśmy przyczepę z moją biedą Brendą. Biedaczka siedziała pół godziny w przyczepie!
Nie no jaki można zapomnieć własnego konia ha ha Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2710027&message=change
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 04, 2013 11:13 am

Ja pamiętam jeszcze, jak wróciłam do domu bez plecaka... Potem pojechałam do szkoły z mamą. ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
aurora121
Już coś wie
aurora121

Nick w grze : amika
Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostWto Sie 13, 2013 8:05 am

ja kiedyś byłam we Wrocławiu i poczułam głód patrze a tam taki brązowy kloc myślę se a to toffi to kupię. Jadę pociągiem i jem to toffi ale jak wysiadałam to zgięta. Wysiąść nie mogłam. W domy dałam resztkę mamie a okazało się że to były drożdże. Kurde cały dzień w toalecie siedziałam.

Albo mój kolega kiedyś rano się obudził i krzyknął mamo mam raka piersi coś mi z sutka leci XD

Lub byłam na wsi i się opalałam nad rzeką w stroju dwuczęściowym nagle mój kolega wyskoczył z krzaka i mnie gonił a ja się potknęłam i wpadłam w metrowe pokrzywy i w nocy miałam gorączkę

lub niedawno się wyglebałam na ruchomych schodach które nie działały

w Gdańsku łaziłam po krzywym domku z kumpelą i szukałyśmy toalety a wszystkie zamknięte bo dla personelu kliniki lol.No to schodzimy patrzymy a tam jak wół toaleta a my godzinę tam łaziłyśmy

Albo kiedy jechałam rowerem i nie zahamowałam i sruuu jestem w rzece
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.co.uk/joueur/fiche/?id=296602
Selena1992
Już coś wie
Selena1992

Nick w grze : Selena1992
Liczba postów : 297

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipostPią Sie 23, 2013 2:12 pm

Fajne macie "historię". Ciekawy sposób na spędzenie popołudnia - przeczytanie tego wątku Wink. Mi się nic takiego śmiesznego raczej nie zdarzyło. Jak mi się coś przypomni, to napiszę. Na razie - czytam Smile

PS. Fajny pomysł na wątek.
PS2. Pozdrawiam wszystkich zawsydzonych Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1352077
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nasze wpadki   Nasze wpadki - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Nasze wpadki
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics