| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|
+72Kepler99 Shira66 avdeo Ursalowata blaze the cat Pupusia23 Heartlend10 dogmagic KaVcia Szron Dżemik Wireless martosia2004 Wild_Horse cindx Marley Layzy Dianaxxx safie Presence wercia d klaczkakoniara Marsh koziorożec PlaybackJunkie8 Hoping. Ayashi Manroe gwiazda2002 Temperance hanka1998 Estelle Kikyo22 erreo ZetkaEmka SandCastle krysta avrilka czoko Arabia123 stewardessa Alasky pata101 Heshette Kemishi ArinStreal Martka29 Ejli Takashiro Philipek koniara25000 MrsKopytko Mouseline =] _pati201_ Kajka1 Asiaa. Ayame Arbuzek_10 Broszka Kai Shouri kucykwyrwij ewunia9811 -Eruina- MaryMariaMara LadyArvena Aglyss EveDallas Pati...xd Malto mina stirit1 Nevarra blueberry. 76 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lip 03, 2014 2:44 pm | |
| Ale ja nie mam dodatku Nie z Tego Świata. Tylko podstawkę i zwierzaki | |
|
| |
vernille Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 6 Dołączył : 23/05/2014
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lip 03, 2014 2:57 pm | |
| Wampiry pojawiają się też w 'po zmroku' ewentualnie jak ściągnęłaś świat to może już z nim zassałaś taką rodzinę dziwną | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Lip 04, 2014 1:33 am | |
| - vernille napisał:
- Wampiry pojawiają się też w 'po zmroku' ewentualnie jak ściągnęłaś świat to może już z nim zassałaś taką rodzinę dziwną
No właśnie pobrałam świat. Zaraz sprawdzę czy są wampirami tylko z wyglądu. P.S. Czy ty, droga verni, nie zrobiłaś przypadkiem jakiś czas temu nowego świata? | |
|
| |
vernille Nowy
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Lip 04, 2014 3:58 am | |
| Robiłam Ale koniec końców go nie udostępniłam, będę pracować nad kolejnym | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Lip 04, 2014 4:20 am | |
| Powodzenia . Sama pobrałam narzędzie stwórz świat ale go jeszcze nie rozgryzłam. Chcę jeden balon na rozgrzane powietrze, a wychodzą dwa. Chcę jeden usunąć, usuwam wszystkie | |
|
| |
vernille Nowy
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Lip 04, 2014 5:10 am | |
| Spróbuj pokombinować z warstwami. Ewentualnie problem może być też w tym, że nie zauważyłaś, że jak wybierasz jakiś przedmiot i go stawiasz to on, hm, z twojej "ręki" nie znika tylko od razu możesz postawić kolejny nie wybierając go już z listy I wydaje Ci się, że są dwa, a tak naprawdę ten jeden jest w Twojej ręce. Jak nie to to nie wiem co | |
|
| |
HaalNederland Nowy
Nick w grze : Piter567 (gra częściowo zawieszona) Liczba postów : 2 Dołączył : 15/07/2014
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lip 15, 2014 11:10 am | |
| Ja gram w trójkę na razie bez dodatków, ale w najbliższym czasie będę mieć Nie z Tego Świata.
Nie mam kompletnie żadnych dodatków, akcesoriów i rzeczy pościąganych z neta i kompletnie żadnych rzeczy ze Store'a oprócz miasta Riverview. Moja rodzina to małżeństwo Lia i Leo oraz 2 córki Niva i Luna mieszkający w Sunset Valley. Fabuła jest taka: (oczywiście wymyślona przeze mnie)
Lia oraz Leo jako narzeczeni przeprowadzili się z ruchliwego Nowego Jorku do spokojnego Sunset Valley, gdyż marzyli o pobraniu się i założeniu rodziny. | |
|
| |
Cometa Nowy
Nick w grze : Cometa Liczba postów : 36 Dołączył : 26/04/2014
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lip 15, 2014 11:50 am | |
| Ja właśnie jestem po 3 godzinnej sesji grania w simsy. Zakończonej komunikatem "Program The Sims 3 przestał działac". Kill me pls ;--; Btw. pies mojej simki nie chce umrzeć ze starości. | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Lip 20, 2014 6:56 am | |
| Cometa doskonale znam ten ból. Często bywało tak, że grałam przez trzy, cztery godziny z czego większość czasu pochłonęło tworzenie rodziny i budowa domu, a później wszystko kończyło się magicznym Program przestał działać itp. Odnośnie psa - sprawdź na jak długo masz ustawioną długość życia, może o to chodzi, zgaduję. Albo po prostu ten pies jest forever young i tyle. Powyższe zdjęcie przedstawia mnie (wyglądającą kompletnie inaczej niż ja w rzeczywistości) w The Sims 3. Jest to zapowiedź tego za co się zabieram. I nie, to nie będzie serial - to za wysoki poziom jak na moje możliwości. | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lip 26, 2014 6:14 am | |
| http://thesimsresource.com/artists/MsBarrows/downloads/details/category/sims3-sets/title/hammerhead-beams/id/1039655/
Znalazłam coś ciekawego.
Tylko jak zrobić żeby z niższego piętra widoczne wyło wyższe. Bo jeśli "jestem" na niższym piętrze to tego wyższego nie widać. Widać tylko niebo. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) | |
| |
|
| |
| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|