Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

The Sims - kto tego nie zna? :)

Go down 
+72
Kepler99
Shira66
avdeo
Ursalowata
blaze the cat
Pupusia23
Heartlend10
dogmagic
KaVcia
Szron
Dżemik
Wireless
martosia2004
Wild_Horse
cindx
Marley
Layzy
Dianaxxx
safie
Presence
wercia d
klaczkakoniara
Marsh
koziorożec
PlaybackJunkie8
Hoping.
Ayashi
Manroe
gwiazda2002
Temperance
hanka1998
Estelle
Kikyo22
erreo
ZetkaEmka
SandCastle
krysta
avrilka
czoko
Arabia123
stewardessa
Alasky
pata101
Heshette
Kemishi
ArinStreal
Martka29
Ejli
Takashiro
Philipek
koniara25000
MrsKopytko
Mouseline =]
_pati201_
Kajka1
Asiaa.
Ayame
Arbuzek_10
Broszka
Kai Shouri
kucykwyrwij
ewunia9811
-Eruina-
MaryMariaMara
LadyArvena
Aglyss
EveDallas
Pati...xd
Malto
mina stirit1
Nevarra
blueberry.
76 posters
Idź do strony : 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next
AutorWiadomość
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

The Sims - kto tego nie zna? :) Empty
PisanieTemat: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostSob Lip 21, 2012 1:15 pm

Na ŚD jest taki temat, więc czemu nie na ZM? Smile
Pewnie wszyscy tu zebrani wiedzą co to jest The Sims. Wątek stworzony do rozmowach o grze, do pomocy itp. Ja chętnie mogę pomóc w kwestii pobierania z modthesims.info do TH3, ponieważ miałam z tym okropny problem i nie wiedziałam już co mam robić. Rolling Eyes Na Internecie jest pełno odpowiedzi na to pytanie, ale czasami nie chce się po prostu szukać... Szczególnie na zapytaj, gdzie co po chwilę łańcuszki chodzą. Evil or Very Mad Pomijając... Mam do Was kilka pytań związanych z "The Sims 3: Zwierzaki".
1) Czy widzieliście już jakieś zwierzę typu jelonek, szop pracz?
2) Czy widzieliście już dzikie konie i czy oswoiliście takowego?
3) Czy widzieliście już jednoroga i czy oswoiliście takiego?
Wszystkie pytania od "czy" się zaczynają, ale mam nadzieję, że oczy Wam od tego nie odpadną. Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostSob Lip 21, 2012 2:42 pm

Rany, w Simsy gram w zasadzie od początku (i jakiś sentymencik do jedynki został Very Happy). W dwójkę trochę dłużej zeszło.
A teraz jak mnie najdzie katuję trójkę. Tyle, że nie wszystkie dodatki mam (i szczerze powiedziawszy niespecjalnie żałuję).
Co do modthesims - musisz się zalogować, wyszukać to co chcesz ściągnąć i na samym dole albo na samej górze opisu masz malutką "kartę" z napisem download. Przełączy ci się na nowy widok, gdzie ponizej wszystkich screenów masz ramkę z wypisanymi plikami (czasem jeden, czasem kilka, zazwyczaj rar, 7z albo zip) - wystarcz na nazwę pliku kliknąć.
1. I jedno i drugie widziałam. Szop się przyplątał do śmietnika, jelonki były koło wody
2. Dzikusy widziałam, ale oswajać nawet mi się nei chce. Szukac koło wody Wink
3. Widziałam, oswoiłam, mam źrebaka Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostSob Lip 21, 2012 2:58 pm

A ja mam 1 i 2 ale gram tylko w jedynkę >
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostSob Lip 21, 2012 3:28 pm

Pogrywam bardzo sporadycznie, więc ani nie udało mi się oswoić dzikusa, ani nie zajęłam się jednorożcem Smile
Co do jeleni - czy tylko ja widziałam całego czarnego? Nie wiem, czy to błąd, czy unikat, niemniej zdziwił mnie jego widok i zrobiłam screen:
The Sims - kto tego nie zna? :) 2jfwzns

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 1:30 am

Wow, śliczny Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 1:31 am

Ja czarnego nigdy nie widziałam w simsach.

A jeśli chodzi o Simsy mam 2 i 3, ale teraz bardzie w 3 gram właściwie grałam, bo teraz nie mam możliwości , żeby grać (na laptopie nie mogę, bo jest mojego brata, a on nie pozwala nic mi instalować i pobierać, a mój komp jest popsuty, który według faceta mojej cioci nie dało się naprawić, ale mama wczoraj zaniosła do serwisu i mówił, że da się więc mam nadzieje, że odzyskam moje zapisy).
1. Widziała i jelonka i szopa
2. Widziałam dzikie i na swoim koncie mam 6 oswojonych
3. Widziałam jednorogi i na swoim koncie mam 3 oswojone + 1 źrebak urodzony w mojej "hodowli"
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 5:09 am

ja chcę jeeeedynkęeeee!
Przy mojej grafice nawet 2 nie chodzi:/
Grałam kiedyś w 2 i w 3, jednak senstyment do 2 na telefonie i 1 na komputerze pozostał;P Bez żadnych dodatków, okraszone dużą ilością kodów na kaśe;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 6:07 am

A ja wam powiem - mam straszny problem z uruchomieniem Simsów, od kiedy pojawił się dziwny błąd związany z jednorożcem:
Była noc, a po mieście zaczął chodzić jednorożec. Miałam z każdym ze zwierzaków największy możliwy pasek przyjaźni, a jednorożca prawie całkowicie oswojonego,, więc teraz mógłby przystąpić do mojej rodziny. I owszem, tak się stało : przyjął zaproszenie, a ja od razu go osiodłałam i popędziłam na nim do domu, bo moja Simka była okropnie głodna. Raz aż się zatrzymała, zsiadła z niego i zaczęła skręcać się z głodu. No ale kazałam jej jechać na jednorogu do domu, żeby mogła tam coś zjeść. No i tu było najlepiej: Simka dosłownie ,,zapadła się" w jednorożca (jak lajkonik, brzuch miała w ciele jednorożca, a nogi i głowę po za nim) i poszła coś zjeść. Od tamtej pory nie mogę nic zrobić, bo nie mogę wybrać postaci (nie pojawia się to okienko z portretem Sima którego można wybrać i nie mogę też wykonać żadnej czynności, mimo że czas w grze wcale się nie zatrzymał)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 6:09 am

Dwójka najlepsza. Niestety na moim laptopie nie pójdzie, bo mam za kiepski :/ A na siostry nie łazi, bo ma za dobry XD Za to trójka jej chodzi... Gorsza, ale z braku laku...

Aglyss napisał:
A ja wam powiem - mam straszny problem z uruchomieniem Simsów, od kiedy pojawił się dziwny błąd związany z jednorożcem:
Była noc, a po mieście zaczął chodzić jednorożec. Miałam z każdym ze zwierzaków największy możliwy pasek przyjaźni, a jednorożca prawie całkowicie oswojonego,, więc teraz mógłby przystąpić do mojej rodziny. I owszem, tak się stało : przyjął zaproszenie, a ja od razu go osiodłałam i popędziłam na nim do domu, bo moja Simka była okropnie głodna. Raz aż się zatrzymała, zsiadła z niego i zaczęła skręcać się z głodu. No ale kazałam jej jechać na jednorogu do domu, żeby mogła tam coś zjeść. No i tu było najlepiej: Simka dosłownie ,,zapadła się" w jednorożca (jak lajkonik, brzuch miała w ciele jednorożca, a nogi i głowę po za nim) i poszła coś zjeść. Od tamtej pory nie mogę nic zrobić, bo nie mogę wybrać postaci (nie pojawia się to okienko z portretem Sima którego można wybrać i nie mogę też wykonać żadnej czynności, mimo że czas w grze wcale się nie zatrzymał)

Oo
A z głodu nie zmarła? Bo skoro nie możesz się nią zająć...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 6:11 am

LadyArvena napisał:
Dwójka najlepsza. Niestety na moim laptopie nie pójdzie, bo mam za kiepski :/ A na siostry nie łazi, bo ma za dobry XD Za to trójka jej chodzi... Gorsza, ale z braku laku...

Aglyss napisał:

Oo
A z głodu nie zmarła? Bo skoro nie możesz się nią zająć...

Nie mogę zająć się ŻADNYM Simem, zwierzakami też. I nie, nie umarła, poszła do kuchni cos sobie odgrzać i zjadła to, a potem coś sobie tam robiła, oglądała telewizję grała na laptopie, czyściła konia...
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 6:23 am

Automat jej się włączył... Ale teraz chyba nie dasz rady przywrócić Sad Gdybyś po wystąpieniu błędu nie zapisywała, wróciłabyś po prostu do poprzedniego zapisu, a tak...

Chyba, że... Czasem w trybie miasta, tam gdzie je edytujesz i wprowadzasz rodziny, nie masz możliwości wyprowadzki tej? Zabrałabyś ich a potem wsadziła z powrotem do tego domu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 6:59 am

LadyArvena napisał:
Automat jej się włączył... Ale teraz chyba nie dasz rady przywrócić Sad Gdybyś po wystąpieniu błędu nie zapisywała, wróciłabyś po prostu do poprzedniego zapisu, a tak...

Chyba, że... Czasem w trybie miasta, tam gdzie je edytujesz i wprowadzasz rodziny, nie masz możliwości wyprowadzki tej? Zabrałabyś ich a potem wsadziła z powrotem do tego domu.

Ale teraz wyskakuje mi jakiś błąd, że w ogóle nie moge włączyć Simsów. Wysyłam raport o błędzie ale to nic nie daje Sad
Powrót do góry Go down
MaryMariaMara
Przyjaciel Zagrody
MaryMariaMara

Nick w grze : Prezentacje.
Liczba postów : 663

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 7:40 am

A ja nigdy nie grałam w dwójkę. Z jedynki pełnej kolekcji przeskoczyłam na trójkę bez dodatków.
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 10:33 am

Jak będę na drugim komputerze, to dam jakieś screeny z mojej gry ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
ewunia9811
Już coś wie
ewunia9811

Nick w grze : ewunia9811
Liczba postów : 237

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 11:04 am

ja mam 2 i trójkę trójka moim zdaniem lepsza a ostatnio dostałam nasiona omnirośliny( co to i do czego służy?)
1. jelenia widziałam a szop pracz mi przewalił śmietnik i podrapał moją simkę na dodatek
2. widziałam ale nie chciało mi się oswajać
3. widziałam i prawie oswoiłam ale miałam restart komputera i całą rodzinę diabli wzięli

PS jak ktoś jest zalogowany na stronie The sims 3 i coś kupił to może się ze mną wymienić hasłami i loginami ja mam np księgę czarów i Haden Spring( czy jak to tam się pisze) chodzi o to by pobrać nowe rzeczy do simsów za darmo
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5288
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Nick w grze : kucykwyrwij
Liczba postów : 384

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostNie Lip 22, 2012 3:39 pm

Ja nie mam żadnych,a pobierać się boję,że zniszczę mojego laptopa .(Jak mi ktoś da stronę ze 100000% bezpiecznością pobierania to zagram )
Powrót do góry Go down
Kai Shouri
Już coś wie
Kai Shouri

Nick w grze : Kai Shouri
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 2:01 am

Długo grałam w trójkę, miałam większość dodatków, ale po pewnym czasie mi się znudziło. Mody i dodatki z neta trochę urozmaiciły grę, ale w końcu odinstalowałam z kompa. Dodatkowo strasznie długo mi się włączało (oczywiście, bez dodatków typu ubrania było ok, ale co do za gra, kiedy większość tych ubrań z gry jest brzydka - według mnie oczywiście). Przerzuciłam się na gry RPG ( te pecetowe).

kucykwyrwij: Mogę podać dobrą i pewną stronkę, z której sama ściągałam, ale na priv napisz.
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 6:42 am

kucyk - polecam modthesims.info, thesims3.com oraz anubis360.blogspot.com. Ja z nich pobieram i wszystko działa. Smile Wielbię prace anubis360 (ma ten nick także na modthesims). Zarówno na modthesims jak i na thesims3 musisz się zarejestrować, ale to nic wielkiego. Wink
Znalazłam również stronkę http://www.thesimsresource.com/ niby się zarejestrowałam, ale nie mogę się zalogować. Wyświetla mi się "Login failed" i że konto nie zostało zwerfikowane (dobrze to napisałam?). Sprawdzałam e-mail 300 razy i nie ma tam wiadomości od TSR, więc zupełnie nie wiem o co chodzi - proszę o pomoc. Smile
Zapraszam na moją facebookową stronkę: Moda dla Simów. Stronka na razie w budowie.
Powrót do góry Go down
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Nick w grze : kucykwyrwij
Liczba postów : 384

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 7:37 am

aniawis39 - dzięki chyba skorzystam ;D
A one są darmowe?
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 7:41 am

Na modthesims wszystko jest darmowe, na thesims3.com rzeczy darmowe znajdują się na giełdzie wymiany, a prace anubis również są darmowe. Smile Wpisz chociażby w google: dodatki do the sims 3, ubrania do the sims 3 itp. i często wyskoczą Ci blogi z dodatkami do pobrania. Wink
Powrót do góry Go down
Broszka
Moderator
Broszka

Nick w grze : Broszka
Liczba postów : 1597

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 7:53 am

Aglyss: spoko loko, to od kodów. Też tak mam jak za dużo używam chitów Wink Ale jak zaczynam nową grę, tj. tworzę nową rodzinę jest wszystko ok. Ale do pewnego czasu...

Ktoś miał problem z włączaniem gry. Ja też takowy miałam. Po kliknięciu na przycisk "play" ekran robił się czarny i komputer się zawieszał. Na to też znalazłam sposób. W którymś tam folderze (nie pamiętam nazwy, ale mogę go znaleźć gdyby ktoś bardzo potrzebował) jest ikona, która od razu uruchamia grę. Wszystkich znajomych na to przestawiłam, po prostu szybciej się włącza.

Gdyby ktoś miał jakieś pytania o TS3, to do mnie śmiało walić Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1288679
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 7:56 am

Cytat :
Ktoś miał problem z włączaniem gry. Ja też takowy miałam. Po kliknięciu na przycisk "play" ekran robił się czarny i komputer się zawieszał. Na to też znalazłam sposób. W którymś tam folderze (nie pamiętam nazwy, ale mogę go znaleźć gdyby ktoś bardzo potrzebował) jest ikona, która od razu uruchamia grę. Wszystkich znajomych na to przestawiłam, po prostu szybciej się włącza.

A no ja miałam. Gdzie jest ta ikonka?
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 9:34 am

Co do problemów technicznych z grą, pamiętam, że od razu po zakupie nowego laptopa, w szale, że chodzi mi coś więcej niż Word, zaintstalowałam testowo Simsy i pograłam jakiś czas. Szał opadł, więc o Simsach zapomniałam. Po jakimś czasie uruchomiłam grę - muuuliła nieziemsko. Jakbym coś robiła na moim starym złomie. Dwa, trzy uruchomienia i zrezygnowałam. Ostatnio, paręnaście dni temu, z nudów znów przetestowałam gierkę - o dziwo śmigała. Co ciekawe, nic z laptopa w międzyczasie nie wywalałam, nie formatowałam, w sumie rzeczy tylko dochodziły. Więc nie wiem, na czym polegało cudowne ozdrowienie Simsowatych. Może potrzebowały czasu na przyjęcie do wiadomości faktu, że jak nie będą działać, czeka je brutalny UNINSTALL.
Po co to piszę? A tak, ku potomnym: jeśli Simsy Wam nie działają, zostawcie je w spokoju na jakiś czas - możliwe, że za paręnaście dni pięknie załapią ;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 9:48 am

Najlepiej pobrać z oficjalnej stronki the sims. Jest tam do pobrania mroczny kosiarz (którego można dodać do rodzinki), jednorożce, ludzie-motyle. Wszystko. Fajnie mieć też kody pod ręką dzięki którym bez oswajania można mieć roga w rodzinie xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 10:02 am

Och, gram, gram, gram <3 Na razie mam tylko zwierzaki, ale w czasie najbliższym zainwestuję/pościągam inne dodatki. Mam tylko jeden problem - podstawkę mam piracką, zwierzaki oryginał. Zarejestrowałam się na store, podając kod od zwierzaków (logiczne). Rodziny i simów mogę ze strony ściągać, ale mam komplikacje z miastem (Riverview). Pobrało się, ale kiedy chcę zainstalować, pojawia mi się info, że jest potrzebna aktualizacja gry. Jednak w zakładce aktualizacje jest napisane, ze moja gra jest aktualna, co jest nieprawdą, bo mam wersję 10.0.96.013001 (to chyba ta całkiem "najpierwsiejsza"). Aha, no i jak włączam Simsy, to zawsze mam okienko "Nie można połączyć się z aplikacją Origin". Czy ten błąd z atualizacją to przez piracką wersję gry?
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 10:19 am

Ayame - ściągnij program Origin xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 11:11 am

Ja mam simsy trójkę i dwójke,ale szczerze mówiąc dwójka mi bardziej przypadła do gustu. Very Happy

A i czy ktoś pomógł by mi ktoś pobrać dodatki do simsów? xd
Powrót do góry Go down
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 11:13 am

Ja tej, ja to jestem udana Very Happy Dzięki Arbuzku, zaraz pobiorę i zobaczymy czy dalej wszystko będzie Ok. Ale czy to czasem mi nie zablokuje gry? Bo w sumie wolałabym nie ryzykować z piratem xD
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 12:33 pm

Asiaa. - proszę bardzo: KLIK . Poradnik dotyczy modthesims. Wink
Ayame - u mnie program Origin był chyba automatycznie z płytą, a może pobierałam... Sama już nie wiem. Smile Tak czy siak - Origin u mnie jest i wszystko dobrze chodzi, tylko czasami gra się wyłączała po wprowadzeniu rodzinki na parcelę, ale to było spowodowane mym komputerem. Smile
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 12:49 pm

Dobra, dam kilka zdjęć z mojej gry - podstawowa trójka ^^

The Sims - kto tego nie zna? :) F2fb18c132
^Moje ulubione.
The Sims - kto tego nie zna? :) D23e149fe0
The Sims - kto tego nie zna? :) F0ce70964c
The Sims - kto tego nie zna? :) E1df832276
The Sims - kto tego nie zna? :) 74296bf0c3
The Sims - kto tego nie zna? :) 2709fda845
Edit: Jeszcze kilka screenów ^^

The Sims - kto tego nie zna? :) 83f2d75ffb
The Sims - kto tego nie zna? :) B4c40113a3
The Sims - kto tego nie zna? :) 723b5b3d8f
The Sims - kto tego nie zna? :) 4a54529c16
The Sims - kto tego nie zna? :) Dedba2ae56
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Sponsored content

PisanieTemat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :)   The Sims - kto tego nie zna? :) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

The Sims - kto tego nie zna? :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 20Idź do strony : 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next
 Similar topics
-
» The Sims 4
» Problem z The Sims 3
» Sims 3 (rozmowy)
» The sims 3 zwierzaki
» The Sims 2 ze wszystkimi dodatkami za darmo!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: OFFTOPIC :: Inne gry :: Inne gry-
Skocz do: