| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|
+72Kepler99 Shira66 avdeo Ursalowata blaze the cat Pupusia23 Heartlend10 dogmagic KaVcia Szron Dżemik Wireless martosia2004 Wild_Horse cindx Marley Layzy Dianaxxx safie Presence wercia d klaczkakoniara Marsh koziorożec PlaybackJunkie8 Hoping. Ayashi Manroe gwiazda2002 Temperance hanka1998 Estelle Kikyo22 erreo ZetkaEmka SandCastle krysta avrilka czoko Arabia123 stewardessa Alasky pata101 Heshette Kemishi ArinStreal Martka29 Ejli Takashiro Philipek koniara25000 MrsKopytko Mouseline =] _pati201_ Kajka1 Asiaa. Ayame Arbuzek_10 Broszka Kai Shouri kucykwyrwij ewunia9811 -Eruina- MaryMariaMara LadyArvena Aglyss EveDallas Pati...xd Malto mina stirit1 Nevarra blueberry. 76 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Lut 21, 2014 4:11 pm | |
| Póki co nie mam czasu na granie, ale jak tylko dorwę się do simsów i dopracuję świat, to pojawi się więcej screenów. |
|
| |
Ursalowata Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 2 Dołączył : 22/02/2014
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lut 22, 2014 5:15 am | |
| Hej, wiecie skąd pobrać bezpieczne bez wirusów ts3 zwierzaki, cztery pory roku i rajską wyspę?? Na razie gram na zwykłej ale tak się nie da...-,- | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lut 22, 2014 5:48 am | |
| Ja pobieram generalnie torrenty z torrenty.org (niestety za konto trzeba zapłacić i logować się raz na miesiąć, bo inaczej konto przepadnie) i z tnttorrent.info - jednak mogłam pomylić adres. W każdym razie z pierwszej strony mam wstawkę, gdzie są wszystkie dodatki, jakie tylko wyszły. No i gra działa idealnie, bez zarzutów. | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lut 22, 2014 6:42 am | |
| http://chomikuj.pl/ekspert72/*e2*96*bagry/The+sims+3+iso+PL Wszystkie dodatki i akcesoria. Jak kupisz sobie transfer, to nie wychodzi tak drogo. | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lut 22, 2014 9:57 am | |
| Ja sprawdziłam i mam na komputerze plik do torrenta, który pozwala ściągnąć wstawkę, o której mówiłam. Zwyczajnie go nie wyrzuciłam, więc mogę podesłać (o ile można wysyłać takie coś ). Wystarczy wrzucić do uTorrent i będzie się ściągało. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lut 22, 2014 11:04 am | |
| A ja wpadlam na genialny plan i reorganizuje APP pod swoje potrzeby - osrodek jezdziecki |
|
| |
Ursalowata Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 2 Dołączył : 22/02/2014
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lut 22, 2014 2:17 pm | |
| Nie mam konta na torrentach :/ Miałam oryginalne zwierzaki ale płyta mi się zapodziała...a miałam z milion dodatków do koni xD | |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Lut 22, 2014 11:37 pm | |
| Ja nigdy nie grałam w 1 i 2 (z miesiąc błagałam tatę o simsy) mam trójkę już jakoś od półtora roku. Na mikołajki dostałam dodatek zwierzaki. Ostatnio jak byłam w jakimśtam sklepie, zaciekawiła mnie ,,Dolina Smoków'' Nie jest droga, chciałam ją mieć ale już wtedy dużo kupowaliśmy, więc tata się nie zgodził. Powiedział, że może następnym razem. Najpierw jednak chcę się konkretnie dowiedzieć, czy warto to kupować :
1) Czy ktoś ma już Dolinę Smoków ? 2) Jeśli masz, czy możesz wytłumaczyć jak wygląda gra ? 3) Czy gra jest fajna ? | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Lut 23, 2014 12:48 am | |
| To se pograłam.
Otóż, mam pewien problem. Odkąd zaktualizowałam grę, po pewnym czasie(włączyć się włączy, cośtam się porobi ale mogę cieszyć się grą ok. kwadrans) prób urządzenia mieszkanka dla mojej Simki Simsy stwierdzają, że nie chcą odpowiadać i tak to się kończy. Wie ktoś czemu i czy da się to naprawić? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Lut 23, 2014 1:58 am | |
| Masz jakieś dodatki z internetu zainstalowane? Mówię o takich małych, typu ciuchy, parcele.. |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Lut 23, 2014 4:47 am | |
| Ta. Jak rozumiem, mam to wszystko odinstalować, by potem zainstalować ponownie? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Nie Lut 23, 2014 5:22 am | |
| Bardzo możliwe, że któryś z tych dodatków wywołuje błąd. Nawet takie małe wymagają odpowiedniej aktualizacji. Czasem jak ściągasz jakieś to masz np. dopiskiem "updated to version...". Polecam usunąć część dodatków, zostawić np. tylko te na literę A, odpalić grę, pograć. Jak wszystko jest okej - żaden z tych dodatków nie wywołuje błędu. Potem dodać do tego B, C, D i tak po kolei, aż dojdziesz do tego z której "sekcji" pochodzi wadliwy dodatek. Potem musisz podzielić tą sekcję na kolejne sekcje, aż w końcu dojdziesz do tego jedynego, złego rodzynka. Trochę dużo z tym roboty, ale to całkiem skuteczna opcja. A może jest tak, że gra Ci się wyłącza zawsze w charakterystycznym momencie, np. gdy wchodzisz w okna, próbujesz zrobić z simem konkretną akcję...? |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pon Lut 24, 2014 5:32 am | |
| Nie, gra wyłącza się w różnych momentach - raz wtedy, gdy szukam odpowiedniego kwiatka do wstawienia w miejsca starego, a innym razem, gdy przestawiam telewizor.
Dziękuję za pomoc, jak będę miała wolną chwilkę to zajmę się tymi dodatkami ^^ | |
|
| |
Heartlend10 Już coś wie
Nick w grze : Heartlend10 Liczba postów : 141 Dołączył : 03/09/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Lut 26, 2014 8:35 am | |
| Okaay ^^ The Sims 3 i The sims 3 zwierzaczki zamówione ^^ Konto na origin i the sims com założone i czekamy na przesyłkę ^^ Ale się cieszę | |
|
| |
Heartlend10 Już coś wie
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pon Mar 03, 2014 7:31 am | |
| W końcu przyszły mi kochane simsiaki więc jeszcze chwilka i gra na całego! ^^ | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Mar 14, 2014 4:14 pm | |
| Znowuż się odzywam. Przedwczoraj postanowiłam wziąć się do roboty i usunąć (za pomocą CCleanera), a później zainstalować Simsy. Po włączeniu gry pierwsze za co się wzięłam - wchodzę w tworzenie rodziny. Wszystko poszło jak po maśle, cud, miód i orzeszki. Rodzinka zapisana, chcę ją wprowadzić do domu. Wyskakuje informacja z samouczka, klikam, aby go pominąć, a tu nagle gra się zacina i wyłącza. Więc ponownie CCleaner poszedł w ruch, mam nadzieję na to, że jutro już wszystko będzie w porządku. Z powyższym problemem powinnam sobie poradzić. Jednak mam problem nieco inny, dość prosty i nie związany bezpośrednio z rozgrywką. Otóż nie mam bladego pojęcia gdzie umieścić folder "Mods" z plikami .package. Mam system Windows 8, a znalazłam instrukcje na wszystkie starsze systemy - na ósemkę nie. W związku z tym wszystkich graczy działających na Win 8 proszę o pomoc. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Mar 15, 2014 6:16 am | |
| Masz folderek Electronic Arts w Moich dokumentach? | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Mar 15, 2014 8:34 am | |
| Nie mam | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Mar 15, 2014 9:07 am | |
| Poszperałam, i wychodzi że działać powinno tak samo jak w 7. http://modthesims.info/t/490385 http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/659483.page
Ewentualnie poszperaj gdzie zapisują ci się screeny, stworzone postaci i wejdź do wyższego folderu (jeden albo dwa wyżej, tam też powinien być ten od Downloads)
| |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Mar 15, 2014 9:48 am | |
| Nev - kompedium wiedzy o Simsach. Dziękuję bardzo, zaraz wypróbuję. Odnalazłam folder Downloads, tam też wypakowałam plik Resource.cfg. Teraz wrzucę kilka plików .package i zobaczę co z tego wyniknie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Mar 15, 2014 10:33 am | |
| Do Mods sie wrzuca Resource, nie do downloads. Tak to Ci w życiu nie pójdzie. |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Mar 15, 2014 11:18 am | |
| - Cytat :
- Odnalazłam folder Downloads, tam też wypakowałam plik Resource.cfg. Teraz wrzucę kilka plików .package i zobaczę co z tego wyniknie.
Wejdź poziom wyżej z Download i w tym folderze stwórz Mods. I tam wklejasz resource.cfg (i nointro jeśli ci się plącze) i wszystkie package | |
|
| |
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Mar 15, 2014 12:58 pm | |
| Już wszystko ogarnęłam, mam nadzieję, że będzie OK. Nie zainstaluję dzisiaj wszystkich ściągniętych pierdół do gry, bo chcę trochę pograć... Teraz jeszcze tylko odgrzebać w zakładkach instrukcję dotyczącą póz i jestem gotowa do gry. | |
|
| |
Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Mar 25, 2014 7:56 am | |
| Znalazłam fajną stronkę
http://www.aroundthesims3.com/infos/help_customcontent.html#install
Pobrałam z niej kilka rzeczy (dobra, więcej niż kilka), zainstalowały się bezproblemowo.
Tylko czy ta strona jest bezpieczna? Zna ją ktoś? | |
|
| |
Heartlend10 Już coś wie
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Mar 25, 2014 9:47 am | |
| Łapajcie mojego konika ^u^ | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Mar 25, 2014 12:17 pm | |
| Naprawiłam Simsy, więc szaleję. (W środku rozkład pomieszczeń jest zUy, nie pokażę D:) | |
|
| |
avdeo Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 1 Dołączył : 23/03/2014
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Mar 28, 2014 1:00 pm | |
| Hej! Czy dałby ktoś instrukcję instalacji pose playera? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Pią Mar 28, 2014 2:09 pm | |
| pose player instaluje sie tak samo jak zwykly packages |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Mar 29, 2014 9:53 am | |
| Aczkolwiek jak chcesz mieć jakieś pozy, to musisz je pobrać. Znajdziesz się na modthesims. Instaluje się je tak samo jak inne mody. | |
|
| |
Shira66 Raczkujący
Nick w grze : Shira66 Liczba postów : 70 Dołączył : 06/08/2013
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sob Mar 29, 2014 11:27 am | |
| Ja bardzo lubię tworzyć w simsach zwierzaki... Którymi ostatecznie nie gram xd Konie Jakby ktoś chciał to mogę dać linki do ich pobrania ale wgd mnie nie jestem jakaś super Świetna w robieniu maści xD Robiony na podstawie jednego z moich OC A mianowicie tego: - Spoiler:
Jeśli ktoś chce to Tutaj jest więcej Screen'ów z tego jak robiłam OC, a Tu Ciekawie wygląda jazda na kucu xD Swoją drogą strasznie je 'telepie' na boki e.e | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) | |
| |
|
| |
| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|